Overstappen.nl

Alle reviews

Overstappen.nl

25% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  overstappen.nl

  Klopt helemaal niets van kan voortaan beter zelf gaan vergelijken slechtse en dure bedrijven met torenhoge vastrecht kosten komen boven aan te staan zoals budget energie wat een naar en raar bedrijf bij vragen krijg je een chagrijnige kakker die er zelf vrij weinig van begrijpt. ben gelukkig overgestapt naar Vattenval die zal de overstap boete betalen nooit meer Budget of via overstappen.nl!! beter voorkomen dan genezen met de portemenee!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  energie Gas en Elektra

  Energiecontract!
  Slecht advies veel te duur contract aangeboden en erg opdringerig!!!!!

  NOOIT meer via deze oplichters.

  Bedankt voor je feedback en jammer om te horen dat je deze ervaring met ons hebt.
  Wij benaderen mensen niet actief en vragen ons daarom af of deze beoordeling wel aan Overstappen.nl gericht is. Hiernaast kan ik je ook niet vinden in ons klantbestand.

  Mocht ik je hier telefonisch over te woord kunnen staan mag je contact met mij opnemen via 020 - 760 - 42 42.

  Met vriendelijke groet, Fleur van Overstappen.nl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  energie

  Pas op, overstappen.nl verkoopt je persoonsgegevens door! Binnen no-time heb je een overvolle spam box. Ze sturen je ongevraagd mails en als je aangeeft die niet meer te willen ontvangen verdubbelen ze de spam.

  Oplichters eerste klas!

  Overstappen neemt de privacywetgeving heel serieus, wij verkopen dan ook absoluut geen persoonsgegevens aan derden. Mocht je onze nieuwsbrieven en reminders vervelend vinden kan je je uiteraard altijd uitschrijven, je zult dan geen mails meer van ons ontvangen.

  Mocht ik je hierbij kunnen helpen dan mag je altijd contact met mij opnemen via 020 - 760 42 42.

  Met vriendelijke groet Fleur van Overstappen.nl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  energiecontract

  Laten je stikken bij vragen over annuleren contract Enstroga. Andere vergelijkers proberen je tenminste te helpen. Niet aan te bevelen

  Bedankt voor je feedback, wij nemen dit altijd erg serieus. Als bedrijf streven wij ernaar de beste service te verlenen, we proberen je dan ook te helpen voor zover wij kunnen. Helaas liggen sommige dingen zoals annuleringen buiten onze macht in verband met de privacywetgeving.

  Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen of je telefonisch kunnen ondersteunen neem dan contact op met 020 - 760 42 42.

  Met vriendelijke groet Fleur van Overstappen.nl

Anderen bekeken ook

Postcode Zorgcollectief
1 reviews

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd ui...

InShared
4 reviews

De wereld zou een veel fijnere plek zijn zonder al die ongelukken. Dan zouden we ons niet zorgen hoeven maken over alle schade, het geld en de verz...

HEMA Zorgverzekering
7 reviews

Een verzekering afsluiten bij HEMA, voor de meesten zal dit raar klinken. Toch is het mogelijk. HEMA biedt klanten een basisverzekering en drie aan...

Monuta
7 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Monuta verzekeringen is een bedrijf dat uitvaartverzekeringen aanbiedt en ...

Overstappen.nl

Natuurlijk wil je niet teveel uitgeven aan je vaste lasten. Die komen immers iedere maand terug en kunnen per jaar aardig oplopen. Maar waar kun je nou overstappen naar een energiemaatschappij, telecomprovider of zorgverzekering? Je zou dit kunnen uitzoeken via een website zoals Overstappen.nl. Maar zullen zij echt de goedkoopste opties aandragen? Of zul je juist buiten hen om een goedkopere aanbieding tegen het lijf lopen? Hoe makkelijk zal het zijn om maandlasten over te sluiten via hun website? Zal je niet in problemen komen met je huidige provider? En zal de klantenservice van Overstappen.nl je wel helpen als je twijfelt of alles wel goed geregeld is? De enige manier dit te ontdekken is door te luisteren naar klanten die al via Overstappen.nl hebben overgesloten. Kijk eens naar hun reviews om erachter te komen wat zij echt van Overstappen.nl vinden. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen bij de beslissing wel of niet met Overstappen.nl in zee te gaan.

Over Overstappen.nl
Overstappen.nl is een bedrijf dat zich richt op maandelijkse vaste lasten. Ze vinden niet dat iemand meer geld dan nodig kwijt moet zijn aan een service die iedere maand terugkomt. Daarom willen zij met jou op zoek naar de goedkoopste diensten voor jouw huishouden. Ze beweren zelfs op hun website dat ze je al binnen vijf minuten kunnen helpen de lasten te verlagen. Maar wat voor diensten kun je nou zoal vergelijken via hun website? Dit zijn diensten die iedere maand terugkomen en toch vrij hoge kostenposten kunnen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld energiemaatschappijen vergelijken om te kijken welke energieleverancier jou van het goedkoopste gas, water en licht kan voorzien. Ook willen ze je helpen aan een goedkope autoverzekering of je nou een WA basis, WA + beperkt casco of WA + volledige casco wilt. Een andere grote kostenpost die iedere maand terugkomt is je provider. Of je nou alleen internet wilt, alleen bellen, enkel TV of juist alle drie in één. Ook je zorgverzekering is via Overstappen.nl te vergelijken. Die kan immers volgend jaar bij een andere verzekering heel wat goedkoper uitpakken.
Diensten van Overstappen.nl
Je kunt dus allerlei soorten vaste lasten vergelijken via Overstappen.nl om te kijken welke voor jou het goedkoopst is. Je hoeft alleen maar wat korte gegevens in te voeren en volgens hun website vergelijken zij dan binnen 5 minuten welke verzekering, provider of energiemaatschappij voor jou het handigst is. Dit doen ze zodat jij zoveel mogelijk kunt besparen. Ook heeft Overstappen.nl een klantenservice om je bij te staan als je om hulp vraagt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Overstappen.nl
Heb jij zelf al eens naar vergelijkingen gekeken via Overstappen.nl? Hebben ze je echt geholpen de beste energieleverancier te vinden? Of kwam je er later achter dat er toch een goedkopere autoverzekering was? Ben je tevreden over de zorgverzekering die ze je aanbevolen? En hoe makkelijk was het eigenlijk om telecomproviders te vergelijken via hun website? Was hun klantenservice daarbij ook nog eens vriendelijk en behulpzaam? Schrijf je eigen review over Overstappen.nl en laat ons weten hoe je over Overstappen.nl denkt.

}