Live Energy

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Live Energy

Zoek je een bedrijf om groene energie af te nemen? Dan is Live Energy wellicht een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Live Energy?


Live Energy is een leverancier van groene energie. Dit bedrijf geeft aan dat je bij hen energie tegen beursprijzen kunt afnemen. Ook wordt er aangegeven dat mensen kunnen profiteren van lage energietarieven als ze overstappen naar een dynamisch energiecontract. Via de website kun je jouw aanbod laten berekenen. De diensten kunnen naar eigen zeggen zo aangeboden worden omdat ze slimmer omspringen met energie. Deze slimheid staat bij Live Energy centraal. Energie wordt weloverwogen ingekocht met als resultaat dynamische prijzen. Het blijft van belang om het energieverbruik slim in te richten. De energiemarkt beweegt constant waardoor energieprijzen veranderen. De gasprijs en prijs voor elektriciteit is ook geen dag hetzelfde. Het kan dus uitkomen om hiervan te profiteren.


Tarieven en verbruik


Alle tarieven zijn vastgesteld op basis van bekendgemaakte groothandelsprijzen. Omdat ze dit doen kunnen onnodige risicomarges vermeden worden. Met deze marges heb je bij andere bedrijven, met vaste en variabele contracten, wel te maken. Energieprijzen zijn altijd wisselend omdat ze in beweging zijn. Dit geldt eveneens voor het stroomtarief. Deze veranderd zelfs per uur. Het zorgt er vaak voor dat er te veel energie wordt verbruikt. Vandaar dat er inzicht wordt gegeven, waardoor prijzen en verbruik altijd laag kunnen blijven. De energiekosten kunnen hierdoor laag blijven.


Transparant en duurzaam


Er wordt volop ingezet op transparantie en duurzaamheid. Daarnaast doen ze hun best om alles duidelijk te communiceren. Op deze wijze krijgen klanten de juiste informatie en weten ze wat ze kunnen verwachten. Ook de inhoud van de contracten is transparant. De focus ligt op hoe er minder onbalans kan zijn op het energienet. Prijzen variëren door vraag en aanbod. Ze proberen te realiseren dat er weinig kostbare energie verloren zal gaan. Er wordt zo min mogelijk gewerkt met conventionele vervuilende energiebronnen.


Zonnepanelen en laadsystemen


Er kan energie opgewerkt worden met zonnepanelen. Zo wordt er geïnvesteerd in groene energie terwijl er bespaard wordt op de energiekosten. De overheid stimuleert het om zonnepanelen te nemen. Er wordt zelfs subsidie voor aangeboden. Het kan zeer raadzaam zijn om een laadsysteem te kopen. Live Energy geeft hier graag advies over. Elektrische auto's zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.


Energieopslag en isolatie


Vroeger kon stroom alleen gegenereerd worden door energiecentrales. Heden ten dage wordt stroom vaker opgewekt vanuit duurzame bronnen. Denk bijvoorbeeld aan wind en zon. Dit is niet honderd procent te vertrouwen. Energieopslag kan dan uitkomst bieden. Als de isolatie niet goed op orde is kan er warmte verdwijnen. Een goed geïsoleerd huis houdt de kou buiten. Dit is direct te merken in je energieportefeuille.


Klantenservice


Er is een speciale klantenservice-pagina. Daar worden antwoorden gegeven op vragen die vaak gesteld worden. Ieder antwoord is gecategoriseerd per onderwerp. Als je antwoord niet wordt vermeld, is het raadzaam om contact op te nemen. Je kunt zelf persoonlijke informatie aanpassen. Je moet dan eerst inloggen in het klantportaal. Er zijn verscheidene contactmogelijkheden. Zo kun je bellen, mailen, whatsappen of een bericht sturen via het contactformulier. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Live Energy? Oftewel heb je hier al een contract afgesloten? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw mening. Ben je tevreden over de energieprijzen? Zou je andere personen aanbevelen met dit bedrijf samen te werken? We stellen het op prijs als jij je mening deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)