NederlandReview

  Ervaringen Woningisolatie-Vergelijken.nl

  Wanneer je een eigen huis bezit dat wellicht wat ouder is, kun je veel energie besparen door isolatie aan te brengen. Hiervoor heb je natuurlijk een installateur nodig. Het liefst natuurlijk tegen een zo scherp mogelijke prijs. Via de website Woningisolatie-Vergelijken kun je dan verschillende bedrijven met elkaar vergelijken doordat je een aantal offertes toegestuurd krijgt. Ook bedrijven die zich bezighouden met het aanbrengen van isolatie kunnen zich hier inschrijven om offerteaanvragen van potentiële klanten te ontvangen. Hier kun je lezen of anderen blij waren met deze service. Op NederlandReview kan iedereen namelijk reviews plaatsen over allerlei bedrijven, winkels, ondernemers, producten etc. Échte ervaringen van échte consumenten en concullega’s en geen reclameartikel dat door het bedrijf achter de website zelf geschreven is. Wanneer je zelf ervaring met deze website hebt, kun je jouw ervaring hier natuurlijk ook plaatsen, graag zelfs!

  Over Woningisolatie-Vergelijken.nl

  Achter de website Woningisolatie-Vergelijken.nl zit het bedrijf Comparisa. Zij dragen bij aan de groeiambities van kleine en grote bedrijven. Zij doen dit doordat zij leads genereren en deze vervolgens op kwaliteit te controleren. Daardoor verzamelen zij solide leads die voor een afspraakgarantie kunnen zorgen met potentiële klanten in de regio en het specialisme van de bedrijven die zich aanmelden bij Comparisa. Met verfijnde marketing- en dataverrijkingstechnieken genereert Comparisa jaarlijks ruim 50.000 leads gericht op producten en diensten voor huis en tuin. Bedrijven krijgen deze leads op maat afgeleverd, met afspraakgarantie. Zo kunnen bedrijven die producten en diensten voor huis en tuin leveren zich richten op hun specialisme. Een belangrijke dienst voor het uitbreiden van hun klantenkring dus.

  isolatiebedrijf vergelijken

  Diensten:
  Consumenten

  Op de website Woningisolatie-Vergelijken.nl kunnen consumenten offertes aanvragen van bedrijven bij hen in de buurt voor het aanleggen van vloerisolatie, het aanbrengen van spouwmuurisolatie en het isoleren van de kruipruimte. Het werkt vrij eenvoudig. Op basis van je postcode kun je een aanvraag doen voor een offerte. Vul je gegevens in, klik op de isolatiesoort die je wilt laten aanbrengen, en vertel zo uitgebreid mogelijk wat je wilt dat er gedaan wordt. Wanneer je dit doet, ontvang je vanzelf 4 offertes van bedrijven bij jou uit de buurt die de klus kunnen klaren. Daaruit kun je dan de goedkoopste of beste kiezen. Dit kost de consument niets.

  Bedrijven

  Bedrijven kunnen zich op deze website inschrijven, zij moeten een kleine bijdrage betalen voor de offerteaanvragen die zij ontvangen. Hoe hoog deze bijdrage is, is niet te vinden op de website, hiervoor moeten bedrijven eerst contact opnemen. De eerste drie offerteaanvragen zijn gratis, daarna gaan ze betalen voor de offerteaanvragen. Zij krijgen daarvoor:

  • Gecontroleerde leads uit de regio
  • Meer omzet voor hun bedrijf
  • Geen abonnement, direct opzegbaar
  • Beperkte concurrentie, maximaal 3 andere bedrijven
  • Kostenbeheersing, maximum aantal offertes instelbaar
  • Enkel offertes uit eigen werkgebied
  • Facturatie maandelijks, achteraf
  • Gratis hulp en tips om klanten binnen te halen

  Klachten

  Mochten er vragen of klachten zijn dan kun je natuurlijk gewoon opzeggen wanneer je bij hen als bedrijf ingeschreven staat, maar je kunt ook eerst contact leggen met het bedrijf. Ook voor consumenten is het adres:

  Comparisa
  Braillelaan 10
  2289 CM Rijswijk

  Nederland
  Telefoon: 071 56 016 77
  Email: info@comparisa.eu

  Heb jij ervaring met de diensten van deze website?

  Laat hier dan horen wat jouw oordeel over Comparisa is! Heb jij echt meer klanten gekregen, of goede offertes ontvangen of viel het resultaat je tegen? Positief of negatief, alle opmerkingen zijn hier welkom!

  Lees de reviews! Is woningisolatie-vergelijken.nl een betrouwbare manier om aanbieders van woningisolatie te vergelijken? Hoe werkt het?

  Woningisolatie-Vergelijken.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Woningisolatie-Vergelijken.nl

  Uw beoordeling

  Geld bespaard op isolatie

  De stookkosten voor onze woningen lagen altijd heel erg hoog en dat kwam voornamelijk dor slechte isolatie. Verhuizen vonden we een wat drastische beslissing, dus besloten we betere en meer isolatie aan te brengen. Na een zoektocht bleek dat de prijs voor isolatiemateriaal behoorlijk verschilt. We kwamen bij woningisolatie-vergelijken.nl terecht. De website zag er niet heel bijzonder uit, dus we waren wat terughoudend. Een belletje met de klantenservice overtuigde ons echter. Op de website kun je de kosten voor meerdere soorten isolatie vergelijken en het scheelt echt aanzienlijk in de prijs. Zeer tevreden dus over deze makkelijke en goede vergelijker.

  Door: Ralf Kolkman23-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Woningisolatie-Vergelijken.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Woningisolatie-Vergelijken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Woningisolatie-Vergelijken.nl actief?

  Woningisolatie-Vergelijken.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Woningisolatie-Vergelijken.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.