EasySwitch.nl

7

Bestellen

7.4

Service

8.1

Prijs

7.5

Levering

73.9%

Zou hier weer kopen

EasySwitch.nl

Ook besparen op kosten en uitgaven? 


Wat is EasySwitch.nl?

EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de volgende producten en diensten vergelijken en afsluiten of overstappen:
-    Digitale televisie
-    Internet
-    Telecom (vaste en mobiele telefonie)
-    Verzekeringen 
-    Energie

Op de website van EasySwitch kun je zien hoeveel geld je kunt besparen. Vervolgens kun je hier overstappen naar een nieuwe energieleverancier, telecomleverancier of bijvoorbeeld een digitale televisie leverancier.


Waarom zou je overstappen van aanbieder voor telefoon, internet, tv of verzekeringen?

Niemand houdt van te hoge vaste lasten, helemaal aangezien deze iedere maand terug zullen komen. Maar wat kun je doen om op deze kosten te besparen? 


Websites van energiemaatschappijen, verzekeringen en telecomaanbieders zijn niet altijd even duidelijk en vaak weet je pas wat je maandelijkse kosten echt zijn als je er eenmaal als klant zit. En dan zul je altijd zien dat er een net iets goedkopere optie blijkt te zijn.


EasySwitch wil je hiermee helpen. Zij kunnen voor jou energie, gas, elektra, zorgverzekeringen en nog veel meer vergelijken.


Maar wat voor energiebedrijven zitten er nou precies in hun database? Zul je niet een maand later toch een goedkopere deal voor telecom zien die niet door EasySwitch was aangeboden?


Zullen ze wel eerlijk zijn over welke waterleverancier het beste bij je past? En hoe werkt die hele website nou precies? Deze vragen stel je jezelf logischerwijs voor je besluit een vergelijking te maken via EasySwitch.


Daarom is het handig om jezelf wat in te lezen over EasySwitch voordat je een contract bij ze afsluit. Zo kun je alvast een betere indruk krijgen van EasySwitch en kijken of hij diensten echt wel iets voor jou zullen zijn.


Meer informatie over EasySwitch

EasySwitch is een bedrijf dat verschillende diensten voor je kan vergelijken. Het bedrijf is in 2009 opgericht door drie vrienden die er zeker van waren (en misschien nog steeds wel zijn) dat ze de energiemarkt op z’n kop gaan zetten.


Ze zagen dat consumenten in Engeland al langer de mogelijkheid hebben om financiële producten te vergelijken. Naar hun mening hebben Nederlandse klanten hetzelfde recht.


Het uiteindelijke doel van het hele bedrijf is om te voorkomen dat jij en andere klanten meer uitgeven dan nodig is. Inmiddels is het kantoor gegroeid naar 38 medewerkers die je allemaal graag willen helpen jouw maandelijkse lasten naar beneden te krijgen.


Volgens hun website willen ze het allerbeste voor hun klanten. Daarom gaan ze soms tot diep in de nacht door om voor jou de scherpste kortingen te vinden. Ze claimen financieel geluk te bieden.


Uiteindelijk willen ze het record voor ‘meest gebruiksvriendelijke vergelijker’ behalen. Ze bieden trouwens ook nog een leuk extraatje: als jij vrienden helpt om over te stappen fan krijg je 20 euro voor iedere overgestapte vriend.


Waarom stroom en energie en energieprijzen vergelijken met EasySwitch?

Veel mensen zijn maandelijks veel kwijt aan gas, water, licht en elektriciteit. EasySwitch is van mening dat dit minder kan en dat je door middel van acties, en zogenaamde “pareltjes onder de abonnementen” veel geld kunt besparen.


Soms is het moeilijk om een overzicht te krijgen van wat verschillende verzekeringen, energiemaatschappijen of gasaanbieders allemaal bieden. De één heeft misschien een betere prijs maar biedt net niet wat je wilt terwijl bij een ander de service weer niet is om over naar huis te schrijven.


Bij de ene dekking krijg je een betere dekking voor het één terwijl je voor het ander weer bij een andere verzekeraar moet zijn. Zo kom je er natuurlijk moeilijk uit, helemaal aangezien de bedrijven lang niet altijd even transparant zijn.


EasySwitch wil je helpen een overzicht te krijgen van de beste energiemaatschappijen en andere vaste lasten voor jou. daarom kun je op hun website zorgverzekeringen, energieleveranciers en andere bedrijven waarbij je misschien wel goedkoper uit bent.


En mocht een andere maatschappij inderdaad goedkoper zijn bij jouw gebruik, dan kan EasySwitch je ook helpen ervoor te zorgen dat de overstap zonder problemen verloopt. Dit noemen zij hun Switchgarantie.


De Laagsteprijsgarantie van EasySwitch

EasySwitch wil simpelweg niet dat iemand teveel betaalt voor energie. Daarom zijn zij bereid het verschil in prijs terug te betalen als je een product ergens nog goedkoper kunt vinden.


Dit geldt wel alleen op energiecontracten aangeboden in de vergelijker van EasySwitch en die ook via hen afgesloten kunnen worden. Ook moet de prijs gelden voor dezelfde dag en gebaseerd zijn op het energieverbruik dat jij hebt ingevoerd.


In geval van een zakelijk contract of een constructie met borgsom geldt deze garantie niet. Ook als je een boete hebt door vervroegd overstappen vervalt de laagsteprijsgarantie. Zo weet je in ieder geval zeker dat je nooit teveel betaalt voor vaste lasten die iedere maand opnieuw terugkomen.


Welke persoonlijke gegevens heb je nodig om je aan te melden bij EasySwitch?

En wat kan EasySwitch nou allemaal voor je doen? Welke diensten kun je vergelijken op hun website? Via de website van EasySwitch kun je bijvoorbeeld gas en elektriciteit vergelijken.


Hier moet je wel even een paar dingen voor doen. Je vindt op de website een kort formulier dat je kunt invullen.


Ze willen onder andere je adres weten. Ook kun je aangeven of je zonnepanelen hebt of ze binnenkort zult hebben.


Als je je directe jaarverbruik weet kun je deze invullen. Zo niet, dan kunnen ze je helpen om een schattig te maken. Je geeft dan aan wat voor soort woning je hebt (tussen, hoek, 2-onder-1 kap of vrijstaand) en hoeveel personen in het huishouden wonen.


Ook vragen ze naar je huidige energieleverancier. Nuon, Oxxio en Essent staan als standaard aangegeven, maar je kunt ook één van de vele andere energieleveranciers uit de rij kiezen of aangeven dat je het niet weet.


Ook is het mogelijk aan te geven dat je nog geen energieleverancier hebt vanwege een verhuizing. Daarna kun je de prijzen vergelijken. Wie weet komt je huidige energieleverancier wel als beste uit de bus of is er juist één die nog veel goedkoper is.


Je kunt zowel particulier of zakelijk energie afnemen.


Internet + TV Vergelijken via EasySwitch

Energie is dan misschien wel het eerste wat EasySwitch is gaan vergelijken, maar je kunt nog veel meer via hun website. Zo kun je ook internetproviders vergelijken.


Je kunt kiezen voor alleen internet, internet + TV en internet + bellen. Je kunt dan alleen internetten, internetten en bellen of internetten en TV kijken.


Als je het allemaal wilt dan kun je altijd nog kiezen voor een alles-in-1 pakket. Het enige wat je hoeft te doen om verschillende diensten te vergelijken is je postcode invullen. Zij zullen je dan laten zien welk telecombedrijf voor jou het goedkoopstr is.


Welke gegevens moet je invullen als je een autoverzekering kiest via EasySwitch?

Ook voor een autoverzekering kun je bij EasySwitch terecht. Deze kunnen immers ook best ondoorzichtig zijn. Heb je nou bijvoorbeeld wel of geen beperkt of zelfs volledig casco nodig, of is een gewone WA verzekering genoeg? Want zelfs als je gewoon een basis WA verzekering kiest zit er nog veel verschil in de verzekeringsmaatschappijen die deze verzekering aanbieden.


Via EasySwitch kun je dus kijken welke voor jou en je auto het best is. Je hoeft eigenlijk alleen je kenteken en adresgegevens in te vullen.


Het aantal schadevrije jaren is ook belangrijk voor ze. Dit geeft namelijk aan hoeveel no claim je al hebt opgebouwd.


Verder willen ze het aantal kilometers weten dat je per jaar aflegt. Je kunt aangeven dat niet jijzelf maar je partner of kind het meest in deze bewuste auto rijdt.


Daarnaast is het mogelijk om nog extra accessoires mee te verzekeren. Als je bijvoorbeeld speciale bekleding, velgen of andere auto-onderdelen hebt kun je deze meeverzekeren, maar ook als er standaard een paar waardevolle spullen in je auto liggen.


Na dit alles zullen ze je een rijtje laten zien met de autoverzekeringsmaatschappijen waar jij het goedkoopste uit bent.


Hoe kun je zorgverzekeringen vergelijken via EasySwitch?

Het is ieder jaar weer iets om over na te denken: blijf je bij dezelfde zorgverzekeraar of stap je toch over? EasySwitch kan je bij deze keuze helpen. Het enige wat je daarvoor in hoeft te vullen is je geboortedatum. Verder heb je een aantal keuzes om aan te klikken of te selecteren.


Zo kun je bijvoorbeeld kiezen hoeveel eigen risico je wilt betalen. Als je zeker weet dat je dit jaar weinig tot geen medische zorg nodig gaat hebben kun je hem wat hoger zeggen, maar bedenk wel dat niemand daar ooit helemaal zeker van kan zijn; een ongeluk ligt altijd in een klein hoekje.


Verder moet je aangeven hoeveel keuze je wilt hebben qua zorgaanbieders. Sommige zorgverzekeringen geven je maar een hele beperkte keuze in het aantal ziekenhuizen, huisartsen en apotheken waar je naartoe mag. Andere geven een ruime of zelfs vrije keuze.


Verder moet je aangeven of je dekking wilt voor fysiotherapie, tandarts, orthodontie onder 18 jaar en brillen & lenzen. Dan zijn er nog twee laatste keuzes te maken. Je kunt buitenland dekking voor Nederland, Europa of de Wereld kiezen. En als laatste heb je de keus of je maandelijks of jaarlijks wilt betalen.


Hoe kun je SIM Only en andere telefoonabonnementen vergelijken bij EasySwitch?

Als laatste kun je bij EasySwitch nog telefoonabonnementen vergelijken. Tegenwoordig gebruiken we onze mobiele telefoons vaak en hebben de meeste mensen ook best wat geld over voor hun maandelijkse internetdata, belminuten en Sms’jes.


Maar je wilt natuurlijk niet meer betalen dan nodig is. Of je nou alleen een abonnement wilt of er ook een toestel bij wilt kopen, EasySwitch kan je helpen de goedkoopste optie eruit te pikken.


Je kunt aangeven hoeveel internetdata, SMSjes en belminuten je wilt. Je kunt zelfs aangeven welke prijs je ongeveer in gedachten hebt als maximumprijs. Ook kun je kiezen voor 3G of 4G internet en een looptijd van 1 of 2 jaar. Voer je verbruik in en zie welke mobiele telefoonaanbieders EasySwitch voor jou op een rijtje zet.


Is EasySwitch wel betrouwbaar?

Natuurlijk kun je nooit met 100% zekerheid zeggen of een bedrijf wel of niet betrouwbaar is. Wel is te zeggen dat EasySwitch een vergelijkingswebsite is.


Ze hebben dus geen binding met de bedrijven die ze aanbieden en dus ook geen belang om je richting een bepaalde verzekeraar of energieaanbieder te sturen. Ze zijn dus in staat om jou een onafhankelijk advies te geven zodat jij er letterlijk je voordeel uit kunt halen.


Maar het is altijd verstandig om dat uit de mond van hun eigen klanten te horen. Lees dus hun reviews op NederlandReview om te beoordelen of EasySwitch.nl wel of niet betrouwbaar is.


Kun je ook bij EasySwitch terecht voor zakelijk gebruik?

In sommige gevallen, zoals bij energie, is het mogelijk om EasySwitch zakelijk af te sluiten. Je voorziet dan niet alleen je eigen huis maar misschien wel een heel kantoor van energie.


Hier kunnen ze bepaalde aanbiedingen voor laten zien. Geef dus in de zoekfunctie aan dat het om zakelijk gebruik gaat zodat EasySwitch hun advies daarop kunnen aanpassen.


Je hebt immers niets aan een geweldige deal voor privéhuishoudens als een ander bedrijf juist voor zakelijk gebruik veel goedkoper is. Daarbij kan energieverbruik bij zakelijk gebruik al snel hoger zijn dan privégebruik.Yentl van EasySwitch vergelijkt energieaanbieder Qurrent


Hoe kun je contact opnemen met de klantenservice van EasySwitch?

EasySwitch kan zich voorstellen dat je misschien toch nog met vragen zit. Daarom hebben ze een klantenserviceafdeling in het leven geroepen.


Je kunt ze iedere werkdag tussen 08.00 tot 20.00 bereiken en op zaterdag van 10.00 tot 16.00. Ook kun je ze een e-mail sturen als je dat liever hebt.


Een jaarrekening kun je opsturen naar hun postadres in Amsterdam. En natuurlijk kun je ook voor klachten bij ze terecht. Hiervoor geldt echter een speciale klachtenprocedure die te vinden is op hun website.


Reviews, ervaringen klachten en andere opmerkingen door klanten van EasySwitch

Het kan handig zijn om eens door de reviews te bladeren die klanten over EasySwitch hebben achtergelaten op NederlandReview. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om een goed beeld van EasySwitch te vormen.


Uiteindelijk kunnen deze reviews je helpen in je beslissing EasySwitch wel of niet te gebruiken als je op zoek bent naar een goedkopere energieleverancier, telecomaanbieder of verzekeringsmaatschappij.


Waarom reviews van klanten van EasySwitch?

Wil je weten wat anderen van EasySwitch.nl vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen te lezen op NederlandReview. Lees ervaringen van klanten en bepaal of EasySwitch.nl iets voor jou is. Lees deze beoordelingen op NederlandReview!


NederlandReview is een platform waar de beoordelingen en reviews verzameld worden en je snel kunt zien wat anderen van een bedrijf of organisatie vinden. Ook van EasySwitch.nl worden beoordelingen en reviews verzameld. EasySwitch.nl biedt goedkope energie, gewone energie, telecom en verzekeringen.


Heb jij ervaring met EasySwitch?

Als je zelf al enige ervaring hebt met EasySwitch willen wij daar graag wat meer over horen. Misschien heb je wel een negatief of juist heel positief verhaal over hun bijdrage aan jouw zoektocht naar het beste telecombedrijf. Vertel het ons en andere klanten van EasySwitch gerust.


Op die manier is het mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden om wel of niet voor EasySwitch.nl te kiezen als partij om een switch te maken naar een andere leverancier voor telecom, energie of een verzekering. 


Hopelijk heb je nu een betere indicatie van wat EasySwitch voor je kan doen. Blijf ook nadat EasySwitch je een bedrijf heeft aangeraden checken of dit bedrijf het jaar daarop nog steeds het goedkoopst is. Misschien zijn er dan alweer nieuwe spelers op de markt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (23)

Contract aangevraagd via weswitch

Waardeloos bedrijf.. ik heb 3 weken geleden een aanbieding gehad en ik zou de volgende dag uiterlijk een contract krijgen.. nou ik ben nog steeds aan het wachten.. inmiddels een mail gestuurd en een paar dagen erna een antwoord dat ik nog geen geld had gestort als bemiddelingsfee. Dat klopt want had de mogelijkheid om het voor 14 maart over te maken en daarop weer geen reactie gehad. Ik denk dat dit gewoon ordinaire zakkenvullers zijn pas op met het in zee gaan met dit bedrijf

E

Ewoud

10-03-2022

0

overstappen energie

Tijdje geleden overgestapt van aanbieder energie. Via EasySwitch. Want die hadden een deal. Nog steeds tevreden want mijn maandkosten zijn echt lager hierdoor en overstappen was best simpel uiteindelijk.,

C

Carmen

01-09-2020

0

Energie

Al 6 jaar stap ik elk jaar over via easy switch met volle tevredenheid. Ben elk jaar goedkoop uit door de welkom bonus waardoor ik steeds geld terug krijg. 1 min punt is dat ik op 1 januari 2020 weer een overstap aangemeld heb en dat bij de aanmelding stond dat ik een 1/5 staatslot kreeg aangezien ik er niks meer van hoorde zelf gebeld. Bleek dat de actie tot 31 december 2019 duurde. Maar in mijn aanmelding stond dat ik hem kreeg. Fout van easy switch en wordt niet hersteld dat vind ik jammer

M

Maurice Meijboom

17-02-2020

0

Ze verbrak gewoon de verbinding!

Vlak voor oudjaarsdag een brief van Easyswitch ontvangen waarin stond dat zij ons de goedkoopste energieleverancier garandeerden en dat, wanneer wij overstapten, wij een welkomstkorting van 290 euro en 1/5 staatslot zouden ontvangen. Dit stond op meerdere plaatsen in de brief. Op hun website bleek echter dat je die welkomstkorting alleen kreeg als je voor een dure energieleverancier koos. Toen ik daarover contact opnam met Easyswitch kreeg ik een mevrouw (Lotte) aan de telefoon. Ik gaf aan dat ik wel via Easyswitch wilde overstappen, maar dan wel naar de energieleverancier die ikzelf uitkoos (de goedkoopste). Ze luisterde maar half naar mij. Sprak me aan met 'je' en 'jij' en praatte door me heen. Ze vertelde dat er TOT 290 euro had moeten staan maar dat het woordje TOT overal was weggevallen. Ik voelde me misleid door de brief en wilde daarover een klacht indienen bij de verantwoordelijke afdeling. Daarop werd me meegedeeld dat ze mijn boodschap wel wilde doorgeven, maar dat ik daarop geen reactie zou gaan krijgen. Ze wilde het er niet meer over hebben en gaf aan dat ze het gesprek ging afronden. Direct daarop gooide ze de hoorn op de telefoon..... (!)

M

Mark

07-01-2020

1

Zeer ontevreden over EasySwitch / DramaSwitch

Beste potentiële overstapper, maak niet dezelfde fout als dat ik heb gemaakt. EasySwitch laat u overstappen en dat lijkt in eerste instantie helemaal top. Vervolgens laten ze u een contract tekenen bij een partij in mijn geval Current om na een half jaar te mailen (via een formele mail) dat uw contract afloopt waardoor je denkt in actie te moeten komen. De mail is op dat moment onterecht en brengt u op een dwaalspoor. Dat heb ik ook meegemaakt. Conclusies u bent duurder uit en beide partijen strijken de winst op. Tip: sluit gewoon zelf uw contract af bij Greenchoice of Current, na onderzoek de meest voordelige partijen anno november 2018. Groet, Rob Huijbers ps. ga ook vooral niet telefonisch in gesprek met EasySwitch want u komt er bijna niet tussen, oprecht luisteren is er niet bij en tot klanttevredenheid lijken ze niet te willen komen.

R

Rob Huijbers

23-11-2018

0

Al jaren tevreden klant

Ik maak al een paar jaar gebruik van Easyswitch voor mijn energiecontract. Goede service, documenten snel ontvangen en weer een goedkoop energie contract voor 1 jaar. Eens kijken of zij hetzelfde niveau voor verzekeringen halen. Dit bedrijf is een aanrader.

J

John

26-11-2017

1

Zeer goed bedrijf

Mijn ervaringen met Easy Switch zijn zeer goed. Ik stap al jarenlang ieder jaar over van energiemaatschappij via hen en het verloopt altijd vlekkeloos met de laagst mogelijke prijs en de hoogst mogelijke welkomstpremie. Staan altijd voor je klaar, zijn duidelijk en bieden hele goede service! Kunnen vele andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

D

D.A.C. van Doorn

31-05-2017

0

Energie vergelijken overstappen

Met het verlopen van ons oude energiecontract eens een kijkje genomen op EasySwitch voor een wellicht betere aanbieding of deal dan we hadden en warempel: het is iedere keer raak. Scheelt gewoon tientjes, dus zeker de moeite waard. Hecht persoonlijk weinig waarde aan zogenaamde groene energie of windmolens of zonne-energie, als alles maar werkt voor een schappelijk bedrag ben ik een tevreden mens.

J

JohnLopik

02-05-2017

0

Easyswitch werkt niet

Heb meerdere adressen aangemeld bij easyswitch maar het is easyswitch door communicatie problemen niet gelukt deze over te zetten. Jammer.

J

job

29-03-2017

0

Doet wat het beloofd

Stap al jaren over via Easyswitch waarbij elk jaar een andere energie aanbieder als goedkoopst uit de bus komt. Het lijkt er dus op dat Easyswitch onafhankelijk kijkt naar de goedkoopste oplossing.

R

RobertV

14-03-2017

0

Super service

Ik,stap ieder jaar via Easyswitch over van energieleverancier en dat gaat super. Als er aanvullende vragen zijn wordt je prima geholpen. Voorts zijn ze pro actief, ze informeren je tijdig als een bestaand contract afloopt. Ben dus echt tevreden !

H

Henk

13-12-2016

0

Top website

Deze website werkt echt prima. Gebruik de website al enkele jaren en het niveau stijgt met de jaren. Website is ook vernieuwd, ziet er top uit. En heb weer ruim 200 euro bespaart

P

Pieter de Groot

22-11-2016

0

Energieleveranciers vergelijken en direct overstappen

Ik zie vaak door de bomen het bos niet meer in energieleverancierland. Ik bedoel, hoe weet je nou welke aanbieders van energie er allemaal zijn en welke dan de goedkoopste is? En dan ook nog welke duurzaam zijn en welke niet, welke ik überhaupt kan kiezen en hoe de service is, dat soort dingen. Geen idee! Easyswitch vond ik daarom echt handig. Hier staan gewoon alle energieleveranciers op (voor zover ik weet tenminste) en dan kun je ze vergelijken en direct eentje afsluiten. Gaat allemaal heel makkelijk. Een gat in de markt haha. Ik vond het in ieder geval echt handig, het scheelt echt tijd en geld om dat niet zelf allemaal te hoeven uitzoeken.

J

Joosten

10-09-2016

0

Geen service, regel het zelf maar.

Overgestapt met easyswitch, nieuwe leverancier gaat 27 dagen later in dan einde contract vorige leverancier, zodat ik die periode een duur tarief krijg. Als ik hierover bel , krijg ik als antwoord dat ik dat zelf maar moet regelen. Moest dus beide leveranciers bellen om goede overstap in 1 dag te regelen. Dit kon dus gewoon wel , was geen probleem. Ik dacht dat easyswitch dit voor je regelt, NIET DUS. Toen ik tegen klantenservice van easyswitch zei dat ik dan beter naar een ander zou kunnen gaan zei de telefonist : prima, moet u doen. ?????? Zij verdienen hun geld met een druk op de knop en service NUL komma NUL. Volgende keer een andere overstap service , er zijn er tenslotte genoeg, ook die wel de zaken goed regelen en service bieden.

V

van Buuren

30-06-2016

0

Superhandig

Ik ben niet zo een helder brandend licht in dit soort zaken, maar van mij ouders moest ik toch maar een overstappen van maatschappij. Nou hun raadt opgevolgd kwam ik nog nergens om dat ik amper wist wat mijn huidige contract wist en wat ik gebruikte. Toen kwam ik easyswitch tegen, echt superhandig alles staat duidelijk uitgelegd en aangegeven en als je iets niet begrijp kan je gewoon chatten met de klantenservice top!

A

Annabelle

07-04-2016

0

Probleemloos

Al 3 keer gebruikt gemaakt van Easy-switch. Wel alleen voor gas en electriciteit. Hier geen problemen mee gehad, je hoeft enkel je jaarverbruik in te vullen en je krijgt direct de vergelijking te zien. Ben er alleen maar wijzer door geworden en heb flink bespaard op mijn energierekening. Ook handig dat je na een evt. contractsperiode ( ook dit kun je zelf kiezen ) automatisch een mailtje krijgt dat je contract bijna afloopt.

F

Frank

02-03-2016

0

Makkelijk overstappen

Overstappen naar een andere energieleverancier. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar niet zo van ben. Heb altijd een beetje het gevoel van: laten we het maar lekker zo houden als het is, straks zit ik zonder licht. Overstappen van energieleverancier kan je echter wel veel geld schelen hoorde ik steeds vaker van vrienden van me. Zo gezegd, moeilijker gedaan. Want hoe kom je er nu achter wie de meest goedkope energieleverancier is. Gelukkig kan je bij Easyswitch gemakkelijk energieleveranciers vergelijken. Ik wist een keer niet precies wat ik in moest vullen, dus toen nam ik even contact op met de klantenservice (gewoon door te chatten, werd ook snel geholpen) en toen kwam het helemaal goed. Inmiddels ben ik overgestapt en heb ik een andere energieleverancier en het licht is gewoon blijven branden! Bedankt!

M

Merel van Ravendonk

19-02-2016

1

Prima service

Al 3 keer overgestapt bij EasySwitch.nl. De eerste keer was even uitzoeken, maar het is eigenlijk best makkelijk als je weet wat je nodig hebt. In vergelijking tot Gaslicht heeft EasySwitch bijna altijd het goedkoopste contract.

R

Rick Bos

01-02-2016

1

Niet heel speciaal

Uiteindelijk niet gedaan omdat ik er niet heel veel wijzer van werd!

M

Marielle

31-01-2016

0

goedkoper energie

Dat was een goed idee, om te vergelijken! Ik kon veel goedkoper energie ontvangen! Via Easyswitch zowel vergeleken als nieuwe afgesloten, dat kon in één keer. Duurde wel lang, maar dat hoort erbij, kennelijk. Toch blij dat ik het heb gedaan, nu zijn we weer goedkoper uit. Alle beetjes helpen!

G

Gregory

26-01-2016

0