NederlandReview

    Ervaringen Easyswitch

    Ook besparen op kosten en uitgaven? Easyswitch maakt het mogelijk. Easyswitch is een onafhankelijke overstapservice in Nederland voor energie, internet, digitale televisie, vaste telefonie en ook voor verzekeringen. Het is gemakkelijk om snel over te stappen met de hulp van Easyswitch. U zult snel en gemakkelijk vele honderden euro’s besparen op uw rekening.

    Wilt u weten wat anderen van Easyswitch vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen e lezen op Nederlandreview.nl. Nederlandreview.nl is een platform waar de beoordelingen en reviews verzamelt worden en u snel kunt zien wat anderen van een bedrijf of organisatie vinden. Ook van Easyswitch worden er tal van beoordelingen en reviews verzamelt. Easyswitch is de partij voor goedkope energie, energie, telecom, verzekeringen en volop besparingen.

    Over Easyswitch

    Easyswitch is een bedrijf wat al enige tijd actief is op de markt. Het is een bedrijf welke anderen helpt om te besparen op de energierekening, de telecom rekeninge en de verzekeringen. Het is gemakkelijk en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om geld te besparen. Easyswitch is hierbij de perfecte schakel om hier volop van te genieten.

    Diensten van Easyswitch

    Easyswitch is de partij om een vergelijking te maken voor de volgende producten en diensten:
    - Digitale televisie
    - Internet
    - Telecom
    - Verzekeringen
    - Energie

    Hoe easyswitch precies werkt, en hoe u aanbieders kunt vergelijken met overstappen van easyswitch, dat kunt u zien in dit filmpje:


    U kunt gemakkelijk een vergelijking maken op Easyswitch en dan zien hoeveel geld u kunt besparen. Vervolgens kunt u in een handomdraai overstappen naar een nieuwe energieleverancier, telecom leverancier of bijvoorbeeld een digitale televisie leverancier.

    Klachten, tips en complimenten over en voor Easyswitch

    Bent u niet helemaal tevreden over enkele zaken welke door Easyswitch afgewikkeld zijn? Dan is het goed om uw klacht in te dienen bij hun. Natuurlijk mag u dan een goede afwikkeling van de klacht verwachten door Easyswitch. Uiteraard kunt u ook een tip of een compliment indienen over Easyswitch bij hun. Hier zijn ze uiteraard ook erg blij mee.

    Uw mening over Easyswitch

    Bent u bekend met Easyswitch? Dan is het goed om uw mening en beoordeling over hun op Nederlandreview.nl achter te laten. Op die manier is het mogelijk om voor anderen een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden om wel of niet voor Easyswitch te kiezen als partij om een switch te maken naar een andere leverancier voor telecom, energie of een verzekering.

    Klachten over easyswitch over juist overstappen voor het afsluiten van een goedkoop contract? Lees ervaringen van klanten en vergelijk of easyswitch iets voor u is. Lees beoordelingen op NederlandReview!

    Easyswitch
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    7,8
    74% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,2

    Service

    7,8

    Prijs

    8,6

    Leveren

    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Zeer ontevreden over EasySwitch / DramaSwitch

    Beste potentiële overstapper, maak niet dezelfde fout als dat ik heb gemaakt. EasySwitch laat u overstappen en dat lijkt in eerste instantie helemaal top. Vervolgens laten ze u een contract tekenen bij een partij in mijn geval Current om na een half jaar te mailen (via een formele mail) dat uw contract afloopt waardoor je denkt in actie te moeten komen. De mail is op dat moment onterecht en brengt u op een dwaalspoor. Dat heb ik ook meegemaakt. Conclusies u bent duurder uit en beide partijen strijken de winst op. Tip: sluit gewoon zelf uw contract af bij Greenchoice of Current, na onderzoek de meest voordelige partijen anno november 2018. Groet, Rob Huijbers

    ps. ga ook vooral niet telefonisch in gesprek met EasySwitch want u komt er bijna niet tussen, oprecht luisteren is er niet bij en tot klanttevredenheid lijken ze niet te willen komen.

    Door: Rob Huijbers23-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Al jaren tevreden klant

    Ik maak al een paar jaar gebruik van Easyswitch voor mijn energiecontract. Goede service, documenten snel ontvangen en weer een goedkoop energie contract voor 1 jaar. Eens kijken of zij hetzelfde niveau voor verzekeringen halen. Dit bedrijf is een aanrader.

    Door: John 26-11-2017
    Richard29-05-2018

    Ik zou SwitchPlaza.com ook eens proberen. Veel persoonlijker en echt een fantastische service ????????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer goed bedrijf

    Mijn ervaringen met Easy Switch zijn zeer goed. Ik stap al jarenlang ieder jaar over van energiemaatschappij via hen en het verloopt altijd vlekkeloos met de laagst mogelijke prijs en de hoogst mogelijke welkomstpremie. Staan altijd voor je klaar, zijn duidelijk en bieden hele goede service! Kunnen vele andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

    Door: D.A.C. van Doorn31-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Energie vergelijken overstappen

    Met het verlopen van ons oude energiecontract eens een kijkje genomen op EasySwitch voor een wellicht betere aanbieding of deal dan we hadden en warempel: het is iedere keer raak. Scheelt gewoon tientjes, dus zeker de moeite waard.

    Hecht persoonlijk weinig waarde aan zogenaamde groene energie of windmolens of zonne-energie, als alles maar werkt voor een schappelijk bedrag ben ik een tevreden mens.

    Door: JohnLopik02-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Easyswitch werkt niet

    Heb meerdere adressen aangemeld bij easyswitch maar het is easyswitch door communicatie problemen niet gelukt deze over te zetten. Jammer.

    Door: job29-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Doet wat het beloofd

    Stap al jaren over via Easyswitch waarbij elk jaar een andere energie aanbieder als goedkoopst uit de bus komt. Het lijkt er dus op dat Easyswitch onafhankelijk kijkt naar de goedkoopste oplossing.

    Door: RobertV14-03-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Super service


    Ik,stap ieder jaar via Easyswitch over van energieleverancier en dat gaat super.

    Als er aanvullende vragen zijn wordt je prima geholpen. Voorts zijn ze pro actief, ze informeren je tijdig als een bestaand contract afloopt.

    Ben dus echt tevreden !

    Door: Henk13-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top website

    Deze website werkt echt prima. Gebruik de website al enkele jaren en het niveau stijgt met de jaren. Website is ook vernieuwd, ziet er top uit. En heb weer ruim 200 euro bespaart

    Door: Pieter de Groot22-11-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Energieleveranciers vergelijken en direct overstappen

    Ik zie vaak door de bomen het bos niet meer in energieleverancierland. Ik bedoel, hoe weet je nou welke aanbieders van energie er allemaal zijn en welke dan de goedkoopste is? En dan ook nog welke duurzaam zijn en welke niet, welke ik überhaupt kan kiezen en hoe de service is, dat soort dingen. Geen idee!

    Easyswitch vond ik daarom echt handig. Hier staan gewoon alle energieleveranciers op (voor zover ik weet tenminste) en dan kun je ze vergelijken en direct eentje afsluiten. Gaat allemaal heel makkelijk. Een gat in de markt haha. Ik vond het in ieder geval echt handig, het scheelt echt tijd en geld om dat niet zelf allemaal te hoeven uitzoeken.

    Door: Joosten10-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Geen service, regel het zelf maar.

    Overgestapt met easyswitch, nieuwe leverancier gaat 27 dagen later in dan einde contract vorige leverancier, zodat ik die periode een duur tarief krijg. Als ik hierover bel , krijg ik als antwoord dat ik dat zelf maar moet regelen. Moest dus beide leveranciers bellen om goede overstap in 1 dag te regelen. Dit kon dus gewoon wel , was geen probleem. Ik dacht dat easyswitch dit voor je regelt, NIET DUS. Toen ik tegen klantenservice van easyswitch zei dat ik dan beter naar een ander zou kunnen gaan zei de telefonist : prima, moet u doen. ??????
    Zij verdienen hun geld met een druk op de knop en service NUL komma NUL.
    Volgende keer een andere overstap service , er zijn er tenslotte genoeg, ook die wel de zaken goed regelen en service bieden.

    Door: van Buuren30-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Superhandig

    Ik ben niet zo een helder brandend licht in dit soort zaken, maar van mij ouders moest ik toch maar een overstappen van maatschappij. Nou hun raadt opgevolgd kwam ik nog nergens om dat ik amper wist wat mijn huidige contract wist en wat ik gebruikte. Toen kwam ik easyswitch tegen, echt superhandig alles staat duidelijk uitgelegd en aangegeven en als je iets niet begrijp kan je gewoon chatten met de klantenservice top!

    Door: Annabelle07-04-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Probleemloos

    Al 3 keer gebruikt gemaakt van Easy-switch. Wel alleen voor gas en electriciteit. Hier geen problemen mee gehad, je hoeft enkel je jaarverbruik in te vullen en je krijgt direct de vergelijking te zien. Ben er alleen maar wijzer door geworden en heb flink bespaard op mijn energierekening. Ook handig dat je na een evt. contractsperiode ( ook dit kun je zelf kiezen ) automatisch een mailtje krijgt dat je contract bijna afloopt.

    Door: Frank02-03-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Makkelijk overstappen

    Overstappen naar een andere energieleverancier. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar niet zo van ben. Heb altijd een beetje het gevoel van: laten we het maar lekker zo houden als het is, straks zit ik zonder licht. Overstappen van energieleverancier kan je echter wel veel geld schelen hoorde ik steeds vaker van vrienden van me.

    Zo gezegd, moeilijker gedaan. Want hoe kom je er nu achter wie de meest goedkope energieleverancier is. Gelukkig kan je bij Easyswitch gemakkelijk energieleveranciers vergelijken. Ik wist een keer niet precies wat ik in moest vullen, dus toen nam ik even contact op met de klantenservice (gewoon door te chatten, werd ook snel geholpen) en toen kwam het helemaal goed. Inmiddels ben ik overgestapt en heb ik een andere energieleverancier en het licht is gewoon blijven branden! Bedankt!

    Door: Merel van Ravendonk19-02-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima service

    Al 3 keer overgestapt bij EasySwitch.nl. De eerste keer was even uitzoeken, maar het is eigenlijk best makkelijk als je weet wat je nodig hebt. In vergelijking tot Gaslicht heeft EasySwitch bijna altijd het goedkoopste contract.

    Door: Rick Bos01-02-2016
    Perry26-07-2017

    Tot dit jaar ook altijd goede ervaring gehad met gaslicht.com. Maar nu blijkt Easyswitch lagere jaarbedragen te kunnen geven dan gaslicht.com. Gisteren een offerte gevraagd. Afwachten of het ook werkelijk zo is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Niet heel speciaal

    Uiteindelijk niet gedaan omdat ik er niet heel veel wijzer van werd!

    Door: Marielle31-01-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    goedkoper energie

    Dat was een goed idee, om te vergelijken! Ik kon veel goedkoper energie ontvangen! Via Easyswitch zowel vergeleken als nieuwe afgesloten, dat kon in één keer. Duurde wel lang, maar dat hoort erbij, kennelijk. Toch blij dat ik het heb gedaan, nu zijn we weer goedkoper uit. Alle beetjes helpen!

    Door: Gregory26-01-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Jammer

    Easyswitch? Not really. Ik heb vanalles geprobeerd voor mijn internet om een goede vergelijking te maken. Echt totaal niet uit kunnen komen. Toen direct bij KPN een pakket genomen en dat ging veel makkelijker. Goedkoper weet ik niet, maar na dat geklooi leek me dit het beste.

    Door: Hovan15-11-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Handig vergelijken

    Je wil toch ff weten of je het elders goedkoper kunt krijgen? Hier was het handig vergelijken en afsluiten!

    Door: Hennie14-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Ze beloven meer dan ze waarmaken

    HONDERDEN EURO'S BESPAREN schreeuw de website. Mou, zoveel levert het mij in ieder geval niet op, nee. Misschien als je het over een periode van twintig jaar rekent... Wel ben ik nu iets goedkoper uit als ik overstap. Maar waarom is die website zo lelijk?

    Door: Tessie03-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Schrijf zelf een review over Easyswitch

    Uw beoordeling