NederlandReview

    Ervaringen easyEnergy

    Iedere maand weer zuchten veel huishoudens onder hoge maandlasten. De kosten voor gas en energie zijn vaak één van de grootste kostenposten die iedere maand een hoop geld uit de huishoudpot slurpen. Dat moet anders, hebben de oprichters van EasyEnergy gedacht. Ze beloven gas en stroom tegen de echte inkoopprijs en zeggen daarmee dus een stuk voordeliger te zijn dan veel andere energieverstrekkers. Maar is dat wel zo? Biedt EasyEnergy inderdaad goedkope energie met duidelijke contracten en zonder verborgen kosten, stiekeme extra kosten, tussentijdse prijsverhogingen of andere ongein? Lees reviews van hun klanten en kom er zo achter hoe hun ervaringen zijn! Is het een goed idee om je aan te sluiten bij EasyEnergy en over te stappen van energievertrekker? Hoe makkelijk kun je eigenlijk overstappen? Is het allemaal wel betrouwbaar? Reviews en ervaringen van klanten geven jou meer informatie!

    Over easyEnergy
    easyEnergy is opgericht door twee Nederlandse ondernemers: Maarten Roelfs en Raymond van Eck. Zoals het logo en de naam al doen vermoeden, valt easyEnergy onder de ‘easy family of brands’ met als één van de bekendste aanvoerders luchtvaartmaatschappij easyJet.

    De nieuwe energieleverancier zet zichzelf in de markt door altijd dezelfde lage prijs te bieden, zowel voor nieuwe als voor vaste klanten. Ga hier dus niet heen als je uit bent op een vette welkomstkorting of andere korting om klanten te werven: daar doen ze niet aan. En waar andere energieleveranciers die klanten met korting binnenhalen, vertrekkende klanten straffen met een opzegpremie of boete, zegt easyEnergy hun klanten daar nooit mee lastig te vallen. Een abonnement is zelfs op elk moment opzegbaar. Een andere kostenpost waarmee easyEnergy zegt af te rekenen: verborgen kosten zoals administratiekosten en tussentijdse verhogingen. Wat ze wel doen voor nieuwe klanten: ze regelen je overstap. Maar dat doen wel meer energieleveranciers natuurlijk, want wie is er nou niet blij met nieuwe klanten?


    easyEnergy legt uit hoe ze werken

    easyEnergy biedt groene stroom en/of gas. Met een slimme meter tegen actuele inkoopprijzen en zonder winstopslag. Het enige verdienmodel is 5 euro per aansluiting per maand voor het vastrecht. Ze zeggen dit te kunnen doen doordat ze de prijzen laag houden door simpelweg minder extra kosten te maken. Ze hebben bijvoorbeeld geen dure kantoorpanden (ze hebben wel een vestiging in Den Haag, naar eigen zeggen een flexibele kantoorruimte waar ze slechts met een klein team zitten.) of grote callcenters en handelen eigenlijk alles af via internet. Klanten kunnen inloggen in een eigen account en vinden al hun gegevens, kosten en ook de klantenservice online. Daar moet je als klant natuurlijk wel van houden: voor digibeten is easyEnergy wellicht minder geschikt.

    Heb jij ervaringen met easyEnergy?
    Laat hier jouw review achter met deze nieuwe energieleverancier! Zijn ze echt zo goedkoop als ze zelfs zeggen te zijn? Hoe staat het met de service: Kun je ze wel goed bereiken, zijn ze klantvriendelijk, helpen ze je goed als je ergens niet uit komt of last hebt van een storing? Is de levering betrouwbaar en zeker, zijn er bijvoorbeeld wel eens storingen of juist helemaal niet? En hoe verliep het overstappen, ging dat vlekkeloos of waren er moeilijkheden? Help anderen een weloverwogen keuze te maken om wel of niet over te stappen naar easyEnergy en deel jouw ervaringen met easyEnergy in een review op NederlandReview!

    Lees hier ervaringen van klanten van easyEnergy: hoe beoordelen zij de service, prijzen en levering? Zijn ze echt goedkoop? Lees hun reviews online!

    easyEnergy
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    8
    85% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,2

    Service

    7,4

    Prijs

    8,4

    Leveren

    8,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geen aanrader

    Reinier05-12-2018

    Jaar klant nu nadat ik ze zag op tv. Is gewoon veel duurder en zijn niet te bereiken als je een vraag hebt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Valt vies tegen

    Gijs Voortman27-11-2018

    Dacht energie per maand af te rekenen voor inkoopprijs. Vond het duur, ben weer overgestapt, krijg ik een eindafrekening waar ik 497 euro moest bijbetalen?! Hoezo per maand afrekenen....? Afzetters dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Geen aanrader

    David Dijksma21-11-2018

    Na wat twijfel na afsluiten op de website contact gezocht. Maar niet te bereiken. Vervolgens veel emails, sommige met weet ik veel hoeveel linkjes en attachments. En dan een heel ander en veel hoger maandbedrag in de welkom pakket dan er op de site stond. Hier wil je geen seconde meer blijven, ik ben naar de NUON teruggegaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Klote service, veel te duur uit

    Thabita08-11-2018

    Vorig jaar met mooie belofte afgesloten en nu veel duurder uit. Onbereikbaar via twitter, reageren gewoon niet op vragen. Dan ben ik er klaar mee en weg er van.
    Krijg ook geen enkele mail meer van hen anders dan de rekening. Ben geen melkkoe maar klant!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Top service!

    Henk24-08-2018

    Echt netjes... kreeg erg gewoon engergie van!
    Ben weer helemaal opgeladen.

    Weet alleen niet of mijn blauwe boormachine ook werkt op groene stroom.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    John19-03-2018

    Energie is energie. Geen gezeik hiermee en dus prima. Wat kan je er verder van zeggen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Aanvankelijk sceptisch maar alles is prima!

    Sanne10-03-2018

    Wij zitten nu een paar maanden bij Easy Energy en ik moet eerlijk zeggen... het valt me alles mee.

    Ik was nogal sceptisch aanvankelijk. Niet helemaal eerlijk, want ik koos gewoon voor de laagste prijs in energie, maar daardoor ging ik het ook een beetje wantrouwen... want waarom zo goedkoop? Daar moest wel van alles mis mee zijn toch?

    Nou, alles gaat vooralsnog goed. We hebben gewoon stroom en warempel, het was snel afgesloten en aangesloten! De rekeningen kloppen voor ik kan nagaan ook wel en we zijn inderdaad voordeliger uit.

    Communicatie is inderdaad anders, want niet per post, daar kan je aan moeten wennen, maar ik vind het eigenlijk wel schelen in de rompslomp.

    Dus sorry Easy Energy voor het aanvankelijke sceptische denken, maar alles is gewoon prima!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Mooi concept, voor nu tevreden

    Ja Maurits07-03-2018

    Makkelijke site, chat wel lange wachttijd. Wel mooi concept, tevreden voor nu

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Makkelijk te bestellen, fair prijs

    Roel27-02-2018

    OP zich een hele makkelijke site om te bestellen, beetje jammer wel dat ik enkel kan appen of chatten. Maar snap dat wel om de kosten laag te houden. Qua prijs niet de allergoedkoopste meteen, maar over de tijd heen wel en dat vind ik wel fijn, anders moet ik maar elk jaar weer het gaan regelen. Nu is het gewoon goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Alles geregeld

    J. Hooyer26-02-2018

    Altijd de inkoopprijs en geen omkijken meer naar. Heel makkelijk, geen gedoe meer van constant overstappen. En mijn verhuizing was zo geregeld. Wel blij dat ik een slimme meter had, jammer dat het niet zonder zo'n ding kan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Transparant

    Wouter20-02-2018

    Mooi concept, niet per se het goedkoopst, want als je elk jaar switcht kan je goedkoper uit zijn, maar daar heb ik geen zin in en ben ik per saldo duurder uit. Hiermee hoef ik dat gezeik niet meer te doen om elk jaar alles uit te zoeken en het dan weer vergeten. Gewoon weten waar je aan toe bent. Klantenservice is ok, hoewel ik liever ook een telefoonnummer zou hebben ipv alleen chat of e-mail.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    zelfde energie maar dan goedkoper

    hendrik Lammers30-01-2018

    Wij zijn vorige maand overgestapt en genieten nu al weer even van goedkopere energie.
    Volgens mij is het gewoon precies dezelfde energie als we altijd al hadden alleen betalen we daarvoor nu minder
    ik heb verder niks aan te merken op de service, alles werd gewoon netjes geregeld, niet veel van gemerkt eigenlijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Komt beloftes na

    Caspar van Looveren27-12-2017

    Nieuw concept is altijd wel aan mij besteed. Wisselende maandbedragen maar wel goedkoper uit zijn, dat wil ik testen dacht ik in juli. Nu lopen de maandrekeningen wat op, ze hebben me er van tevoren per mail nog op attent gemaakt, maar heb er controle op, dadelijk als het weer warmer wordt dalen ze. Ik geloof dat ik hier goedkoper uit ben zonder elk jaar te moeten switchen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goede service!

    Nelis20-12-2017

    Hier wordt tenminste met me meegedacht!
    Nadat ik me had aangemeld kreeg ik een bericht dat mijn huidig contract nog een looptijd had, en dat als ik direct zou overstappen ik het risico liep op een overstapboete van mijn huidige leverancier.
    Ik kreeg zelfs de keuze om mijn contract pas te laten ingaan als de looptijd van mijn huidige leverancier was beëindigd.
    Een druk op de knop en alles werd voor me geregeld!

    Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Eindelijk..

    OJ20-12-2017

    Eindelijk een leverancier die een einde maakt aan de schimmigheid van de energierekening... Toch wel lekker als je precies weet waar je voor betaalt en dat je daar zelfs door je verbruik invloed op kunt uitoefenen ;) Geeft mij in ieder geval een rustig gevoel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gewoon terug naar de kern

    Toon20-12-2017

    Gewoon terug naar de essentie, inkoopprijs en een abonnement. Eigenlijk weer terug naar de hoe het was voor de liberalisering.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tenminste eerlijk

    Piet19-12-2017

    Kijk, bij veel van die nutsbedrijven betaal je uiteindelijk de rekening omdat je er toch niet dagelijks mee bezig bent. En dat zit je na een mooi dealtje opeens op een toptarief. Bij easyEnergie is dat niet zo. Want daar beloven ze tegen kostprijs af te rekenen. En tot nu toe heeft geen enkele factuur ons nog vervelend verrast. Sterker: we zijn er gewoon meer mee bezig, want ze rekenen elke maand netjes het gas en licht af dat je die maand hebt verbruikt. Vaak kan ik me dan nog wel voor de geest halen of ik veel of weinig heb gestookt of de droger overdag heb laten draaien. Stiekem wordt energie zo nog leuker ook, want we letten er gewoon op wanneer we grootverbruikers aanzetten. Zou het zo iedereen aanraden, want je kunt het gewoon proberen omdat het toch maandelijks gestopt kan worden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Blijvend goedkoop lijkt me wel wat

    Femke ter Weijde19-12-2017

    Hoewel ik best spannend vindt wat de wisselende tarieven betekenen, ben ik wel blij dat ik nu niet meer dat gezanik heb van elk jaar overstappen en het tog weer vergeten. Nu een keer geregeld en dan voorlopiog goed zo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Mooi concept

    Dwight van Haaren16-12-2017

    Aanvankelijk beetje sceptisch, maar moet zeggen dat ze doen wat ze beloven. Wisselende maandfacuturen moet ik wel eerlijk gezegd even aan wennen, maar ben wel beter af zo zonder elk jaar dat gedoe van te moeten wisselen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goedkoop maar alles zelf doen

    Lester 16-12-2017

    Ze zijn goedkoop maar je moet wel alles zelf regelen hier en dat moet per internet
    maar ik ben wel heel veel goedkoper uit dus ik denk dat dat het wel waard is

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Voor de prijs overgestapt

    Remco Havez11-12-2017

    enkel en alleen voor de prijs overgestapt - ze waren inderdaad een stuk goedkoper dan andere aanbieders en gelukkig hadden ze aanbod in onze wijk. Stroom is gewoon stroom, randzaken interesseren me niet - wel dat het hier goedkoper is. Dat het "groen" is is mooi meegenomen, maar daar kwamen wij niet eens voor.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    goedkoper

    JOCHEM06-12-2017

    je moet wel veel zelf doen online hier maar ik ga nu per maand flink minder betalen voor PRECIES DEZELFDE STROOM en daar ging het mij om
    tevreden dus!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goedkoop en geen problemen

    Lize de Boer04-12-2017

    ze zijn lekker Goedkoop en nul problemen verder, rekeningen kloppen en de afsluiting ging best snel.
    Ik ben vorig jaar juli overgestapt en het werkt allemaal prima hier!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    daarom dus zo goedkope energie

    Lotti de Bruin27-11-2017

    ik koos voor de prijs voor easyenergy, maar ik vond het toch wel onhandig dat je dan alles online moet doen en ook de communicatie. daardoor is het zo goedkoop.
    het was voor mij vooral even wennen denk ik.

    als ik er eentje tegen kom die net zo goedkoop is voor groene energie, maar dan met gewone communicatie, dan stap ik denk ik wel weer over, maar omdat het nu al afgesloten is enzo, blijf ik denk ik nog even zitten, want de prijs is erg belangrijk voor mij en mijn gezin.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Niet goed, niet slecht.

    Christa23-11-2017

    Is dit van easyjet ofzo? Want easyjet is een k*t bedrijf. Zoveel slechte ervaringen mee. Nu 1 jaar easy geprobeerd en niet goed, maar ook niet slecht. Volgend jaar stap ik weer over.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Goedkopere zelfde energie

    Merlijn O31-10-2017

    Ik was goedkoper uit en ben dus tevreden.
    Verder merk ik nauwelijks verschil met mijn vorige energieleverancier.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    overstappen naar goedkopere energie

    Vonne S23-10-2017

    overstappen ging vrij snel en simpel.

    ik kon wisselen van contract en heb gewoon de goedkoopste gekozen van de groene energie aanbieders.

    ik vind het verder prima dat eigenlijk alles online gebeurt, scheelt mij ook weer papier.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Groene energie en goedkoop

    Jaqueline Lubbe17-10-2017

    Groene energie kan kennelijk ook goedkoop zijn.
    Ik ben nu eindelijk overgestapt op groene energie, want ik vond dat vroeger gewoon toch te duur.
    Ik kom rond van een minimumloon en heb twee kinderen, daarom koos ik gewoon voor de allergoedkoopste.
    Maar ik hoorde van easyenergie en die zijn net zo duur als wat ik hiervoor betaalde voor gewone energie.
    Overstappen ging best simpel, de meeste administratieve dingetjes doen ze voor je.
    En ik vind het ook handig dat alles via internet gaat, veel handiger.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    goedkoop en goed

    Sander05-10-2017

    heel tevreden met easy energy! goed contact en goedkope energie, dat is genoeg voor mij. en werkt prima

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Mooi concept

    A. van der Berg26-09-2017

    Was eerst wat wantrouwend, want waar zit de adder onder het gras. Maar toen ik op de site meer er over las en op verschillende nieuwssites, werd ik gerustgesteld.
    Ik vind het een heel mooi concept, eindelijk een leverancier die duidelijk en open is waar ze aan verdient. In plaats van die zogenaamde actiekortingen of cadeaus waar je uiteindelijk toch zelf voor betaalt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ik betaal alleen voor stroom hier

    L. Snijders23-09-2017

    goed idee om de telefonische klantenservice er gewoon uit te halen.
    daar maak ik toch nooit gebruik van, ik doe de dingen liever digitaal, dat is veel makkelijker.
    goed dat ik niet meer hoef te betalen voor dingen die ik toch niet gebruik of nodig vind, daardoor is het tenminste goedkoop want ik betaal alleen voor de stroom.
    stroom = stroom toch, dan betaal ik liever minder!

    Verder ging het afsluiten en overzetten heel soepel en het was snel geregeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goedkope energie

    evie14-09-2017

    heel leuk dat easyjet nu ook met energie dingen doet! alles wordt goedkoper en het kan mij niet zoveel schelen dat je dan allemaal extra's mist ofzo , het gaat mij persoonlijk gewoon om goedkope energie en dat krijg je hier

    het scheelt best veel met wat ik eerst betaalde voor mijn groene energie en afsluiten ging ok

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goedkoper

    Leone11-09-2017

    inderdaad goedkoper en werkt goed allemaal nu

    De bereikbaarheid kan beter vind ik, maar dat is misschien gewoon even wennen. Goedkoop is belangrijker.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Overgestapt op goedkope energie

    L. Kuilenboer18-08-2017

    wij zijn overgestapt!

    stukken goedkoper uit dan bij Essent waar we eerst zaten. Overstap ging snel gelukkig, we hoefden niet veel te doen.

    Vooral goed dat het ook nog groene energie is, ik vreesde dat dat niet kon met een lage prijs. Kennelijk is duurzaam nu echt mainstream geworden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over easyEnergy

    Uw beoordeling