easyEnergy
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9,6

U bent nu bij:

Totaal

9,6

Bestellen

9

Service

9

Prijs

10

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

23-09-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: L. Snijders

easyEnergy - Ik betaal alleen voor stroom hier

goed idee om de telefonische klantenservice er gewoon uit te halen.
daar maak ik toch nooit gebruik van, ik doe de dingen liever digitaal, dat is veel makkelijker.
goed dat ik niet meer hoef te betalen voor dingen die ik toch niet gebruik of nodig vind, daardoor is het tenminste goedkoop want ik betaal alleen voor de stroom.
stroom = stroom toch, dan betaal ik liever minder!

Verder ging het afsluiten en overzetten heel soepel en het was snel geregeld.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


14-09-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: evie

easyEnergy - goedkope energie

heel leuk dat easyjet nu ook met energie dingen doet! alles wordt goedkoper en het kan mij niet zoveel schelen dat je dan allemaal extra's mist ofzo , het gaat mij persoonlijk gewoon om goedkope energie en dat krijg je hier

het scheelt best veel met wat ik eerst betaalde voor mijn groene energie en afsluiten ging ok

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
11-09-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  6
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leone

easyEnergy - Goedkoper

inderdaad goedkoper en werkt goed allemaal nu

De bereikbaarheid kan beter vind ik, maar dat is misschien gewoon even wennen. Goedkoop is belangrijker.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
18-08-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: L. Kuilenboer

easyEnergy - Overgestapt op goedkope energie

wij zijn overgestapt!

stukken goedkoper uit dan bij Essent waar we eerst zaten. Overstap ging snel gelukkig, we hoefden niet veel te doen.

Vooral goed dat het ook nog groene energie is, ik vreesde dat dat niet kon met een lage prijs. Kennelijk is duurzaam nu echt mainstream geworden

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over easyEnergy

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij easyEnergy?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen easyEnergy

Iedere maand weer zuchten veel huishoudens onder hoge maandlasten. De kosten voor gas en energie zijn vaak één van de grootste kostenposten die iedere maand een hoop geld uit de huishoudpot slurpen. Dat moet anders, hebben de oprichters van EasyEnergy gedacht. Ze beloven gas en stroom tegen de echte inkoopprijs en zeggen daarmee dus een stuk voordeliger te zijn dan veel andere energieverstrekkers. Maar is dat wel zo? Biedt EasyEnergy inderdaad goedkope energie met duidelijke contracten en zonder verborgen kosten, stiekeme extra kosten, tussentijdse prijsverhogingen of andere ongein? Lees reviews van hun klanten en kom er zo achter hoe hun ervaringen zijn! Is het een goed idee om je aan te sluiten bij EasyEnergy en over te stappen van energievertrekker? Hoe makkelijk kun je eigenlijk overstappen? Is het allemaal wel betrouwbaar? Reviews en ervaringen van klanten geven jou meer informatie!

Over easyEnergy
easyEnergy is opgericht door twee Nederlandse ondernemers: Maarten Roelfs en Raymond van Eck. Zoals het logo en de naam al doen vermoeden, valt easyEnergy onder de ‘easy family of brands’ met als één van de bekendste aanvoerders luchtvaartmaatschappij easyJet.

De nieuwe energieleverancier zet zichzelf in de markt door altijd dezelfde lage prijs te bieden, zowel voor nieuwe als voor vaste klanten. Ga hier dus niet heen als je uit bent op een vette welkomstkorting of andere korting om klanten te werven: daar doen ze niet aan. En waar andere energieleveranciers die klanten met korting binnenhalen, vertrekkende klanten straffen met een opzegpremie of boete, zegt easyEnergy hun klanten daar nooit mee lastig te vallen. Een abonnement is zelfs op elk moment opzegbaar. Een andere kostenpost waarmee easyEnergy zegt af te rekenen: verborgen kosten zoals administratiekosten en tussentijdse verhogingen. Wat ze wel doen voor nieuwe klanten: ze regelen je overstap. Maar dat doen wel meer energieleveranciers natuurlijk, want wie is er nou niet blij met nieuwe klanten?


easyEnergy legt uit hoe ze werken

easyEnergy biedt groene stroom en/of gas. Met een slimme meter tegen actuele inkoopprijzen en zonder winstopslag. Het enige verdienmodel is 5 euro per aansluiting per maand voor het vastrecht. Ze zeggen dit te kunnen doen doordat ze de prijzen laag houden door simpelweg minder extra kosten te maken. Ze hebben bijvoorbeeld geen dure kantoorpanden (ze hebben wel een vestiging in Den Haag, naar eigen zeggen een flexibele kantoorruimte waar ze slechts met een klein team zitten.) of grote callcenters en handelen eigenlijk alles af via internet. Klanten kunnen inloggen in een eigen account en vinden al hun gegevens, kosten en ook de klantenservice online. Daar moet je als klant natuurlijk wel van houden: voor digibeten is easyEnergy wellicht minder geschikt.

Heb jij ervaringen met easyEnergy?
Laat hier jouw review achter met deze nieuwe energieleverancier! Zijn ze echt zo goedkoop als ze zelfs zeggen te zijn? Hoe staat het met de service: Kun je ze wel goed bereiken, zijn ze klantvriendelijk, helpen ze je goed als je ergens niet uit komt of last hebt van een storing? Is de levering betrouwbaar en zeker, zijn er bijvoorbeeld wel eens storingen of juist helemaal niet? En hoe verliep het overstappen, ging dat vlekkeloos of waren er moeilijkheden? Help anderen een weloverwogen keuze te maken om wel of niet over te stappen naar easyEnergy en deel jouw ervaringen met easyEnergy in een review op NederlandReview!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!