easyEnergy
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,8

U bent nu bij:

Totaal

8,8

Bestellen

8,6

Service

8,4

Prijs

9,4

Leveren

9,2
18 rating96 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

30-01-2018
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: hendrik Lammers

easyEnergy - zelfde energie maar dan goedkoper

Wij zijn vorige maand overgestapt en genieten nu al weer even van goedkopere energie.
Volgens mij is het gewoon precies dezelfde energie als we altijd al hadden alleen betalen we daarvoor nu minder
ik heb verder niks aan te merken op de service, alles werd gewoon netjes geregeld, niet veel van gemerkt eigenlijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


27-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Caspar van Looveren

easyEnergy - Komt beloftes na

Nieuw concept is altijd wel aan mij besteed. Wisselende maandbedragen maar wel goedkoper uit zijn, dat wil ik testen dacht ik in juli. Nu lopen de maandrekeningen wat op, ze hebben me er van tevoren per mail nog op attent gemaakt, maar heb er controle op, dadelijk als het weer warmer wordt dalen ze. Ik geloof dat ik hier goedkoper uit ben zonder elk jaar te moeten switchen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nelis

easyEnergy - goede service!

Hier wordt tenminste met me meegedacht!
Nadat ik me had aangemeld kreeg ik een bericht dat mijn huidig contract nog een looptijd had, en dat als ik direct zou overstappen ik het risico liep op een overstapboete van mijn huidige leverancier.
Ik kreeg zelfs de keuze om mijn contract pas te laten ingaan als de looptijd van mijn huidige leverancier was beëindigd.
Een druk op de knop en alles werd voor me geregeld!

Top!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: OJ

easyEnergy - Eindelijk..

Eindelijk een leverancier die een einde maakt aan de schimmigheid van de energierekening... Toch wel lekker als je precies weet waar je voor betaalt en dat je daar zelfs door je verbruik invloed op kunt uitoefenen ;) Geeft mij in ieder geval een rustig gevoel

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Toon

easyEnergy - Gewoon terug naar de kern

Gewoon terug naar de essentie, inkoopprijs en een abonnement. Eigenlijk weer terug naar de hoe het was voor de liberalisering.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Piet

easyEnergy - Tenminste eerlijk

Kijk, bij veel van die nutsbedrijven betaal je uiteindelijk de rekening omdat je er toch niet dagelijks mee bezig bent. En dat zit je na een mooi dealtje opeens op een toptarief. Bij easyEnergie is dat niet zo. Want daar beloven ze tegen kostprijs af te rekenen. En tot nu toe heeft geen enkele factuur ons nog vervelend verrast. Sterker: we zijn er gewoon meer mee bezig, want ze rekenen elke maand netjes het gas en licht af dat je die maand hebt verbruikt. Vaak kan ik me dan nog wel voor de geest halen of ik veel of weinig heb gestookt of de droger overdag heb laten draaien. Stiekem wordt energie zo nog leuker ook, want we letten er gewoon op wanneer we grootverbruikers aanzetten. Zou het zo iedereen aanraden, want je kunt het gewoon proberen omdat het toch maandelijks gestopt kan worden

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Femke ter Weijde

easyEnergy - Blijvend goedkoop lijkt me wel wat

Hoewel ik best spannend vindt wat de wisselende tarieven betekenen, ben ik wel blij dat ik nu niet meer dat gezanik heb van elk jaar overstappen en het tog weer vergeten. Nu een keer geregeld en dan voorlopiog goed zo.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dwight van Haaren

easyEnergy - Mooi concept

Aanvankelijk beetje sceptisch, maar moet zeggen dat ze doen wat ze beloven. Wisselende maandfacuturen moet ik wel eerlijk gezegd even aan wennen, maar ben wel beter af zo zonder elk jaar dat gedoe van te moeten wisselen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-12-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lester

easyEnergy - Goedkoop maar alles zelf doen

Ze zijn goedkoop maar je moet wel alles zelf regelen hier en dat moet per internet
maar ik ben wel heel veel goedkoper uit dus ik denk dat dat het wel waard is

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-12-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Remco Havez

easyEnergy - Voor de prijs overgestapt

enkel en alleen voor de prijs overgestapt - ze waren inderdaad een stuk goedkoper dan andere aanbieders en gelukkig hadden ze aanbod in onze wijk. Stroom is gewoon stroom, randzaken interesseren me niet - wel dat het hier goedkoper is. Dat het "groen" is is mooi meegenomen, maar daar kwamen wij niet eens voor.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-12-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: JOCHEM

easyEnergy - goedkoper

je moet wel veel zelf doen online hier maar ik ga nu per maand flink minder betalen voor PRECIES DEZELFDE STROOM en daar ging het mij om
tevreden dus!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-12-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lize de Boer

easyEnergy - Goedkoop en geen problemen

ze zijn lekker Goedkoop en nul problemen verder, rekeningen kloppen en de afsluiting ging best snel.
Ik ben vorig jaar juli overgestapt en het werkt allemaal prima hier!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-11-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lotti de Bruin

easyEnergy - daarom dus zo goedkope energie

ik koos voor de prijs voor easyenergy, maar ik vond het toch wel onhandig dat je dan alles online moet doen en ook de communicatie. daardoor is het zo goedkoop.
het was voor mij vooral even wennen denk ik.

als ik er eentje tegen kom die net zo goedkoop is voor groene energie, maar dan met gewone communicatie, dan stap ik denk ik wel weer over, maar omdat het nu al afgesloten is enzo, blijf ik denk ik nog even zitten, want de prijs is erg belangrijk voor mij en mijn gezin.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-11-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Christa

easyEnergy - Niet goed, niet slecht.

Is dit van easyjet ofzo? Want easyjet is een k*t bedrijf. Zoveel slechte ervaringen mee. Nu 1 jaar easy geprobeerd en niet goed, maar ook niet slecht. Volgend jaar stap ik weer over.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Merlijn O

easyEnergy - Goedkopere zelfde energie

Ik was goedkoper uit en ben dus tevreden.
Verder merk ik nauwelijks verschil met mijn vorige energieleverancier.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Vonne S

easyEnergy - overstappen naar goedkopere energie

overstappen ging vrij snel en simpel.

ik kon wisselen van contract en heb gewoon de goedkoopste gekozen van de groene energie aanbieders.

ik vind het verder prima dat eigenlijk alles online gebeurt, scheelt mij ook weer papier.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jaqueline Lubbe

easyEnergy - Groene energie en goedkoop

Groene energie kan kennelijk ook goedkoop zijn.
Ik ben nu eindelijk overgestapt op groene energie, want ik vond dat vroeger gewoon toch te duur.
Ik kom rond van een minimumloon en heb twee kinderen, daarom koos ik gewoon voor de allergoedkoopste.
Maar ik hoorde van easyenergie en die zijn net zo duur als wat ik hiervoor betaalde voor gewone energie.
Overstappen ging best simpel, de meeste administratieve dingetjes doen ze voor je.
En ik vind het ook handig dat alles via internet gaat, veel handiger.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-10-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sander

easyEnergy - goedkoop en goed

heel tevreden met easy energy! goed contact en goedkope energie, dat is genoeg voor mij. en werkt prima

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: A. van der Berg

easyEnergy - Mooi concept

Was eerst wat wantrouwend, want waar zit de adder onder het gras. Maar toen ik op de site meer er over las en op verschillende nieuwssites, werd ik gerustgesteld.
Ik vind het een heel mooi concept, eindelijk een leverancier die duidelijk en open is waar ze aan verdient. In plaats van die zogenaamde actiekortingen of cadeaus waar je uiteindelijk toch zelf voor betaalt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: L. Snijders

easyEnergy - Ik betaal alleen voor stroom hier

goed idee om de telefonische klantenservice er gewoon uit te halen.
daar maak ik toch nooit gebruik van, ik doe de dingen liever digitaal, dat is veel makkelijker.
goed dat ik niet meer hoef te betalen voor dingen die ik toch niet gebruik of nodig vind, daardoor is het tenminste goedkoop want ik betaal alleen voor de stroom.
stroom = stroom toch, dan betaal ik liever minder!

Verder ging het afsluiten en overzetten heel soepel en het was snel geregeld.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: evie

easyEnergy - goedkope energie

heel leuk dat easyjet nu ook met energie dingen doet! alles wordt goedkoper en het kan mij niet zoveel schelen dat je dan allemaal extra's mist ofzo , het gaat mij persoonlijk gewoon om goedkope energie en dat krijg je hier

het scheelt best veel met wat ik eerst betaalde voor mijn groene energie en afsluiten ging ok

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-09-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leone

easyEnergy - Goedkoper

inderdaad goedkoper en werkt goed allemaal nu

De bereikbaarheid kan beter vind ik, maar dat is misschien gewoon even wennen. Goedkoop is belangrijker.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: L. Kuilenboer

easyEnergy - Overgestapt op goedkope energie

wij zijn overgestapt!

stukken goedkoper uit dan bij Essent waar we eerst zaten. Overstap ging snel gelukkig, we hoefden niet veel te doen.

Vooral goed dat het ook nog groene energie is, ik vreesde dat dat niet kon met een lage prijs. Kennelijk is duurzaam nu echt mainstream geworden

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • BudgetEnergie

    BudgetEnergie

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,4Lees ervaringen
  • Energiecollectief.nl | EnergieFlex

    Energiecollectief.nl | EnergieFlex

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8Lees ervaringen
  • Vrijopnaam

    Vrijopnaam

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 9,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over easyEnergy

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij easyEnergy?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen easyEnergy

Iedere maand weer zuchten veel huishoudens onder hoge maandlasten. De kosten voor gas en energie zijn vaak één van de grootste kostenposten die iedere maand een hoop geld uit de huishoudpot slurpen. Dat moet anders, hebben de oprichters van EasyEnergy gedacht. Ze beloven gas en stroom tegen de echte inkoopprijs en zeggen daarmee dus een stuk voordeliger te zijn dan veel andere energieverstrekkers. Maar is dat wel zo? Biedt EasyEnergy inderdaad goedkope energie met duidelijke contracten en zonder verborgen kosten, stiekeme extra kosten, tussentijdse prijsverhogingen of andere ongein? Lees reviews van hun klanten en kom er zo achter hoe hun ervaringen zijn! Is het een goed idee om je aan te sluiten bij EasyEnergy en over te stappen van energievertrekker? Hoe makkelijk kun je eigenlijk overstappen? Is het allemaal wel betrouwbaar? Reviews en ervaringen van klanten geven jou meer informatie!

Over easyEnergy
easyEnergy is opgericht door twee Nederlandse ondernemers: Maarten Roelfs en Raymond van Eck. Zoals het logo en de naam al doen vermoeden, valt easyEnergy onder de ‘easy family of brands’ met als één van de bekendste aanvoerders luchtvaartmaatschappij easyJet.

De nieuwe energieleverancier zet zichzelf in de markt door altijd dezelfde lage prijs te bieden, zowel voor nieuwe als voor vaste klanten. Ga hier dus niet heen als je uit bent op een vette welkomstkorting of andere korting om klanten te werven: daar doen ze niet aan. En waar andere energieleveranciers die klanten met korting binnenhalen, vertrekkende klanten straffen met een opzegpremie of boete, zegt easyEnergy hun klanten daar nooit mee lastig te vallen. Een abonnement is zelfs op elk moment opzegbaar. Een andere kostenpost waarmee easyEnergy zegt af te rekenen: verborgen kosten zoals administratiekosten en tussentijdse verhogingen. Wat ze wel doen voor nieuwe klanten: ze regelen je overstap. Maar dat doen wel meer energieleveranciers natuurlijk, want wie is er nou niet blij met nieuwe klanten?


easyEnergy legt uit hoe ze werken

easyEnergy biedt groene stroom en/of gas. Met een slimme meter tegen actuele inkoopprijzen en zonder winstopslag. Het enige verdienmodel is 5 euro per aansluiting per maand voor het vastrecht. Ze zeggen dit te kunnen doen doordat ze de prijzen laag houden door simpelweg minder extra kosten te maken. Ze hebben bijvoorbeeld geen dure kantoorpanden (ze hebben wel een vestiging in Den Haag, naar eigen zeggen een flexibele kantoorruimte waar ze slechts met een klein team zitten.) of grote callcenters en handelen eigenlijk alles af via internet. Klanten kunnen inloggen in een eigen account en vinden al hun gegevens, kosten en ook de klantenservice online. Daar moet je als klant natuurlijk wel van houden: voor digibeten is easyEnergy wellicht minder geschikt.

Heb jij ervaringen met easyEnergy?
Laat hier jouw review achter met deze nieuwe energieleverancier! Zijn ze echt zo goedkoop als ze zelfs zeggen te zijn? Hoe staat het met de service: Kun je ze wel goed bereiken, zijn ze klantvriendelijk, helpen ze je goed als je ergens niet uit komt of last hebt van een storing? Is de levering betrouwbaar en zeker, zijn er bijvoorbeeld wel eens storingen of juist helemaal niet? En hoe verliep het overstappen, ging dat vlekkeloos of waren er moeilijkheden? Help anderen een weloverwogen keuze te maken om wel of niet over te stappen naar easyEnergy en deel jouw ervaringen met easyEnergy in een review op NederlandReview!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!