Miky
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,4

U bent nu bij:

Totaal

7,4

Bestellen

7,2

Service

6,6

Prijs

8,4

Leveren

7,2
13 rating67 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

10-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Raawiya

Miky - goed en goedkoop

doet het altijd en is goedkoop
ik ben tevreden over miky

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


28-07-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ronald

Miky - goedkoper uit

Ook ik ben echt goedkoper uit. Doorklikken loont dus echt, scheelt echt tientjes in de maandelijkse lasten dus mij hoor je niet klagen. Aan de service kunnen ze nog wat verbeteren, ik vind de klantenservice niet top nog, maar goed dat vind ik voor tientjes per maand niet zo heel erg eigenlijk meer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van Utenberg.

Miky - Ik heb ervaring met miky

Ok, klopt. Lelijkste website ooit. En het is even zoeken voordat je hebt wat je wil. Maar misschien omdat ze geen geld aan de website uitgeven kunnen ze stroom & gas goedkoper leveren ofzo? Want ik was echt een stuk goedkoper uit met een 2 jaar vast abonnement van miky. Nu maar hopen dat de klantenservice zich een beetje staande houdt want ik ben net klant.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jopie

Miky - Lelijk

Wat een lelijke website zeg! Dat dat nog bestaat. En die naam vind ik ook niks. Is het Mickey of Mikey? Blegh.

Ze hebben wel leuke Sim only dealtjes zie ik, maar het valt me zwaar dat bij zo'n lelijk bedrijf te bestellen.
Trouwens, die dealtjes zijn elders misschien ook wel.

Het oog wil ook wat!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Tijmen29-10-2015

Jeetje Jopie, ga je nu een bedrijf afzeiken op het feit dat ze een lelijke website hebben?? Misschien is het beter om te letten op wat voor service en prijs ze leveren ipv het uiterlijk van een website? lIjkt me wel toch?? Ik snap het wel hoor...website niet echt tof...maar daarentegen heb ik wel altijd goede ervaringen met ze gehad.

14-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Samantha

Miky - Niet weer Orange

Wegens hele, hele slechte ervaringen met Orange i het verleden ga ik nu echt niet bij Miky, de opvolger van die gasten, afsluiten. Het kan me niet schelen dat ze misschien goedkoper zijn. En ook niet dat ze zeggen een nieuw bedrijf te zijn.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: me14-10-2015

dat is ook niet fair! Het is een heel ander bedrijf joh!

Reactie op deze post:

Door: Samantha14-10-2015

Kan me niet schelen, Orange was te erg. En ze kiezen er toch voor openbaar te maken waar ze vandaan komen??

12-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Inez

Miky - Bloed onder de nagels

Aargh zo irritant! Zit je te wachten op een reactie op je aanvraag, komt er gewoon niks! Er achteraan belle, oh ja vergeten!! En dan WEER NIKS. GEK wordt je ervan, rotbedrijf!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: J.

Miky - Dit is wel goed!

Had een hekel aan Orange, maar Miky is wel goed. Geen problemen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jordy Jalink

Miky - Prima mobiele provider

In het verleden problemen gehad met vodafone, kpn en al die grote. Dus nu eens dit geprobeerd en gewoon goed. Geen onnodige problemen. Het doet gewoon wat het moet doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Levi Damen

Miky - Onbekend maar niet onbemind

Ik kende ze niet, maar ben overgestapt omdat je nu een gratis samsung galaxy tab3 erbij krijgt - kwam ik bij een reclame tegen. Daardoor betaal ik nu iets meer maar heb wel die tablet. Ben ik best ok mee.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Green Choice

    Green Choice

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen
  • Dealdirect.nl

    Dealdirect.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,6Lees ervaringen
  • Sloop de Crisis

    Sloop de Crisis

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,2Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Miky

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Miky?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Miky

Lees de ervaringen van andere gebruikers met Miky hier! Miky is een organisatie die topdeals voor consumenten en zakelijke klanten probeert te maken. De deals die Miky sluit zijn vooral gericht op de telecom- en energiesector. Wie op zoek is naar goedkope energie, of goedkoop mobiel wil bellen, die is bij Miky aan het juiste adres.

Over Miky
Miky is voortgekomen uit de voormalige provider Orange en is in 2002 ontstaan. Miky is nu gevestigd in Den Haag en probeert mooie deals voor consumenten en zakelijke klanten te maken. Door groot in te kopen kan Miky mooie deals maken als het gaat om goedkope energie of mobiel bellen. Energie en telecom zijn producten die vrijwel iedereen nodig heeft, daarnaast komen de lasten van energie en telecom iedere maand terug. Daarom kan een deal van Miky extra interessant zijn.

De filosofie van Miky is: houd het zo eenvoudig mogelijk. Door een met een klein en eenvoudig team te werken heeft Miky minimale kosten aan overhead aan kan zo betere deal maken dan andere partijen die veel meer kosten aan personeel en logistiek hebben.


The Cool Kids - Mikey Rocks

Diensten Miky
Miky richt zich zoals eerder gezegd vooral op mobiel bellen en energie. Goedkope energie wil eigenlijk iedereen wel. Goedkope energie wordt bij Miky geleverd door E-on. E-on is één van de grootste energieleveranciers van Europa. Daarnaast houden Miky en E-on zich niet alleen bezig met het leveren van goedkopen energie, maar is het ook mogelijk om duurzame energie op te wekken. Duurzame energie is energie die wordt opgewekt zonder het milieu extra te belasten. Duurzame energie kan dus ook goedkope energie zijn. Naast het feit dat E-on en Miky goedkope energie leveren, helpen ze je ook met handige bespaartips. Door deze bespaartips ter harte te nemen ga je minder energie verbruiken en betaal je uiteindelijk dus nog minder voor je energie.

Mobiel bellen is nog zo’n dienst die iedereen nodig heeft. Miky heeft naar eigen zeggen de beste GSM aanbiedingen. GSM-abonnementen worden door twee providers geleverd. Abonnementen waarbij een telefoon is inbegrepen worden geleverd door T-mobile. Abonnement zonder telefoon, de zogenaamde sim-only abonnementen worden geleverd door Ben. Ben is een provider die zich specifiek bezighoudt met het verkopen van sim-only abonnementen. Sim-only abonnementen hebben als nadeel dat er geen telefoon bij zit, maar als je een goede telefoon hebt, heb je die ook niet nodig. Het voordeel van een sim-only abonnement is dat je veel minder per maand hoeft te betalen.


Miky legt zelf even uit wat "boefproof" is!

Miky Klachten
Heeft u klachten over Miky? Miky is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar. Miky kan gebeld worden tegen een lokaal tarief. Daarnaast is het ook mogelijk om een klacht in te dienen via Twitter, Facebook of per mail.

Voor overige onderdelen van de klantenservice is de service gesplitst in twee delen. Het gedeelte dat over goedkope energie gaat, en een gedeelte dat over goedkope telecom gaat.

Miky wordt door 95% van de klanten aanbevolen, zo schrijft Miky zelf op haar website. Is dit waar, of is dit niet waar? Deel hieronder uw ervaringen met Miky. Dit helpt andere gebruikers om een beter beeld van Miky te krijgen.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!