Ervaringen 50five

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. 50five is een energie winkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica. Het is belangrijk en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies jij ook voor de mogelijkheden van 50five? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over 50five. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijkebeoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview.

Over 50five

50five is een website die gelooft in inspiratie. Inspiratie om een huis meer comfortabel te maken en te houden. Het is belangrijk om ook te kijken naar automation. Automation is op een gemakkelijke manier te doen, waarbij het ook mogelijk is om geld te gaan besparen op de energierekening. Er is een breed assortiment van diensten en producten en men zoekt continu naar mogelijkheden om dit verder te verbeteren. Zo zijn er slimme thermostaten en ook slimme lampen. Een slimme thermostaat maakt het mogelijk om de verwarming per kamer te regelen. Ook kun je via de telefoon of een computer op afstand je verwarming kunt bedienen. Het is mogelijk om ook met slimme lampen de juiste sfeer in je huis te maken en te krijgen.

Gebruiksvriendelijkheid is ook belangrijk bij alle producten van 50five. Eenvoud, gemak en betrouwbarheid zijn van groot belang. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn bij deze producten van 50five.com. Alleen het beste is goed genoeg. Het zelf gemakkelijk installeren van de producten is ook een belangrijk onderdeel bij de producten van 50five.com.

50five is trouwens ene onderdeel van ENGIE (GDF SUEZ Energie Nederland nv.), maar ze werken wel zelfstandig. De merk werkt ook in België en Verenigd Koninkrijk.


Één van de slimme deurbellen van 50five.

Diensten van 50five

50five levert producten welke je leven gemakkelijker maken en welke gerelateerd zijn aan energie. Denk hierbij aan een slimme thermostaat en ook een slimme lamp. Het is mooi om te ontdekken dat het een goed bedrijf is welke volop mogelijkheden biedt om van te genieten. Ze hanteren een persoonlijke aanpak en zijn zelfs 24 uur per dag te bereiken via de mail en per telefoon. Ook hanteren ze een goede garantie van standaard twee jaren op de producten. Je weet dus at je een goed product koopt bij 50five.com.

Klachten, tips en complimenten over 50five

Het is mogelijk om mooie producten te kopen bij 50five. Wanneer je ergens niet tevreden over bent dan kun je hier je klachten over indienen per telefoon, per mail en ook via de post. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Heb jij ervaringen bij 50five

Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van 50five? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van 50five met de hulp van jouw review.

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden > Lees ervaringen!! 50five.com is een energie winkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica.

50five
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

7,8
74% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7,8

Service

7,6

Prijs

7,6

Leveren

8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Goede shop

Duidelijk verhaal, goede shop voor smart home.

Door: Rick 17-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede shop

Ik wist niet welke thermostaat ik moest kopen, goed geholpen! Chapeau!

Door: Elene14-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Neato slimme stofzuiger

Fijne webshop met een goede prijs/kwaliteit verhouding voor mijn aankoop de slimme stofzuiger van Neato, Connected.

Door: Alphons09-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Sonos

Goede actie 50five, Sonos + wifi van TPlink en prima advies via Facebook.

Door: Hans van Wevie27-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Retour

Ik heb een foute bestelling geplaatst, waarop ik gelijk een email heb gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren, vervolgens krijg ik een email terug dat mijn email niet afgeleverd kon worden. Dan staat vervolgens om 2300 de pakketberzorget aan de deur. Waarna ik weer eene mail heb gestuurd dat ik mijn product retour wil doen, en weer dezelfde email met dit erin "Er is een probleem opgetreden bij het bezorgen van je bericht aan catchall@dynapps-50five.odoo.com. Bekijk de onderstaande technische details of probeer je bericht over een paar minuten opnieuw te verzenden. " gisteravond heb ik weer een email gestuurd en precies dezelfde email ontvangen. Het lijkt wel of het expres gedaan wordt. En ondertussen zit ik nog steeds met het pakket wat niet retour gedaan kan worden!

Door: Annie27-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Product lang geleden besteld, wordt maar niet bezorgd

Niets meer bestellen bij 50five.
Verhoogt prijzen op een uiterst curieuze wijze en levert de verkochte producten niet op tijd af.

Klantenservice is bagger en niemand weet er wat, alles moet doorgezet worden.

Ronduit amateuristisch bedrijf.

Door: R20-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Installatie super op zaterdag

Mijn thermostaat is kapot gegaan, 50five gebeld en binnen 1 week een netatmo geinstaleerd op zaterdag. Hoefde geen vrij te nemen :) Lekker meegedacht

Door: Wilma van Os06-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

zeer slechte service

Ik probeer een artikel retour te sturen. Na lang wachten ontvang ik geen retourticket maar tips om de switch alsnog te koppelen. Daar vroeg ik dus niet om. Bij klantenservice lang in de wacht gehangen. Zeer slecht bedrijf. Hier bestel ik nooit weer, dan maar iets meer betalen bij een betrouwbaar bedrijf

Door: Erica Slot23-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Tado verwarming

Snelle en duidelijke installatie van het tado product. Monteur nam de tijd om mij de app uit te leggen. Merci

Door: Mark van W10-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Waardeloze service

Op 10-09 een bestelling geplaatst voor een Nest Hello inclusief installatie. Na betaling (en telefoontje) blijkt dat 50Five pas op 02-10 kan komen installeren tussen 08.00 en 12.00 uur. Conform afspraakbevestiging wordt je een half uur van teboren gebeld. Tot 4 keer toe heb ik op de bewuste ochtend gebeld met 50Five over installatietijden. Ook toen werd nog eens mn mobiele nummer genoemd en gezegd dat ik een halfuur van tevoren zou worden gebeld. Om 14.00 uur krijg ik in plaats van een telefoontje een mailtje van Didi van de klantenservice met het bericht dat ik niet thuis was en er kosten in rekening kunnen worden gebracht. Ongelofelijk slecht bedrijf en dito service. Ik zal hier nooit meer iets bestellen en adviseer iedereen ook om hier geen producten af te nemen. Gewoon het product bestellen bij Nest en een afspraak maken bij een lokale partij.

Door: Ken Meinderink02-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Slechte installatie en zeer slechte technische support service

Honeywell evohome pakket gekocht incl. 4 radiatorknoppen en verdeler voor maar liefst 1300 euro. Helaas is dit verwarmingssysteem niet goed gemonteerd en geinstalleerd, de thermostaat maakt namelijk geen contact met de CV ketel. Ook is er een thermostatische radiaorknop niet goed vastgezet, deze viel er al snel af.
Naar meerdere verzoeken aan het callcenter voor de benodigde support wordt hier niet adequaat op gereageerd. De standaard reaktie is " je wordt zo snel mogelijk teruggebeld". Na een week nog steeds geen contact. Weer gebeld, en hetzelfde liedje. Jammer van deze slechte customer service.
Goede les voor mij om geen zaken meer te doen met dit bedrijf.

Door: Chakir04-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Tevredenheid

Ik heb vandaag op 19/05/2018 omstreeks 08u45 het postpakket met de chime mogen ontvangen.
Als jullie een tevredenheidsenquete hebben wil ik deze met volle overtuiging invullen hoor!
Wij hebben nog nooit geweten van zo een snelle service en zeker niet op een zaterdag.
Jullie zijn op dit vlak wel de uitzondering op de regel voor ons.
Bedank het gehele 50five team van ons om de snelle afhandeling.
Jullie zijn TOP, wij zijn zeer tevreden
Wij hebben zowel de Ring als Nest producten van jullie.
Mijn probleem met de Ring hebben jullie in twee dagen opgelost waarvoor dank.

Door: Alex Lancke24-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Service verwarming & beveiliging

Beste 50five,

Mijn complimenten voor jullie smart installateurs. Een slim verwarmingssyteem bij jullie gekocht en jullie installateur vertelde mij dat deze ook te combineren was met een slim beveiligingssyteem. Hij had het direct bij zich en geinstalleerd.

Door: Amir14-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Installatie NEST

Mijn hele NEST slimme camerasysteem geinstalleerd incl app uitleg.

Toppie geregld 50five :)

Door: Elske Vervat16-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Nest

Voor mijn verjaardag een Nest pakket inclusief instal gekregen van mijn vrouw. Nest thermostaat, camera en rookmelder in 1 app en volledig gepersonaliseerd door 50five's installateur voor mij. Echt een aanrader.

Door: Diederik de Jong05-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Ring installatie

Paasactie Ring besteld. Direct gisteren terug gebeld voor de installatie en ze hadden deze week nog een gaatje. FIjn 50five bedankt voor de snelle hulp en service :)

Door: Elke04-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Zeer slechte service

Ik heb 1 december 2017 een Aurora Smarter Pack besteld bij deze webwinkel als kerstcadeau voor mijn jongste zoon. Product werd netjes een paar dagen erna geleverd. Na twee maanden operationeel geweest te zijn ging echter de power adapter van de aurora kapot. Toen begon de ellende. Contact opgenomen met 50five via de helpdesk met de vraag of de power adapter vervangen kon worden. Helaas kreeg ik te maken met een callcenter ipv direct contact met 50five. Het enige waar dit callcenter doet is een standaard scriptje afdraaien om zo snel mogelijk de klant af te wimpelen. Tot op vandaag ben ik bezig om de power adapter vervangen te krijgen zonder resultaat. Mijn advies is: bestel absoluut NIET bij deze webshop. Ze leveren snel maar bieden absoluut geen service. Ik kan fluiten naar mijn garantie en zit nog steeds met een defect product.

Door: Michel23-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Installatie van mijn slimme deurbel Ring

50five was niet de goedkoopste maar inclusief een service en installatie van mijn RING Pro deurbel een zeer geode deal. Zelfs mijn Wifi opnieuw ingesteld door de vriendelijke installateur.

Door: Brigitte22-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

wifithermostaten

Hele Honeywell evohome package gekocht met installatie via wifithermostaten.nl., blijkbaar onderdeel van 50five.

Wat een FANTASTISCHE service, zowel online, aan de telefoon als de installateur. Heb zelfs bij de installateur nog een uitbreiding kunnen kopen welke hij direct installeerde.

Als je slimme verwarming wil echt een AANRADER!!!!

Door: Xavier de J.13-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Innr verlichting

Zeer verrast met de nieuwe verlichting van Innr. Kwam bij 50five dooir hun vergelijk van de slimme lampen. Thanks for het helpen met de keuze :) :)

Door: Sandrine09-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Hulp slimme stofzuiger

Slimme stofzuiger gekocht. Goed advies van het callcenter. Bedankt 50five.

Door: Ezgi O.06-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Prima product gekocht

Wij hebben de KlikAanKlikUit (automatische deurbel) gekocht en is prima bevallen.

Door: Daisy24-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Zelfde dag geleved met -4 garden

Mijn thermostaat ging kapot met -4 graden :( en ik was snel op zoek naar advies en levering. Ze boden mij een mooi pakket aan incl. rookmelder

Binnen 24uur heb ik mijn nieuwe nest themostaat ontvangen.

Super levering en service met een scherpe prijs!

Edgar

Door: Edgar 14-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Goede service en dienstverlening

Wij hadden hier van alles besteld een keer. Er zat alleen bij een product geen gebruiksaanwijzing, tenminste die konden we niet vinden, dus we hadden gebeld en toen hebben ze ons door het hele proces heen geholpen. Later vonden we de gebruiksaanwijzing alsnog terug... Maar we vonden dat we erg goed geholpen waren en ze waren ook erg vriendelijk. Voor ons vooral erg handig, want we zijn niet zo goed met nieuwe apparaten en dan is het niet fijn als je het zelf zou moeten uitzoeken.

Door: Lina09-01-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

ring deurbel

ringdeurbel werd correct geleverd,na drie weken prima werken deed de bel niets meer contact op genomen met de telefoon,geemaild maar geen enkele reactie om het toestel te herstellen;te vervangen of gewoon retourneren.
Ben zeer teleurgesteld in de service van deze firma en denk er aan om nooit nog iets te kopen op deze site via engie electrabel.Zal het ook afraden aan familie en vrienden.

Door: armand verschueren21-12-2017
armand Verschueren29-12-2017

Heb na het schrijven van deze revieuw heeft 50five telefonisch contact opgenomen,afgesproken om te retourneren en het defecte product te vervangen.De zelfde dag zat het retourlabel in mijn mailbox. Dus mijn dossier werd toch op een correcte manier behandeld waardoor ik toch mijn vorige mening over de service van 50five moet herzien.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Belabberde service

Flood sensor besteld en per ongeluk foute model. Kan niet in contact komen per mail en/of telefoonnummers (niet in gebruik). En nu lijk ik met lege handen te staan want er lijken geen andere contact mogelijkheden te zijn. Iemand nog een tip?

Door: Pascal Coumans16-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Zeer slechte retour service.

Wij hebben een Nest/Cam gekocht bij 50five, deze heeft het 5 min. gedaan.
Direct hebben wij contact opgenomen met dit bedrijf en kregen een nette dame van een callcenter, en zij zei dat er contact met ons opgenomen zou worden.
Helaas na 3 dagen mailen en bellen geen reactie terug, en nergens op de site is een retour adres te vinden.
Kijk uit met dit bedrijf.

Door: Debbie03-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

zeer tevreden!

Zeer tevreden over mijn bestelling, de volgende dag in huis en goed advies bij bestellen gehad.

Door: Annemiek27-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Slimme Stofzuiger

Zojuist geholpen door een vriendleijk dame aan de telefoon en een slimme stofzuiger gekocht de Neato D3, goede deal en levering komt morgen al.

Door: Annemieke 02-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Installatieservice tado

Tado installatieservice besteld, virendelijk geholpen en 50five installatieservice was erg behulpzaam met het uitleggen van de app op mijn telefoon

Door: Edward van K.02-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Bestelling niet geleverd

Ik heb via dochter (of zuster) bedrijf wifithermostaten.nl een bestelling gedaan. Na 2 weken geen levering. Na eerste keer bellen kreeg ik een mail dat het product niet op voorraad zou zijn en 2 binnen 2 weken weer beschikbaar. Volgens de website was het product gewoon voorradig.
Na 2 weken nog geen gelevring. Weer gebeld. callcenter kan enkel dootgeven van mijn bericht, niet doorverbinden (zeggen ze). Geen reactie.
paar dagen later Nog een mail gestuurd. Geen reactie.
Weer gebeld en min of meer geeist dat ik zou worden teruggebeld die zefde dag: weer niets.

Echt heel slecht. Een lange levertijd is op zich niet het issue. het gaat me om de informatie die je daarover ontvangt: niets.

Door: R. Bos20-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Honeywell evohome gekocht

Tijdens de eerst kou in september was onze thermostaat kapot. Wat gekeken op internet en we kwamen uit bij 50five. Blijkt dat ze ook een installatieservice hebben welke een dag later een volledig evohome systeem heeft geïnstalleerd bij in Utrecht!

Echt top 50five, dank voor de snelle service en dat we niet in de kou hoefden te zitten!! Echte service!

Door: Els24-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Ouderwetse service

Ik kocht de GrillEye voor de BBQ,
De levering is snel en goed verpakt.

Helaas was er 1 probe van de GrillEye defect en verzocht ik om reperatie.
Binnen 2 uur bericht terug met het verzoek het complete apparaat op kosten van 50five retour te zenden.

Netjes een Retourcoupon van de vervoerder in de mail en een track en trace code om het pakketje te volgen.
2 dagen later alweer een verzendbevestiging van de nieuwe GrillEye mogen ontvangen.

Communicatie is snel, zeer compleet en vriendelijk. Er is dan ook helemaal niets aan te merken op 50five en ik kan een ieder deze webshop aan bevelen.

Dikke pluim!

Door: Steven14-06-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Uitgebreide hulp van klantenservice

Wij hadden wat lastigheden met onze thermostaat die wij via 50five hadden. De klantenservice heeft ons zeer uitgebreid geholpen daarmee, die gingen echt door totdat wij helemaal tevreden waren en controleerden dat ook nog. Uiteindelijk bleek het iets te zijn waar ze niks aan hadden kunnen doen, maar toch hebben ze het uitgebreid en goed weten op te lossen.

Wij hebben ons zeer goed geholpen en ook gesteund gevoeld door het team van 50five en dat mag ook wel eens gezegd worden!

Door: Femke01-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Chapeau voor de klantenservice!

Zeer te spreken over vooral de klantvriendelijkheid van 50five. Ik was vrij kritisch en begreep veel dingen niet, heb toen contact opgenomen en ik ben echt goed te woord gestaan, met veel geduld en aandacht hebben ze alles uitgelegd en duidelijk gemaakt. Zelfs voor een leek als ik begrijpelijk. Dus echt een chapeau voor de klantenservice!

Door: J. K23-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Netatmo presence

Uitstekend geholpen door 50five. Ik woon redelijk achteraf en was op zoek naar een oplossing voor extra veiligheid. Buitencamera en lamp in een met meldingen en gezichtsherkenning!!!! Veel gebruiksvriendelijker en goedkoper dan de oude systemen met bekabeling.

Nu sparen voor de binnencamera :)

Door: Vivian de Ridder08-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Niet doen

Ik heb nu sinds +/- 2 maanden de Salus it500 met de PLUS-app.
De installatie is om te beginnen al niet eenvoudig en het instellen al evenmin. Enfin, dat kan ik nog accepteren van een apparaat dat maar € 99,= kost. Ik heb hulp ingeroepen en kreeg de importeur zelf aan de lijn. Hij heeft me wel met de instelling geholpen.
inmiddels heb ik het de thermostaat een tijdje in gebruik.
De app is echt een drama. Elke dat moet ik opnieuw mijn gebr.naam en wachtwoord invullen.
Als de app uitvalt en dat is elke dag, is er geen controle meer over de c.v. Ik heb de tijden van aan/uit geinstalleerd maar daar houd het lieve apparaat zich niet aan. In het weekend gaat hij vrolijk ook om 6:10 uur 's ochtends aan terwijl hij op 8:00 uur staat ingesteld.
Kortom, onbetrouwbaar. Je kan beter een duurdere kopen want met dit apparaat ga je het aan gasverbruik bijbetalen...en meer..

Door: René Vlaanderen08-03-2017
René Vlaanderen09-03-2017

Helaas moet ik constateren dat ik me vergist heb in de website. In tegenstelling tot de website van het artikel had ik moeten bellen naar de klantenservice van 5five.nl. Inmiddels heb ik contact gehad met 55 en werd goed geholpen. Samen is naar een oplossing gezocht. Ik heb de app van de Salus iT500 opnieuw geinstalleerd en hij doet het vooralsnog goed. Mocht het alsnog mislopen dan kan ik hem desnoods terugsturen, zelfs zonder verpakking. 5five, Bedankt!!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Salus IT500 thermo

Was op zoek naar een mooie en betaalbare thermostaat. Het oog wil ook wat:). Na advies van 50five heb ik deze aangeschaft. Mooi, goedkoop en gebruiksvriendelijke app!

Door: Claudia M.01-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Speedcomfort

Via google kwam ik bij 50Five terecht om een aanpassing op mijn verwarming te doen. Ik wilde meer comfort maar niet zoveel uitgeven, Speedcomfort is de ideale oplossing hiervoor. Goede en duidelijke hulp van 50Five. Minpuntje is dat 50five nog niet levert op maandag maar daar werken ze aan vertelde de dame die ik aan de telefoon kregg.

Door: Pieter de Meester13-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Bestelling

Ring deurbel besteld vrijdagavond en afgelopen zaterdag al in huis, gebeld met de klantenafdeling en ze boden mij goede hulp zodat ik de bel snel hebgeïnstalleerd.

Door: Muriel 12-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Smart Watch

Withings smart watch gekocht. Ik ben 69 jaar en had dit cadeau gekregen van mijn dochetr. Uitmuntend geholpen door het meisje van de klantendienst.

Door: Erik de G.30-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Alles weer keurig opgelost

Deze week schreef ik een review waarin ik aangaf niet tevreden te zijn. Inmiddels heeft 50five contact opgenomen en uitgelegd waarom de levering vertraagd is en ook waarom ik in eerste instantie geen enkele reactie kreeg, Men gaf ook aan te leren van deze situatie, zeer te waarderen. Dat is goed!! Ook bericht gekregen dat mijn bestelling morgen geleverd gaat worden, Uiteindelijk toch alles goed gekomen! Goed bedrijf.

Door: Aico Kampman28-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Wel betaald, niets geleverd!

Op 16 januari heb ik 4 EVOhome thermostaten besteld en betaald via PayPal. Het bedrag €255,99 werd direct van mijn rekening gehaald. Na een aantal dagen (men schreef dat ik de volgende dag de levering zou ontvangen) heb ik een email gestuurd. Ik ontving een Engelstalige email terug van ene Leyronnas Aloys. Daar zijn Nederlandstalige colega's erg druk waren stuurde hij de email. Hij gaf aan dat men onvoldoende voorraad had. Ik heb hem een Engelstalige email terug gestuurd met vraag wanneer men dacht te kunnen leveren. Daar heb ik geen enkele reactie op ontvangen. Een aantal dagen later weer een Engelstalige email gestuurd, wederom geen reactie. Vandaag getracht het op de website vermelde telefoonnummer te bellen, dat werkt niet. Wederom een email gestuurd, ook het contact formulier op de website ingevuld. We zijn inmiddels 10 dagen na bestelling verder en heb nog niets vernomen en ook niets ontvangen. Ik wacht nog een week. Erg slechte werkwijze van dit "bedrijf" !!

Door: a.kampman25-01-2017
50Five27-01-2017

Beste meneer Kampman, Gelukkig hebben wij direct na jouw bericht via e-mail contact met je kunnen opnemen. Je betaling hebben wij gevonden en je bestelling wordt morgen bezorgd. Met vriendelijke groet, 50five

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Honeywell Security

Uitbreiding van mijn Honeywell Evohome systeem met Honeywell security, goed advies door hen. Nu heb ik de verwarming en de beveiliging van mijn huis in 1 app :)

Door: Erik de Ridder17-01-2017
Aico Kampman25-01-2017

Goedenavond, U schrijft dat u een goede ervaring met dit bedrijf heeft. Ik tot nu toe helaas een erg slechte ervaring. Geld betaald maar niets ontvangen en men reageert ook niet op mijn emails. Hoe bent u met dit bedrijf in contact gekomen? U schrijft dat u goed bent geholpen, kunt u mij aangeven hoe dit ging? Wellicht kan ik wat met uw tips, begin mij een beetje zorgen te maken dat ik mijn €255,99 kwijt ben. BIj voorbaat dank. A. Kampman

50Five27-01-2017

Beste meneer Kampman, Gelukkig hebben wij direct na jouw bericht via e-mail contact met je kunnen opnemen. Je betaling hebben wij gevonden en je bestelling wordt morgen bezorgd. Met vriendelijke groet, 50five

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Salus IT500

Ik wist niet welk type thermostaat ik zou moeten. Helpdesk wees me op de Salus IT500, perfecte prijs kwaliteit verhouding voor mij!

Top 50five, bedankt.

Door: Joris K.16-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Eerlijke service

Al eerder bij 50five een thermostaat besteld, niet de goedkoopste, maar super service. Vragen over de igrill. 50five geeft duidelijk aan dat deze wordt overgenomen door weber en ze bieden een alternatief de grilleye. Heb beide ervaren, super producten om met kerst een lekker biefstukje te maken!!

Door: Robert13-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Video deurbel flinke korting

Video deurbel besteld bij 50five, deze had daar flinke korting.

We hebben deze nodig omdat er veel wordt ingebroken in de buurt de laatste tijd en wij niet zomaar meer kunnen opendoen zonder te weten wie er aanbelt.

Gekocht voor praktisch nut, maar het apparaat is nog van mooi design ook, zo blijkt nu wij het hebben ontvangen.

Door: K05-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

door thermostaat lagere energierekening

door de "SLIMME". thermostaat van 50five besparen we erg op onze energiekosten. dat wisten wij van te voren, het was een reden om over te stappen naar deze energie onderneming.

het werkt goed en het overstappen ook.

Door: H. Goesse14-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Bestelling

Zeer snelle levering zoals beloofd op tijd voor de Sint :)

Door: Max05-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Bestelling

Super service vwb de IT500. Ik kreeg deze niet aan de gang maar de klantenservice wist het Snel op te lossen.

Door: Tim05-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Slimme thermostaat

Slimme termostaat aangeschaft bij ze. Snel in huis en werkt prima.

Door: Mark17-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Vreselijke service

Nu al sinds begin oktober bezig om een probleem met de iT500 op te lossen en word gewoon niet geholpen.eenmalige mails toegestuurd gekregen maar als ik die netjes beantwoord krijg ik daar nooit meer een repelt op terug. Meerdere malen gebeld met de mededeling dat de dames telefonistes het doorzetten om vervolgens nooit meer reactie te krijgen. Nooit hier kopen zou ik zeggen!

Door: Van der velden17-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Heer

Niet zo mooi, dit bedrijf. Voor het product werd aangegeven dat deze op voorraad was en de volgende dag zou wprden bezorgd. Geen prderbevestiging ontvangen. Na drie werkdagen maar eens een email gestuurd, geen reactie. De volgende dag kwam het geautomatiseerdebericht dat de bestelling klaar stond voor verzending. Kennelijk heeft men de site niet op orde en stelt men de voorraad te rooskleurig voor. Voor uitleg of excuses is niemand thuis. Mij ziet men hier niet mee terug.

Door: Rein21-10-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Goedkoopste thermostaat en keurige telefonisten

Wij hebben veel rondgekeken voor we overgingen tot de grote aanschaf van een thermostaat. 50five was veruit de goedkoopste aanbieder. Omdat we een heel aantal specifieke vragen hadden over deze thermostaat, hebben we contact gezocht en gevonden. Erg vriendelijke en keurige telefonist te woord gekregen, die ons echt goed verder hielp.

Bovendien besparen wij veel omdat dit een zogenaamde 'slimme' thermostaat is en veel zuiniger werkt.

Wel ging er iets mis met de betaling, die was kennelijk niet goed overgekomen, maar dat lag zeker niet aan ons.
Weer contact opgenomen met 50five en ze zouden er meteen naar kijken. Binnen een paar uur kreeg ik al een uitgebreide reactie in de mail met alle gegevens correct. Het betalingsprobleem was ook goed gemaakt. Waar het precies aan lag, geen idee, niet aan ons in ieder geval, maar het is nu opgelost en dat is het voornaamste.

Door: J.K.28-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Slimmer = goedkoper

Aanrader! Om energie te sparen allerlei dingen 'slim' gemaakt in huis en we zijn daardoor echt goedkoper uit.

Door: E. van Velden22-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

klant

Mijn ervaring met 50five is zeer slecht!
Op donderdag voor 16:00 uur na telefoontje thermostaat besteld met garantie dat hij de volgende dag geleverd zou worden, inmiddels zijn we een week verder en nog steeds geen thermostaat mogen ontvangen. Je wordt ook slecht op de hoogte gehouden over je bestelling. Je kunt telefonisch navraag doen maar dan kom je bij een callcenter dat je vraag bij een afdeling neer legt.
Mijn advies even verder zoeken naar een andere leverancier!

Door: Robert09-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Noodoplossing

Als noodoplossing bij terecht gekomen toen wij anderhalve maand op vakantie gingen. Hierdoor kon ik aanwezigheid tonen door mijn lampen elke avond om 1800 uur aan te laten gaan. Perfecte service, ze hebben me op korte termijn overal mee geholpen en ook een monteur langs gestuurd!

Door: Mats30-04-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over 50five

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)