NederlandReview

  Ervaringen 50five

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. 50five is een energie winkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica. Het is belangrijk en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies jij ook voor de mogelijkheden van 50five? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over 50five. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijkebeoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview.

  Over 50five

  50five is een website die gelooft in inspiratie. Inspiratie om een huis meer comfortabel te maken en te houden. Het is belangrijk om ook te kijken naar automation. Automation is op een gemakkelijke manier te doen, waarbij het ook mogelijk is om geld te gaan besparen op de energierekening. Er is een breed assortiment van diensten en producten en men zoekt continu naar mogelijkheden om dit verder te verbeteren. Zo zijn er slimme thermostaten en ook slimme lampen. Een slimme thermostaat maakt het mogelijk om de verwarming per kamer te regelen. Ook kun je via de telefoon of een computer op afstand je verwarming kunt bedienen. Het is mogelijk om ook met slimme lampen de juiste sfeer in je huis te maken en te krijgen.

  Gebruiksvriendelijkheid is ook belangrijk bij alle producten van 50five. Eenvoud, gemak en betrouwbarheid zijn van groot belang. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn bij deze producten van 50five.com. Alleen het beste is goed genoeg. Het zelf gemakkelijk installeren van de producten is ook een belangrijk onderdeel bij de producten van 50five.com.

  50five is trouwens ene onderdeel van ENGIE (GDF SUEZ Energie Nederland nv.), maar ze werken wel zelfstandig. De merk werkt ook in België en Verenigd Koninkrijk.  Één van de slimme deurbellen van 50five.

  Diensten van 50five

  50five levert producten welke je leven gemakkelijker maken en welke gerelateerd zijn aan energie. Denk hierbij aan een slimme thermostaat en ook een slimme lamp. Het is mooi om te ontdekken dat het een goed bedrijf is welke volop mogelijkheden biedt om van te genieten. Ze hanteren een persoonlijke aanpak en zijn zelfs 24 uur per dag te bereiken via de mail en per telefoon. Ook hanteren ze een goede garantie van standaard twee jaren op de producten. Je weet dus at je een goed product koopt bij 50five.com.

  Klachten, tips en complimenten over 50five

  Het is mogelijk om mooie producten te kopen bij 50five. Wanneer je ergens niet tevreden over bent dan kun je hier je klachten over indienen per telefoon, per mail en ook via de post. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

  Heb jij ervaringen bij 50five

  Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van 50five? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van 50five met de hulp van jouw review.

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden > Lees ervaringen!! 50five.com is een energie winkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica.

  50five
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (66)

  7.6
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7.2
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Honeywell Security

  Uitbreiding van mijn Honeywell Evohome systeem met Honeywell security, goed advies door hen. Nu heb ik de verwarming en de beveiliging van mijn huis in 1 app :)

  Door: Erik de Ridder17-01-2017
  Aico Kampman25-01-2017

  Goedenavond, U schrijft dat u een goede ervaring met dit bedrijf heeft. Ik tot nu toe helaas een erg slechte ervaring. Geld betaald maar niets ontvangen en men reageert ook niet op mijn emails. Hoe bent u met dit bedrijf in contact gekomen? U schrijft dat u goed bent geholpen, kunt u mij aangeven hoe dit ging? Wellicht kan ik wat met uw tips, begin mij een beetje zorgen te maken dat ik mijn €255,99 kwijt ben. BIj voorbaat dank. A. Kampman

  50five27-01-2017

  Beste meneer Kampman, Gelukkig hebben wij direct na jouw bericht via e-mail contact met je kunnen opnemen. Je betaling hebben wij gevonden en je bestelling wordt morgen bezorgd. Met vriendelijke groet, 50five

  Verified

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Goedkoopste thermostaat en keurige telefonisten

  Wij hebben veel rondgekeken voor we overgingen tot de grote aanschaf van een thermostaat. 50five was veruit de goedkoopste aanbieder. Omdat we een heel aantal specifieke vragen hadden over deze thermostaat, hebben we contact gezocht en gevonden. Erg vriendelijke en keurige telefonist te woord gekregen, die ons echt goed verder hielp.

  Bovendien besparen wij veel omdat dit een zogenaamde 'slimme' thermostaat is en veel zuiniger werkt.

  Wel ging er iets mis met de betaling, die was kennelijk niet goed overgekomen, maar dat lag zeker niet aan ons.
  Weer contact opgenomen met 50five en ze zouden er meteen naar kijken. Binnen een paar uur kreeg ik al een uitgebreide reactie in de mail met alle gegevens correct. Het betalingsprobleem was ook goed gemaakt. Waar het precies aan lag, geen idee, niet aan ons in ieder geval, maar het is nu opgelost en dat is het voornaamste.

  Door: J.K.28-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Ouderwetse service

  Ik kocht de GrillEye voor de BBQ,
  De levering is snel en goed verpakt.

  Helaas was er 1 probe van de GrillEye defect en verzocht ik om reperatie.
  Binnen 2 uur bericht terug met het verzoek het complete apparaat op kosten van 50five retour te zenden.

  Netjes een Retourcoupon van de vervoerder in de mail en een track en trace code om het pakketje te volgen.
  2 dagen later alweer een verzendbevestiging van de nieuwe GrillEye mogen ontvangen.

  Communicatie is snel, zeer compleet en vriendelijk. Er is dan ook helemaal niets aan te merken op 50five en ik kan een ieder deze webshop aan bevelen.

  Dikke pluim!

  Door: Steven14-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Tevredenheid

  Ik heb vandaag op 19/05/2018 omstreeks 08u45 het postpakket met de chime mogen ontvangen.
  Als jullie een tevredenheidsenquete hebben wil ik deze met volle overtuiging invullen hoor!
  Wij hebben nog nooit geweten van zo een snelle service en zeker niet op een zaterdag.
  Jullie zijn op dit vlak wel de uitzondering op de regel voor ons.
  Bedank het gehele 50five team van ons om de snelle afhandeling.
  Jullie zijn TOP, wij zijn zeer tevreden
  Wij hebben zowel de Ring als Nest producten van jullie.
  Mijn probleem met de Ring hebben jullie in twee dagen opgelost waarvoor dank.

  Door: Alex Lancke24-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  SpeedComfort Basic duo set (A+2xB)

  Wij hebben bij 50five een SpeedComfort Basic duo set (A+2xB) gekocht. Kleine ventilators voor onder de verwarming, die zorgen dat de warmte beter verdeeld wordt en je dus minder gas hoeft te gebruiken om je kamer te verwarmen. Een mooi duurzaam product, en uiteindelijk nog kostenbesparend ook (als het goed is, aangezien onze verwarming nu nog uit staat kunnen we het product nog niet testen). Wij waren echter heel verbaasd toen we het pakketje ophaalden en het een mega pakket bleek. Een mega doos vol met plastic luchtzakken om de drie kleine doosjes die erin zaten op hun plek te houden. Een doos die toch zeker 10 keer te groot is met mega veel single-use plastic. Je zou verwachten dat een shop die inzet op smartadvice, comfort en energiebesparing toch ervoor zorgt dat je zelf ook hun steentje bijdragen aan het besparen van onnodige grondstoffen en uitstoot. Als dit pakket representatief is dan rijden er dus 10x zoveel busjes rond om alle pakketjes met lucht van 50five te bezorgen, zet iedereen de plastic container nog eens extra buiten en moeten de SpeedComfort Basic duo set (A+2xB) een winter voor niets draaien om te compenseren voor het ondermaatse pakketbeleid van 50five.

  Door: Rob04-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Asus router en een netgear router

  Bestelling duidelijk en vlot, levering minder enthousiast over, vertraagd met 1 week terwijl er volgende dag levering voor stond.
  Beide retour aangemeld wegens teleurstellende kwaliteit, ik kreeg geen reply of retourformulier. Via DPD naar retouradres retour gestuurd op eigen kosten terwijl gratis zou zijn volgens hun site, is nu meer dan een week geleden dat door 50five in ontvangst is genomen maar nog niets van hun vernomen, ook niet na een bericht naar hun over de procedure.
  Erg slechte service en communicatie, ik blijf hier voortaan bij weg, dan maar iets meer betalen maar ik vind service en communicatie wel belangrijk en dat mis ik bij 50five. Niet te vergeten de beloofde leveringstermijnen die ruimschoots overschreden worden.

  Door: Fazia Mohamed25-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Uitgebreide hulp van klantenservice

  Wij hadden wat lastigheden met onze thermostaat die wij via 50five hadden. De klantenservice heeft ons zeer uitgebreid geholpen daarmee, die gingen echt door totdat wij helemaal tevreden waren en controleerden dat ook nog. Uiteindelijk bleek het iets te zijn waar ze niks aan hadden kunnen doen, maar toch hebben ze het uitgebreid en goed weten op te lossen.

  Wij hebben ons zeer goed geholpen en ook gesteund gevoeld door het team van 50five en dat mag ook wel eens gezegd worden!

  Door: Femke01-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Goede service en dienstverlening

  Wij hadden hier van alles besteld een keer. Er zat alleen bij een product geen gebruiksaanwijzing, tenminste die konden we niet vinden, dus we hadden gebeld en toen hebben ze ons door het hele proces heen geholpen. Later vonden we de gebruiksaanwijzing alsnog terug... Maar we vonden dat we erg goed geholpen waren en ze waren ook erg vriendelijk. Voor ons vooral erg handig, want we zijn niet zo goed met nieuwe apparaten en dan is het niet fijn als je het zelf zou moeten uitzoeken.

  Door: Lina09-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Alles weer keurig opgelost

  Deze week schreef ik een review waarin ik aangaf niet tevreden te zijn. Inmiddels heeft 50five contact opgenomen en uitgelegd waarom de levering vertraagd is en ook waarom ik in eerste instantie geen enkele reactie kreeg, Men gaf ook aan te leren van deze situatie, zeer te waarderen. Dat is goed!! Ook bericht gekregen dat mijn bestelling morgen geleverd gaat worden, Uiteindelijk toch alles goed gekomen! Goed bedrijf.

  Door: Aico Kampman28-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Video deurbel flinke korting

  Video deurbel besteld bij 50five, deze had daar flinke korting.

  We hebben deze nodig omdat er veel wordt ingebroken in de buurt de laatste tijd en wij niet zomaar meer kunnen opendoen zonder te weten wie er aanbelt.

  Gekocht voor praktisch nut, maar het apparaat is nog van mooi design ook, zo blijkt nu wij het hebben ontvangen.

  Door: K05-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Wallbox

  Het volgende gebeurt er:
  Wanneer de stekker van de Wallbox in de auto gestoken wordt, dan begint de auto met laden. Na ongeveer 2 tot 3 minuten stopt het opladen. Vanuit de lader lijkt alles in orde te zijn, de auto geeft aan de laden niet mogelijk is. Na ongeveer een halve minuut start het laden weer. Dit herhaalt zich continu.

  Ik vindt het zo jammer dat ze mijn plat hebben gebeld om iets te verkopen 2 mnd geleden

  Nu ik problemen heb moet ik wachten wanneer ik gebeld gaat worden
  Ik wordt hier verdrietig van

  Gerda

  Door: G v Aart11-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Nest Hello

  "Vandaag besteld, morgen in huis". Inmiddels zijn we 7 dagen verder en de PostNL app geeft nog steeds "Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL" aan.
  Inmiddels meerdere keren contact gehad met 50five maar de klantenservice geeft aan dat het probleem bij PostNL ligt. Toch gek, want andere partijen als Bol.com en CoolBlue lukt het wel gewoon de volgende dag te leveren. Erg vervelend om te wachten zonder enig idee wanneer je je bestelling mag verwachten. Als je service en betrouwbaarheid belangrijker vindt dan de laagste prijs is mijn advies om bij een grotere, bekendere partij te bestellen.

  Door: Robin22-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Nest Thermostaat

  Koop hier nooit meer wat! Heb een niet werkende Nest en ze zijn totaal niet bereikbaar. Je kunt ze niet bellen alleen bereikbaar via Facebook Messenger. Daar wordt niet of nauwelijks geregeerd. Ook op e-mail reageren ze niet.

  Door: Daniel05-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Laadpaal

  Goede service, duidelijke uitleg en keurige monteur die de coronaregels in acht nam!

  Door: Geertje van B.29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Laadpaal

  Gekocht via groenopladen.nl, wat een service. Goede prijs, goede installatie waarbij ze de tijd namen om me alles uit te leggen. Blij mee

  Door: John 27-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Deurbel met camera

  Na terugsturen omdat de bel niet werkte bij mij keurig een bevestiging maar geen geld terug. Ondertussen meerdere rappels en een toezegging maar heb nog steeds mijn geld niet terug.

  Door: Marcel09-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Iphone xr

  Iphone besteld echter door een foutieve prijs besluit het bedrijf niet te leveren.

  Allereerst een zeer teleurstellende manier van bedrijfsvoering, waarna de klantenservice alles is behalve een klantenservice.

  Er is op geen enkele manier sprake van coulance van het bedrijf richting de klant om enige vorm van compensatie aan te bieden voor een fout die overduidelijk aan hun kant ligt.

  Een zeer teleurstellende ervaring! Ik bestel er nooit iets meer!

  Door: Rob28-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Goede shop

  Duidelijk verhaal, goede shop voor smart home.

  Door: Rick 17-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Goede shop

  Ik wist niet welke thermostaat ik moest kopen, goed geholpen! Chapeau!

  Door: Elene14-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Neato slimme stofzuiger

  Fijne webshop met een goede prijs/kwaliteit verhouding voor mijn aankoop de slimme stofzuiger van Neato, Connected.

  Door: Alphons09-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over 50five

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 50five een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 66 ervaringen geplaatst over 50five. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 50five actief?

  50five is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 50five gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.