NederlandReview

    Ervaringen 50five

    50five is een energiewinkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica. 50five is onderdeel van ENGIE (GDF SUEZ Energie Nederland nv.), maar ze werken wel zelfstandig. De merk werkt ook in België en Verenigd Koninkrijk.

    Slimme wereld

    De wereld wordt steeds slimmer, dus dit geldt ook voor dingen in en rondom je huis. Steeds meer dingen kunnen van afstand geregeld worden zodat je niet altijd meer op hoeft te staan of thuis hoeft te zijn om je verwarming te regelen, je rolgordijnen te sluiten of het licht aan te doen. Ook maken smart home aanpassingen je huis een stuk veiliger door bepaalde beveiliging toe te passen. Zo komt er niemand ongevraagd op jouw terrein zonder dat jij ervan af weet. Maar hoe zorg je er nou voor dat je huis meegroeit met de technologie van tegenwoordig? Hier heeft 50five een hoop oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld aan een slimme deurbel of verwarming. Maar zijn deze smart home solutions nou echt wel zo handig? Wat voor een voordelen bieden ze jou als bewoner? Is al die smart technologie nou echt wel allemaal zo makkelijk te installeren, of zul je een hoop problemen tegen komen voor je het eindelijk werkende hebt? Waar staat 50five voor? Is dit bedrijf nou echt wel zo betrouwbaar? En wat voor een aanpassingen zou jouw huis kunnen gebruiken? Lees verder om hierover wat ideeën op te doen. Wie weet ontdek je nog wel dingen over 50five die je hiervoor nog niet wist.

    Één van de slimme deurbellen van 50five.

    Meer Over 50FIVE b.v.

    Wat is 50five nou precies voor een bedrijf, vraag je je misschien af? 50five is een bedrijf dat slimme aanpassingen voor je huis verzorgt. Het bedrijf is een onderdeel van ENGIE Electrobel en opgericht in 2015. Ze durven zichzelf zelfs de #1 specialist te noemen als het gaat om smart home, dus ze durven heel wat te beloven. Ze voegen er zelfs aan toe dat ze echt alles weten over smart home producten. Ze vinden dat de zogenoemde slimme home automation apparaten het comfort in je huis vergroten. Ook kunnen deze home automaton je geld besparen door bijvoorbeeld je verlichting of verwarming efficiënter te laten werken. Soms kun je deze zelfs bedienen met je Smartphone, een handige oplossing aangezien de meeste mensen hun mobiele telefoon altijd op zak hebben. Je kunt zo dus waar je ook bent dingen voor je huis regelen. Wel begrijpen ze dat jouw huis natuurlijk niet hetzelfde is als dat van je buren. Daarom staan ze ook voor persoonlijk advies wat helemaal toegespitst is op jouw huis en levensstijl. Omdat ze hun producten zelf testen durven ze te beweren dat hun assortiment alleen de beste smart home producten bevat. Wel willen ze deze home automation toegankelijk maken voor iedereen. De belofte die ze op hun website geven is een groot assortiment, waarin de beste en nieuwste producten zijn opgenomen. Zo loop je dus altijd voor op de rest van de wereld.

    50five’s Hoofdkantoor in Eindhoven

    Het Nederlandse hoofdkantoor van50five is gevestigd in Eindhoven. Deze locatie is op werkdagen geopend van 8:00 tot 22:00. Je kunt er dus makkelijk even een kijkje nemen en de producten in het echt bewonderen. Zo weet je ten minste wat je koopt. Ook kunnen ze je daar persoonlijke uitleg geven over een bepaald product waar je in geïnteresseerd bent. Ze weten namelijk dat jouw huis nooit precies hetzelfde is als dat van je buren en je daarom een persoonlijk advies nodig hebt wat past bij jouw huis, maar ook bij jouw levensstijl. Het scheelt namelijk nogal wat of je veel thuis bent of juist veel van huis.

    50five in de UK en Frankrijk

    Naast een locatie in Nederland is 50 ook te vinden in andere landen, zoals bijvoorbeeld in Frankrijk en Engeland. Ook hier hebben ze hoofdkantoren.

    50five en hun Samenwerking met ENGIE

    Zoals eerder al vermeldt is 50five opgericht door ENGIE Electrobel. 50five heeft hun webshop niet alleen opgericht. Ze hebben hierbij samengewerkt met moederbedrijf ENGIE Electrabel, een bedrijf wat onder andere bekend is vanwege hun boxx. Boxx is “het digitale brein in huis” en meet de verbruikkosten van energie. Samen willen zij mensen inspireren. Dit willen zij doen door hen allerlei soorten producten aan te bieden die een huis op een vrij eenvoudige manier comfortabeler kunnen maken. Ze weten ook dat de wereld van morgen niet op dezelfde manier energie zal gebruiken als nu het geval is. Het is voor hen belangrijk om mee te gaan in deze ontwikkelingen en ze misschien zelfs een stap voor te zijn door de juiste smart home producten aan te bieden. Via deze smart home producten willen ze bijdragen aan de daling van de CO2-uitstoot. Maar er zijn nog andere dingen die ze willen bewerkstelligen. Daling van het gebruik is hier één van, iets wat ze stimuleren via slimme meters, slimme verlichting en slimme verwarmingen. Hierbij komt digitalisering van de oplossingen kijken. En dan is er nog een vierde en laatste zogenoemde “peiler”: decentralisatie van de productie. Deze vier peilers vormen de grond van al de oplossingen die 50five en moederbedrijf ENGIE hun klanten bieden.

    50five en Hun Kortingen

    Mocht je zelf op zoek zijn naar slimme producten van 50five, dan loont het de moeite om eens een blik te werpen op hun kortingen. 50five heeft af en toe leuke acties en kortingen zodat je niet het volle pond hoeft te betalen als je bijvoorbeeld een nieuwe gloeilamp wilt. Er zijn regelmatig producten in de aanbieding, dus kijk eens rond of gebruik hun zoekfunctie om op “korting” te zoeken. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor een smart sensor, pressure pomp of grasmaaier. Dus als je altijd al die zonne-energie sfeerlamp of Click and Grow smart garden wilde maar hem altijd te duur vond kun je altijd eens kijken of hij toevallig in de aanbieding is. Misschien heb je de prijs er dan wel voor over.

    De Retourservice van 50five

    Op hun website wordt er gezegd dat 50five een retourservice heeft van 55 dagen. Dit betekent dat je 55 dagen hebt om het product uitgebreid uit te proberen. Natuurlijk hopen ze dat je binnen die tijd zo gehecht bent aan een weerstation of slimme thermostaat dat je hem niet meer kwijt wilt. Ze beseffen echter dat dit nooit te garanderen is, al helemaal omdat iedereen nou eenmaal een andere voorkeur heeft. De radiatorventilator waar jij zeer tevreden over bent kan door een ander gewoon niet handig gevonden worden. Daarom is er dus een bedenkperiode van 55 dagen. Mocht je na die tijd toch niet tevreden zijn over je aankoop, dan kun je het irrigatiesysteem of de robotmaaier gewoon terug sturen. Hier rekenen ze geen extra kosten voor, dus de retourservice is gratis.


    Zo werkt de Sonos Home Cinama set.

    50five en de Beveiliging van Je Huis

    50five kan ook voor de beveiliging van je huis zorgen. Er zijn bijvoorbeeld slimme deurbellen met of zonder camera’s. Zo kun je al voordat je de deur open maakt zien wie er voor de deur staat en hoef je niet open te doen voor vreemden als je dat niet wilt. De meeste deurbellen zijn ook nog eens draadloos zodat je geen snoer nodig hebt om ze aan te sluiten. Sommigen hebben ook een LEDD-melding of LEDF indicator. Maar je kunt ook een andere kant op denken: een spotlight of floodlight met geavanceerde sensoren, schijnwerpers en sirene die iedere ongewenste bezoeker in de schijnwerpers zet. Zo jaag je mensen weg die verkeerde bedoelingen hebben. Die willen immers niet dat iedereen zomaar kan zien wat ze aan het doen zijn en zullen dus de benen nemen. Er zijn ook andere manieren waarop je huis en inboedel in gevaar kan zijn. Vuur en rook kan heel veel schade aanrichten en geliefde objecten vernietigen. Daarnaast ben je bij brand en rook zelf ook in gevaar, vooral als je slaapt en het gevaar dus niet in de gaten hebt tot het te laat is. Zorg er daarom altijd voor dat je een goede rookmelder en CO-melder hebt.

    50five en Hun Verlichting

    Over verlichting gesproken: die kan ook een heel stuk slimmer dan je gewend bent. 50five heeft slimme lampen voor binnen en buiten. Er is een assortiment gekleurde tuinlampen die je tuin een bijzondere uitstraling kunnen geven. Vooral rond de kersttijd of een andere feestdag kan bepaalde verlichting echt bijdragen aan de sfeer. Mooie kerstverlichting tijdens de kerstdagen, bijvoorbeeld, of disco verlichting tijdens je discofeest in de tuin. Maar ook voor binnenshuis gebruik zijn er handige LED-lampen. Deze werken op zonne-energie en zullen dus niet veel bijdragen aan je energierekening. Ze slaan licht op en gebruiken die energie zodra je de lamp aan zet. Veel hiervan hebben een ingebouwde dimmer, dus je kunt zelf bepalen hoeveel licht je wilt dat de lamp geeft. Soms heb je immers even fel licht nodig om iets te kunnen zien terwijl een andere keer juist zacht, rustig licht veel meer van pas komt. Sommigen hebben ook nog schemerschakeling of kleuren en lichteffecten.

    Vacatures bij 50five

    Zou je graag willen werken bij 50five? Houd dan goed de website van 50five in de gaten. Er is een gedeelte genaamd “werken bij 50five” waar regelmatig verschillende vacatures op staan. Wie weet komt je droombaan wel voorbij. Mocht je dus de ambitie hebben om bij het team van 50five te gaan horen, dan kun je altijd kijken of er een passende vacature voor je bij zit. Natuurlijk kun je ook een open sollicitatie sturen en kijken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet kun je wel een aanvulling zijn op een manier waaraan je pas denkt als je met elkaar in gesprek gaat.

    Promo Codes en Kortingscodes van 50five

    Al eerder hebben we het gehad over de kortingen van50five . Maar er zijn nog andere manieren waarop50five korting verstrekt. Er komen regelmatig kortingscodes en promocodes voorbij op 50five. Deze kun je invullen wanneer je je bestelling aan het afronden bent. Bij de betalingsopties vindt je dan ook de mogelijkheid om een promotiecode of kortingscode in te voeren. Zo wordt de korting verrekend als je de bestelling plaatst.

    Contact Opnemen met 50five’s Klantenservice

    Er zijn vele manieren om contact op te nemen met de klantenservice van 50five. Zo is er een digitaal contactformulier waarin je jouw probleem of situatie kunt uitleggen. Wel willen ze dan wat persoonlijke gegevens van je zoals je e-mail adres, naam, telefoonnummer en eventuele bijlagen. Mocht je snel antwoord op een vraag willen, dan zou je ook een belletje kunnen plegen. De klantenservice van 50five is te bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 22:00. In het weekend is dit van 9:00 tot 18:00. Je hebt dus genoeg tijd om iemand te pakken te proberen te krijgen. Daarnaast is het mogelijk met een medewerker van 50five. Dit kun je doen door een berichtje achter te laten op de Facebook pagina van 50five of een berichtje te sturen via Messenger.

    Evaringen met 50five en Reviews door klanten

    Je hebt nu heel wat informatie over 50five, maar natuurlijk is deze niet volledig. Degenen die je het beste kunnen vertellen over hoe het er achter de schermen van 50five aan toe gaat zijn de klanten die al eerder iets bij 50five hebben gekocht. Verdiep je daarom eens in hun reviews om erachter te komen of 50five werkelijk doet wat ze eigenlijk beloven. Hun eerlijke ervaringen, onbevooroordeelde meningen en andere opmerkingen kunnen je wat meer inzicht geven ij het reilen en zeilen van 50five zodat je weet wat je kunt verwachten als je iets bij hen koopt. Natuurlijk telt iedere mening en willen we jou dus ook vragen een review achter te laten als je zelf ervaring met 50five hebt. Vertel ons en potentiële klanten van 50five of jij tevreden bent over 50five, hun producten en de diensten die ze hun klanten aanbieden. Op die manier kun jij weer andere klanten helpen in hun beslissing wel of niet klant bij 50five te worden.

    50five
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (68)

    7.4
    71% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    7
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    7.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Honeywell Security

    Uitbreiding van mijn Honeywell Evohome systeem met Honeywell security, goed advies door hen. Nu heb ik de verwarming en de beveiliging van mijn huis in 1 app :)

    Door: Erik de Ridder17-01-2017
    Aico Kampman25-01-2017

    Goedenavond, U schrijft dat u een goede ervaring met dit bedrijf heeft. Ik tot nu toe helaas een erg slechte ervaring. Geld betaald maar niets ontvangen en men reageert ook niet op mijn emails. Hoe bent u met dit bedrijf in contact gekomen? U schrijft dat u goed bent geholpen, kunt u mij aangeven hoe dit ging? Wellicht kan ik wat met uw tips, begin mij een beetje zorgen te maken dat ik mijn €255,99 kwijt ben. BIj voorbaat dank. A. Kampman

    50five27-01-2017

    Beste meneer Kampman, Gelukkig hebben wij direct na jouw bericht via e-mail contact met je kunnen opnemen. Je betaling hebben wij gevonden en je bestelling wordt morgen bezorgd. Met vriendelijke groet, 50five

    Verified

    П о д р а в л я е м ! П о л у ч и т е В а ш п о д а р о ч н ы й б и л е т Г О С Л О Т О : www.tinyurl.com/Suemsish JUYGTD206565NFDAW26-11-2020

    П о д р а в л я е м ! П о л у ч и т е В а ш п о д а р о ч н ы й б и л е т Г О С Л О Т О : www.tinyurl.com/Suemsish TUJE206565THRT

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Goedkoopste thermostaat en keurige telefonisten

    Wij hebben veel rondgekeken voor we overgingen tot de grote aanschaf van een thermostaat. 50five was veruit de goedkoopste aanbieder. Omdat we een heel aantal specifieke vragen hadden over deze thermostaat, hebben we contact gezocht en gevonden. Erg vriendelijke en keurige telefonist te woord gekregen, die ons echt goed verder hielp.

    Bovendien besparen wij veel omdat dit een zogenaamde 'slimme' thermostaat is en veel zuiniger werkt.

    Wel ging er iets mis met de betaling, die was kennelijk niet goed overgekomen, maar dat lag zeker niet aan ons.
    Weer contact opgenomen met 50five en ze zouden er meteen naar kijken. Binnen een paar uur kreeg ik al een uitgebreide reactie in de mail met alle gegevens correct. Het betalingsprobleem was ook goed gemaakt. Waar het precies aan lag, geen idee, niet aan ons in ieder geval, maar het is nu opgelost en dat is het voornaamste.

    Door: J.K.28-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ouderwetse service

    Ik kocht de GrillEye voor de BBQ,
    De levering is snel en goed verpakt.

    Helaas was er 1 probe van de GrillEye defect en verzocht ik om reperatie.
    Binnen 2 uur bericht terug met het verzoek het complete apparaat op kosten van 50five retour te zenden.

    Netjes een Retourcoupon van de vervoerder in de mail en een track en trace code om het pakketje te volgen.
    2 dagen later alweer een verzendbevestiging van de nieuwe GrillEye mogen ontvangen.

    Communicatie is snel, zeer compleet en vriendelijk. Er is dan ook helemaal niets aan te merken op 50five en ik kan een ieder deze webshop aan bevelen.

    Dikke pluim!

    Door: Steven14-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tevredenheid

    Ik heb vandaag op 19/05/2018 omstreeks 08u45 het postpakket met de chime mogen ontvangen.
    Als jullie een tevredenheidsenquete hebben wil ik deze met volle overtuiging invullen hoor!
    Wij hebben nog nooit geweten van zo een snelle service en zeker niet op een zaterdag.
    Jullie zijn op dit vlak wel de uitzondering op de regel voor ons.
    Bedank het gehele 50five team van ons om de snelle afhandeling.
    Jullie zijn TOP, wij zijn zeer tevreden
    Wij hebben zowel de Ring als Nest producten van jullie.
    Mijn probleem met de Ring hebben jullie in twee dagen opgelost waarvoor dank.

    Door: Alex Lancke24-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Laadpaal

    Verkopen zijn ze goed in maar daarna moet je het maar uitzoeken. Niet bereikbaar telefonisch, mails worden nauwelijks beantwoord. Ik zou dit bedrijf nooit aanraden. Spijt!

    Door: Alex Smit13-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    cv adaptor (ordernummer 000151485)

    BETAALDE BESTELLING IS NIET GELEVERD!. (ordernummer 000151485)
    Eind augustus 2020 een cv adaptor besteld en betaald.
    Deze heb ik nooit ontvangen, ondanks uitgebreide e-mail wisseling hierover.
    Iedere e-mail wordt automatisch beantwoord in de vorm van "Wij hebben je bericht het ticketnummer (189070) gegeven.", maar niet meer dan dat, geen echt antwoord dus.
    Het telefoonnummer 50five.nl, zoals vermeld op Kieskeurig.nl, wordt niet beantwoord.

    Door: Hans van de Poel15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Uitgebreide hulp van klantenservice

    Wij hadden wat lastigheden met onze thermostaat die wij via 50five hadden. De klantenservice heeft ons zeer uitgebreid geholpen daarmee, die gingen echt door totdat wij helemaal tevreden waren en controleerden dat ook nog. Uiteindelijk bleek het iets te zijn waar ze niks aan hadden kunnen doen, maar toch hebben ze het uitgebreid en goed weten op te lossen.

    Wij hebben ons zeer goed geholpen en ook gesteund gevoeld door het team van 50five en dat mag ook wel eens gezegd worden!

    Door: Femke01-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Goede service en dienstverlening

    Wij hadden hier van alles besteld een keer. Er zat alleen bij een product geen gebruiksaanwijzing, tenminste die konden we niet vinden, dus we hadden gebeld en toen hebben ze ons door het hele proces heen geholpen. Later vonden we de gebruiksaanwijzing alsnog terug... Maar we vonden dat we erg goed geholpen waren en ze waren ook erg vriendelijk. Voor ons vooral erg handig, want we zijn niet zo goed met nieuwe apparaten en dan is het niet fijn als je het zelf zou moeten uitzoeken.

    Door: Lina09-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Alles weer keurig opgelost

    Deze week schreef ik een review waarin ik aangaf niet tevreden te zijn. Inmiddels heeft 50five contact opgenomen en uitgelegd waarom de levering vertraagd is en ook waarom ik in eerste instantie geen enkele reactie kreeg, Men gaf ook aan te leren van deze situatie, zeer te waarderen. Dat is goed!! Ook bericht gekregen dat mijn bestelling morgen geleverd gaat worden, Uiteindelijk toch alles goed gekomen! Goed bedrijf.

    Door: Aico Kampman28-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Video deurbel flinke korting

    Video deurbel besteld bij 50five, deze had daar flinke korting.

    We hebben deze nodig omdat er veel wordt ingebroken in de buurt de laatste tijd en wij niet zomaar meer kunnen opendoen zonder te weten wie er aanbelt.

    Gekocht voor praktisch nut, maar het apparaat is nog van mooi design ook, zo blijkt nu wij het hebben ontvangen.

    Door: K05-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    SpeedComfort Basic duo set (A+2xB)

    Wij hebben bij 50five een SpeedComfort Basic duo set (A+2xB) gekocht. Kleine ventilators voor onder de verwarming, die zorgen dat de warmte beter verdeeld wordt en je dus minder gas hoeft te gebruiken om je kamer te verwarmen. Een mooi duurzaam product, en uiteindelijk nog kostenbesparend ook (als het goed is, aangezien onze verwarming nu nog uit staat kunnen we het product nog niet testen). Wij waren echter heel verbaasd toen we het pakketje ophaalden en het een mega pakket bleek. Een mega doos vol met plastic luchtzakken om de drie kleine doosjes die erin zaten op hun plek te houden. Een doos die toch zeker 10 keer te groot is met mega veel single-use plastic. Je zou verwachten dat een shop die inzet op smartadvice, comfort en energiebesparing toch ervoor zorgt dat je zelf ook hun steentje bijdragen aan het besparen van onnodige grondstoffen en uitstoot. Als dit pakket representatief is dan rijden er dus 10x zoveel busjes rond om alle pakketjes met lucht van 50five te bezorgen, zet iedereen de plastic container nog eens extra buiten en moeten de SpeedComfort Basic duo set (A+2xB) een winter voor niets draaien om te compenseren voor het ondermaatse pakketbeleid van 50five.

    Door: Rob04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Asus router en een netgear router

    Bestelling duidelijk en vlot, levering minder enthousiast over, vertraagd met 1 week terwijl er volgende dag levering voor stond.
    Beide retour aangemeld wegens teleurstellende kwaliteit, ik kreeg geen reply of retourformulier. Via DPD naar retouradres retour gestuurd op eigen kosten terwijl gratis zou zijn volgens hun site, is nu meer dan een week geleden dat door 50five in ontvangst is genomen maar nog niets van hun vernomen, ook niet na een bericht naar hun over de procedure.
    Erg slechte service en communicatie, ik blijf hier voortaan bij weg, dan maar iets meer betalen maar ik vind service en communicatie wel belangrijk en dat mis ik bij 50five. Niet te vergeten de beloofde leveringstermijnen die ruimschoots overschreden worden.

    Door: Fazia Mohamed25-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Wallbox

    Het volgende gebeurt er:
    Wanneer de stekker van de Wallbox in de auto gestoken wordt, dan begint de auto met laden. Na ongeveer 2 tot 3 minuten stopt het opladen. Vanuit de lader lijkt alles in orde te zijn, de auto geeft aan de laden niet mogelijk is. Na ongeveer een halve minuut start het laden weer. Dit herhaalt zich continu.

    Ik vindt het zo jammer dat ze mijn plat hebben gebeld om iets te verkopen 2 mnd geleden

    Nu ik problemen heb moet ik wachten wanneer ik gebeld gaat worden
    Ik wordt hier verdrietig van

    Gerda

    Door: G v Aart11-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Nest Hello

    "Vandaag besteld, morgen in huis". Inmiddels zijn we 7 dagen verder en de PostNL app geeft nog steeds "Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL" aan.
    Inmiddels meerdere keren contact gehad met 50five maar de klantenservice geeft aan dat het probleem bij PostNL ligt. Toch gek, want andere partijen als Bol.com en CoolBlue lukt het wel gewoon de volgende dag te leveren. Erg vervelend om te wachten zonder enig idee wanneer je je bestelling mag verwachten. Als je service en betrouwbaarheid belangrijker vindt dan de laagste prijs is mijn advies om bij een grotere, bekendere partij te bestellen.

    Door: Robin22-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Nest Thermostaat

    Koop hier nooit meer wat! Heb een niet werkende Nest en ze zijn totaal niet bereikbaar. Je kunt ze niet bellen alleen bereikbaar via Facebook Messenger. Daar wordt niet of nauwelijks geregeerd. Ook op e-mail reageren ze niet.

    Door: Daniel05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Laadpaal

    Goede service, duidelijke uitleg en keurige monteur die de coronaregels in acht nam!

    Door: Geertje van B.29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Laadpaal

    Gekocht via groenopladen.nl, wat een service. Goede prijs, goede installatie waarbij ze de tijd namen om me alles uit te leggen. Blij mee

    Door: John 27-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Deurbel met camera

    Na terugsturen omdat de bel niet werkte bij mij keurig een bevestiging maar geen geld terug. Ondertussen meerdere rappels en een toezegging maar heb nog steeds mijn geld niet terug.

    Door: Marcel09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Iphone xr

    Iphone besteld echter door een foutieve prijs besluit het bedrijf niet te leveren.

    Allereerst een zeer teleurstellende manier van bedrijfsvoering, waarna de klantenservice alles is behalve een klantenservice.

    Er is op geen enkele manier sprake van coulance van het bedrijf richting de klant om enige vorm van compensatie aan te bieden voor een fout die overduidelijk aan hun kant ligt.

    Een zeer teleurstellende ervaring! Ik bestel er nooit iets meer!

    Door: Rob28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goede shop

    Duidelijk verhaal, goede shop voor smart home.

    Door: Rick 17-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over 50five

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is 50five een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 68 ervaringen geplaatst over 50five. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is 50five actief?

    50five is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 50five gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.