NederlandReview

  Ervaringen 50five

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. 50five is een energie winkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica. Het is belangrijk en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies jij ook voor de mogelijkheden van 50five? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over 50five. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijkebeoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview.

  Over 50five
  50five is een website die gelooft in inspiratie. Inspiratie om een huis meer comfortabel te maken en te houden. Het is belangrijk om ook te kijken naar automation. Automation is op een gemakkelijke manier te doen, waarbij het ook mogelijk is om geld te gaan besparen op de energierekening. Er is een breed assortiment van diensten en producten en men zoekt continu naar mogelijkheden om dit verder te verbeteren. Zo zijn er slimme thermostaten en ook slimme lampen. Een slimme thermostaat maakt het mogelijk om de verwarming per kamer te regelen. Ook kun je via de telefoon of een computer op afstand je verwarming kunt bedienen. Het is mogelijk om ook met slimme lampen de juiste sfeer in je huis te maken en te krijgen. 

  Gebruiksvriendelijkheid is ook belangrijk bij alle producten van 50five. Eenvoud, gemak en betrouwbarheid zijn van groot belang. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn bij deze producten van 50five.com. Alleen het beste is goed genoeg. Het zelf gemakkelijk installeren van de producten is ook een belangrijk onderdeel bij de producten van 50five.com.  

  50five is trouwens ene onderdeel van ENGIE (GDF SUEZ Energie Nederland nv.), maar ze werken wel zelfstandig. De merk werkt ook in België en Verenigd Koninkrijk
   


  Één van de slimme deurbellen van 50five.

  Diensten van 50five
  50five levert producten welke je leven gemakkelijker maken en welke gerelateerd zijn aan energie. Denk hierbij aan een slimme thermostaat en ook een slimme lamp. Het is mooi om te ontdekken dat het een goed bedrijf is welke volop mogelijkheden biedt om van te genieten.  Ze hanteren een persoonlijke aanpak en zijn zelfs 24 uur per dag te bereiken via de mail en per telefoon.  Ook hanteren ze een goede garantie van standaard twee jaren op de producten. Je weet dus at je een goed product koopt bij 50five.com.  

  Klachten, tips en complimenten over 50five
  Het is mogelijk om mooie producten te kopen bij 50five. Wanneer je ergens niet tevreden over bent dan kun je hier je klachten over indienen per telefoon, per mail en ook via de post. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

  Heb jij ervaringen bij 50five
  Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van 50five? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van 50five met de hulp van jouw review. 

   

  Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden > Lees ervaringen!! 50five.com is een energie winkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica.

  50five
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (52)

  7,8
  73% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,8

  Service

  7,6

  Prijs

  7,6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Product lang geleden besteld, wordt maar niet bezorgd

  R20-11-2018

  Niets meer bestellen bij 50five.
  Verhoogt prijzen op een uiterst curieuze wijze en levert de verkochte producten niet op tijd af.

  Klantenservice is bagger en niemand weet er wat, alles moet doorgezet worden.

  Ronduit amateuristisch bedrijf.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Installatie super op zaterdag

  Wilma van Os06-11-2018

  Mijn thermostaat is kapot gegaan, 50five gebeld en binnen 1 week een netatmo geinstaleerd op zaterdag. Hoefde geen vrij te nemen :) Lekker meegedacht

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  zeer slechte service

  Erica Slot23-10-2018

  Ik probeer een artikel retour te sturen. Na lang wachten ontvang ik geen retourticket maar tips om de switch alsnog te koppelen. Daar vroeg ik dus niet om. Bij klantenservice lang in de wacht gehangen. Zeer slecht bedrijf. Hier bestel ik nooit weer, dan maar iets meer betalen bij een betrouwbaar bedrijf

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Tado verwarming

  Mark van W10-10-2018

  Snelle en duidelijke installatie van het tado product. Monteur nam de tijd om mij de app uit te leggen. Merci

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Waardeloze service

  Ken Meinderink02-10-2018

  Op 10-09 een bestelling geplaatst voor een Nest Hello inclusief installatie. Na betaling (en telefoontje) blijkt dat 50Five pas op 02-10 kan komen installeren tussen 08.00 en 12.00 uur. Conform afspraakbevestiging wordt je een half uur van teboren gebeld. Tot 4 keer toe heb ik op de bewuste ochtend gebeld met 50Five over installatietijden. Ook toen werd nog eens mn mobiele nummer genoemd en gezegd dat ik een halfuur van tevoren zou worden gebeld. Om 14.00 uur krijg ik in plaats van een telefoontje een mailtje van Didi van de klantenservice met het bericht dat ik niet thuis was en er kosten in rekening kunnen worden gebracht. Ongelofelijk slecht bedrijf en dito service. Ik zal hier nooit meer iets bestellen en adviseer iedereen ook om hier geen producten af te nemen. Gewoon het product bestellen bij Nest en een afspraak maken bij een lokale partij.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Slechte installatie en zeer slechte technische support service

  Chakir04-09-2018

  Honeywell evohome pakket gekocht incl. 4 radiatorknoppen en verdeler voor maar liefst 1300 euro. Helaas is dit verwarmingssysteem niet goed gemonteerd en geinstalleerd, de thermostaat maakt namelijk geen contact met de CV ketel. Ook is er een thermostatische radiaorknop niet goed vastgezet, deze viel er al snel af.
  Naar meerdere verzoeken aan het callcenter voor de benodigde support wordt hier niet adequaat op gereageerd. De standaard reaktie is " je wordt zo snel mogelijk teruggebeld". Na een week nog steeds geen contact. Weer gebeld, en hetzelfde liedje. Jammer van deze slechte customer service.
  Goede les voor mij om geen zaken meer te doen met dit bedrijf.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Tevredenheid

  Alex Lancke24-05-2018

  Ik heb vandaag op 19/05/2018 omstreeks 08u45 het postpakket met de chime mogen ontvangen.
  Als jullie een tevredenheidsenquete hebben wil ik deze met volle overtuiging invullen hoor!
  Wij hebben nog nooit geweten van zo een snelle service en zeker niet op een zaterdag.
  Jullie zijn op dit vlak wel de uitzondering op de regel voor ons.
  Bedank het gehele 50five team van ons om de snelle afhandeling.
  Jullie zijn TOP, wij zijn zeer tevreden
  Wij hebben zowel de Ring als Nest producten van jullie.
  Mijn probleem met de Ring hebben jullie in twee dagen opgelost waarvoor dank.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Service verwarming & beveiliging

  Amir14-05-2018

  Beste 50five,

  Mijn complimenten voor jullie smart installateurs. Een slim verwarmingssyteem bij jullie gekocht en jullie installateur vertelde mij dat deze ook te combineren was met een slim beveiligingssyteem. Hij had het direct bij zich en geinstalleerd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Installatie NEST

  Elske Vervat16-04-2018

  Mijn hele NEST slimme camerasysteem geinstalleerd incl app uitleg.

  Toppie geregld 50five :)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Nest

  Diederik de Jong05-04-2018

  Voor mijn verjaardag een Nest pakket inclusief instal gekregen van mijn vrouw. Nest thermostaat, camera en rookmelder in 1 app en volledig gepersonaliseerd door 50five's installateur voor mij. Echt een aanrader.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Ring installatie

  Elke04-04-2018

  Paasactie Ring besteld. Direct gisteren terug gebeld voor de installatie en ze hadden deze week nog een gaatje. FIjn 50five bedankt voor de snelle hulp en service :)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Zeer slechte service

  Michel23-03-2018

  Ik heb 1 december 2017 een Aurora Smarter Pack besteld bij deze webwinkel als kerstcadeau voor mijn jongste zoon. Product werd netjes een paar dagen erna geleverd. Na twee maanden operationeel geweest te zijn ging echter de power adapter van de aurora kapot. Toen begon de ellende. Contact opgenomen met 50five via de helpdesk met de vraag of de power adapter vervangen kon worden. Helaas kreeg ik te maken met een callcenter ipv direct contact met 50five. Het enige waar dit callcenter doet is een standaard scriptje afdraaien om zo snel mogelijk de klant af te wimpelen. Tot op vandaag ben ik bezig om de power adapter vervangen te krijgen zonder resultaat. Mijn advies is: bestel absoluut NIET bij deze webshop. Ze leveren snel maar bieden absoluut geen service. Ik kan fluiten naar mijn garantie en zit nog steeds met een defect product.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Installatie van mijn slimme deurbel Ring

  Brigitte22-03-2018

  50five was niet de goedkoopste maar inclusief een service en installatie van mijn RING Pro deurbel een zeer geode deal. Zelfs mijn Wifi opnieuw ingesteld door de vriendelijke installateur.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  wifithermostaten

  Xavier de J.13-03-2018

  Hele Honeywell evohome package gekocht met installatie via wifithermostaten.nl., blijkbaar onderdeel van 50five.

  Wat een FANTASTISCHE service, zowel online, aan de telefoon als de installateur. Heb zelfs bij de installateur nog een uitbreiding kunnen kopen welke hij direct installeerde.

  Als je slimme verwarming wil echt een AANRADER!!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Innr verlichting

  Sandrine09-03-2018

  Zeer verrast met de nieuwe verlichting van Innr. Kwam bij 50five dooir hun vergelijk van de slimme lampen. Thanks for het helpen met de keuze :) :)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Hulp slimme stofzuiger

  Ezgi O.06-03-2018

  Slimme stofzuiger gekocht. Goed advies van het callcenter. Bedankt 50five.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Prima product gekocht

  Daisy24-02-2018

  Wij hebben de KlikAanKlikUit (automatische deurbel) gekocht en is prima bevallen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Zelfde dag geleved met -4 garden

  Edgar 14-02-2018

  Mijn thermostaat ging kapot met -4 graden :( en ik was snel op zoek naar advies en levering. Ze boden mij een mooi pakket aan incl. rookmelder: https://www.50five.nl/nest-thermostaat-nest-protect-rookmelder.html

  Binnen 24uur heb ik mijn nieuwe nest themostaat ontvangen.

  Super levering en service met een scherpe prijs!

  Edgar

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Goede service en dienstverlening

  Lina09-01-2018

  Wij hadden hier van alles besteld een keer. Er zat alleen bij een product geen gebruiksaanwijzing, tenminste die konden we niet vinden, dus we hadden gebeld en toen hebben ze ons door het hele proces heen geholpen. Later vonden we de gebruiksaanwijzing alsnog terug... Maar we vonden dat we erg goed geholpen waren en ze waren ook erg vriendelijk. Voor ons vooral erg handig, want we zijn niet zo goed met nieuwe apparaten en dan is het niet fijn als je het zelf zou moeten uitzoeken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  ring deurbel

  armand verschueren21-12-2017

  ringdeurbel werd correct geleverd,na drie weken prima werken deed de bel niets meer contact op genomen met de telefoon,geemaild maar geen enkele reactie om het toestel te herstellen;te vervangen of gewoon retourneren.
  Ben zeer teleurgesteld in de service van deze firma en denk er aan om nooit nog iets te kopen op deze site via engie electrabel.Zal het ook afraden aan familie en vrienden.

  armand Verschueren29-12-2017

  Heb na het schrijven van deze revieuw heeft 50five telefonisch contact opgenomen,afgesproken om te retourneren en het defecte product te vervangen.De zelfde dag zat het retourlabel in mijn mailbox. Dus mijn dossier werd toch op een correcte manier behandeld waardoor ik toch mijn vorige mening over de service van 50five moet herzien.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Belabberde service

  Pascal Coumans16-12-2017

  Flood sensor besteld en per ongeluk foute model. Kan niet in contact komen per mail en/of telefoonnummers (niet in gebruik). En nu lijk ik met lege handen te staan want er lijken geen andere contact mogelijkheden te zijn. Iemand nog een tip?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Zeer slechte retour service.

  Debbie03-12-2017

  Wij hebben een Nest/Cam gekocht bij 50five, deze heeft het 5 min. gedaan.
  Direct hebben wij contact opgenomen met dit bedrijf en kregen een nette dame van een callcenter, en zij zei dat er contact met ons opgenomen zou worden.
  Helaas na 3 dagen mailen en bellen geen reactie terug, en nergens op de site is een retour adres te vinden.
  Kijk uit met dit bedrijf.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  zeer tevreden!

  Annemiek27-11-2017

  Zeer tevreden over mijn bestelling, de volgende dag in huis en goed advies bij bestellen gehad.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Slimme Stofzuiger

  Annemieke 02-11-2017

  Zojuist geholpen door een vriendleijk dame aan de telefoon en een slimme stofzuiger gekocht de Neato D3, goede deal en levering komt morgen al.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Installatieservice tado

  Edward van K.02-11-2017

  Tado installatieservice besteld, virendelijk geholpen en 50five installatieservice was erg behulpzaam met het uitleggen van de app op mijn telefoon

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Bestelling niet geleverd

  R. Bos20-10-2017

  Ik heb via dochter (of zuster) bedrijf wifithermostaten.nl een bestelling gedaan. Na 2 weken geen levering. Na eerste keer bellen kreeg ik een mail dat het product niet op voorraad zou zijn en 2 binnen 2 weken weer beschikbaar. Volgens de website was het product gewoon voorradig.
  Na 2 weken nog geen gelevring. Weer gebeld. callcenter kan enkel dootgeven van mijn bericht, niet doorverbinden (zeggen ze). Geen reactie.
  paar dagen later Nog een mail gestuurd. Geen reactie.
  Weer gebeld en min of meer geeist dat ik zou worden teruggebeld die zefde dag: weer niets.

  Echt heel slecht. Een lange levertijd is op zich niet het issue. het gaat me om de informatie die je daarover ontvangt: niets.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Honeywell evohome gekocht

  Els24-09-2017

  Tijdens de eerst kou in september was onze thermostaat kapot. Wat gekeken op internet en we kwamen uit bij 50five. Blijkt dat ze ook een installatieservice hebben welke een dag later een volledig evohome systeem heeft geïnstalleerd bij in Utrecht!

  Echt top 50five, dank voor de snelle service en dat we niet in de kou hoefden te zitten!! Echte service!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Ouderwetse service

  Steven14-06-2017

  Ik kocht de GrillEye voor de BBQ,
  De levering is snel en goed verpakt.

  Helaas was er 1 probe van de GrillEye defect en verzocht ik om reperatie.
  Binnen 2 uur bericht terug met het verzoek het complete apparaat op kosten van 50five retour te zenden.

  Netjes een Retourcoupon van de vervoerder in de mail en een track en trace code om het pakketje te volgen.
  2 dagen later alweer een verzendbevestiging van de nieuwe GrillEye mogen ontvangen.

  Communicatie is snel, zeer compleet en vriendelijk. Er is dan ook helemaal niets aan te merken op 50five en ik kan een ieder deze webshop aan bevelen.

  Dikke pluim!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Uitgebreide hulp van klantenservice

  Femke01-05-2017

  Wij hadden wat lastigheden met onze thermostaat die wij via 50five hadden. De klantenservice heeft ons zeer uitgebreid geholpen daarmee, die gingen echt door totdat wij helemaal tevreden waren en controleerden dat ook nog. Uiteindelijk bleek het iets te zijn waar ze niks aan hadden kunnen doen, maar toch hebben ze het uitgebreid en goed weten op te lossen.

  Wij hebben ons zeer goed geholpen en ook gesteund gevoeld door het team van 50five en dat mag ook wel eens gezegd worden!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Chapeau voor de klantenservice!

  J. K23-03-2017

  Zeer te spreken over vooral de klantvriendelijkheid van 50five. Ik was vrij kritisch en begreep veel dingen niet, heb toen contact opgenomen en ik ben echt goed te woord gestaan, met veel geduld en aandacht hebben ze alles uitgelegd en duidelijk gemaakt. Zelfs voor een leek als ik begrijpelijk. Dus echt een chapeau voor de klantenservice!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Netatmo presence

  Vivian de Ridder08-03-2017

  Uitstekend geholpen door 50five. Ik woon redelijk achteraf en was op zoek naar een oplossing voor extra veiligheid. Buitencamera en lamp in een met meldingen en gezichtsherkenning!!!! Veel gebruiksvriendelijker en goedkoper dan de oude systemen met bekabeling.

  Nu sparen voor de binnencamera :)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Niet doen

  René Vlaanderen08-03-2017

  Ik heb nu sinds +/- 2 maanden de Salus it500 met de PLUS-app.
  De installatie is om te beginnen al niet eenvoudig en het instellen al evenmin. Enfin, dat kan ik nog accepteren van een apparaat dat maar € 99,= kost. Ik heb hulp ingeroepen en kreeg de importeur zelf aan de lijn. Hij heeft me wel met de instelling geholpen.
  inmiddels heb ik het de thermostaat een tijdje in gebruik.
  De app is echt een drama. Elke dat moet ik opnieuw mijn gebr.naam en wachtwoord invullen.
  Als de app uitvalt en dat is elke dag, is er geen controle meer over de c.v. Ik heb de tijden van aan/uit geinstalleerd maar daar houd het lieve apparaat zich niet aan. In het weekend gaat hij vrolijk ook om 6:10 uur 's ochtends aan terwijl hij op 8:00 uur staat ingesteld.
  Kortom, onbetrouwbaar. Je kan beter een duurdere kopen want met dit apparaat ga je het aan gasverbruik bijbetalen...en meer..

  René Vlaanderen09-03-2017

  Helaas moet ik constateren dat ik me vergist heb in de website. In tegenstelling tot de website van het artikel had ik moeten bellen naar de klantenservice van 5five.nl. Inmiddels heb ik contact gehad met 55 en werd goed geholpen. Samen is naar een oplossing gezocht. Ik heb de app van de Salus iT500 opnieuw geinstalleerd en hij doet het vooralsnog goed. Mocht het alsnog mislopen dan kan ik hem desnoods terugsturen, zelfs zonder verpakking. 5five, Bedankt!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Salus IT500 thermo

  Claudia M.01-03-2017

  Was op zoek naar een mooie en betaalbare thermostaat. Het oog wil ook wat:). Na advies van 50five heb ik deze aangeschaft. Mooi, goedkoop en gebruiksvriendelijke app!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Speedcomfort

  Pieter de Meester13-02-2017

  Via google kwam ik bij 50Five terecht om een aanpassing op mijn verwarming te doen. Ik wilde meer comfort maar niet zoveel uitgeven, Speedcomfort is de ideale oplossing hiervoor. Goede en duidelijke hulp van 50Five. Minpuntje is dat 50five nog niet levert op maandag maar daar werken ze aan vertelde de dame die ik aan de telefoon kregg.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Bestelling

  Muriel 12-02-2017

  Ring deurbel besteld vrijdagavond en afgelopen zaterdag al in huis, gebeld met de klantenafdeling en ze boden mij goede hulp zodat ik de bel snel hebgeïnstalleerd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Smart Watch

  Erik de G.30-01-2017

  Withings smart watch gekocht. Ik ben 69 jaar en had dit cadeau gekregen van mijn dochetr. Uitmuntend geholpen door het meisje van de klantendienst.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Alles weer keurig opgelost

  Aico Kampman28-01-2017

  Deze week schreef ik een review waarin ik aangaf niet tevreden te zijn. Inmiddels heeft 50five contact opgenomen en uitgelegd waarom de levering vertraagd is en ook waarom ik in eerste instantie geen enkele reactie kreeg, Men gaf ook aan te leren van deze situatie, zeer te waarderen. Dat is goed!! Ook bericht gekregen dat mijn bestelling morgen geleverd gaat worden, Uiteindelijk toch alles goed gekomen! Goed bedrijf.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Wel betaald, niets geleverd!

  a.kampman25-01-2017

  Op 16 januari heb ik 4 EVOhome thermostaten besteld en betaald via PayPal. Het bedrag €255,99 werd direct van mijn rekening gehaald. Na een aantal dagen (men schreef dat ik de volgende dag de levering zou ontvangen) heb ik een email gestuurd. Ik ontving een Engelstalige email terug van ene Leyronnas Aloys. Daar zijn Nederlandstalige colega's erg druk waren stuurde hij de email. Hij gaf aan dat men onvoldoende voorraad had. Ik heb hem een Engelstalige email terug gestuurd met vraag wanneer men dacht te kunnen leveren. Daar heb ik geen enkele reactie op ontvangen. Een aantal dagen later weer een Engelstalige email gestuurd, wederom geen reactie. Vandaag getracht het op de website vermelde telefoonnummer te bellen, dat werkt niet. Wederom een email gestuurd, ook het contact formulier op de website ingevuld. We zijn inmiddels 10 dagen na bestelling verder en heb nog niets vernomen en ook niets ontvangen. Ik wacht nog een week. Erg slechte werkwijze van dit "bedrijf" !!

  50Five27-01-2017

  Beste meneer Kampman, Gelukkig hebben wij direct na jouw bericht via e-mail contact met je kunnen opnemen. Je betaling hebben wij gevonden en je bestelling wordt morgen bezorgd. Met vriendelijke groet, 50five

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Honeywell Security

  Erik de Ridder17-01-2017

  Uitbreiding van mijn Honeywell Evohome systeem met Honeywell security, goed advies door hen. Nu heb ik de verwarming en de beveiliging van mijn huis in 1 app :)

  Aico Kampman25-01-2017

  Goedenavond, U schrijft dat u een goede ervaring met dit bedrijf heeft. Ik tot nu toe helaas een erg slechte ervaring. Geld betaald maar niets ontvangen en men reageert ook niet op mijn emails. Hoe bent u met dit bedrijf in contact gekomen? U schrijft dat u goed bent geholpen, kunt u mij aangeven hoe dit ging? Wellicht kan ik wat met uw tips, begin mij een beetje zorgen te maken dat ik mijn €255,99 kwijt ben. BIj voorbaat dank. A. Kampman

  50Five27-01-2017

  Beste meneer Kampman, Gelukkig hebben wij direct na jouw bericht via e-mail contact met je kunnen opnemen. Je betaling hebben wij gevonden en je bestelling wordt morgen bezorgd. Met vriendelijke groet, 50five

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Salus IT500

  Joris K.16-01-2017

  Ik wist niet welk type thermostaat ik zou moeten. Helpdesk wees me op de Salus IT500, perfecte prijs kwaliteit verhouding voor mij!

  Top 50five, bedankt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Eerlijke service

  Robert13-01-2017

  Al eerder bij 50five een thermostaat besteld, niet de goedkoopste, maar super service. Vragen over de igrill. 50five geeft duidelijk aan dat deze wordt overgenomen door weber en ze bieden een alternatief de grilleye. Heb beide ervaren, super producten om met kerst een lekker biefstukje te maken!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Video deurbel flinke korting

  K05-01-2017

  Video deurbel besteld bij 50five, deze had daar flinke korting.

  We hebben deze nodig omdat er veel wordt ingebroken in de buurt de laatste tijd en wij niet zomaar meer kunnen opendoen zonder te weten wie er aanbelt.

  Gekocht voor praktisch nut, maar het apparaat is nog van mooi design ook, zo blijkt nu wij het hebben ontvangen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  door thermostaat lagere energierekening

  H. Goesse14-12-2016

  door de "SLIMME". thermostaat van 50five besparen we erg op onze energiekosten. dat wisten wij van te voren, het was een reden om over te stappen naar deze energie onderneming.

  het werkt goed en het overstappen ook.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Bestelling

  Max05-12-2016

  Zeer snelle levering zoals beloofd op tijd voor de Sint :)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Bestelling

  Tim05-12-2016

  Super service vwb de IT500. Ik kreeg deze niet aan de gang maar de klantenservice wist het Snel op te lossen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Slimme thermostaat

  Mark17-11-2016

  Slimme termostaat aangeschaft bij ze. Snel in huis en werkt prima.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Vreselijke service

  Van der velden17-11-2016

  Nu al sinds begin oktober bezig om een probleem met de iT500 op te lossen en word gewoon niet geholpen.eenmalige mails toegestuurd gekregen maar als ik die netjes beantwoord krijg ik daar nooit meer een repelt op terug. Meerdere malen gebeld met de mededeling dat de dames telefonistes het doorzetten om vervolgens nooit meer reactie te krijgen. Nooit hier kopen zou ik zeggen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Heer

  Rein21-10-2016

  Niet zo mooi, dit bedrijf. Voor het product werd aangegeven dat deze op voorraad was en de volgende dag zou wprden bezorgd. Geen prderbevestiging ontvangen. Na drie werkdagen maar eens een email gestuurd, geen reactie. De volgende dag kwam het geautomatiseerdebericht dat de bestelling klaar stond voor verzending. Kennelijk heeft men de site niet op orde en stelt men de voorraad te rooskleurig voor. Voor uitleg of excuses is niemand thuis. Mij ziet men hier niet mee terug.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Goedkoopste thermostaat en keurige telefonisten

  J.K.28-09-2016

  Wij hebben veel rondgekeken voor we overgingen tot de grote aanschaf van een thermostaat. 50five was veruit de goedkoopste aanbieder. Omdat we een heel aantal specifieke vragen hadden over deze thermostaat, hebben we contact gezocht en gevonden. Erg vriendelijke en keurige telefonist te woord gekregen, die ons echt goed verder hielp.

  Bovendien besparen wij veel omdat dit een zogenaamde 'slimme' thermostaat is en veel zuiniger werkt.

  Wel ging er iets mis met de betaling, die was kennelijk niet goed overgekomen, maar dat lag zeker niet aan ons.
  Weer contact opgenomen met 50five en ze zouden er meteen naar kijken. Binnen een paar uur kreeg ik al een uitgebreide reactie in de mail met alle gegevens correct. Het betalingsprobleem was ook goed gemaakt. Waar het precies aan lag, geen idee, niet aan ons in ieder geval, maar het is nu opgelost en dat is het voornaamste.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Slimmer = goedkoper

  E. van Velden22-06-2016

  Aanrader! Om energie te sparen allerlei dingen 'slim' gemaakt in huis en we zijn daardoor echt goedkoper uit.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  klant

  Robert09-06-2016

  Mijn ervaring met 50five is zeer slecht!
  Op donderdag voor 16:00 uur na telefoontje thermostaat besteld met garantie dat hij de volgende dag geleverd zou worden, inmiddels zijn we een week verder en nog steeds geen thermostaat mogen ontvangen. Je wordt ook slecht op de hoogte gehouden over je bestelling. Je kunt telefonisch navraag doen maar dan kom je bij een callcenter dat je vraag bij een afdeling neer legt.
  Mijn advies even verder zoeken naar een andere leverancier!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Noodoplossing

  Mats30-04-2016

  Als noodoplossing bij terecht gekomen toen wij anderhalve maand op vakantie gingen. Hierdoor kon ik aanwezigheid tonen door mijn lampen elke avond om 1800 uur aan te laten gaan. Perfecte service, ze hebben me op korte termijn overal mee geholpen en ook een monteur langs gestuurd!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over 50five

  Uw beoordeling