NederlandReview

    Ervaringen 50five

    Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. 50five is een energie winkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica. Het is belangrijk en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies jij ook voor de mogelijkheden van 50five? Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over 50five. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over een onderneming. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview.

    Over 50five

    50five is een website die gelooft in inspiratie. Inspiratie om een huis meer comfortabel te maken en te houden. Het is belangrijk om ook te kijken naar automation. Automation is op een gemakkelijke manier te doen, waarbij het ook mogelijk is om geld te gaan besparen op de energierekening. Er is een breed assortiment van diensten en producten en men zoekt continu naar mogelijkheden om dit verder te verbeteren. Zo zijn er slimme thermostaten en ook slimme lampen. Een slimme thermostaat maakt het mogelijk om de verwarming per kamer te regelen. Ook kun je via de telefoon of een computer op afstand je verwarming kunt bedienen. Het is mogelijk om ook met slimme lampen de juiste sfeer in je huis te maken en te krijgen.

    Gebruiksvriendelijkheid is ook belangrijk bij alle producten van 50five. Eenvoud, gemak en betrouwbarheid zijn van groot belang. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn bij deze producten van 50five.com. Alleen het beste is goed genoeg. Het zelf gemakkelijk installeren van de producten is ook een belangrijk onderdeel bij de producten van 50five.com.

    50five is trouwens ene onderdeel van ENGIE (GDF SUEZ Energie Nederland nv.), maar ze werken wel zelfstandig. De merk werkt ook in België en Verenigd Koninkrijk.


    Één van de slimme deurbellen van 50five.

    Diensten van 50five

    50five levert producten welke je leven gemakkelijker maken en welke gerelateerd zijn aan energie. Denk hierbij aan een slimme thermostaat en ook een slimme lamp. Het is mooi om te ontdekken dat het een goed bedrijf is welke volop mogelijkheden biedt om van te genieten. Ze hanteren een persoonlijke aanpak en zijn zelfs 24 uur per dag te bereiken via de mail en per telefoon. Ook hanteren ze een goede garantie van standaard twee jaren op de producten. Je weet dus at je een goed product koopt bij 50five.com.

    Klachten, tips en complimenten over 50five

    Het is mogelijk om mooie producten te kopen bij 50five. Wanneer je ergens niet tevreden over bent dan kun je hier je klachten over indienen per telefoon, per mail en ook via de post. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

    Heb jij ervaringen bij 50five

    Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van 50five? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van 50five met de hulp van jouw review.

    Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden > Lees ervaringen!! 50five.com is een energie winkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica.

    50five
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (60)

    7,6
    72% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,8
    Service
    rating
    7,6
    Prijs
    rating
    7,6
    Leveren
    rating
    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Laadpaal

    Gekocht via groenopladen.nl, wat een service. Goede prijs, goede installatie waarbij ze de tijd namen om me alles uit te leggen. Blij mee

    Door: John 27-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Deurbel met camera

    Na terugsturen omdat de bel niet werkte bij mij keurig een bevestiging maar geen geld terug. Ondertussen meerdere rappels en een toezegging maar heb nog steeds mijn geld niet terug.

    Door: Marcel 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5
    rating

    Iphone xr

    Iphone besteld echter door een foutieve prijs besluit het bedrijf niet te leveren.

    Allereerst een zeer teleurstellende manier van bedrijfsvoering, waarna de klantenservice alles is behalve een klantenservice.

    Er is op geen enkele manier sprake van coulance van het bedrijf richting de klant om enige vorm van compensatie aan te bieden voor een fout die overduidelijk aan hun kant ligt.

    Een zeer teleurstellende ervaring! Ik bestel er nooit iets meer!

    Door: Rob 28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Goede shop

    Duidelijk verhaal, goede shop voor smart home.

    Door: Rick 17-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Goede shop

    Ik wist niet welke thermostaat ik moest kopen, goed geholpen! Chapeau!

    Door: Elene 14-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Neato slimme stofzuiger

    Fijne webshop met een goede prijs/kwaliteit verhouding voor mijn aankoop de slimme stofzuiger van Neato, Connected.

    Door: Alphons 09-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Sonos

    Goede actie 50five, Sonos + wifi van TPlink en prima advies via Facebook.

    Door: Hans van Wevie 27-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Retour

    Ik heb een foute bestelling geplaatst, waarop ik gelijk een email heb gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren, vervolgens krijg ik een email terug dat mijn email niet afgeleverd kon worden. Dan staat vervolgens om 2300 de pakketberzorget aan de deur. Waarna ik weer eene mail heb gestuurd dat ik mijn product retour wil doen, en weer dezelfde email met dit erin "Er is een probleem opgetreden bij het bezorgen van je bericht aan catchall@dynapps-50five.odoo.com. Bekijk de onderstaande technische details of probeer je bericht over een paar minuten opnieuw te verzenden. " gisteravond heb ik weer een email gestuurd en precies dezelfde email ontvangen. Het lijkt wel of het expres gedaan wordt. En ondertussen zit ik nog steeds met het pakket wat niet retour gedaan kan worden!

    Door: Annie 27-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Product lang geleden besteld, wordt maar niet bezorgd

    Niets meer bestellen bij 50five.
    Verhoogt prijzen op een uiterst curieuze wijze en levert de verkochte producten niet op tijd af.

    Klantenservice is bagger en niemand weet er wat, alles moet doorgezet worden.

    Ronduit amateuristisch bedrijf.

    Door: R 20-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Installatie super op zaterdag

    Mijn thermostaat is kapot gegaan, 50five gebeld en binnen 1 week een netatmo geinstaleerd op zaterdag. Hoefde geen vrij te nemen :) Lekker meegedacht

    Door: Wilma van Os 06-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    zeer slechte service

    Ik probeer een artikel retour te sturen. Na lang wachten ontvang ik geen retourticket maar tips om de switch alsnog te koppelen. Daar vroeg ik dus niet om. Bij klantenservice lang in de wacht gehangen. Zeer slecht bedrijf. Hier bestel ik nooit weer, dan maar iets meer betalen bij een betrouwbaar bedrijf

    Door: Erica Slot 23-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Tado verwarming

    Snelle en duidelijke installatie van het tado product. Monteur nam de tijd om mij de app uit te leggen. Merci

    Door: Mark van W 10-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Waardeloze service

    Op 10-09 een bestelling geplaatst voor een Nest Hello inclusief installatie. Na betaling (en telefoontje) blijkt dat 50Five pas op 02-10 kan komen installeren tussen 08.00 en 12.00 uur. Conform afspraakbevestiging wordt je een half uur van teboren gebeld. Tot 4 keer toe heb ik op de bewuste ochtend gebeld met 50Five over installatietijden. Ook toen werd nog eens mn mobiele nummer genoemd en gezegd dat ik een halfuur van tevoren zou worden gebeld. Om 14.00 uur krijg ik in plaats van een telefoontje een mailtje van Didi van de klantenservice met het bericht dat ik niet thuis was en er kosten in rekening kunnen worden gebracht. Ongelofelijk slecht bedrijf en dito service. Ik zal hier nooit meer iets bestellen en adviseer iedereen ook om hier geen producten af te nemen. Gewoon het product bestellen bij Nest en een afspraak maken bij een lokale partij.

    Door: Ken Meinderink 02-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Slechte installatie en zeer slechte technische support service

    Honeywell evohome pakket gekocht incl. 4 radiatorknoppen en verdeler voor maar liefst 1300 euro. Helaas is dit verwarmingssysteem niet goed gemonteerd en geinstalleerd, de thermostaat maakt namelijk geen contact met de CV ketel. Ook is er een thermostatische radiaorknop niet goed vastgezet, deze viel er al snel af.
    Naar meerdere verzoeken aan het callcenter voor de benodigde support wordt hier niet adequaat op gereageerd. De standaard reaktie is " je wordt zo snel mogelijk teruggebeld". Na een week nog steeds geen contact. Weer gebeld, en hetzelfde liedje. Jammer van deze slechte customer service.
    Goede les voor mij om geen zaken meer te doen met dit bedrijf.

    Door: Chakir 04-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Tevredenheid

    Ik heb vandaag op 19/05/2018 omstreeks 08u45 het postpakket met de chime mogen ontvangen.
    Als jullie een tevredenheidsenquete hebben wil ik deze met volle overtuiging invullen hoor!
    Wij hebben nog nooit geweten van zo een snelle service en zeker niet op een zaterdag.
    Jullie zijn op dit vlak wel de uitzondering op de regel voor ons.
    Bedank het gehele 50five team van ons om de snelle afhandeling.
    Jullie zijn TOP, wij zijn zeer tevreden
    Wij hebben zowel de Ring als Nest producten van jullie.
    Mijn probleem met de Ring hebben jullie in twee dagen opgelost waarvoor dank.

    Door: Alex Lancke 24-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Service verwarming & beveiliging

    Beste 50five,

    Mijn complimenten voor jullie smart installateurs. Een slim verwarmingssyteem bij jullie gekocht en jullie installateur vertelde mij dat deze ook te combineren was met een slim beveiligingssyteem. Hij had het direct bij zich en geinstalleerd.

    Door: Amir 14-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Installatie NEST

    Mijn hele NEST slimme camerasysteem geinstalleerd incl app uitleg.

    Toppie geregld 50five :)

    Door: Elske Vervat 16-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Nest

    Voor mijn verjaardag een Nest pakket inclusief instal gekregen van mijn vrouw. Nest thermostaat, camera en rookmelder in 1 app en volledig gepersonaliseerd door 50five's installateur voor mij. Echt een aanrader.

    Door: Diederik de Jong 05-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Ring installatie

    Paasactie Ring besteld. Direct gisteren terug gebeld voor de installatie en ze hadden deze week nog een gaatje. FIjn 50five bedankt voor de snelle hulp en service :)

    Door: Elke 04-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zeer slechte service

    Ik heb 1 december 2017 een Aurora Smarter Pack besteld bij deze webwinkel als kerstcadeau voor mijn jongste zoon. Product werd netjes een paar dagen erna geleverd. Na twee maanden operationeel geweest te zijn ging echter de power adapter van de aurora kapot. Toen begon de ellende. Contact opgenomen met 50five via de helpdesk met de vraag of de power adapter vervangen kon worden. Helaas kreeg ik te maken met een callcenter ipv direct contact met 50five. Het enige waar dit callcenter doet is een standaard scriptje afdraaien om zo snel mogelijk de klant af te wimpelen. Tot op vandaag ben ik bezig om de power adapter vervangen te krijgen zonder resultaat. Mijn advies is: bestel absoluut NIET bij deze webshop. Ze leveren snel maar bieden absoluut geen service. Ik kan fluiten naar mijn garantie en zit nog steeds met een defect product.

    Door: Michel 23-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Schrijf zelf een review over 50five

    Uw beoordeling