NederlandReview

    Ervaringen 50five

    50five is een energiewinkel, een online shoppen woonwinkel en een winkel voor elektronica. 50five is onderdeel van ENGIE (GDF SUEZ Energie Nederland nv.), maar ze werken wel zelfstandig. De merk werkt ook in België en Verenigd Koninkrijk.

    Slimme wereld

    De wereld wordt steeds slimmer, dus dit geldt ook voor dingen in en rondom je huis. Steeds meer dingen kunnen van afstand geregeld worden zodat je niet altijd meer op hoeft te staan of thuis hoeft te zijn om je verwarming te regelen, je rolgordijnen te sluiten of het licht aan te doen. Ook maken smart home aanpassingen je huis een stuk veiliger door bepaalde beveiliging toe te passen. Zo komt er niemand ongevraagd op jouw terrein zonder dat jij ervan af weet. Maar hoe zorg je er nou voor dat je huis meegroeit met de technologie van tegenwoordig? Hier heeft 50five een hoop oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld aan een slimme deurbel of verwarming. Maar zijn deze smart home solutions nou echt wel zo handig? Wat voor een voordelen bieden ze jou als bewoner? Is al die smart technologie nou echt wel allemaal zo makkelijk te installeren, of zul je een hoop problemen tegen komen voor je het eindelijk werkende hebt? Waar staat 50five voor? Is dit bedrijf nou echt wel zo betrouwbaar? En wat voor een aanpassingen zou jouw huis kunnen gebruiken? Lees verder om hierover wat ideeën op te doen. Wie weet ontdek je nog wel dingen over 50five die je hiervoor nog niet wist.

    Één van de slimme deurbellen van 50five.

    Meer Over 50FIVE b.v.

    Wat is 50five nou precies voor een bedrijf, vraag je je misschien af? 50five is een bedrijf dat slimme aanpassingen voor je huis verzorgt. Het bedrijf is een onderdeel van ENGIE Electrobel en opgericht in 2015. Ze durven zichzelf zelfs de #1 specialist te noemen als het gaat om smart home, dus ze durven heel wat te beloven. Ze voegen er zelfs aan toe dat ze echt alles weten over smart home producten. Ze vinden dat de zogenoemde slimme home automation apparaten het comfort in je huis vergroten. Ook kunnen deze home automaton je geld besparen door bijvoorbeeld je verlichting of verwarming efficiënter te laten werken. Soms kun je deze zelfs bedienen met je Smartphone, een handige oplossing aangezien de meeste mensen hun mobiele telefoon altijd op zak hebben. Je kunt zo dus waar je ook bent dingen voor je huis regelen. Wel begrijpen ze dat jouw huis natuurlijk niet hetzelfde is als dat van je buren. Daarom staan ze ook voor persoonlijk advies wat helemaal toegespitst is op jouw huis en levensstijl. Omdat ze hun producten zelf testen durven ze te beweren dat hun assortiment alleen de beste smart home producten bevat. Wel willen ze deze home automation toegankelijk maken voor iedereen. De belofte die ze op hun website geven is een groot assortiment, waarin de beste en nieuwste producten zijn opgenomen. Zo loop je dus altijd voor op de rest van de wereld.

    50five’s Hoofdkantoor in Eindhoven

    Het Nederlandse hoofdkantoor van50five is gevestigd in Eindhoven. Deze locatie is op werkdagen geopend van 8:00 tot 22:00. Je kunt er dus makkelijk even een kijkje nemen en de producten in het echt bewonderen. Zo weet je ten minste wat je koopt. Ook kunnen ze je daar persoonlijke uitleg geven over een bepaald product waar je in geïnteresseerd bent. Ze weten namelijk dat jouw huis nooit precies hetzelfde is als dat van je buren en je daarom een persoonlijk advies nodig hebt wat past bij jouw huis, maar ook bij jouw levensstijl. Het scheelt namelijk nogal wat of je veel thuis bent of juist veel van huis.

    50five in de UK en Frankrijk

    Naast een locatie in Nederland is 50 ook te vinden in andere landen, zoals bijvoorbeeld in Frankrijk en Engeland. Ook hier hebben ze hoofdkantoren.

    50five en hun Samenwerking met ENGIE

    Zoals eerder al vermeldt is 50five opgericht door ENGIE Electrobel. 50five heeft hun webshop niet alleen opgericht. Ze hebben hierbij samengewerkt met moederbedrijf ENGIE Electrabel, een bedrijf wat onder andere bekend is vanwege hun boxx. Boxx is “het digitale brein in huis” en meet de verbruikkosten van energie. Samen willen zij mensen inspireren. Dit willen zij doen door hen allerlei soorten producten aan te bieden die een huis op een vrij eenvoudige manier comfortabeler kunnen maken. Ze weten ook dat de wereld van morgen niet op dezelfde manier energie zal gebruiken als nu het geval is. Het is voor hen belangrijk om mee te gaan in deze ontwikkelingen en ze misschien zelfs een stap voor te zijn door de juiste smart home producten aan te bieden. Via deze smart home producten willen ze bijdragen aan de daling van de CO2-uitstoot. Maar er zijn nog andere dingen die ze willen bewerkstelligen. Daling van het gebruik is hier één van, iets wat ze stimuleren via slimme meters, slimme verlichting en slimme verwarmingen. Hierbij komt digitalisering van de oplossingen kijken. En dan is er nog een vierde en laatste zogenoemde “peiler”: decentralisatie van de productie. Deze vier peilers vormen de grond van al de oplossingen die 50five en moederbedrijf ENGIE hun klanten bieden.

    50five en Hun Kortingen

    Mocht je zelf op zoek zijn naar slimme producten van 50five, dan loont het de moeite om eens een blik te werpen op hun kortingen. 50five heeft af en toe leuke acties en kortingen zodat je niet het volle pond hoeft te betalen als je bijvoorbeeld een nieuwe gloeilamp wilt. Er zijn regelmatig producten in de aanbieding, dus kijk eens rond of gebruik hun zoekfunctie om op “korting” te zoeken. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor een smart sensor, pressure pomp of grasmaaier. Dus als je altijd al die zonne-energie sfeerlamp of Click and Grow smart garden wilde maar hem altijd te duur vond kun je altijd eens kijken of hij toevallig in de aanbieding is. Misschien heb je de prijs er dan wel voor over.

    De Retourservice van 50five

    Op hun website wordt er gezegd dat 50five een retourservice heeft van 55 dagen. Dit betekent dat je 55 dagen hebt om het product uitgebreid uit te proberen. Natuurlijk hopen ze dat je binnen die tijd zo gehecht bent aan een weerstation of slimme thermostaat dat je hem niet meer kwijt wilt. Ze beseffen echter dat dit nooit te garanderen is, al helemaal omdat iedereen nou eenmaal een andere voorkeur heeft. De radiatorventilator waar jij zeer tevreden over bent kan door een ander gewoon niet handig gevonden worden. Daarom is er dus een bedenkperiode van 55 dagen. Mocht je na die tijd toch niet tevreden zijn over je aankoop, dan kun je het irrigatiesysteem of de robotmaaier gewoon terug sturen. Hier rekenen ze geen extra kosten voor, dus de retourservice is gratis.


    Zo werkt de Sonos Home Cinama set.

    50five en de Beveiliging van Je Huis

    50five kan ook voor de beveiliging van je huis zorgen. Er zijn bijvoorbeeld slimme deurbellen met of zonder camera’s. Zo kun je al voordat je de deur open maakt zien wie er voor de deur staat en hoef je niet open te doen voor vreemden als je dat niet wilt. De meeste deurbellen zijn ook nog eens draadloos zodat je geen snoer nodig hebt om ze aan te sluiten. Sommigen hebben ook een LEDD-melding of LEDF indicator. Maar je kunt ook een andere kant op denken: een spotlight of floodlight met geavanceerde sensoren, schijnwerpers en sirene die iedere ongewenste bezoeker in de schijnwerpers zet. Zo jaag je mensen weg die verkeerde bedoelingen hebben. Die willen immers niet dat iedereen zomaar kan zien wat ze aan het doen zijn en zullen dus de benen nemen. Er zijn ook andere manieren waarop je huis en inboedel in gevaar kan zijn. Vuur en rook kan heel veel schade aanrichten en geliefde objecten vernietigen. Daarnaast ben je bij brand en rook zelf ook in gevaar, vooral als je slaapt en het gevaar dus niet in de gaten hebt tot het te laat is. Zorg er daarom altijd voor dat je een goede rookmelder en CO-melder hebt.

    50five en Hun Verlichting

    Over verlichting gesproken: die kan ook een heel stuk slimmer dan je gewend bent. 50five heeft slimme lampen voor binnen en buiten. Er is een assortiment gekleurde tuinlampen die je tuin een bijzondere uitstraling kunnen geven. Vooral rond de kersttijd of een andere feestdag kan bepaalde verlichting echt bijdragen aan de sfeer. Mooie kerstverlichting tijdens de kerstdagen, bijvoorbeeld, of disco verlichting tijdens je discofeest in de tuin. Maar ook voor binnenshuis gebruik zijn er handige LED-lampen. Deze werken op zonne-energie en zullen dus niet veel bijdragen aan je energierekening. Ze slaan licht op en gebruiken die energie zodra je de lamp aan zet. Veel hiervan hebben een ingebouwde dimmer, dus je kunt zelf bepalen hoeveel licht je wilt dat de lamp geeft. Soms heb je immers even fel licht nodig om iets te kunnen zien terwijl een andere keer juist zacht, rustig licht veel meer van pas komt. Sommigen hebben ook nog schemerschakeling of kleuren en lichteffecten.

    Vacatures bij 50five

    Zou je graag willen werken bij 50five? Houd dan goed de website van 50five in de gaten. Er is een gedeelte genaamd “werken bij 50five” waar regelmatig verschillende vacatures op staan. Wie weet komt je droombaan wel voorbij. Mocht je dus de ambitie hebben om bij het team van 50five te gaan horen, dan kun je altijd kijken of er een passende vacature voor je bij zit. Natuurlijk kun je ook een open sollicitatie sturen en kijken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet kun je wel een aanvulling zijn op een manier waaraan je pas denkt als je met elkaar in gesprek gaat.

    Promo Codes en Kortingscodes van 50five

    Al eerder hebben we het gehad over de kortingen van50five . Maar er zijn nog andere manieren waarop50five korting verstrekt. Er komen regelmatig kortingscodes en promocodes voorbij op 50five. Deze kun je invullen wanneer je je bestelling aan het afronden bent. Bij de betalingsopties vindt je dan ook de mogelijkheid om een promotiecode of kortingscode in te voeren. Zo wordt de korting verrekend als je de bestelling plaatst.

    Contact Opnemen met 50five’s Klantenservice

    Er zijn vele manieren om contact op te nemen met de klantenservice van 50five. Zo is er een digitaal contactformulier waarin je jouw probleem of situatie kunt uitleggen. Wel willen ze dan wat persoonlijke gegevens van je zoals je e-mail adres, naam, telefoonnummer en eventuele bijlagen. Mocht je snel antwoord op een vraag willen, dan zou je ook een belletje kunnen plegen. De klantenservice van 50five is te bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 22:00. In het weekend is dit van 9:00 tot 18:00. Je hebt dus genoeg tijd om iemand te pakken te proberen te krijgen. Daarnaast is het mogelijk met een medewerker van 50five. Dit kun je doen door een berichtje achter te laten op de Facebook pagina van 50five of een berichtje te sturen via Messenger.

    Evaringen met 50five en Reviews door klanten

    Je hebt nu heel wat informatie over 50five, maar natuurlijk is deze niet volledig. Degenen die je het beste kunnen vertellen over hoe het er achter de schermen van 50five aan toe gaat zijn de klanten die al eerder iets bij 50five hebben gekocht. Verdiep je daarom eens in hun reviews om erachter te komen of 50five werkelijk doet wat ze eigenlijk beloven. Hun eerlijke ervaringen, onbevooroordeelde meningen en andere opmerkingen kunnen je wat meer inzicht geven ij het reilen en zeilen van 50five zodat je weet wat je kunt verwachten als je iets bij hen koopt. Natuurlijk telt iedere mening en willen we jou dus ook vragen een review achter te laten als je zelf ervaring met 50five hebt. Vertel ons en potentiële klanten van 50five of jij tevreden bent over 50five, hun producten en de diensten die ze hun klanten aanbieden. Op die manier kun jij weer andere klanten helpen in hun beslissing wel of niet klant bij 50five te worden.

    50five
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (79)

    7.4
    68% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    6.8
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    7.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over 50five

    Uw beoordeling

    Honeywell Security

    Uitbreiding van mijn Honeywell Evohome systeem met Honeywell security, goed advies door hen. Nu heb ik de verwarming en de beveiliging van mijn huis in 1 app :)

    Door: Erik de Ridder17-01-2017
    Aico Kampman25-01-2017

    Goedenavond, U schrijft dat u een goede ervaring met dit bedrijf heeft. Ik tot nu toe helaas een erg slechte ervaring. Geld betaald maar niets ontvangen en men reageert ook niet op mijn emails. Hoe bent u met dit bedrijf in contact gekomen? U schrijft dat u goed bent geholpen, kunt u mij aangeven hoe dit ging? Wellicht kan ik wat met uw tips, begin mij een beetje zorgen te maken dat ik mijn €255,99 kwijt ben. BIj voorbaat dank. A. Kampman

    50five27-01-2017

    Beste meneer Kampman, Gelukkig hebben wij direct na jouw bericht via e-mail contact met je kunnen opnemen. Je betaling hebben wij gevonden en je bestelling wordt morgen bezorgd. Met vriendelijke groet, 50five

    Verified

    П о д р а в л я е м ! П о л у ч и т е В а ш п о д а р о ч н ы й б и л е т Г О С Л О Т О : www.tinyurl.com/Suemsish JUYGTD206565NFDAW26-11-2020

    П о д р а в л я е м ! П о л у ч и т е В а ш п о д а р о ч н ы й б и л е т Г О С Л О Т О : www.tinyurl.com/Suemsish TUJE206565THRT

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Goedkoopste thermostaat en keurige telefonisten

    Wij hebben veel rondgekeken voor we overgingen tot de grote aanschaf van een thermostaat. 50five was veruit de goedkoopste aanbieder. Omdat we een heel aantal specifieke vragen hadden over deze thermostaat, hebben we contact gezocht en gevonden. Erg vriendelijke en keurige telefonist te woord gekregen, die ons echt goed verder hielp.

    Bovendien besparen wij veel omdat dit een zogenaamde 'slimme' thermostaat is en veel zuiniger werkt.

    Wel ging er iets mis met de betaling, die was kennelijk niet goed overgekomen, maar dat lag zeker niet aan ons.
    Weer contact opgenomen met 50five en ze zouden er meteen naar kijken. Binnen een paar uur kreeg ik al een uitgebreide reactie in de mail met alle gegevens correct. Het betalingsprobleem was ook goed gemaakt. Waar het precies aan lag, geen idee, niet aan ons in ieder geval, maar het is nu opgelost en dat is het voornaamste.

    Door: J.K.28-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ouderwetse service

    Ik kocht de GrillEye voor de BBQ,
    De levering is snel en goed verpakt.

    Helaas was er 1 probe van de GrillEye defect en verzocht ik om reperatie.
    Binnen 2 uur bericht terug met het verzoek het complete apparaat op kosten van 50five retour te zenden.

    Netjes een Retourcoupon van de vervoerder in de mail en een track en trace code om het pakketje te volgen.
    2 dagen later alweer een verzendbevestiging van de nieuwe GrillEye mogen ontvangen.

    Communicatie is snel, zeer compleet en vriendelijk. Er is dan ook helemaal niets aan te merken op 50five en ik kan een ieder deze webshop aan bevelen.

    Dikke pluim!

    Door: Steven14-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tevredenheid

    Ik heb vandaag op 19/05/2018 omstreeks 08u45 het postpakket met de chime mogen ontvangen.
    Als jullie een tevredenheidsenquete hebben wil ik deze met volle overtuiging invullen hoor!
    Wij hebben nog nooit geweten van zo een snelle service en zeker niet op een zaterdag.
    Jullie zijn op dit vlak wel de uitzondering op de regel voor ons.
    Bedank het gehele 50five team van ons om de snelle afhandeling.
    Jullie zijn TOP, wij zijn zeer tevreden
    Wij hebben zowel de Ring als Nest producten van jullie.
    Mijn probleem met de Ring hebben jullie in twee dagen opgelost waarvoor dank.

    Door: Alex Lancke24-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Thuis laadpaal

    Na een zondagmiddag zoeken kwam ik bij 50five uit. Via selfservice Evie (leuke naam btw) vee info gevonden, mijn info opgestuurd en binnen 1,5 week wordt nu mijn laadpaal geïnstalleerd met een laadabbonement er bij voor het zogenaamde publiek laden. Wat een fijne en eerlijke begeleiding. Aanrader als je er zelf heeeeelemaal niets van weet.

    Door: Elsemieke 08-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Alfen laadpalen op ons kantoor

    Keurige opname van het ‘laadpaal’ traject bij mij op het bedrijf. Installatie verliep naar wens.We hebben voor al onze leaseauto’s ook 50five laadpalen besteld en hebben nu alle elektriciteit op 1 maandelijkse factuur. Ga zo door met de service, wij worden hier blij van.

    Door: Angelique31-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Elvi EV Box

    Snelle, duidelijke en zeer voordelige offerte door Job, vergeleken bij overige aanbieders. De afspraak maken verliep vlot in overleg met Renske. Binnen twee weken volgde de zorgvuldig uitgevoerde installatie. De Elvi EV Box is zeer netjes, op een goede hoogte geplaatst. Chic, hoor! We zijn er trots op. In de meterkast werden oude, lelijk ogende groepen tevens mooi weggewerkt onder een nieuw kastje. Service! Alles werd netjes achtergelaten door de drie monteurs. Erg blij met deze investering. Wij kunnen Groenopladen.nl / 50Five gerust aanraden: vlot, gunstig geprijsd, goede installatie en oplevering.

    Door: Marcel Perik17-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Uitgebreide hulp van klantenservice

    Wij hadden wat lastigheden met onze thermostaat die wij via 50five hadden. De klantenservice heeft ons zeer uitgebreid geholpen daarmee, die gingen echt door totdat wij helemaal tevreden waren en controleerden dat ook nog. Uiteindelijk bleek het iets te zijn waar ze niks aan hadden kunnen doen, maar toch hebben ze het uitgebreid en goed weten op te lossen.

    Wij hebben ons zeer goed geholpen en ook gesteund gevoeld door het team van 50five en dat mag ook wel eens gezegd worden!

    Door: Femke01-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Goede service en dienstverlening

    Wij hadden hier van alles besteld een keer. Er zat alleen bij een product geen gebruiksaanwijzing, tenminste die konden we niet vinden, dus we hadden gebeld en toen hebben ze ons door het hele proces heen geholpen. Later vonden we de gebruiksaanwijzing alsnog terug... Maar we vonden dat we erg goed geholpen waren en ze waren ook erg vriendelijk. Voor ons vooral erg handig, want we zijn niet zo goed met nieuwe apparaten en dan is het niet fijn als je het zelf zou moeten uitzoeken.

    Door: Lina09-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Alles weer keurig opgelost

    Deze week schreef ik een review waarin ik aangaf niet tevreden te zijn. Inmiddels heeft 50five contact opgenomen en uitgelegd waarom de levering vertraagd is en ook waarom ik in eerste instantie geen enkele reactie kreeg, Men gaf ook aan te leren van deze situatie, zeer te waarderen. Dat is goed!! Ook bericht gekregen dat mijn bestelling morgen geleverd gaat worden, Uiteindelijk toch alles goed gekomen! Goed bedrijf.

    Door: Aico Kampman28-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Laadpaal

    Erg goed geholpen door de verkoper en een plezierige installatie en afterservice.

    Door: Berry T.28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Laadpaal

    Snel en makkelijk een laadpaal besteld, geleverd en geplaatst. Alleen achteraf niet goed ingelicht over de mogelijkheden van de laadpaal en evt abonnement en service. En de paal hangt al 3 dagen maar kan nog steeds niet gebruikt worden en een oplossing laat op zich wachten. Zeer frustrerend.

    Door: S Boonstra10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8.5
    rating

    Honeywell slimme radiator knoppen

    50five.nl heeft slimme radiatorknoppen geïnstalleerd. Helaas raken sommige knoppen de verbinding met het systeem kwijt en gaan ineens midden in de nacht op 21 graden.
    Op mijn email naar de klantenservice kreeg ik als reactie twee filmpjes die uitleggen hoe ik het kan proberen op te lossen.
    Raar als je betaald om het te laten installeren en het niet wordt opgelost.
    Op mijn vraag wanneer het kan worden opgelost aangezien ik de installatie als dienst heb betaald is geen antwoord gekomen.
    Erg irritant dat er niet gewoon een telefoonnummer is waarop je kan bellen. Als je snel reactie wil moet alles via facebook. Daar heb ik geen zin in.

    Kijken of jullie op een review wel adequaat reageren.

    De installatie ging op zich goed. Alleen heeft de monteur zonder overleg de instelling zones van de vloerverwarming aangepast waardoor de bijkeuken ipv koel nu de warmste plek is geworden. Toch handig om dat even te vragen.

    Door: Reinout Engelberts09-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Tado installatie en vloerwarming zoneklep

    Doe geen zaken met 50five. De installateur liet ons op maandag 15 feb achter met een niet functionerende vloerverwarming. Foutje kan gebeuren maar de manier waarop het werd "opgelost" was echt niet sjiek. Ten eerste is 50five NIET bereikbaar via telefoon. Ongeveer 15x geprobeerd te bellen voordat we iemand aan de telefoon kregen. Dame van de "technische support" heeft geen idee waar ze het over heeft. Ze verwees ons eerst door naar Tado (blijkbaar moesten we het zelf oplossen), die overigens ook niet telefonish bereikbaar zijn. Verder deed ze geen enkele moeite om ons te helpen het probleem op te lossen. Na nog een flink aantal telefoontjes werd een afspraak ingepland via het planning team. De installateur zou de 18de langskomen. Het leek 50five niet te interesseren dat hun klant daarmee 3 dagen in een huis van 15 graden moest vertoeven.
    Installateur heeft het probleem op de 18de opgelost en gaf aan dat we de vloerverwarmingsklep er ook gewoon direct handmatig af hadden kunnen halen om toch warmte door de vloerverwarming te laten lopen. Dit hadden we uiteraard graag direct willen horen van de technische dienst en niet 3 dagen later!

    Door: Maaike Vogel02-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Laadpaal installatie

    Eind december offerte geaccepteerd voor laadpaal installaties op 11 Januari. Op 11 Januari niemand geweest en 3 keer gebeld zonder iemand aan de lijn te krijgen.
    Na e-mail gestuurd te hebben dat niemand was geweest, krijg je een e-mail terug dat ze het opnieuw willen inplannen een dag of 8 later. Wat een slechte service en zeker geen bedrijf dat ik zou aanraden.

    Door: Rreijm12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Speaker grijs

    Speaker die zogenaamd op voorraad was besteld, dan hoor je meer dan een week helemaal niets. Navraag bleek deze speaker niet meer op voorraad. Doe dan maar dezelfde in een andere kleur zeg ik, maar dat kan blijkbaar niet. Voorraadbeheer is heel slecht en de service om fouten in hun eigen 50five systeem te wijzigen nog slechter. Hier ga ik nooit meer iets bestellen.

    Door: Frans14-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Netatmo weerstation

    Na een halfjaar geleden een Netatmo weerstation gekocht te hebben, deed de barometer het niet meer. Een korte reset leek niet te werken. Hierop een mail gestuurd, ik had echter het bestelnummer niet meer.

    Vanochtend hebben zij gebeld en de rekening opnieuw gestuurd, zodat ik het nummer weer heb.
    Tevens hebben zij het probleem opgelost.
    Topservice !

    Door: Hans Glaudemans14-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Honeywell

    Onze ervaring sluit helaas aan bij andere feedback die hier al eerder is gegeven. Tot en met de installatie van het Honeywell systeem ging het best oké. Helaas werkt de zoneregeling niet waardoor de begaande grond géén verwarming heeft. En dat is heel vervelend met deze temperatuur. Dit is een week geleden per mail aangegeven. Inmiddels zijn er verschillende mailtjes en WhatsApp berichten gestuurd. Er is geen telefoonnummer voorhanden. Helaas komt er geen contact tot stand om het probleem op te lossen. Heb 1 mailtje terug gehad met vooral vragen waarop gelijk gereageerd is. En vervolgens alweer dagen niets…

    Er kan altijd iets niet goed gaan en dat is niet erg. Hoe dit bedrijf daar vervolgens mee omgaat of juist niet mee omgaat is onbeschoft. Dit bedrijf laat je letterlijk en figuurlijk in de kou staan.

    Door: Matt10-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Laadpaal

    Verkopen zijn ze goed in maar daarna moet je het maar uitzoeken. Niet bereikbaar telefonisch, mails worden nauwelijks beantwoord. Ik zou dit bedrijf nooit aanraden. Spijt!

    Door: Alex Smit13-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    cv adaptor (ordernummer 000151485)

    BETAALDE BESTELLING IS NIET GELEVERD!. (ordernummer 000151485)
    Eind augustus 2020 een cv adaptor besteld en betaald.
    Deze heb ik nooit ontvangen, ondanks uitgebreide e-mail wisseling hierover.
    Iedere e-mail wordt automatisch beantwoord in de vorm van "Wij hebben je bericht het ticketnummer (189070) gegeven.", maar niet meer dan dat, geen echt antwoord dus.
    Het telefoonnummer 50five.nl, zoals vermeld op Kieskeurig.nl, wordt niet beantwoord.

    Door: Hans van de Poel15-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is 50five een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 79 ervaringen geplaatst over 50five. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.4 gekregen, waarbij 68% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is 50five actief?

    50five is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 50five gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.