Razer

9.3

Bestellen

6

Service

7.3

Prijs

8.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Razer

Gamen is niet altijd even makkelijk met de normale computerspullen die je bij een computer- of elektronicawinkel kunt vinden. Daar heb je een speciale muis of toetsenbord voor nodig en vaak ook een computer die zware spellen aankan, want dat kunnen ze ook niet allemaal. Razer beweert je van deze dingen te kunnen voorzien. Maar hoe handig zijn die muizen nou echt? Zijn die toetsenborden nou echt zo handig? Kunnen die desktops nou echt de zwaarste spellen aan? Zal het lang duren voor je nieuwe game console bij je thuis wordt bezorgd? En wat voor een klantenservice kan er van Razer worden verwacht als je tegen problemen aanloopt? Alleen gamers die al eens met computerbenodigdheden van Razer hebben gegamed kunnen je hier meer over zeggen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe goed die gamespullen nou echt zijn. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien of Razer de juiste gamebenodigdheden voor jou heeft.


Over Razer

Razer is een elektronicawinkel en computermerk dat zich richt op gamers. De winkel is opgericht in 2005. Nu noemen ze zich al “the world’s leading lifestyle brand for gamers”. De winkel heeft maar liefst 15 kantoren verspreidt over de hele wereld. Daar kun je, volgens hen, een geheel ecosysteem gericht op gamers vinden. Ze hebben verschillende hardware die gamers van dienst kunnen zijn. Natuurlijk heb je een sterke desktop nodig die ieder spel aan zal kunnen. Het kan natuurlijk ook een laptop zijn waarop je wilt spelen. Razer kan je aan allebei helpen. Ze kunnen je ook aan een keyboard en muis helpen zodat het spelen een heel stuk makkelijker wordt. Deze zijn speciaal gemaakt op langdurig gebruik. Natuurlijk wil je dat ook het geluid helemaal optimaal is. Daarom heeft Razer verschillende audio-apparatuur, maar ook wat headsets zodat anderen niet van jouw geluid hoeven mee te genieten. Daarnaast hebben ze nog broadcasters, gamekleding, tassen en manieren om te netwerken. Naast al deze hardware heeft Razer nog een selectie software. Deze bestaat uit Synapse 3 IOT, Synapse 2.0, Cortex Game Boosters en Chroma RGB. En hun Razer zGold stelt je in staat om virtuele goederen te komen voor meer dan 2.500 verschillende games. En dan is Razer ook nog een verkoper van game consoles zoals de PS4 en Xbox.
Diensten van Razer

Er zijn verschillende diensten die Razer aanbiedt. Je kunt natuurlijk op hun website een computer of wat computeraccessoires bestellen die dan vervolgens door de bezorgservice van deze computerwinkel wordt thuisbezorgd. Maar er is ook een Razer klantenservice die je bij kan staan als de hardware of software toch niet helemaal blijkt te werken zoals eigenlijk zou moeten.


Klachten, Complimenten en Tips voor Razer

Game jij al met een computer van Razer? Dan horen wij graag alles over jouw game-ervaring met deze computerwinkel. Hoe goed kunnen die desktops en laptops die spellen nou aan? Zijn die muizen en toetsenborden echt zoveel beter en handiger? En wat kun je ons vertellen over Razer’s bezorgservice en klantenservice? Schrijf een Razer review en laat ons weten hoe (on)tevreden jij wel niet over deze computerwinkel bent.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Razer firefly mouse pad

Hallo Razer, Ik had een jaar terug ongeveer een mouse pad gekocht, maar het werkt niet goed en me onderkant me me muis was helemaal stuk, moest er een nieuwe voor kopen. Ik verwacht beter van jullie. Gr TreeGrow

T

TreeGrow

15-11-2021

0

Razer kraken headset

Vreselijke bouwvorm. Wij hebben er 2 en de eerste ging ongeveer na 14 maanden stuk aan de headband. de 2e ging na 16 maanden stuk aan de headband, gewoon een waardeloze headband van 1 mm dik plastic. Razer zelf zeg gewoon eigen schuld dikke bult. Voor de goede orde, wij zijn op leeftijd, gebruiken deze dingen niet buiten maar uitsluitend thuis. Ik denk best wel zuinig op deze sets geweest. Koop nu voor de 2e keer een andere headset maar echt niet meer van Razer, alles van Razer de deur uit gedaan en vervangen voor ander merk. Razer is een soort van B merkje.

R

Rien Viergever

20-10-2021

0

Muis en toebehoren.

Al meerdere malen besteld van hier, maar dit keer even een review. Iets meer dan een maand geleden via de site een live chat gehad over een muis (draadloze Naga, voor de kenners) en zij mochten natuurlijk niet loslaten of dat een toekomstig product zou zijn. Toch wel, is een paar dagen daarna gebleken. Hoewel de site doorgaands circa 5 werkdagen aangeeft en vervolgens eerder leveren dan verwacht (nooit verkeerd), was het dit keer wel heel mooi. In de nacht van 27 November besteld, zou door black friday e.d. zo'n 10 tot 12 dagen duren. de volgende dag al op de post gedaan. DHL en Razer.com gaven aan dat het tussen 2 a 4 December geleverd zou worden. dat is geen 10 tot 12 dagen, maar mij hoor je niet klagen. Dus. Ik moet nog even wachten? Nope, 1 December (Vandaag) binnen! Dat zijn geen 10 tot 12 werkdagen, maar 3 dagen max. Ik klaag niet. Voor zover vind ik de producten top, een beetje prijzig maar de liefhebber weet het te waarderen. Bij normaal gebruik gaan de producten uit mijn ervaring lang mee.

J

J.D.

01-12-2020

0