Mobico

9.7

Bestellen

9.5

Service

9.4

Prijs

9.6

Levering

97%

Zou hier weer kopen

Mobico

Ben je op zoek naar een vrijwel nieuwe mobiel die bovendien goedkoper is dan een nieuwe? Dan zou je misschien eens bij MOBICO kunnen kijken. MOBICO levert online refurbished iPhones en iPads. Wat is refurbished ? Refurbished betekent: vrijwel nieuwe, nagekeken en indien nodig verbeterde mobiele telefoons. Bij MOBICO betekent dat het gaat om iPhones en iPads.


Met de introductie van een nieuw type Apple iPhone is er altijd een toename van refurbished apparatuur op de markt. Veel mensen ruilen namelijk hun ineens verouderde apparaat in voor de nieuwste editie, waardoor er veel extra oude apparaten op de markt komen die nog prima werken. 


Diensten en services van Mobico
Zo hebben ze de refurbished iPhone in verschillende uitvoeringen: van iPhone 5 S tot IPhone 7 plus. Ze hebben ze in verschillende kleuren en het geheugen varieert tussen de 16GB en 256 GB. Welke ze precies hebben hangt af van wat ze in voorraad hebben uiteraard. Dat kan je het best even online checken of even bellen.


Ze worden eerst getest op 30 punten en, heel belangrijk: ze worden allemaal voorzien van een nieuwe accu, zodat ze allemaal weer fris en fruitig de deur uitgaan. Dat geldt uiteraard ook voor de IPads. Niet onbelangrijk: bij elke nieuwe bestelling leveren ze ook nog een gratis screenprotector. Dat scheelt toch al gauw 29,95 Euro.


Ze werken met een sterrenclassificatie: 
5 sterren: als nieuw, 
4 sterren: lichte gebruikssporen, en
3 sterren: zichtbare gebruikssporen (lichte krasjes op scherm bijvoorbeeld, nooit ernstig)


Doordat ze hergebruikt zijn is het bovendien beter voor het milieu! Dan doe je daar ook nog aan! Het is bovendien mooi meegenomen dat het aanzienlijk goedkoper is dan een nieuwe mobiele telefoon. Maakt de beslissing weer wat makkelijker. Toch?


Garantie, klachten, verzending en contact

Er zit 2 jaar garantie op elk toestel. Dat geldt ook voor de iPads natuurlijk. Eventuele klachten worden behandeld door de afdeling klantencontact: support@mobico.nl. Ze zijn ook per telefoon te bereiken: 033 – 46691000


Je hebt 14 dagen bedenktijd en er zijn geen verzendkosten. Je kunt ook op de fiets springen en naar hun winkel rijden, want die hebben ze ook, en wel in Amersfoort die 7 dagen in de week open is.


Inkoop van oude toestellen
Ook niet onbelangrijk: je kunt je oude toestel door MOBICO laten inkopen  Via een makkelijk calculatie systeem dat je zo ingevuld hebt, krijg je precies te zien hoeveel je kunt terugkrijgen voor je oude toestel. Dat oude toestel kan je opsturen of je kunt hem langsbrengen bij die winkel in Amersfoort.  Dat hoeft niet op de fiets. 


Heb jij ervaring met het bestellen van een refurbished apparaat bij Mobico?

Laat dan hier je review achter en vertel Nederland hoe goed deze aanbieder van refurbished Apple-apparatuur nou eigenlijk echt is! We zijn op zoek naar iedereens mening, zowel de positieve als de negatieve ervaringen.
 


Hoe beoordelen klanten van Mobico deze verkoper van refurbished iPhones en iPads? Is het betrouwbaar? Lees hun reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5201)

Terugbetaling niet verwerkt.

Het is meer dan 14 dagen verstreken sinds mijn verzoek is gedaan en hun ondersteuning kan de reden niet verklaren waarom de terugbetaling nog niet is verwerkt. Zit u in dezelfde situatie, stuur mij dan een e-mail op foodexxgo@gmail.com en we zullen proberen zoveel mogelijk mensen bij elkaar te krijgen om deze zaak juridisch af te handelen.

T

Tim Cook

11-12-2023

0

iPhone 13 Pro Max

De refurbished telefoon die ik kocht, was gewoonweg geweldig! Hij leek helemaal nieuw, zonder enkel krasje erop te kunnen spotten. De levering was snel en de telefoon presteert uitstekend. Echt een goede koop!

K

Kamar

05-12-2023

0

iPhone

Al meerdere toestellen gekocht en steeds verrast met een snelle levering en goede kwaliteit/conditie van het toestel.

J

Joris

30-11-2023

0

Iphone 13 Pro Plus

Mooie en nette telefoon, maandag besteld en dinsdag al binnen. Accu met 100% capaciteit en toestel is echt als nieuw! Tot nu toe super tevreden over zowel de iphone als Mobico!

J

J

30-11-2023

0

iPhone 12

Supermooie telefoon, goeie prijs en snelle levering. Ook superfijn dat er een blokje bij de oplader zat, dat doet Apple namelijk niet altijd meer. En de screenprotector en hoesje zaten er ook al bij. Superblij mee

A

Anouk

29-11-2023

0

Nieuw staat iPhone 13, top

Super ervaring! Voor een Nieuw staat iPhone 13 gekozen, en dat is echt niet te onderscheiden van nieuw via apple. Niet te merken dat ‘ie refurbished is, maar wel €200 goedkoper. Ivm batterijconditie heb ik expres een nieuw staat gekozen, aangezien het probleem met mijn vorige (12 mini) echt de batterij steeds was. Ik wilde dus weer met 100% beginnen, en dat is gelukt! Batterijconditie is 100%, geen krasjes en inclusief hoesjes. Zodra deze op is ben ik weer terug :). Ook snel geleverd!

S

Su

29-11-2023

0

Iphone 14 Pro

Heel blij met mijn aankoop. Goede prijs vergeleken andere website, snelle bezorging, telefoon ziet er top uit en ook heel fijn dat er een oplader en hoesje bij zat. Het hoesje is niet van top kwaliteit, maar is toch wel handig tot de tijd dat je een nieuwe aangeschaft hebt. Ook was de gratis screenprotector al aangebracht en aangezien ik dat nooit voor elkaar krijg zonder luchtbelletjes, was ik daar ook wel heel blij mee.

L

Lou

28-11-2023

0

iPhone telefoon

Hele goede ervaring gehad bij Mobico. Mooie website, makkelijk besteld, snel opgeastuurd en supergoed verpakt aangekomen. Hulde!

A

Arthur

24-11-2023

0

Refurbished iPhone 13 Pro bij Mobico!

Een iPhone 13 Pro met lichte gebruikssporen voor de eerste keer bij Mobico aangekocht. De iPhone is in super goede staat, de sporen zijn zo goed als niet zichtbaar. Er werd ook nog een gratis hoesje en screenprotector bijgeleverd. Gsm werd aangekocht op zondag en geleverd op dinsdag (zoals vermeld bij de levertermijnen op de website). Enorm tevreden, een echte aanrader voor iedereen!

L

Laurence

24-11-2023

0

iPhone8

Duidelijke website met veel keuze. Snel geleverd en de iPhone voldeed exact aan de beschrijving. Had hier enkele jaren geleden ook al een refurbished iPhone gekocht, ook deze transactie was super. Geweldige verkoper en: groen bezig!

O

Oscar

23-11-2023

0

Zeer positief over iphone

Na een vervelende ervaring bij een andere site kwam ik via reviews uit bij Mobico. Eergisteren een iphone besteld en gisteren al ontvangen. Heb 1 gekozen met lichte gebruikerssporen maar de telefoon ziet eruit als nieuw. Tot nu toe zeer tevreden over alles en ik kan Mobico dan ook zeker aanraden wanneer je op zoekt bent naar een andere telefoon.

Y

Yvonne

23-11-2023

0

Iphone 13 pro

Zeer gebruiksvriendelijk site. Kon makkelijk de iPhone 13 pro vinden. Telefoon met lichte gebruikers sporen gekocht. Hij zag er als nieuw uit. Vandaag gekocht en ik had het de volgende dag al in huis. Zeer goede service. Ik ben blij met mijn telefoon. Bedankt Mobico

J

Jatrisah

22-11-2023

0

IPHONE 14 PRO

Gebruiksvriendelijke site met een grote keuze aan toestellen voor ieders budget. Mobico sprak me aan omdat ze gebruikte toestellen een 2e leven geven en zo meehelpen de ecologische voetafdruk te verminderen. Supersnelle levering in een verzorgde verpakking. Ontzettend blij met mijn nieuwe telefoon, bedankt Mobico !

G

Gina

22-11-2023

0

iPhone 12 pro Max

My recent purchase from Mobico.nl was an iPhone 12 proMax. The website was easy to navigate, making it easy to find the perfect item. My order was delivered promptly after I completed the checkout process. As described on their website, the phone arrived in excellent condition. I highly recommend it!

K

Kamran

21-11-2023

0

iPhone 12 (2x)

Een heel tijd geleden bij Mobico een iPhone X gekocht. Toen werd deze al keurig geleverd met hoesje én beschermglas. Ook met daarbij de benodigde accessoires (kabel, pin, doosje). Maar ook een 100% batterij en dat is toch écht wel service! Daarna een iPhone XR gekocht voor mijn zoon (zelfde ervaring). Afgelopen week een iPhone 12 voor mijzelf gekocht en gisteren een iPhone 12 voor mijn vrouw. Alles bij Mobico. Echt heel erg tevreden!!

J

Jacques

21-11-2023

0

Telefoon

Prima service, prima product, prima prijs

P

Peter van den Hengel

17-11-2023

0

Iphone. 13

Super snelle levering, zeer nette iphone 13 gekocht. Mooie prijs en dus kwaliteit!

M

Marinde

17-11-2023

0

Refurbished iPhone

Erg tevreden

M

Marije Haverkort

16-11-2023

0

Iphone 12 Pro Max

Voor mijn oudste zoon een zo goed als nieuwe IPhone 12 Pro Max gekocht. Toestel zag er inderdaad als nieuw uit! Snelle levering met track & trace nummer.

W

Wilbert

16-11-2023

0

Iphone 13 pro

Iphone was de volgende dag al in huis, snel en veilig en onbeschadigd in huis, zelfs iets opgeladen zodat ik gelijk alles kan installeren

T

Timo Otten

16-11-2023

0