HP Instant Ink

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

HP Instant Ink

Heb je regelmatig inkt en toners nodig? Dan is HP Instant Ink wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectief en onafhankelijk geschreven bedrijfsreviews.


Wat is HP Instant Ink?


HP Instant Ink is de inkt bezorgservice van HP. Het bedrijf stelt dat deze service erg handig en voordelig is. Je ontvangt de inkt, toners en/of cartridge(s) voor het moment dat je zonder zit. Er worden cartridges geleverd die extra capaciteit hebben. Op de site is te lezen dat je de bezorging zonder problemen kunt verwachten. Bestellingen kunnen op ieder moment gewijzigd of aangepast worden. Deze service is op dit moment beschikbaar in heel veel landen en continenten. Deze staan allemaal beschreven op de website van HP. Mensen die gebruik willen maken van de service hebben een aantal dingen nodig. Je kunt dan denken aan een HP-printer, internetverbinding en geldig e-mailadres. Je moet ook gebruik kunnen maken van een geldige betaalmethode.


Hewlett-Packard


HP is een groot Amerikaans technologiebedrijf. Bij deze organisatie werken meer dan 300.000 personeelsleden. Naast producten zoals inkt, toners en cartridges worden er nog meer producten verkocht en diensten verleend. Denk aan elektronica onderdelen en allerlei software. Volgens kenners behoren ze jarenlang tot de top der computerleveranciers. Deze organisatie is vroeger begonnen in een garage. In 1939 werd er een vennootschap opgestart. Dat gebeurde destijds met een startkapitaal van bijna 540 dollar. Enkele bekende HP printernamen zijn Deskjet, Laserjet en Photosmart. In de historie hebben ze vele toonaangevende bedrijven overgenomen. Op de site wordt aangegeven dat ze zich eveneens inzetten voor een duurzame(re) wereld.


Hoe het werkt


Klanten zullen allereerst een print plan moeten kiezen. Iedereen kan een plan maken. Of je nou veel of weinig print. Abonnementen bestaan uit inkt of toners. Recyclen gebeurt zonder dat er kosten bij komen kijken. De spullen worden ook gratis thuisbezorgd. Is de voorraad bijna op? Dan zal er automatisch een nieuw product worden verzonden. Cartridges worden eveneens op tijd verstuurd. Abonnees kunnen hun abonnement altijd online opzeggen.


Vriend/bedrijf verwijzen


Ben je al klant bij HP Instant Ink? Dan kun je deelnemen aan het ‘Verwijs-een-vriend-programma’. Dan zorg je er dus voor dat andere mensen ook gebruik gaan maken van de diensten/producten van HP. Dit kan je voordeel opleveren. Er kan al deelgenomen worden aan het programma als je net abonnee bent geworden. Een plan kan geactiveerd worden via een code of verwijzingslink. Per printer kan er één link of code gebruikt worden. Als je gebruik wil maken van de actie zal er akkoord gegaan moeten worden met de servicevoorwaarden. Er moet ook een account aangemaakt worden. Aanbiedingen kunnen niet ingeruild worden voor geld.


Privacyverklaring


Op de website van Hewlett-Packard staat een privacyverklaring beschreven. Deze organisatie omschrijft privacy als een belangrijk mensenrecht. Bij HP staan veiligheid, privacy en gegevensbescherming hoog in het vaandel. Dit geldt voor partners en klanten verspreid over de hele wereld. HP ziet zichzelf als een mondiale organisatie met verschillende juridische entiteiten en bedrijfsprocessen. Ze proberen digitaal een optimale bescherming te bieden.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij HP Instant Ink? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Is dit een ideale manier om inkt, toners en cartridges te bestellen? Hoe heb je de service ervaren? Deel alles wat je weet via een bedrijfsreview op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)