NederlandReview

  Ervaringen HP Store

  Tegenwoordig heeft ieder huishouden wel één of meer computers. Maar of je nou een laptop of desktop zoekt, je wilt hem natuurlijk kopen bij de beste computerwinkel. Maar waar kun je die vinden? Één van de bekendere computerwinkels is HP Store. Maar wat voor kwaliteit computers en laptops zullen ze verkopen? Zullen hun tablets wel echt zo handzaam en handig zijn? Wat voor beeld zul je krijgen met hun beeldschermen? Zullen hun printers echt wel goed genoeg afdrukken? Zal de bezorgservice van HP Store je toner wel bezorgen voor de vorige op is? En hoe zal je behandeld worden door de klantenservice van HP Store? Dit zijn allemaal vragen die alleen beantwoord kunnen worden door klanten van HP Store. Lees hun reviews om erachter te komen wat hun mening over HP Store is. Hun beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien wat een computer kopen bij HP Store werkelijk inhoudt.

  Over HP Store
  HP Store is een winkel die computers en computeraccessoires aanbiedt. Ze willen graag technologie maken voor iedereen en daarmee een betere levensstandaard creëren. Ze bieden bijvoorbeeld een hele collectie tablets en laptops aan. Je kunt kiezen tussen gaming laptops, convertible PCs’s, standaard laptops. zakelijke workstations en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar met een Solid State Drive, harde schijf of Embedded Multimedia Card. In hun desktop category vindt je zakelijke desktops, towers, workstations, all-in-ones, immersive computers, gaming computers en small form factor computers. Ze bieden ook een selectie printers aan voor zowel zakelijk gebruik als thuisgebruik. Er zijn bijvoorbeeld printers die alleen kunnen printen, maar ook scanners, grootformaat printers,3D printers, 3D scanners en multifunctionele apparaten.  Ook verkopen ze de inkt en toner die bij de printer hoort. Er is een afdeling met beeldschermen en andere computeraccessoires. Qua ondersteuning bieden ze beveiligingssoftware, frivers, HP care, reserveonderdelen en andere producten aan.


  Een beknopte geschiedenis van de computer.

  Diensten van HP Store
  De computers, laptops, tablets en andere apparaten van HP Store kunnen online besteld worden. Selecteer de printer of monitor die jij wilt en maak de betaling rond.  De bezorgservice van HP Store zorgt er dan voor dat het apparaat netjes bij je wordt afgeleverd zodat jij er zelf niet mee hoeft te slepen. Ook heeft HP Store een klantenservice om jou en andere klanten te helpen als er zich een probleem voordoet, maar ook als je gewoon een vraag hebt. Of je kunt op één van de forums om hulp vragen. Daar tref je professionals en andere gebruikers die misschien raad weten met je technische probleem.

  Klachten, Complimenten en Tips voor HP Store
  Werk jij al op een computer van HP Store? Dan ben jij één van de uitgelezen personen om je mening over dit bedrijf te geven. Duurde het lang voor je Workstation arriveerde? Hoe tevreden ben je met de desktop die ze je gestuurd hebben? Kan je gaming laptop of gaming PC zelfs de zwaarste spellen aan? En kon hun klantenservice je helpen toen je vast zat? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat je echt van HP Store vindt. Op die manier kunnen potentiële klanten putten uit een onbevooroordeelde review.

  Kan je goed werken op een computer van HP Store? Schrijf reviews over hun laptops, tablets, printers, beeldschermen enzovoort.

  HP Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  HP laptop

  Agnes van Rens22-03-2019

  Sinds november 2018 heb ik een nieuwe laptop van HP die al heel snel problemen gaf die zo erg waren dat er niet meer mee te werken was.
  Ik heb hem terug moeten sturen voor reparatie, het heeft 3 weken geduurd toen ik hem weer terug kreeg.
  Ik was blij dat hij weer terug was wat van korte duur was.
  De problemen begonnen weer opnieuw en zelfs nog erger als voor de reparatie.
  Ik heb voor de zoveelste keer contact gehad met het bedrijf waar hij gekocht was en ik vroeg een andere laptop, ze konden niks voor me doen en de laptop moet weer terug voor reparatie waar ik heel weinig vertrouwen in heb.
  Ik ben helemaal klaar met een HP laptop, ik wil heel graag een nieuwe laptop met een ander merk welke beter is dan een HP.
  Ik kijk er nu al tegenop als hij weer terugkomt van de reparatie.
  Na 4 maanden al zoveel problemen vind ik dat ik recht heb op een nieuwe laptop, daar krijg je garantie voor.
  Ik voel me in de steek gelaten en niet begrepen, ik weet heel zeker dat ze dat zelf echt niet hebben en ook niet een oude laptop heeft waar bijna niet mee te werken is. Dit gun ik echt niemand en dat heeft niemand verdiend.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over HP Store

  Uw beoordeling