Gearbest

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Gearbest

Iedereen heeft wel iets van elektronica in huis. Je leest deze website waarschijnlijk op een computer en hebt vast wel verlichting in je huis. Maar de juiste vorm van elektronica is niet altijd even makkelijk te vinden. Gearbest is één van de vele bedrijven die elektronica verkoopt. Maar wat zal de kwaliteit van hun elektronische gereedschap zijn? Zal die kleding van ze wel lekker zitten? Zullen die apparaten voor in je keuken of huis wel lang genoeg meegaan? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Gearbest je nieuwe elektrische gereedschap bij je thuis heeft afgeleverd? En zal je erop kunnen vertrouwen dat ze klantenservice van Gearbest je helpt in het geval van een probleem of vraag? Alleen mensen die al elektronica van Gearbest in huis hebben kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij jou eigenlijk over Gearbest denken. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat je van Gearbest kunt verwachten.


Over Gearbest

Gearbest is een elektronicawinkel. Ze willen je graag voorzien van het grootste assortiment moderne elektronica en gadgets. Zo hebben ze bijvoorbeeld smartphones en alles wat erbij hoort. Je kunt waterdichte telefoons aantreffen maar ook beschermhoesjes, screenprotectors en powerbanks. In hun computer afdeling vind je niet alleen laptops, tablets en projectors maar ook tv-boxen en zelfs televisies. Daarbij horen ook computeronderdelen zoals muizen, toetsenborden, draadloze routers, printers en scanners. Hun afdeling huishoudelijke apparatuur bevat alles om het huishouden een stukje makkelijker te maken. Denk hierbij aan stogzuigers, elektrische strijkijzers, deurbellen, weegschalen, koffiezetapparaten en blenders. Sommige dingen zijn smart en kunnen dus met je smartphone van afstand worden bestuurd. Er is een categorie genaamd consumer Electronics waar je terecht kunt voor de beveiliging van je huis, videospelletjes, oordopjes en digitale camera’s. Hun microscopen, schroevendraaiers, sensoren en soldeermateriaal kan dan weer een hoop zware klussen net iets gemakkelijker maken. In hun afdeling horloges & juwelen kun je terecht voor oorbellen, bruidsjuwelen, ringen, armbanden enzoort. Over mode gesproken: Gearbest heeft een selectie kleding, schoenen en accessoires waarmee je jezelf kunt aankleden. Ze hebben dus niet alleen maar elektronica maar verkopen ook andere dingen. Hieronder vallen ook sportartikelen die je nodig hebt om te kunnen sporten. Verder biedt Gearbest nog verlichting, auto-elektronica, cosmetica en speelgoed aan. Gearbest richt zich dus vooral op elektronica maar is van vele marken thuis.Een van de producten van Gearbest.


Diensten van Gearbest

De computers, smart home solutions en andere elektronica van Gearbest kan online worden besteld. De bezorgservice van Gearbest zal de puzzel of babymonitor dan zo snel mogelijk jouw kant op sturen. Ook heeft Gearbest een eigen klantenservice voor als er iets mis is met hun speelgoed met afstandsbediening.


Klachten, Complimenten en Tips voor Gearbest

Heb jij al eens een camera, gitaar of ledverlichting bij Gearbest gekocht? Dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze elektronicawinkel. Wat vind je van de kwaliteit van hun rugzakken of tenten? Duurde het lang voor de bezorgservice van Gearbest je elektrische fiets kwam bezorgen? En kon de klantenservice van Gearbest je helpen toen er iets mis wat met je game console? Schrijf zelf een Gearbest review en laat ons weten wat jouw mening over deze elektronicawinkel nou eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Diversen

Ooit was het een redelijke webshop Nu niet meer zijn een tijdje onbereikbaar geweest en daarna alleen bereikbaar via een nieuwe account. Dit had tot gevolg al mijn webshop tegoed verdwenen en niet meer te achterhalen. Bevestigt door de beheerders in mijn ogen een vorm van opluchting.

P

Peter

28-05-2023

0