Emounting

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Emounting

Ben je op zoek naar bevestiging en beveiliging voor je elektronica? Emounting stelt gespecialiseerd te zijn in de verkoop van bevestiging en beveiliging voor elektronica. Dit doen ze doormiddel van RAM MOUNTS oplossingen. Op de website bieden ze een groot en compleet assortiment aan. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er bij Emounting bekend zijn. Alle reviews die je hier leest zijn objectief en onafhankelijk. 


De medewerkers van deze organisatie hebben meer dan 10 jaar ervaring met RAM MOUNTS oplossingen. Er wordt aangegeven dat ze een passie voor het product hebben. Hierdoor zijn ze enorm gemotiveerd om constant innovatieve en veelgebruikte sets op te nemen. RAM is een afkorting van "Round-A-Mount" en wordt sinds 1992 gemaakt in de USA. Het bedrijf hierachter is National Products Inc in Seattle


Bestellen 


Volgens Emounting is het eenvoudig om iets te bestellen. Je zoekt het product waar je naar op zoek bent en klikt deze vervolgens in je winkelwagen. Je kunt dan doorgaan met winkelen of richting afrekenen gaan. Het proces dat je moet doorlopen wordt door het systeem aangegeven. Je kunt met of zonder account bestellen. Het voordeel van een account is onder andere dat je bij een nieuwe bestelling niet weer alle gegevens hoeft in te vullen. Je blijft ook op de hoogte van acties en aanbiedingen. 


Je kunt bestellingen bij Emounting op meerdere manieren betalen. Zo kun je onder andere betalen via iDEAL, AfterPay, Visa, MasterCard en PayPal. Er wordt aangegeven dat je via een beveiligde omgeving kan betalen.


Verzendinformatie 


Het bedrijf geeft aan dat het raadzaam is om je bestelling op tijd te bestellen. Doe dit ruim een dag voordat je je product nodig hebt. Het is niet verstandig om tot het laatste moment te wachten. Je kunt je bestelling laten afleveren op een servicepunt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je weet dat je op het bezorgmoment niet thuis bent. Er zijn in Nederland 2500 ophaalpunten. Je krijgt een e-mail of app van PostNL zodat je je pakket kunt volgen. In dat bericht krijg je een tracking code door. Je weet dan precies wanneer je bestelling zal arriveren. Producten binnen Nederland en België worden kosteloos verzonden.


Retourinformatie 


Het kan voorkomen dat je niet content bent over je bestelling. Je hebt dan de mogelijkheid om je product retour te sturen. Hieraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Zo moet je het product binnen 30 dagen terugsturen. Je zult het product ongebruikt en in originele staat naar het bedrijf moeten sturen. Als het mogelijk is dan moet het product zich in de originele verpakking bevinden. Je dient een kopie factuur of pakbon toe te voegen. Je kunt het pakket opsturen naar het volgende adres: Emounting Retouren, Antwoordnummer 3024, 3860 VZ, Zeewolde. Het betreft hier een gratis antwoordnummer. Zorg dat het ordernummer duidelijk zichtbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het bedrijf je order niet in behandeling nemen. 


Omruilen 


Het kan voorkomen dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt of dat iets niet past. Het bedrijf stelt dat je bij hun makkelijk kunt omruilen. Je stuurt het product dat je wilt omruilen terug. Je voegt hier de pakbon of factuur bij. Op de pakbon of factuur dien je duidelijk te vermelden welk item je retour wilt ontvangen. Mocht dit product duurder zijn zul je een nieuwe betaallink ontvangen. Mocht het item goedkoper zijn wordt het restant naar je overgemaakt. Het bedrijf stelt alles in het werk te stellen om omruiling zo snel mogelijk in orde te maken.


Ervaringen 


Heb jij al ervaringen bij Emounting? Hoe heb je de RAM MOUNTS oplossingen ervaren? Ga je in de toekomst vaker iets bij deze organisatie bestellen? Deel je ervaringen op deze pagina van NederlandReview. 
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)