Correct.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Correct.nl

Ben je zoekende naar elektronische apparaten? Zou je deze artikelen online of in een shop willen kopen? Dan is Correct wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit bedrijf. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Correct?


Correct is een elektronicawinkel in Rotterdam. Het aanbod van deze zaak is eveneens verkrijgbaar via Correct.nl. Je kan er bijvoorbeeld artikelen kopen in relatie tot beeld, geluid, witgoed en huishoudelijk. Andere categorieën zijn marine, watersport, fiets, verlichting en meubel. Neem voor het gehele assortiment zelf een kijkje op de website. De winkel in Rotterdam is zeven dagen per week geopend. De exacte openingstijden staan op Correct.nl vermeld. Op een aantal feestdagen is de shop niet geopend. Online bestellingen kun je wel op ieder moment doen. Deze organisatie hecht waarde aan de privacy van haar websitebezoekers. Hiervoor is een speciaal privacy beleid opgesteld.


Bestellen


Het is mogelijk om binnen een aantal stappen te bestellen. Je kunt dit doen als gast of met een klantaccount. Als je je registreert kan dat een aantal voordelen met zich meebrengen. Zo hoef je niet steeds opnieuw het bezorgadres op te geven. Ook zal je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Visa en Mastercard.


Verzenden


Orders die voor 18:00 uur worden geplaatst, zullen de volgende dag bezorgd worden. De pakketten worden afgeleverd door PostNL. Er zijn wel uitzonderingen. Zo wordt er op zondag niet bezorgd. Mocht er ergens vertraging optreden, dan zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. Er wordt dan contact met je opgenomen. Het kan voorkomen dat je een witgoed apparaat hebt besteld inclusief plaatsing en installeren. Soms moet deze dan ook een etage op. In dit soort situaties zal er van tevoren een afspraak met je worden gemaakt. Daar wordt dan een extra bedrag voor in rekening gebracht. Dit kun je aanvinken tijdens de bestelprocedure.


Retourneren


Klanten hebben de verplichting na ontvangst van hun artikel(en) direct een inspectie te doen. Als er iets niet klopt of er is schade ontstaan moet dit direct bij de vervoerder worden gemeld. Hij of zij zal het item dan mee terug nemen. Je krijgt dan zo snel mogelijk een nieuw product of het aankoopbedrag wordt teruggestort. Net zoals bij aankopen bij andere online shops kan er een beroep gedaan worden op het herroepingsrecht. In dit recht staat dat je een zichttermijn van twee weken hebt. In deze fase kun je het item terugsturen zonder dat je daar een reden voor hoeft door te geven.


Klachtenregeling


Ben je ontevreden en wil je een klacht indienen? Dit behoort tot de mogelijkheden. Je kan dit doen door een e-mail te sturen, telefonisch contact op te nemen of de winkel te bezoeken. Deze onderneming gaat vervolgens op zoek naar een oplossing. Als er iets wordt voorgesteld waar je je niet in kunt vinden ontstaat er een geschil. Alle geschillen zijn vatbaar voor de geschillenregeling. Sinds een aantal jaar kunnen klachten eveneens worden aangemeld bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Correct? Heb je weleens een aankoop gedaan bij Correct.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van de kwaliteit en prijs? Hoe heb je het bestelproces en service ervaren? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)