Fietsenexpert.nl

7.3

Bestellen

6.7

Service

8

Prijs

6.7

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Fietsenexpert.nl

Fietsenexpert reviews

Wat denken de consumenten over Fietsenexpert. We hebben een website met reviews verzameld voor U waar consumenten fietsen/klantenservice kunnen beoordelen en een mening over kunnen geven. Dat kunt u dus zien bij NederlandReview! Een onafhankelijk platform waar consumenten hun meningen kunnen uiten over een bedrijf. Hier kunt u lezen wat consumenten positief of negatiefs vinden van Fietsenexpert waar wij ook graag uw mening en ervaring over Fietsenexpert willen horen om zo andere consumenten te kunnen informeren om te helpen in het maken van hun keuze. Hiermee bieden we een goede service en samen met andere consumenten kijken we of Fietsenexpert wel de juiste fietsenwinkel is om daar een fiets te kopen. Graag willen we weten wat uw mening is over Fietsenexpert.


Over Fietsenexpert.nl

Fietsenexpert is een instigatie van The Shop Factory. The Shop Factory staat namelijk voor Gemak, Service en Kwaliteit. The Shop Factory is gestart in het jaar 2010 met de winkel genaamd Werkschoenenwinkel.nl die snel werd opgevolgd door Vinylhandschoenen.nl. In het jaar 2011 openden zij o.a Fietsenexpert.nl, Kinderfietsenexpert.nl en andere 4 soorten winkels. De groei hebben ze de afgelopen jaren doorgezet en ze bezitten van meer dan 25 winkels. Fietsenexpert heeft meer dan 1000 verschillende modellen fietsen met verschillende prijs-kwaliteit van circa 15 merken. Fietsenexpert.nl is zelf een webwinkel waar je dus fietsen kunt bekijken, kunt vergelijken en natuurlijk fietsen kunt bestellen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de stad Amsterdam aan de straat Dynamostraat 42. Fietsenexpert is erg gegroeid waar je gemakkelijk fietsen kunt bestellen. Bij het bestellen ervan is je fiets al voor 85% gemonteerd. Ook is het mogelijk om contact om te nemen om je fiets verder te laten monteren. Zit u hier iets van terug? Laat een review achter voor de consumenten en natuurlijk voor ons!
Diensten

Fietsenexpert verkoopt fietsen voor kinderen, jongens, meisjes en ook voor de sporters! Er zijn categorieën zoals Crossfietsen, Herenfietsen, Damesfietsen, Electrische fietsen, Vouwfietsen en mountainbikes. Natuurlijk verkopen ze ook in plaats van fietsen ook fietsonderdelen voor bijvoorbeeld aan jongeren. Zo heb je een leuk fietsbel design of een mooi handvatdesign. Ook is het mogelijk om fietspedalen te kopen, een fietstas, buitenbanden, helmen en veel meer. Op de website zal je dus voor ieder categorie iets kunnen vinden en je zult gegarandeerd een leuke fiets vinden die jij graag wilt. Het is een uitgebreide webwinkel waar je dus terecht kunt voor iedereen in alle leeftijdscategorieën. De webshop zelf is alle dagen open, alles op voorraad, er zijn géén verzendkosten en het is snel in huis.


Klachten

De webshop Fietsenexpert neemt de klachten serieus en zullen ze binnen 24 uur tijdens werkdagen een reactie sturen via de mail. Het is ook mogelijk om ze telefonisch contact op te nemen. De procedure voor de klachtenafdeling zal ongeveer 1 á 2 dagen in beslag nemen. Heb jij ervaring gehad met de klachtencentrum, telefonisch of contactformulier? Graag willen wij weten hoe het was en laat een review achter voor ons en de consumenten!


Lees hier echte ervaringen van klanten van Fietsenexpert.nl. Is deze winkel wel echt expert? Wat voor fietsen bieden ze aan, zijn ze betrouwbaar, hoe moet je retourneren en hoe is de klantenservice?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Degelijke vouwfiets voor goede prijs

Omdat ik veel met het openbaar vervoer reis en verder veel moet lopen, heb ik een tijdje terug een vouwfiets aangeschaft op Fietsenexpert.nl. Heb ook elders gekeken naar vouwfietsen, maar deze prijs was verreweg het goedkoopste. Wilde een nieuwe hebben, omdat ik dan verzekerd ben van goede kwaliteit. En de kwaliteit van de gekochte vouwfiets bij Fietsenexpert is zeker goed. Heb er al de nodige kilometers mee gemaakt en het fietst erg lekker. Bovendien is het zeer makkelijk mee te nemen in de trein. Na het bestellen werd de fiets snel thuisbezorgd. Voor mensen die op zoek zijn naar een degelijke vouwfiets voor een goede prijs kan ik fietsexpert.nl zeker aanbevelen!

B

Barry Seitsma

22-02-2017

1

Kwaliteit kinderfiets laat te wensen over

Voor de verjaardag van onze zoon een kinderfietsje besteld bij Fietsenexpert.nl. De kinderfietsen die hier aangeboden worden zijn een stuk goedkoper dan in de winkel en daarom hebben we er hier eentje aangeschaft. Ons zoontje was helemaal blij met zijn cadeau, maar dat was slechts van korte duur. Binnen twee weken moest de fiets naar de fietsenmaker en daar bleek dat hij helemaal niet goed in elkaar zat. Alles laten herstellen, maar schrok toch wel behoorlijk van de hoge kosten.

R

Romee W.

29-11-2016

0

laagste prijs garantie

ik vind het een mooie winkel. leveren niet binnen een dag maar dat is met fietsen misschien wel logisch? ik weet niet of ze echt de goedkoopste zijn alleen maar ze zeggen wel laagste prijs garantie dus dan zal het wel toch?

D

De Leeuw

11-07-2016

0