Caliber Europe

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Caliber Europe

Wil je nieuwe video en/of audioproducten kopen? Zoek je naar goede elektronica oplossingen voor thuis? Wellicht is Caliber Europe een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn.


Wat is Caliber Europe?


Bij Caliber Europe bieden ze nieuwe audio/videoproducten en (smart) home elektronica oplossing aan. Ze stellen dit te doen tegen zeer scherpe prijzen. De medewerkers worden omschreven als vakkundige mensen met jarenlange ervaring. Deze onderneming is in meer dan 25 Europese landen actief. Er worden eveneens artikelen verkocht van merken zoals Garmin, Mio en Blaupunkt. Het assortiment is groot en biedt een keuze aan verscheiden visuele producten. Deze items zijn zowel onderweg als thuis te gebruiken. Er worden verschillende oplossingen op het gebied van geluid aangeboden. Ze stellen dat de items die je hier koopt uiteindelijk voor een juiste sfeer in huis zorgen. Smart Home-systemen zorgen er na installatie voor dat je leven eenvoudiger wordt. De mensen van Caliber Europe geven aan dat ze een begrip zijn in de entertainmentindustrie. Er wordt ook veel gedaan met functionele multimedia toepassingen.


Bestelproces


Iets bestellen is binnen enkele stappen te realiseren. Nadat je iets in de winkelwagen hebt gestopt ga je richting afrekenen. Log in of vul je gegevens in. Kies op welke wijze je wilt betalen en controleer de bestelling. De betaalmethodes zijn iDEAL, Creditcard, Belfius, KBC, Good4fun en Bancontact. Veiligheid staat bij Caliber hoog in het vaandel. Ze nemen dit erg serieus. Alle transacties worden versleuteld en gecodeerd via internet verzonden. Er wordt gewerkt met speciale versleuteltechnologieën. Er wordt direct met de bank gecommuniceerd waardoor ze jouw bankgegevens niet te zien krijgen. De verbinding is naar eigen zeggen sterk beveiligd.


Leveringsinformatie


Per product wordt beschreven wat de levertermijn ongeveer zal zijn. Er wordt alles aan gedaan om items die voor 15:00 uur zijn besteld, dezelfde dag nog te vesturen. Het is niet mogelijk om bestellingen af te halen. Transportdienst GLS zorgt ervoor dat verzendingen bij de klanten worden bezorgd. Je ontvangt een Track & Trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. Leveringen vinden op werkdagen plaats, tenzij er anders wordt aangegeven. Mocht je een speciale wens qua levertijd hebben dien je contact op te nemen. Het kan voorkomen dat je tijdens het aflevermoment niet thuis bent. Het pakket zal dan bij de buren worden afgegeven. Je zal hierover een bericht door de brievenbus ontvangen.


Retourneren


Het is geen probleem om iets retour te sturen. Dit kan via de website. In de e-mail met leveringsbevestiging staat een link naar het retourportaal. Daar kun je ook gebruik van maken. Mocht je ergens niet uitkomen is het verzoek om een e-mail te sturen naar support@caliber.nl. Het is eveneens mogelijk om je te beroepen op het herroepingsrecht. Je hoeft dan geen opgave van reden tot annulering door te geven. De termijn om iets te herroepen is vastgesteld op 14 dagen. Deze fase gaat in vanaf het moment dat je de spullen hebt ontvangen. Om dit recht uit te mogen oefenen, zal een ondubbelzinnige verklaring ingevuld moeten worden. Dit kan per post, fax of via mail. Er kan een modelformulier voor herroeping bijgevoegd worden. Dit is geen verplichting.


Klantervaringen


Heb je weleens artikelen via Caliber Europe gekocht? Wat vind je van de producten? Ben je content met de elektronica oplossingen? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)