Garmin

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Garmin

Zoek je een navigatieleverancier van kwalitatieve producten? Dan kan Garmin voor jou weleens een ideaal bedrijf zijn. Lees via NederlandReview welke klantervaringen mensen bij Garmin hebben. NederlandReview is het platform der objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.  


Wat is Garmin?

 


Garmin is een navigatieleverancier van kwalitatieve producten. Deze producten worden gebruikt in voertuigen, de natuur en tijdens het sporten. Je moet dan denken aan artikelen die je kunt onderverdelen in elektronica, auto, moter, sport, damesmode, fietsen & accessoires. Het bedrijf stelt toonaangevende artikelen te verkopen.  


Kopen via bol.com

 


Je kunt de producten online aanschaffen. In het assortiment aan smartwatches kun je de volgende artikelen kopen: Venu, Fenix 6, Vivomove en Instinct. Op het gebied van navigatie staan de volgende producten op de website: drive modellen, campernavigatie, zumo en dezl. Op het gebied van activity trackers kun je keuze maken uit Vivoactive 4, Vivosmart, Vivofit, Venu en Vivofit jr2.


Handige wetenswaardigheden

 


Mocht je een bestelling willen betalen dan is dit op diverse manieren mogelijk. Je kunt met geld of cadeaubonnen betalen. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat betalingen te allen tijden veilig zijn. Je kunt iDEAL betalen via de eigen vertrouwde betaalomgeving van je bank. Mocht je via de creditcard betalen dan wordt het bedrag gereserveerd en pas afgeschreven nadat het artikel is verzonden. Mocht het zo zijn dat je met de bol.com cadeaubon, de Nationale Entertainment Card of Boekenbon-cadeaukaart betaald dan kun je bij 'betalen' een kortingscode of cadeauboncode toevoegen. Je krijgt dan automatisch te zien of je een restant dient te betalen. Op het moment van schrijven is het niet meer mogelijk om met airmiles te betalen.  


Bestellingen

 


Je kunt je bestelling online volgen via je aangemaakte account. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er alles aan gedaan wordt om de spullen zo snel mogelijk af te leveren bij de klanten. Mocht je de spullen onverhoopt niet op tijd kunnen ontvangen, dan word je daar door het bedrijf van op de hoogte gesteld. Je kunt je bestelling ook in de gaten houden via een track & trace code. Mocht je problemen ondervinden dan kun je te allen tijden contact opnemen met de klantenservice. De contactgegevens van de klantenservice staan op de website van bol.com aangegeven. Er zijn meerdere manieren mogelijk om contact op te nemen.  


Retourprocedure

 


Het is mogelijk om artikelen retour te sturen. Daarvoor zijn door het bedrijf retourvoorwaarden opgesteld. De retourvoorwaarden kun je lezen op de website van bol.com. Klanten krijgen de mogelijkheid om rustig over hun aankoop na te denken. Je mag het product gratis naar het bedrijf terugsturen. Dit dient wel binnen een bepaalde termijn te gebeuren. Zowel bij Garmin alsmede bol.com is de retourtermijn vastgesteld op 30 dagen. Bij producten die je als klant bij een particuliere koper koopt geldt een termijn van twee weken.   


Klantervaringen bij Garmin?

 


Ben je al klant bij dit bedrijf? Welke producten heb jij al bij Garmin gekocht? Ben je tevreden over deze artikelen? Ga je vaker een product van Garmin kopen? Door je visie te delen help je andere mensen een goede keuze te maken. Moeten zij in jouw ogen wel of geen producten bij Garmin kopen? Ga jij eigenlijk in de toekomst nog vaker artikelen bij Garmin kopen? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw klantervaringen bij Garmin. We stellen het zeer op prijs als jij via deze pagina laat weten wat jouw ervaringen bij Garmin zijn.        

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)