NederlandReview

  Ervaringen Werken bij Sandd

  Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en lijkt het je interessant om als postbezorger te gaan werken voor Sandd? Heb je de banden onder je fiets al laten vervangen en ben je er helemaal klaar voor, maar wil je meer weten over de ervaringen van andere bezorgers voordat je de baan accepteert? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen! Is de werkgever namelijk betrouwbaar? Krijg je een eerlijk loon? En is het werk zwaar? Je ontdekt het allemaal op NederlandReview. Lees over de ervaringen van andere bezorgers en je bepaalt daarna zelf of jij de nieuwe postbezorger wordt bij Sandd.

  Over Werken bij Sandd

  Per jaar heeft Sandd 7.000 vacatures die ingevuld moeten worden. Ze zijn dan ook altijd op zoek naar enthousiaste bezorgers die graag wat extra geld willen verdienen met een flexibele bijbaan. De post moet op dinsdag en vrijdag bezorgd worden, maar je bepaalt zelf welke tijden je werkt. Iedereen vanaf 16 jaar kan zich inschrijven voor de baan en krijgt een eerlijk minimumloon. Het bedrijf zelf werd in 1999 opgericht en besloot de concurrentie op de postmarkt aan te gaan. Ze leveren drukwerk zoals brieven, direct mail en magazines van verschillende bedrijven door heel Nederland. Sandd staat dan ook voor Sort en Deliver. Zij hopen dat jij de nieuwste aanwinst wordt voor hun bezorgingsteam.


  Bekijk hier de bezorgtips van Sandd!

  Wat zoekt Werken bij Sandd?

  Het bedrijf blijft altijd innoveren en groeien en blijft daarom continu doorzoeken naar nieuw talent om aan hun team toe te voegen. Ondanks dat ze voornamelijk postbezorgers zoeken, zijn er ook andere vacatures te vinden op de website. Ze zijn op zoek naar collega’s die gaan voor kwaliteit en niet bang zijn voor een uitdaging. Ze willen efficiënt en wendbaar zijn. Geen dag is dan ook hetzelfde op kantoor bij Sandd. Elke dag is een nieuw begin en alle medewerkers moeten om kunnen gaan met snelle veranderingen. Ze willen dan ook echte doorzetters.

  Neem contact op met Werken bij Sandd!

  Heb je interesse in een vacature? Heb je vragen over de baan als postbezorger? Of wil je een klacht melden? Neem dan een kijkje op de contactpagina van Sandd. Je kunt hier alle contactgegevens van de klantenservice vinden. Hier staan de contactgegevens van de recruiters vermeld. Neem met hen contact op voor vragen over de verschillende vacatures. Je kunt hen telefonisch bereiken of via de mail. Er is echter ook een postadres in Apeldoorn te vinden of je kunt bellen op het telefoonnummer van de klantenservice van Sandd. Verder kan het verstandig zijn om ook de LinkedIn-pagina van Sandd te bekijken.

  Jouw ervaringen met Werken bij Sandd

  Werk jij als postbezorger voor Sandd? Of heb jij een andere vacature gevonden via de website? Vertel andere geïnteresseerden dan over jouw ervaringen met het bedrijf. Ga je met plezier naar je werk? Word je eerlijk betaald voor je werk? En kun je op de werkgever vertrouwen? Schrijf een review en laat anderen weten wat zij van Sandd kunnen verwachten!

  Wil jij werken als postbezorger bij Sandd? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere bezorgers. Wat zijn hun ervaringen met de werkgever?

  Werken bij Sandd
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Werken bij Sandd

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Werken bij Sandd een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Werken bij Sandd. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Werken bij Sandd actief?

  Werken bij Sandd is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Werken bij Sandd gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.