WebshopOvername

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

WebshopOvername

Een webshop kopen of verkopen? Er komt heel wat meer bij kijken dan je soms zou verwachten. Eerst en vooral wil je natuurlijk een grondige analyse van de webshop. Hoe wordt het platform onderhouden en is het helemaal up to date? Worden Adwords correct gebruikt en is de webshop makkelijk terug te vinden op Google


WebshopOvername biedt bedrijfsscans aan om een antwoord op deze vragen te bieden. Daarnaast wil je natuurlijk zo snel mogelijk een potentiële koper aan de haak slaan. Ook hierin biedt WebshopOvername ondersteuning en advies. Maar zijn deze webshops effectief rendabel? Zijn de uitgevoerde scans representatief? Heb je bepaalde garanties als koper of verkoper? Is de klantendienst makkelijk bereikbaar en behulpzaam? Lees de ervaringen en reviews van andere gebruikers en weet meteen wat je daadwerkelijk kan verwachten.


Over WebshopOvername

Bij het (ver)kopen van een webshop heb je twee alternatieven. Je kan het internet afschuimen op zoek naar overnames op online marktplaatsen waarbij de gegevens vaak vaag of geheel verborgen blijven. Of je kiest voor de klassieke bedrijfsovernamekantoren waarbij je veelal vast hangt aan standaard trajecten en een hoge tarifering. In 2015 besloot WebshopOvername het over een andere boeg te gooien. Ze creëerden een kwalitatief overnameplatform gespecialiseerd in E-commerce. Als verkoper kan u rekenen op een "no cure, no pay"- garantie. Als koper kan je met een gratis account de basisgegevens inkijken, een full membership geeft je toegang tot bijkomstige informatie.


Welke diensten worden aangeboden

WebshopOvername biedt een aantal verschillende diensten aan. Eerst en vooral kan je er natuurlijk terecht voor het kopen en verkopen van webshops. Zij gaan voor jou op zoek naar de geschikte match binnen hun duizenden profielen. Voor de verkoop van een webshop is het natuurlijk aangewezen en waardebepaling te hebben. Ook hierbij kan je rekenen op hun hulp. Je hebt de keuze tussen een gratis basisbepaling of een betalende, meer uitgebreide versie. Vervolgens beschikken ze over een aantal verkoopovereenkomsten om alles netjes vast te leggen. Daarnaast kan je bij webshopovername terecht voor een scan van je (toekomstige) webshop. er wordt onder andere gekeken naar de technieken die gebruikt worden, de zoekmachine optimalisatie en het juridische onderdeel van de webshop. Wens je je webshop te optimaliseren, dan is zo een scan een handige meerwaarde.


Tevreden gebruikers of veelvuldige klachten?

Heb jij reeds samengewerkt met WebshopOvername? Dan vernemen wij graag van jou hoe je deze zou beoordelen. Op basis van jouw reviews en beoordelingen kan een concreet beeld gesteld worden over de algemene tevredenheid van klanten. Hoe was de service? Ben je tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding? Verliep het proces eenvoudig of eerder omslachtig? Zijn er dingen die je graag anders had gezien? Denk je er over na om met dit bedrijf in zee te gaan? Op basis van de beoordelingen van je voorgangers kom je snel te weten of het de moeite loont. Ga dus zeker even snuisteren tussen de reviews van gebruikers met echte ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

2 x overname dossier

2x overname dossier aangekocht en nooit iets ontvangen. Ook via support word ik wandelen gestuurd.

D

D. Lebb

12-01-2021

0