NederlandReview

    Ervaringen Waardevolle Mening

    Wanneer je wat tijd over hebt en het leuk vindt om je mening te geven over dingen, kun je meedoen aan allerlei enquêtes, zoals bij Waardevolle Mening bijvoorbeeld. Het leuke daarvan is, dat je hier punten mee verdient die je kunt opsparen voor verschillende cadeaubonnen. Een leuk extraatje dus. Wat de ervaringen zijn van andere consumenten die al ingeschreven staan bij deze online enquêtefirma lees je hier.

    Over Waardevolle Mening

    Waardevolle Mening valt onder Research Now, de grootste online enquêtefirma die er is op de Wereld en in 1999 werd opgericht. Zij willen hun leden een leuke en simpele manier bieden om beloningen te verdienen voor het invullen van enquêtes en het testen van producten. Op deze manier kunnen de leden van Waardevolle Mening een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende industrieën. Waardevolle Mening is lid van de belangrijkste organisaties voor marktonderzoek, waaronder: The Marketing Research Association (MRA), ESOMAR, The Market Research Society (MRS).

    "Ik verdien €20.000 per maand!" - De Mensenmening | SLAM!

    Diensten

    Als je mee wilt doen aan online enquêtes voor het sparen van cadeaubonnen kun je je bij Waardevolle Mening aanmelden. Je moet dan wel in Nederland wonen en minimaal 16 jaar oud zijn. Je vult dan je voor- en achternaam in, je geboortedatum, adres en e-mail adres en je moet dan nog akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Vervolgens krijg je vanzelf e-mails toegestuurd wanneer er weer een nieuwe enquête klaarstaat. Als je na inschrijving je profiel helemaal invult, kunnen ze de enquêtes beter afstemmen op jouw levensstijl en interesses. Je persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven zonder jouw toestemming.

    Beloningen

    Voor het invullen van enquêtes krijg je Opinion Points toegekend. Deze staan voor een waarde. Wanneer je voldoende punten hebt gespaard kun je deze inruilen tegen waardebonnen. Je hebt de keuze uit:

    • Bol.com cadeaukaart
    • Zalando cadeaubon
    • Waardebon VVV irischeque
    • Nationale EntertainmentCard

    Klachten

    Als je problemen hebt met het registreren of andere dingen kun je kijken bij de veelgestelde vragen of contact opnemen met het ledenserviceteam. Als je niet langer mee wenst te doen, kun je je op elk moment uitschrijven. Hierbij raak je wel je Opinion Points kwijt, dit kan ook gebeuren als je langer dan 365 dagen niet actief bent geweest.

    Laat hier ook jouw review achter!

    Doe jij al mee met de onderzoeken van Waardevolle Mening? Levert het zoveel op als je had verwacht, of moet je wel erg veel enquêtes invullen voordat je een cadeaubon bij elkaar hebt gespaard? Laat hier je mening achter, zodat anderen beter kunnen beslissen of ze ook mee willen doen!

    Gaat het sparen voor cadeaubonnen snel en zijn de enquêtes van Waardevolle Mening leuk om in te vullen? Of duurt het volgens de ervaringen juist lang?

    Waardevolle Mening
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    3
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    3.2
    Leveren
    rating
    2.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Waardevolle Mening

    Uw beoordeling

    enquetes

    Bij deze ook een positief bericht. Ik ben intussen 4 jaar lid van Waardevolle Mening en tot dusver alleen positieve ervaringen. Met het invullen van enquetes moet je wel consequent zijn in je situatie en niet je 'profiel' wijzigen om maar in aanmerking te komen om mee tekunnen doen aan enquetes. Ik 'mis' circa 50% van de enquetes omdat ik niet voldoe aan het profiel, maar ik doe dus met 50% wel mee. Met het omzetten van mijn tegoed heb ik geen enkel problem gehad tot nu tot (circa 10,- per 2 maanden).

    Door: Aart van Tussenbroek03-05-2020
    Roger15-06-2020

    En hoe is het nu want ik zit al een halve maand te wachten op 40€ bol.com

    Cees davelaar26-08-2020

    Bijna een maand op een bol. Com van € 10 Te wachten

    Anna06-11-2020

    Mee eens... ik had tot augustus 2020 ook geen problemen. Kreeg vaak enquêtes, die je inderdaad niet allemaal kon invullen. Inwisselen verliep ook soepel. Nu vanaf augustus geen enquête meer gehad. Heel raar. Het lijkt wel alsof het bedrijf niet meer bestaan?!?!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Opgelicht

    Echte oplichters
    Zo ga je niet met mensen om. Heleboel equetes ingevuld, en als je een beloning wil claimen dan is je account opgeschort omdat je gefraudeerd hebt. Dit is zo erg om als fraudeer neergezet te worden terwijl je trouw en eerlijk enquetes invult. Het is een grote schande dat dit in Nederland gebeurd terwijl er zoveel klachten zijn over dit bedrijf.

    Door: Hanna14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    scammer

    scammers

    Door: Farshid23-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    TRAP ER NIET IN!

    TRAP ER NIET IN!
    In het begin kreeg ik regelmatig enquêtes, die ik allemaal eerlijk heb ingevuld. Toen ik eenmaal een beloning wilde innen kreeg ik een foutmelding. Sindsdien ook geen enquêtes meer ontvangen. Ik heb hiervoor gemaild, maar ik kreeg een reactie dat mijn account wordt opgeschort...
    Waardeloos! Al mijn tijd verspild!

    Door: Veerle Horsting24-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    50 euro bol.com tegoed

    Dit is pure oplichting, ze betalen niet uit en doen vrolijk alsof ze alles zo snel mogelijk gaan verwerken. Wacht nu al bijna 20 dagen op een bon, maar waardevolle mening stuurt het niet op.

    Dit is pure oplichting en moet een einde aankomen, wie helpt mij met naar Tim Hofman of de rechter stappen. Andere gedupeerde die hier interesse in hebben?

    Door: Max16-06-2020
    Kim21-06-2020

    Yes zit met hetzelfde €53 aan tegoed maar krijg niks uitgekeerd.

    Lotte12-10-2020

    HIer hetzelfde helaas!

    Michel 20-10-2020

    Stelletje hufters zijn het ik heb nog 80 euro tegoed en ik wordt beschuldigd van fraude zodat ze niet hoeven uit te betalen.

    C26-01-2021

    Bij mij ook gebeurd, allemaal tim hofman benaderen en opdoeken deze oplichters

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    OPLICHTERS

    Ik heb enige tijd enquetes voor Waardevolle Mening ingevuld. Opeens kreeg ik geen nieuwe enquetes meer en wilde ik mijn beloningen in bonnen laten uitbetalen. Dit lukte niet en ik moest contact opnemen met de klantenservice.

    Vervolgens krijg ik dit als reactie:
    elaas is de nauwkeurigheid en opmerkzaamheid van uw accountactiviteit gemarkeerd en na controle van uw account zijn we gedwongen uw account op te schorten.
    Als lid van ons programma mag u maar één account hebben, geeft u nauwkeurige profielinformatie en antwoorden op enquêtes. U dient ook bedachtzaam en attent te zijn in het reageren op onze enquêtes. Wanneer we ons zorgen maken over een van deze programmaregels, zijn we verplicht stappen te ondernemen om accounts te onderzoeken en helaas op te schorten.

    Ik heb maar een account en alle vragenlijsten en profielinformatie eerlijk en zorgvuldig ingevuld. Meer uitleg dan bovenstaande, bevoordeeld wat ik dan zogenaamd verkeerd heb gedaan, krijg ik niet.

    Wees dus gewaarschuwd voor deze oplichters. Ze laten je vragenlijsten invullen en beschuldigen je dan van fraude zodat ze niet hoeven uit te betalen. Makkelijk verdiend toch?

    Door: Sanne G.13-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichter noemt mij oplichter

    Tijdenlang heb ik keurig en consciëntieus enquêtes ingevuld en ineens kwam er niets meer binnen. Uiteindelijk toch maar eens gemaild met de vraag waarom er niets meer kwam. Krijg ik te horen dat de "nauwkeurigheid en opmerkzaamheid van mijn accountactiviteit zijn gemarkeerd" en dat mijn account permanent is opgeschort. Kortom ... ik word beschuldigd van oneerlijkheid en dus oplichting? Lekker fraai en naar de opgebouwde centjes kan ik fluiten. En in elke mail dat super irritante 'bedankt voor uw begrip' ... nee sorry, ik heb geen begrip voor onterechte beschuldigingen.

    Door: Yvonne Bles26-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Cadeaubon

    Ik heb precies hetzelfde meegemaakt. Zolang je enquêtes invult hoor je niks en wordt je tegoed netjes bijgeschreven. Maar zodra je wil verzilveren krijg je een foutmelding en daarna de mededeling dat je account is opgeschort. Mij is volstrekt onduidelijk wat ik fout heb gedaan. En een verklaring krijg ik niet. Ik voel me opgelicht en uitgebuit omdat ze mijn account net zo lang hebben gebruikt tot ik een uitbetaling vroeg.

    Door: Marianne 01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    uitbetalen tegoed

    Wat en waardeloze boel, ik doe al jaren mee met het invullen van de enquetes, nu mijn saldo 152 euro is en ik het wil uitbetalen krijg ik elke keer een foutcode, en de melding dat ik contact met hen moet opnemen. Dit heb ik gedaan en dan uiteindelijk krijg ik te horen dat mijn account tot twee keer toe beoordeeld is en dat hij is opgeschort. De reden geven ze niet maar mijn tegoed is verloren gegaan.
    Dit zonder enige aanleiding dan wel een waarschuwing vooraf.
    Heel slecht en ik ben het er dan ook niet mee eens.
    Kunnen ze dit zomaar doen? en terug reageren ho maar!!! Ze zijn heel slecht bereikbaar.

    Door: joyce meeuwissen07-10-2019
    Malinowska12-08-2020

    Jou hebben ze flink te grazen genomen zeg !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Oplichting

    Opgelicht
    Ik doe al een paar jaar mee met het online invullen van enquetes van Waardevolle Mening.
    Op 20-08-2018 bedacht ik me dat ik de opgebouwde punten ter waarde van 30 euro weleens kon gaan verzilveren.

    Ik heb dus de route gevolgd die daarvoor nodig was en heb een ontvangstmail retour gehad dat het ongeveer 6-8 weken zou duren eer ik (in dit geval 3 VVV bonnen) thuis kon verwachten.

    Tot op heden heb ik nog steeds niets binnen en je kunt ze verder niet per mail of telefoon bereiken.

    Ik heb dus het vermoeden dat ik opgelicht ben en wil hiervoor anderen waarschuwen, maar zou ook heel graag hebben dat er in het programma aandacht aan wordt besteedt

    Door: Hossein Yousefi06-11-2018
    F.E. van Putten10-06-2020

    Waarde Volle Mening heeft nu al weken problemen met het versturen van Bol.Com en andere vouchers. Ik heb momenteel 20 euro aan Bol.Com bonnen aangevraagd en niet gekregen. Ze blijven de status in afwachting behouden. Diverse mails gestuurd maar krijg alleen de reactie dat het binnen 6 tot 9 werkdagen wordt opgestuurd. Naar mijn mening kan WaardeVolleMening niet meer aan zijn verplichtingen voldoen en is het failliet. Ze zeggen daarover niets omdat zo de goed getrouwe deelnemers de onderzoeken blijven invullen op zo nog steeds geld te vangen. Bij deze een waarschuwing. Laat je tegoed niet oplopen boven 10 euro en wacht dan eerst af of de geclaimde bonnen bij je binnen komen voordat je een nieuw onderzoek invult. Als je de bonnen niet ontvangt vul dan geen onderzoeken meer in. Tenslotte voor diegene die een vordering hebben op WaardeVolleMening in de vorm van vouchers en die niet toegezonden krijgen ga aangifte doen wegens oplichting bij de politie in je woonplaats. Bij gebrek aan een Nederlandse adres kun je altijd het adres van de moedermaatschappij gebruiken namelijk: The Panel Manager c/o Dynata Global UK Limited 160 Queen Victoria Street London EC4V 4BF UK Bedrijfsnummer engelse KVK 3975073

    F.E. van Putten18-06-2020

    Aanvulling op bovenstaande. Het is gebleken dat ze met een nieuw computersysteem voor het versturen van de vouchers bezig zijn geweest. De problemen zijn nu opgelost en ik heb alle waardebonnen van Bol.Com ontvangen. Waardevollemening zou ik willen adviseren dat als er zulke problemen zich aandienen dit aan een ieder te melden zodat bovenstaande problemen worden voorkomen. Het maakt in principe niet uit dat het wat langer gaat duren als je maar de zekerheid hebt dat de vouchers worden verstuurd

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Waardevolle Mening een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Waardevolle Mening. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Waardevolle Mening actief?

    Waardevolle Mening is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Waardevolle Mening gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.