Vlucht-vertraagd.nl

5
5.4

Bestellen

4.8

Service

4.7

Prijs

5

Levering

47.2%

Zou hier weer kopen

Vlucht-vertraagd.nl

Dat je vlucht vertraagd is en je daarom lang op het vliegveld zit en minder tijd door kan brengen op je vakantieadres is al vervelend genoeg. Maar de kans is ook nog eens dat je al je geld kwijt bent terwijl de vlucht helemaal afgelast wordt en je dus nergens heen gaat. Bedrijven zoals Vlucht-Vertraagd.nl kunnen je helpen (een deel van) het betaalde bedrag terug te krijgen. Maar hoe makkelijk kan het zijn om via hun website uit te zoeken of je bij jouw vlucht recht hebt op geld terug? Zal Vlucht-Vertraagd.nl je ook daadwerkelijk dit bedrag uit gaan betalen? En wat voor klantenservice kun je van Vlucht-Vertraagd.nl verwachten? De enige mensen die hier iets over te melden hebben zijn reizigers die al eens geld terug hebben gevraagd via Vlucht-Vertraagd.nl. Lees hun reviews om te ontekken wat Vlucht-Vertraagd.nl nou echt doet. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om uit te zoeken of Vlucht-Vertraagd.nl iets voor jou kan doen.

Over Vlucht-Vertraagd.nl

Vlucht-Vertraagd.nl is een bedrijf dat je helpt om geld terug te krijgen als de vlucht die je hebt geboekt vertraagd is. Het gebeurt wel eens dat een vlucht veel te laat vertrekt of zelfs helemaal niet opstijgt. Jij zit dan maar in de terminal te wachten tot je eindelijk aan boord mag. Zelfs Tax Free shoppen is na een aantal uur niet leuk meer. Dit allemaal terwijl je toch aardig wat geld hebt neergeteld voor je vlucht. Volgens Vlucht-Vertraagd.nl heb je soms wel recht op een schadevergoeding tot €600 euro per persoon. Hier kan je dus recht op hebben als je vlucht is vertraagd maar ook als de vlucht wordt geannuleerd of als je overboekt bent. Je loopt immers misschien hierdoor wel een belangrijke zakenafspraak mis of kunt een dag minder gebruik maken van het hotel dat je hebt geboekt. Op hun website beweren ze dat wel liefs 98% van de rechtzaken die ondersteund zijn door Vlucht-Vertraagd.nl werden gewonnen.

 

Diensten van Vlucht-Vertraagd.nl

Je vraagt je nu misschien af hoe dat allemaal werkt. Het is eigenlijk vrij simpel. Je hoeft alleen maar je vluchtnummer en vluchtdatum in te vullen. Vlucht-Vertraagd.nl checkt dan je vlucht om te zien of jij recht zou kunnen hebben op een schadevergoeding en zo ja, hoeveel dit dan is. Heb je nergens recht op, dan hoef je ook niet te betalen voor het onderzoek wat Vlucht-Vertraagd.nl heeft gedaan. Dit noemen ze hun “no cure no pay” principe. Je betaalt dus alleen bij succes. Daarnaast heeft Vlucht-Vertraagd.nl een klantenservice om reizigers te helpen die toch nog een vraag of probleem hebben.\

Klachten, Complimenten en Tips voor Vlucht-Vertraagd.nl

Heb jij wel eens je vlucht gecheckt op Vlucht-Vertraagd.nl? Zo ja, dan willen wij graag weten hoe dat in zijn werk ging. Was het makkelijk om je vlucht te checken via hun website? Heb je inderdaad een schadevergoeding gekregen doordat je de vlucht op hun website gecheckt hebt? En wat voor klantenservice verleende Vlucht-Vertraagd.nl je toen je ze nodig had? Schrijf je eigen Vlucht-Vertraagd.nl review en vertel ons wat jij over Vlucht-Vertraagd.nl denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (36)

Anderen bekeken ook

close

Vlucht-vertraagd.nl

Vergelijk reviews en bekijk Vlucht-vertraagd.nl