Vlucht-vertraagd.nl

5.6

Bestellen

5

Service

4.9

Prijs

5.2

Levering

48.7%

Zou hier weer kopen

Vlucht-vertraagd.nl

Dat je vlucht vertraagd is en je daarom lang op het vliegveld zit en minder tijd door kan brengen op je vakantieadres is al vervelend genoeg. Maar de kans is ook nog eens dat je al je geld kwijt bent terwijl de vlucht helemaal afgelast wordt en je dus nergens heen gaat. Bedrijven zoals Vlucht-Vertraagd.nl kunnen je helpen (een deel van) het betaalde bedrag terug te krijgen. Maar hoe makkelijk kan het zijn om via hun website uit te zoeken of je bij jouw vlucht recht hebt op geld terug? Zal Vlucht-Vertraagd.nl je ook daadwerkelijk dit bedrag uit gaan betalen? En wat voor klantenservice kun je van Vlucht-Vertraagd.nl verwachten? De enige mensen die hier iets over te melden hebben zijn reizigers die al eens geld terug hebben gevraagd via Vlucht-Vertraagd.nl. Lees hun reviews om te ontekken wat Vlucht-Vertraagd.nl nou echt doet. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om uit te zoeken of Vlucht-Vertraagd.nl iets voor jou kan doen.


Over Vlucht-Vertraagd.nl

Vlucht-Vertraagd.nl is een bedrijf dat je helpt om geld terug te krijgen als de vlucht die je hebt geboekt vertraagd is. Het gebeurt wel eens dat een vlucht veel te laat vertrekt of zelfs helemaal niet opstijgt. Jij zit dan maar in de terminal te wachten tot je eindelijk aan boord mag. Zelfs Tax Free shoppen is na een aantal uur niet leuk meer. Dit allemaal terwijl je toch aardig wat geld hebt neergeteld voor je vlucht. Volgens Vlucht-Vertraagd.nl heb je soms wel recht op een schadevergoeding tot €600 euro per persoon. Hier kan je dus recht op hebben als je vlucht is vertraagd maar ook als de vlucht wordt geannuleerd of als je overboekt bent. Je loopt immers misschien hierdoor wel een belangrijke zakenafspraak mis of kunt een dag minder gebruik maken van het hotel dat je hebt geboekt. Op hun website beweren ze dat wel liefs 98% van de rechtzaken die ondersteund zijn door Vlucht-Vertraagd.nl werden gewonnen.


 


Diensten van Vlucht-Vertraagd.nl

Je vraagt je nu misschien af hoe dat allemaal werkt. Het is eigenlijk vrij simpel. Je hoeft alleen maar je vluchtnummer en vluchtdatum in te vullen. Vlucht-Vertraagd.nl checkt dan je vlucht om te zien of jij recht zou kunnen hebben op een schadevergoeding en zo ja, hoeveel dit dan is. Heb je nergens recht op, dan hoef je ook niet te betalen voor het onderzoek wat Vlucht-Vertraagd.nl heeft gedaan. Dit noemen ze hun “no cure no pay” principe. Je betaalt dus alleen bij succes. Daarnaast heeft Vlucht-Vertraagd.nl een klantenservice om reizigers te helpen die toch nog een vraag of probleem hebben.\


Klachten, Complimenten en Tips voor Vlucht-Vertraagd.nl

Heb jij wel eens je vlucht gecheckt op Vlucht-Vertraagd.nl? Zo ja, dan willen wij graag weten hoe dat in zijn werk ging. Was het makkelijk om je vlucht te checken via hun website? Heb je inderdaad een schadevergoeding gekregen doordat je de vlucht op hun website gecheckt hebt? En wat voor klantenservice verleende Vlucht-Vertraagd.nl je toen je ze nodig had? Schrijf je eigen Vlucht-Vertraagd.nl review en vertel ons wat jij over Vlucht-Vertraagd.nl denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (39)

Vlucht-Vertraadg.nl

Super easy, helpful and quick. 100/10 - thank you for getting my compensation!!!!! So slay.

G

Giulia

27-02-2024

0

Klm claim

Mijn probleem was zeer snel opgelost

L

Lotte D

27-02-2024

0

Vlucht vertraagd

Slechte communicatie en geld innen bij ons op een grove manier terwijl vlucht vertraagd niks voor ons gedaan heeft!

S

Sab

03-01-2024

0

Top

Snelle goede service!!

K

Kate

12-10-2023

0

1000 euro compensatie

Ik en mijn vrouw hebben 1000 euro compensatie gekregen voor onze vertraagde vlucht. Dank je!

J

Joric

10-08-2023

0

Bedankt

Bedankt voor de vlotte afhandeling van mijn claim

U

U.B.

24-07-2023

0

Vlucht-vertraagd.nl

Top service! Zelf geprobeerd geld terug te krijgen van Ryanair maar die gaven geen gehoor. Vervolgens claim ingediend bij Vlucht-vertraagd.nl en compensatie ontvangen. Het heeft wel een tijd geduurd maar de waardering is groot want in die tijd hebben ze een rechtszaak voor ons gestart en met succes. Van harte aan te bevelen want zelf kom je er niet uit.

J

Jonathan

21-07-2023

0

Vlucht compensatie

Echt blij met de service van Vlucht-Vertraagd.nl! Ik kreeg heel snel geld en hun communicatie is goed.

M

Maike

20-07-2023

0

Vlucht compensatie

Toppie

M

MU

18-07-2023

0

AFRADER!!!!

Zeker een afrader. Nemen alleen via mail contact wat helemaal niet handig is. Geen nummer niks aangegeven om te kunnen bellen. Op site staat ook geen optie om de claim terug in te kunnen trekken! Als je maanden niks van iemand hoort dan annuleer je toch die claim of dan BEL JE?! AFRADER

E

EM

15-05-2023

0

Vlucht werd geannuleerd; claim bij luchtvaartmaatschappij

Na wat miscommunicatie is het goed opgepakt door Vlucht-vertraagd.nl. Ik kan op deze site mijn vorige review niet aanpassen voor een update. Tip: Bel klanten / wees telefonisch bereikbaar aub!

G

Gürkan Aksu

08-05-2023

0

Top

Kreeg 500 eur voor mijn vlucht. Dank!

L

Luc

08-05-2023

0

alles goed

Ik heb net een e-mail gekregen dat ik mijn compensatie zal krijgen! Nu op geld wachten. Dank je wel

A

Ana

05-05-2023

0

Vlucht compensatie

Zeer goed geholpen zelfs toen het a lang duurde

A

Anette

05-05-2023

0

Het heeft ongeveer 6 maanden geduurd, maar dankzij hun hulp kreeg ik eindelijk mijn vergoeding. Dank je!

J

Julia b

05-05-2023

0

Vlucht compensatie

Bedankt voor de goede hulp. Ik kreeg mijn compensatie na twee maanden.

T

Thijs

04-05-2023

0

Claim geannuleerde vlucht -OPLICHTING

Het zijn oplichters. Als zoveel mensen dit zeggen, moet hier toch iets aan gedaan worden!? Politie!? Rechtstaat!?

G

Gürkan Aksu

20-04-2023

0

Claim Vlucht Vertraagd- NIET DOEN

Ik zou iedereen afraden om in zee te gaan met dit bedrijf. Vorig jaar een claim ingediend waarna we iedere maand bericht kregen via hun site dat de dossiervorming niet compleet was en er geen volmacht was ondertekend. Na een half jaar zonder enige vordering in onze claim, krijgen we opeens bericht met een factuur met een vaag linkje. Als je deze factuur niet betaalt na 14 dagen krijg je bericht van een incassobureau. In november kregen wij dus bericht dat we nog geen volmacht hadden getekend en dat dit nog ontbrak voor de start van het proces. Om deze reden hadden we de incasso ook aangevochten. Nadat de kosten waren opgelopen (een half jaar later) kregen we een mail waarin stond dat we in februari van het vorige jaar wel al de volmacht hadden getekend en dat we dus de incasso wettelijk moesten betalen. Op dit moment stond ook op onze account op vlucht-vertraagd.nl dat de volmacht ontbrak? De volmacht hebben we nooit mogen ontvangen totdat het al te laat was. Vlucht vertraagd liet ons dus geloven dat wij nooit hadden getekend zodat we de claim aan zouden vechten en de kosten op zouden lopen. GEEN ZAKEN DOEN MET DIT BEDRIJF. Ze zijn alleen op snel geld uit.

T

Tom de Boer

28-03-2023

0

claim

Onprofessioneel na 1,5 jaar nog niets gehoord. Reageren slecht, communicatie zeer slecht.

R

Rs

24-02-2023

0

Claim hier geen vertraging, oplichters

Het claimen bij deze maatschappij is pure oplichting! Ze doen helemaal niets voor je, zijn slecht bereikbaar. Gaan gewoon door als je vraagt te stoppen. No cure no pay geld niet. Maanden bezig geweest om enige communicatie over de claim waarop niet gerea

J

Joanita

08-02-2023

0