Vereniging Eigen Huis Woonpakket

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Vereniging Eigen Huis Woonpakket

Ben je zoekende naar woonverzekeringen? Dan is het Vereniging Eigen Huis Woonpakket wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit pakket en het bijbehorende bedrijf. Je leest hier alleen beoordelingen die eerlijk en onafhankelijk zijn geschreven.


Wat is Vereniging Eigen Huis Woonpakket?


Via Vereniging Eigen Huis Woonpakket zitten alle woonverzekeringen in een pakket. Dit kan handig zijn voor mensen die geen losse woonhuisverzekeringen willen afsluiten bij verschillende partijen. Wat Vereniging Eigen Huis aanbiedt kan gezien worden als een bundeling van woonverzekeringen. Je hoeft dus nooit na te denken waar je schade wilt declareren. Je kan zelf aangegeven welke verzekering je aan het pakket laat toevoegen.


De belangrijkste (woonhuis)verzekeringen zijn een opstalverzekering, inboedelverzekering, rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering.


Wie is Vereniging Eigen Huis?


Vereniging Eigen Huis is opgericht voor mensen die een huis hebben of er een willen kopen. Het betreft hier een vereniging welke onafhankelijk is. Ze stellen op te komen voor belangen van (toekomstige) woningeigenaren. Op de website kun je rustig rondkijken om te zien hoe ze jou van dienst kunnen zijn.


Op dit moment zijn er circa 800.000 personen lid van de vereniging. Zij worden bijgestaan op het gebied van verkopen en kopen van een woning. Ook worden mensen bijgestaan op het gebied van duurzaamheid en betaalbaar wonen. Ze doen dit zonder dat ze er geld mee willen verdienen. Dit bedrijf zegt te bestaan uit dienstverleners, belangenbehartigers en woningmarktexperts.


De verzekeringen


Overweeg je een verzekeringspakket via Vereniging Eigen Huis af te sluiten? Dan wil je natuurlijk weten wat wel en niet verzekerd is. Ook wil je alles weten met betrekking tot het eigen risico. Op de site van dit bedrijf staat dit allemaal vermeld in een overzicht. De opstalverzekering dekt onder andere schade op het gebied van huis, schuur, garage, schuttingen en vele andere dingen. Ook word je geholpen als je problemen ondervindt met betrekking tot glas in je huis, zonnepanelen en het balkon.


Op het gebied van inboedel wordt ook het e.e.a. vergoedt. Denk bijvoorbeeld aan bezittingen van jezelf of iemand anders die in of rondom de woning aanwezig zijn. Er wordt ook schade gedekt als het aankomt op kosten die zijn ontstaan bij verbeteringen aan het woonobject. De Aansprakelijkheidsverzekering vergoedt schade aan andere mensen en spullen van andere personen. Het gaat hierbij om zaken waar jij aansprakelijk voor bent. Op de site staat tot welke bedragen je gedekt bent.


Ten slotte kan de rechtsbijstandsverzekering je in een aantal situaties uitkomst bieden. Deze verzekering dekt kosten met betrekking tot juridische hulp. Dit kan gaan om professionele adviseurs of als je een conflict hebt over de aankoop of een bepaalde overeenkomst. Het hele gezin kan van deze dienstverlening gebruik maken.


Voorwaarden en prijzen


Er wordt aangegeven dat ze klanten scherpe prijzen en goede voorwaarden bieden. Goede verzekeringen voor een huis zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ze vinden een eerlijke prijs en goed product erg belangrijk. Jij zal niet hoeven onderhandelen met de verzekeraar. Dit wordt door Vereniging Eigen Huis voor jou gedaan. Er wordt aangegeven dat ze hun dienstverlening steeds proberen te verbeteren. Daar worden naar eigen zeggen mooie stappen in gemaakt.


Klantervaringen


Heb jij al een Vereniging Eigen Huis Woonpakket afgesloten? Dan horen we maar al te graag wat jouw ervaringen zijn. We stellen het op prijs als jij je visie over dit bedrijf en pakket deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)