NederlandReview

  Ervaringen Van Boxtel hoorwinkels

  Gehoorverlies is niets om je voor te schamen, het komt bovendien erg vaak voor. Sterker nog, 1 op de 6 volwassenen heeft een vorm van gehoorverlies. Dit kan variëren van gehoorverlies door lawaai, leeftijdgerelateerd gehoorverlies en Tinnitus. Gelukkig is hier iets aan te doen. Bij Van Boxtel hoorwinkels verkopen ze verschillende soorten hooroplossingen voor elke situatie. Hoe ervaren klanten de hoortoestellen van deze winkel? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Van Boxtel hoorwinkels

  Van Boxtel, opgericht in 1904, was voorheen een Brabants familiebedrijf dat zich specialiseerde in elektronica. In de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf dat hoortoestellen verkoopt. Stoppen met groeien en ontwikkelen doen ze niet: nog altijd proberen ze te innoveren en nieuwe producten te voegen in hun assortiment. Op dit moment strekt het assortiment zich uit van hoortoestellen, onderhoudsproducten en batterijen tot oor verzorgingsproducten, hulpmiddelen en gehoorbescherming.

  Bij Van Boxtel hoorwinkels helpen en adviseren ze je bij het kopen van het goede hoortoestel voor jou. Zo heeft de winkel allerlei verschillende soorten hooroplossingen, zoals hoortoestellen voor in het oor (IHO), achter het oor (AHO) of een luidspreker voor in het oor (LIHO). Wat vinden de klanten van de service en adviezen die er worden gegeven? Worden ze goed geholpen? En bevalt het hoortoestel goed? Is deze precies goed voor hun situatie?

  Benieuwd naar de fysieke Van Boxtel hoorwinkel? Bekijk deze video!

  Diensten Van Boxtel hoorwinkels

  Wanneer je jouw ideale hoortoestel hebt gevonden, kun je gaan bestellen. Bij Van Boxtel hoorwinkels kan je betalen met iDEAL, Maestro, Bancontact/Mister Cash of middels betaling na ontvangst. Als je je bestelling voor 15:00 uur hebt geplaatst, wordt hij dezelfde dag nog verstuurd. De verzendkosten hangen af van de grootte van je bestelling: voor pakketpost betaal je €4,95 en voor brievenpost betaal je €1,50. Bij bestellingen vanaf €50 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

  Garantie, vragen en klachten bij Van Boxtel hoorwinkels

  Op alle producten van Van Boxtel hoorwinkels geldt een garantietermijn van 1 of 2 jaar. Dit termijn hangt af van het artikel en wat er is aangeschreven in de beschrijving van het artikel. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie bij verkeerd gebruik van het product, verkeerde reparaties door andere dealers of defect door val-, stoot- vocht- en/of drukschade.

  Heb je vragen over je product? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina van Van Boxtel hoortoestellen. Als je vraag hier niet tussen staat kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar contact@vanboxtelhoorwinkels.nl of door te bellen naar 088 – 52 52 052. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 uur.

  Als je een klacht hebt, kun je contact opnemen per e-mail of per telefoon. De medewerkers van de afdeling klachtcontact zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Heb jij al ervaring met de producten van Van Boxtel hoorwinkels? Zo ja, wat is er zo goed aan de producten en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je nog niet bekend bent met deze winkel, zit je hier goed! Oriënteer je op de verschillende bedrijven in de branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Als je besluit om bij Van Boxtel hoorwinkels iets aan te schaffen, wees dan niet bang om zelf ook een review achter te laten!

  Van Boxtel hoorwinkels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  3.2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  3.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  2011

  Wat een balletent.
  Nooit zal ik hier gehoorapp. kopen.
  Voorheen zat er een hele fijne audicien in dat pand.
  Maar die man heeft zijn zaak over gedaan aan van Boxtel.
  Maar de service hier is zo waardeloos.
  Mijn gehoorapp. zijn inmiddels 9 jaar oud, maar ze doen het nog best.
  Dat mag ook wel want ze hebben 3500,00 euro gekost
  Ze proberen je alleen maar nieuwe gehoorapp. aan te praten.
  Ze hebben totaal geen verstand van oplaad batterijen.
  Ik heb nl. een accu, waar ik elke avond mijn gehoorapp. inzet.
  Ik hoef maar één keer per jaar nieuwe batterijen.
  En als je daar komt, gooien ze gewoon mijn batterijen weg, en zetten ze er wegwerp batterijen in.
  Het is nu al twee keer gebeurd dat ze mijn batterijen uit de prullenbak moesten vissen.
  Echt heel onkundig personeel.
  Nooit meer naar van Boxtel.

  Door: R. van Norden25-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  gehoortoestel

  eerst gehoortest gedaan, moest hoortoestel, doorverwezen ziekenhuis. Testen gehad ziekenhuis, kom met de resultaten van die testen om 2 gehoortoestellen te krijgen. zou besteld worden. nieuwe afspraak, sta voor een dichte deur. Niemand aanwezig. schijn 20 km verderop een afspraak te hebben voor een gehoortest! pardon....volgende afspraak bellen ze een uur van te voren af. Neem ik vrij voor! Geen toestellen.
  Morgen 1 gehoortoestel voor een fitting ipv 2. Zal mij benieuwen.
  Vertrouwen 0 kom hier nooit weer!!! wat een aanfluiting

  Door: flierman08-06-2020
  Takken21-06-2020

  Niet vakkundig, tijdens de test periode kreeg ik de hoortoestellen categorie-4 (€3000 )tot 2 maal toe L-R verwisseld mee naar huis. Tinnitus maskeerder kreeg men niet ingesteld. Geen reiniging instructie. Zeer slecht terugkoppeling naar audioloog. Geen software beschikbaar voor audioloog. De gehoortoestellen snel weer ingeleverd. Wat een slechte service.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Gehoortoestel

  Zeer slechte service bij aanmeten van hoortoestellen van mijn schoonmoeder zeggen dat er geen kosten zijn en dan als de kosten bij de verzekering gedeclareerd zijn een aanmaning sturen zonder factuur omdat de verzekering toch nog een vergoeding kan geven ik vind dit op zijn minst ernstige misleiding

  Door: Van den doel20-05-2020
  Elbertsen 19-06-2020

  Super slechte service bij reparatie van mijn hoortoestel. Ze hadden me verzekerd dat ik het toestel met een week terug zou hebben. Dit was belangrijk i.v.m. onze vakantie. Geen toestel ter vervanging aangeboden. Nu al 3 keer contact gehad met Van Boxtel Amersfoort. Toestel is niet terug van reparatie, dus op vakantie zonder toestel. Hoe slecht is dit. Ze hebben ook geen vervanging. Ben je al zeker 7 of 8 jaar klant. En dit heeft echt niks met Corona te maken. Hier is gewoon sprake van ontzettend slechte service.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Gehoortoestel

  Zeer slechte service.Gaan slecht om met ouderen Super lange wachttijden bij reparatie.Onvriendelijkbij bellen.

  Door: Frietman04-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Van Boxtel hoorwinkels

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Van Boxtel hoorwinkels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Van Boxtel hoorwinkels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Van Boxtel hoorwinkels actief?

  Van Boxtel hoorwinkels is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Van Boxtel hoorwinkels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.