NederlandReview

  Ervaringen Gehoortest.nl

  Stel, je twijfelt of er misschien iet s mis is met je gehoor of je wilt graag advies om dat te voorkomen. Alleen heb je geen idee hoe je zoiets aan pakt. Hier lees je reviews van ervaringen van mensen die je voor gingen met het maken van een afspraak bij een audicien. Of wie weet heb je dat van de week gedaan en wil je graag een beoordeling schrijven om zo andere mensen te helpen kiezen. In beide gevallen zit je hier goed.

  Gehoorbeschadiging

  Ooit waren gehoorbeschadigingen het gevolg van ouderdom, ziekte of ontsteking, of een ongeluk. Beroepen waar harde geluiden mee gepaard gaan, kennen als sinds jaar en dag al verplichte gehoorbescherming, om schade aan het gehoor te voorkomen of beperken. Maar wist je dat je ook van het rijden op een motor of in een cabriolet gehoorschade kunt oplopen?

  Onder jonge mensen ontstaat er helaas ook veel schade aan het gehoor. Vaak is het uitgaansleven, concert of discotheek hier debet aan, maar ook het luisteren van harde muziek via een koptelefoon is een boosdoener. Zonde, want je moet nog zo lang met je gehoor doen.

  Concertbezoek zonder gehoorbescherming kan blijvende schade veroorzaken

  Voorkomen is beter dan genezen

  Blijvende beschadiging aan het gehoor als gevolg van langdurige blootstelling aan harde geluiden, is vaak te voorkomen. Dit doe je simpelweg door oordopjes te dragen op het moment dat het geluidsniveau te hoog wordt en het aantal decibel(dB) gevaarlijk. Daarbij heb je de keuze uit op maat gemaakte oordopjes of kant en klare oordopjes. Die laatste zijn vrij makkelijk aan te komen, maar in beperkte keuze. Bij een audicien hangen zeer veel verschillende oordopjes voor allerlei doeleinden. Zodra je voor op maat gemaakte oordoppen kiest, wordt er een speciaal filter in gezet wat het beste aansluit bij waar je de dopjes voor wilt gebruiken.

  Met name jongeren lijken de stap naar oordoppen enigszins eng te vinden. Bang voor opmerkingen van anderen. Maar bedenk dan maar zo; een gehoorapparaat op je 25e of naar elkaar moeten schreeuwen, omdat je elkaar niet verstaat terwijl er geen harde geluiden zijn, of steeds ‘watzeggie’ moeten herhalen, dat is nog veel minder tof.  Wat doet een audicien?

  Een audicien is iemand die veel weet over het gehoor en geluid. Hij of zij kan je advies geven, gehoorsbescherming aanmeten of een hoortoestel voor je regelen. Tegenwoordig zie je steeds meer gehoorwinkels verschijnen, dus is het naar binnen stappen erg laagdrempelig geworden. Afhankelijk van wat je kiest, kan het zijn dat de zorgverzekering dit (deels) vergoed.

  StAr

  Deze afkorting staat voor Stichting Audicienregister. Deze organisatie bewaakt en verbetert de kwaliteit van de aangesloten audiciens en audicienbedrijven. Wel zo’n fijn idee voor de consument, want bij goede hoorzorg is belangrijk.

  Gehoortest.nl

  Via deze website kunnen mensen laagdrempelig een gratis hoortest of hooradvies aanvragen bij een van de vele audiciens die bij deze site zijn aangesloten. Momenteel zijn er meer dan 200 audiciens aangesloten, waardoor er altijd wel eentje in de buurt is. Na het invullen van een aantal gegevens op de website, wordt de consument teruggebeld om de afspraak af te ronden. Naast de mogelijkheid tot het maken van een afspraak, staat er ook veel informatie op de website en is de site bewust geschikt gemaakt om via de smartphone te bekijken. Dat is handig, want mocht iemand, jong of oud, zich schamen, kan hij of zij op het toilet de site bezoeken.

  Mocht dit proces je bekend in de oren klinken, omdat je dit allemaal al eens gedaan hebt, schroom je dan niet om hier jouw mening en ervaring te delen. Maar mocht je juist meer willen weten over de dienst van deze site, lees dan gerust de reviews en beoordelingen, zodat je je een beeld kunt vormen.

  Hier hoort u of de mensen voor u tevreden waren over de afspraken via deze website. Lees hier de reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen.

  Gehoortest.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gehoortest.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gehoortest.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gehoortest.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gehoortest.nl actief?

  Gehoortest.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gehoortest.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.