Toluna

5.3
5.3

Bestellen

4

Service

6

Prijs

6

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Toluna

Houd jij ervan om je mening te geven en te discussiëren met anderen? Een discussieforum is de uitgelezen plek om met anderen in gesprek te gaan over de meest uiteenlopende onderdelen. Maar wat is nou het beste forum? Één forum waar je terecht kunt is Toluna. Maar wat voor forum is dit? Wat voor onderwerpen zullen hier behandeld worden? Hoe goed zullen de moderatie vaardigheden van hun moderators zijn? Zullen zij ervoor kunnen zorgen dat er vriendschappelijke discussies plaatsvinden en ruzies binnen de perken worden gehouden? En hoe zal hun klantenservice omgaan met vragen, klachten en problemen van de leden van deze website? Ditkun je alleen onderzoeken door reviews te lezen van huidige en voormalige leden van Toluna. Deze leden en hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je helpen om uit te zoeken wat voor site Toluna nou echt is. Dit kan je beslissing om je wel of niet in te schrijven een heel stuk makkelijker maken.

Over Toluna

Toluna is een discussieforum. Je kunt hier met anderen discussiëren over allerlei verschillende onderwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld praten over het winnen of verliezen van je favoriete voetbal club. Maar ook een nieuw kledingmerk dat misschien wel de Nederlandse markt gaat veroveren kan aan bod komen. Soms zijn er discussies over wat je makkelijk of juist moeilijk zou kunnen missen. Ook kun je in een poll laten weten welke van de genoemde opties van jou van toepassing is.  Zo is er bijvoorbeeld de vraag of je wel eens een wereldreis zou willen maken en waarom dan (niet). Natuurlijk kun je ook zelf een discussie starten of een poll openen. Andere mensen kunnen daar dan op reageren waardoor jij verhalen te weten komt en tot inzichten komt die je daarvoor nog helemaal niet had kunnen bedenken. Op hun beloningspagina kun je cadeaubonnen en andere handige extras winnen. De Nationale Tijdschriftenbon, bijvoorbeeld, of een bon van Zalando, iTunes, Bol.com of Decathlon. Ook heeft Toluna verschillende enquêtes waaraan je kunt deelnemen.

 

Diensten van Toluna

Om deel te nemen aan de discussies en polls op Toluna moet je eerst lid worden van hun website. Dit kan door je in te schrijven via de website. Ze willen graag weten je email adres, voornaam, achternaam, geboortedatum, geslacht, land, gebruikersnaam en mobiele telefoonnummer. Wel moet je 16 jaar of ouder zijn. Ook moet je akkoord gaan met het ontvangen van enquêtes. Als je vragen hebt of tegen problemen aanloopt kun je de klantenservice van Toluna benaderen. Zij helpen je graag verder.

Klachten, Complimenten en Tips voor Toluna

Ben jij al lid van Toluna of in het verleden lid geweest? Dan willen wij graag meer horen over jouw ervaring met deze forumwebsite. Hoe makkelijk was het om je in te schrijven en lid te worden? Heb je wel eens deelgenomen aan leuke discussies op hun forum? Zijn er polls je bijgebleven? Wat vind je van de andere mensen die lid zijn van dit forum? En ben je tevreden met de manier waarop je behandeld werd voor hun klantenservice? Schrijf je eigen review en laat iedereen weten wat jij van deze forum website vindt.

Kun jij je mening kwijt op Toluna? Lees klantenreviews over dit discussiefocum met onderwerpen, discussies, pulls en vragen

 

Wil je dolgraag je mening kwijt over een bedrijf waar je laatst mee hebt samengewerkt? Ben je heel tevreden met een product of dienst en wil je het aan anderen aanraden? Of weet je juist niet zo goed welke stofzuiger van welk merk je moet kopen, en heb je daar hulp bij nodig? De community van Toluna is dan misschien wel waar je naar zoekt. Wat vinden consumenten van Toluna? Is het gebruiksvriendelijk? Kun je je échte mening erop kwijt? Is de community fijn? En hoe zit het met de beloningen die je ontvangt? Lees het hier bij NederlandReview!

 

Over Toluna

Toluna is een online gemeenschap waarop je jouw mening over bedrijven kunt achterlaten. Laat weten wat jij van diverse producten en diensten door middel van polls en meningen of door deel te nemen aan enquêtes van de clienten van Toluna. Het doel van deze vragenlijsten is om meningen te verzamelen over verschillende onderwerpen zoals media, maatschappij, levensstijl, politiek, etc. Het invullen van de enquête zal ongeveer 15 tot 20 minuten duren. Ook kun je een Battle aanmaken, waarmee je verschillende zaken kunt vergelijken en de gemeenschap een keuze laat maken. Als je zelf moeite hebt met het maken van een keuze tussen een aantal dingen, kun je een Thumb It aanmaken en andere leden laten stemmen.

Voor het invullen van enquêtes kun je een beloning ontvangen. Je krijgt beloningen in de vorm van punten die je kunt inwisselen voor allerlei dingen, zoals loten voor de prijstrekking, bonnen voor winkels of zelfs geld. Ook als je je alleen al aanmeldt en profielonderzoeken invult, kun je punten verdienen. Als je uiteindelijk genoeg punten hebt verdiend, mag je zelf bepalen welke beloningen je zou willen en wanneer je deze wilt ontvangen.

 

 

 

 

Diensten Toluna

Krijg jij nou geen genoeg van Toluna? Neem dan eens een kijkje op hun blog! Hierop posten ze allerlei berichten over nieuwe producten, hun magazine en de winnaars van de Toluna Miljonair Loterij. Om deel te nemen aan deze loterij moet je minstens 1 enquête in hebben ingevuld, moet je actief zijn binnen de community, content hebben gemaakt en moet je een profielfoto hebben geplaatst. Dit alles dient binnen de afgelopen 30 dagen plaats te hebben gevonden.

Ook kun je ze volgen op Facebook, Twitter, YouTube, Google+ en Instagram. Voor de liefhebbers heeft Toluna ook een mobiele applicatie beschikbaar gesteld voor Apple en Google Play.

 

Vragen en klachten bij Toluna

Heb je een vraag of opmerking over Toluna? Bekijk dan eerst even de FAQ-pagina. Staat je vraag daar niet tussen? Dan kun je contact opnemen de klantenservice door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31(0)20 846 67 43.

Ben je ergens ontevreden over? Een klacht kun je schriftelijk indienen. Verstuur deze naar:

Toluna Nederland B.V.

Damrak 37-I 1012 LK.

Amsterdam, Nederland

 

 

Heb jij al ervaring met de online gemeenschap van Toluna? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

Ook als je er nog geen ervaring mee hebt, zit je hier goed! Orienteer je op verschillende bedrijven binnen deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je aan te melden bij Toluna? Aarzel niet om zelf ook een review achter te laten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook

close

Toluna

Vergelijk reviews en bekijk Toluna