Testjegezondheid

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Testjegezondheid

Wil je je gezondheid laten testen door middel van een bloedonderzoek? Dan kan het wellicht raadzaam zijn om Testjegezondheid.nl eens te bezoeken. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over dit platform en bijbehorend bedrijf.


Wat is Testjegezondheid.nl?


Via Testjegezondheid.nl kun je je gezondheid testen via bloedonderzoek. De website en dienstverlening is in het leven geroepen door Check-U. Dit is een modern bedrijf. Zij vinden dat alle mensen het verdienen om te weten hoe het lichaam en de gezondheid ervoor staat. Volgens Check-U vinden veel medici het niet noodzakelijk dat je hiervan op de hoogte bent. Klachten kunnen in veel gevallen voorkomen worden. Daarom is het van belang om dingen op medisch gebied te weten. Het is bijvoorbeeld van belang om te weten hoe het ervoor staat met je cholesterolgehalte. Je kan dan tijdig je leefstijl en eetpatroon aanpassen. Dit doe je dan in overleg met de dokter. In Nederland weten veel mensen niet dat ze rondlopen met diabetes. Een glucose meting kan hier verandering in brengen.


Hoe het werkt?


Er wordt samengewerkt met laboratoria en ziekenhuizen die zich in Nederland bevinden. De bloedafname en analyses worden uitgevoerd door personeel uit het ziekenhuis of laboratorium. Achterliggende gedachte is dat iemand dan altijd van een kundige afname kan uitgaan. Check-U punten zijn bij iedereen in de buurt te vinden. Volgens dit bedrijf werken andere testers veel met testen die in het buitenland worden gedaan. Het bloed moet dan worden opgestuurd. Dit komt de kwaliteit naar eigen zeggen niet ten goede.


Inschrijven


Op de website wordt beschreven hoe je je kunt inschrijven. Je moet eerst bepalen welke test je wilt laten afnemen. Testen kunnen vergeleken worden. Er wordt ook extra informatie over vermeld op de testen overzicht pagina. Inschrijven doe je door persoonlijke gegevens door te geven. Geef aan voor welke test je in aanmerking wilt komen. Ook wordt verzocht om te laten weten in welke plaats je deze wilt laten doen. Er wordt per e-mail een ontvangstbevestiging verstuurd. Als je deze niet hebt binnen gekregen moet je in je map ongewenste e-mail kijken.


Bloedafname formulier en afspraken


Na het invullen van de informatie zal je binnen 3 werkdagen een bloedafname formulier ontvangen. Daarbij krijg je ook een uitleg en persoonlijke code om in te loggen. Er wordt ook een factuur bijgevoegd. Nadat de testpapieren zijn binnen gekomen heb je 10 dagen de tijd om een afnamepunt te bezoeken. Op dat punt wordt de bloedtest afgenomen. Het is dan niet meer mogelijk om naar een andere plaats of regio te gaan. Op de testlocaties zelf worden de openingstijden aangegeven. Er hoeft niet op iedere locatie een afspraak gemaakt te worden. Bij veel bedrijven is dit sinds de Coronaperiode wel het geval.


Betalen en uitslagen


Betalingen kunnen verricht worden via iDEAL. De betaling dient uiterlijk op de afnamedag overgemaakt te zijn. De uitslag wordt vrijgegeven als het geld op de rekening staat. In de meeste gevallen zijn uitslagen binnen 24 uur inzichtelijk. De testuitslagen kunnen bekeken worden via een dashboard. Om je in deze online omgeving te bevinden moet je inloggen met een e-mailadres en wachtwoord. Als het resultaat bekend is wordt dit eveneens gecommuniceerd via e-mail. Voor resultaten met betrekking tot Hepatitis C, Fobt en HIV moet telefonisch contact worden opgenomen. Dit doe je binnen een of twee dagen. Voor de testen Corona, Borrelia (Lyme) en CDT geldt een gemiddelde verwerkingstijd van 5 werkdagen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Testjegezondheid.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke testen heb jij laten uitvoeren? Ben je tevreden over hoe het proces is verlopen? Ga je vaker een test afnemen via Check-U? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)