Shopvoorgezondheid

6

Bestellen

6

Service

6

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Shopvoorgezondheid

Shopvoorgezondheid.nl is een online winkel waar je spullen kunt kopen ter bevordering van de gezondheid. Ga jij vanaf vandaag nooit meer naar een andere winkel als je gezondheidsartikelen nodig hebt? Wat zeggen de klanten van deze online shop? Bevelen ze je aan om hier een aankoop te doen? Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via NederlandReview.


Over Shopvoorgezondheid.nl


Shopvoorgezondheid.nl is een online shop waar je spullen kunt kopen met betrekking tot de gezondheid. Er worden artikelen verkocht in de volgende categoriesoorten: meten & wegen, licht & lucht, verzorging & zelfzorg, bescherming & veiligheid, bewegen & revalidatie, baby & kind, hulpmiddelen, thema’s en koopjeshoek. Bij het bedrijf koop je onder meer luchtbevochtigers, weegschalen, Filters & accessoires, teststrips, daglichtlampen, elektrische onderdekens, Lanaform Wake-up Lights, Clean Air Optima’s en luchtbevochtigers met ionisator.
en accessoires voor luchtbevochtigers.


Klantenservice


De openingstijden van de klantenservice zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot en met 17:00 uur. Er zijn wel enkel uitzonderingen. Dat wil zeggen dat ze niet bereikbaar zijn op de volgende feestdagen: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.


Als er vragen en/of opmerkingen zijn dan kan er contact op worden genomen met de klantenservice. Deze kun je op verschillende manieren bereiken. Telefonisch doe je dit via nummer 0413-335025. Je kunt eveneens chatten met de klantenservice. Dan kunt je direct je vraag stellen. Via de e-mail kan er ook contact op worden genomen. Het e-mail adres is: service@shopvoorgezondheid.nl. Vrijblijvend deskundig advies


Bestellingen die je voor 23:59 uur doet arriveren de volgende dag in huis. Er is gratis verzending vanaf € 30,-. Er is een speciale pagina waar je alles kunt lezen als je een bestelling wilt doen via dit bedrijf. Lees dit altijd voorafgaande aan een bestelling. De procedures/voorwaarden kun je lezen op de website van het bedrijf.


Als je het verkeerde product hebt besteld of je hebt iets anders gezien heb je dertig dagen om het artikel terug te sturen. Als je wilt ruilen geldt hetzelfde. Neem dan wel contact op met de klantenservice. Er is een procedure met betrekking tot ruilen en/of retour sturen van goederen.


Er zijn diverse betaalmogelijkheden. Zo kun je gratis met iDEAL betalen. Er kan vooraf met bankoverschrijving betaald worden. Er kan een PayPal betaling gedaan worden. Creditcards VISA en Mastercard worden geaccepteerd, je kunt betalen met bancontact en je kunt pinnen in het magazijn. Er kan eveneens achteraf betaald worden.


Ontevredenheid klanten


Als klanten ontevreden zijn dan worden ze geacht dit door te geven aan de klantenservice. Men probeert dan samen een oplossing te vinden. Mocht je er met het bedrijf toch niet uitkomen kan er schriftelijk een klacht worden ingediend. De klacht kan ingediend worden bij Shopgezondheid.nl. De klacht moet verstuurd worden onder vermelding van naam, woonplaats, adres en bestelnummer. Dit moet naar het volgende adres:


Shopvoorgezondheid.nl
T.a.v. afdeling klachten
Postbus 799
5400 AT Uden


Het bedrijf stelt binnen 5 dagen na ontvangst van de klacht in actie te komen. Als beide partijen er niet uitkomen dan kun je naar de Geschillencommissie Thuiswinkel stappen. Een andere mogelijkheid is contact opnemen met Thuiswinkel Waarborg of via het Europese ODR Platform.


Wat zijn de ervaringen van klanten bij Shopvoorgezondheid.nl?


Heb jij weleens bij Shopvoorgezondheid.nl een bestelling gedaan? Was je tevreden over het artikel? Hoe verliep de bestelprocedure. Kwamen de artikelen op tijd aan? Wat vind je van de prijzen die er gehanteerd worden? Zou je vaker bij Shopvorgezondheid.nl gaan bestellen? Zou je dit bedrijf aanbevelen bij andere klanten? Jouw mening is goud waard. Laat je review achter via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Welke dienst of wat voor product heb je gekocht?

J

Je naam

21-12-2022

1

Daglichtlamp Fysic FW-400

Een eenvoudige makkelijk bedienbare daglichtlamp - compact in formaat, die precies doet wat hij moet doen. Iedereen kan dit apparaat bedienen. Ik gebruik hem nu een paar weken en ben zeer tevreden. Geen overmatige productie van warmte - werkt geluidloos.

H

Hetty Koenraads

05-02-2022

1