NederlandReview

  Ervaringen Splash Lease

  Als je gaat studeren en een plek hebt gevonden in een studentenhuis, dan heb je flink wat spulletjes nodig. De kleine huisraad zoals kopjes, glazen en borden zijn zo duur nog niet, maar je zult ook een wasmachine, televisie, koelkast en dergelijke moeten hebben. Daarom is er Splash Lease, een bedrijf waar je voor een klein bedrag per maand apparaten kunt huren. De service is inbegrepen, dus geen zorgen als iets niet werkt. Hoe deze dienst bij andere studenten bevalt lees je hier.

  Over Splash Lease

  Splash Lease is ontstaan als een spontaan idee tijdens een avond uit in 1989. Twee studenten waren ideeën aan het spuien over wat ze in de toekomst zouden gaan doen. Eén van hen kreeg de ingeving om wasmachines aan studenten te verhuren. Al snel werd een advertentie in de Gouden Gids geplaatst, destijds nog dé plek om bedrijven en diensten te vinden. Inmiddels is het idee een bedrijf wat vandaag nog steeds bestaat en groeit, en wat in heel Nederland verschillende apparaten aan studenten verhuurt.


  Even binnenkijken in een Gronings studentenhuis

  Diensten

  Bij Splash Lease worden verschillende apparaten in de verhuur aangeboden aan studentenhuizen in Nederland. Je moet dus minimaal met twee studenten op één adres wonen. Ze verhuren de volgende apparaten:

  • Wasmachines
  • Drogers
  • Wasdroogcombinaties
  • Vaatwassers
  • Koelkasten
  • Fornuizen
  • Televisies

  Hoe het werkt

  Het huren van een apparaat is erg eenvoudig. Kies op de website het apparaat wat je wilt huren en kies voor een huurtermijn, hoe langer het huurperiode duurt, hoe lager de maandprijs wordt. Vervolgens levert Splash Lease het apparaat gratis bij je thuis en sluit deze ook voor je aan. Heb je nog een oud apparaat staan? Dan nemen zij die gratis voor je mee. Je betaalt een vaste prijs per maand, en als je een storing hebt dan kun je contact opnemen met een Splash Lease die ervoor zorgt dat een monteur het probleem komt verhelpen. Lukt dit niet, dan krijg je zo snel mogelijk een vervangend apparaat. Dit kost niets extra. Als je gaat verhuizen mag je het apparaat meenemen, je kunt het contract ook zonder kosten online overdragen aan je huisgenoten, ook handig als je klaar bent met je studie. Na je afgesproken huurtermijn kun je je contract opzeggen met een opzegtermijn van één maand, maar je kunt ook contact opnemen over de mogelijkheid om het apparaat te kopen.

  Betaling

  Je maandelijkse bedrag wordt via een automatische incasso maandelijks afgerekend. Je kunt zelf een moment kiezen waarop zij het bedrag afschrijven, de 1e van de maand, de 15e of rond de datum waarop je je studiefinanciering ontvangt. Als er een keer te weinig op je rekening staat ontvang je een berichtje van Splash Lease, je kunt dan alsnog via Mijn Splash betalen.

  Klachten

  Natuurlijk kan er ook bij Splash Lease wel eens iets misgaan. Daarom horen ze het graag van je als je een klacht hebt. Geef deze dan telefonisch door via (088) 19 901 11. Of stuur een e-mail, extra handig als je foto’s mee wilt sturen ter verduidelijking. Dit kan naar info@splash.nl.

  Wat zijn jouw ervaringen met Splash Lease?

  Heb jij één of meerdere apparaten gehuurd via Splash Lease? Vertel hier dan hoe je dit bevalt of hoe je dit bevallen is. Zou je het ook aan anderen aanraden of juist niet, en waarom wel/niet? Hier op NederlandReview delen wij ervaringen met elkaar, zodat wij van elkaars reviews kunnen leren!

  Wat zijn de ervaringen met Splash Lease, kun je bij hen voordelig onbezorgd een fornuis of wasmachine huren, of valt de service en de huurprijs tegen?

  Splash Lease
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Splash Lease

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Splash Lease een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Splash Lease. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Splash Lease actief?

  Splash Lease is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Splash Lease gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.