Splash Lease

Alle reviews

Splash Lease

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Zoveilig.nl
3 reviews

Inbrekers in Nederland worden steeds slimmer. Jij ook? Het wordt steeds makkelijker voor inbrekers om je huis binnen te komen. Dit is natuurlijk ge...

123Wonen
9 reviews

De Nederlandse huurmarkt kan een intimiderende plek zijn voor zowel de verhuurder als de huurder. Het aanbod is groot, maar vaak zijn de verwa...

Directwonen.nl
104 reviews

Ook van plan te huren via Directwonen.nl? Vind hier alle informatie die je nodig hebt om een verstandige keus te maken. Directwonen is een overkoep...

Skala
31 reviews

Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goede deal? Via Skala k...

Splash Lease

Als je gaat studeren en een plek hebt gevonden in een studentenhuis, dan heb je flink wat spulletjes nodig. De kleine huisraad zoals kopjes, glazen en borden zijn zo duur nog niet, maar je zult ook een wasmachine, televisie, koelkast en dergelijke moeten hebben. Daarom is er Splash Lease, een bedrijf waar je voor een klein bedrag per maand apparaten kunt huren. De service is inbegrepen, dus geen zorgen als iets niet werkt. Hoe deze dienst bij andere studenten bevalt lees je hier.

Over Splash Lease
Splash Lease is ontstaan als een spontaan idee tijdens een avond uit in 1989. Twee studenten waren ideeën aan het spuien over wat ze in de toekomst zouden gaan doen. Eén van hen kreeg de ingeving om wasmachines aan studenten te verhuren. Al snel werd een advertentie in de Gouden Gids geplaatst, destijds nog dé plek om bedrijven en diensten te vinden. Inmiddels is het idee een bedrijf wat vandaag nog steeds bestaat en groeit, en wat in heel Nederland verschillende apparaten aan studenten verhuurt.


Diensten
Bij Splash Lease worden verschillende apparaten in de verhuur aangeboden aan studentenhuizen in Nederland. Je moet dus minimaal met twee studenten op één adres wonen. Ze verhuren de volgende apparaten:

  • Wasmachines
  • Drogers
  • Wasdroogcombinaties
  • Vaatwassers
  • Koelkasten
  • Fornuizen
  • Televisies

Hoe het werkt
Het huren van een apparaat is erg eenvoudig. Kies op de website het apparaat wat je wilt huren en kies voor een huurtermijn, hoe langer het huurperiode duurt, hoe lager de maandprijs wordt. Vervolgens levert Splash Lease het apparaat gratis bij je thuis en sluit deze ook voor je aan. Heb je nog een oud apparaat staan? Dan nemen zij die gratis voor je mee. Je betaalt een vaste prijs per maand, en als je een storing hebt dan kun je contact opnemen met een Splash Lease die ervoor zorgt dat een monteur het probleem komt verhelpen. Lukt dit niet, dan krijg je zo snel mogelijk een vervangend apparaat. Dit kost niets extra. Als je gaat verhuizen mag je het apparaat meenemen, je kunt het contract ook zonder kosten online overdragen aan je huisgenoten, ook handig als je klaar bent met je studie. Na je afgesproken huurtermijn kun je je contract opzeggen met een opzegtermijn van één maand, maar je kunt ook contact opnemen over de mogelijkheid om het apparaat te kopen.

Betaling
Je maandelijkse bedrag wordt via een automatische incasso maandelijks afgerekend. Je kunt zelf een moment kiezen waarop zij het bedrag afschrijven, de 1e van de maand,  de 15e of rond de datum waarop je je studiefinanciering ontvangt. Als er een keer te weinig op je rekening staat ontvang je een berichtje van Splash Lease, je kunt dan alsnog via Mijn Splash betalen.

Klachten
Natuurlijk kan er ook bij Splash Lease wel eens iets misgaan. Daarom horen ze het graag van je als je een klacht hebt. Geef deze dan telefonisch door via (088) 19 901 11. Of stuur een e-mail, extra handig als je foto’s mee wilt sturen ter verduidelijking. Dit kan naar info@splash.nl.

Wat zijn jouw ervaringen met Splash Lease?
Heb jij één of meerdere apparaten gehuurd via Splash Lease? Vertel hier dan hoe je dit bevalt of hoe je dit bevallen is. Zou je het ook aan anderen aanraden of juist niet, en waarom wel/niet? Hier op NederlandReview delen wij ervaringen met elkaar, zodat wij van elkaars reviews kunnen leren!

Wat zijn de ervaringen met Splash Lease, kun je bij hen voordelig onbezorgd een fornuis of wasmachine huren, of valt de service en de huurprijs tegen?

}