Skillstownconnect.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Skillstownconnect.nl

Wil je graag deelnemen aan trainingen en/of opleidingen? Heb je hier niet de financiële mogelijkheden voor? Dan is SkillsTown Connect wellicht een interessante organisatie voor jou.


Wat is SkillsTown Connect?


Via SkillsTown Connect is het voor iedereen mogelijk om een training of opleiding te volgen. Of je nou ergens werkt of werkloos bent, dat maakt bij deze organisatie niks uit. Deze onderneming stelt expert te zijn op het gebied van verbindend leren. Om te zorgen dat alle personen kunnen deelnemen aan opleidingen en trainingen, wordt samengewerkt met overkoepelende organisaties. Er zijn subsidies die het mogelijk maken om aan veel cursussen deel te nemen. Hier zijn dan ook geen kosten aan verbonden. Hiervoor wordt samengewerkt met een aantal partners zoals vakbonden, brancheorganisaties en A&O fondsen. Er zijn verschillende studio's in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Door SkillsTown Connect worden eveneens evenementen georganiseerd.


Het aanbod


Op de website wordt aangegeven wat er allemaal wordt aangeboden. Zo bieden ze onder andere kennis platforms, online academies en beroepsgerichte content aan. Dit alles met als doel om samen connectie te kunnen maken. Een aantal voorbeelden hiervan zijn scans en online content-pakketten die betrekking hebben op vitaliteit en softskills. Deze skills kunnen in relatie staan tot persoonlijke, emotionele, sociale en intellectuele vaardigheden. De ambitie bestaat onder andere uit een constante ontwikkeling van organisatie en mens. Innovatie en ontwikkeling blijven constant belangrijk. Het staat constant centraal dat alle mensen op hun eigen manier leren. Voor meer details met betrekking tot het aanbod is het raadzaam de site van dit bedrijf te bekijken.


Kernwaarden


Bij deze onderneming spelen een aantal kernwaarden een belangrijke rol. Deze waarden zijn in te delen in saamhorigheid, doelgerichtheid, betrokkenheid en onderling vertrouwen. Er wordt aangegeven dat je je snel thuis zult voelen. Er wordt geïnvesteerd in teamspirit.  Daarnaast wordt vermeld dat ze alles in het werk stellen om een goede werkgever te zijn. De organisatie wordt omschreven als een warm nest voor nieuwsgierige en gedreven personen. Bij SkillsTown Connect is plek voor iedereen. Het personeel geeft aan te doen waar ze goed in zijn. Vanuit professionaliteit komt vertrouwen voort tussen personeelsleden, het team en klanten.


Doelgericht en betrokken


Voor iedereen werkt resultaat op een andere manier. Vandaar dat er eerst wordt geluisterd en daarna de ontwikkeling wordt bepaald. Naar aanleiding van ontwikkelingsvraagstukken wordt een doel vastgesteld. Zo wordt er een leeromgeving gecreëerd die passend is bij de tijd waarin we leven. Er wordt waarde gehecht aan langdurende relaties met klanten en personeel. Loyaliteit en betrokkenheid spelen hierbij een belangrijke rol. Op basis daarvan worden oplossingen bedacht waar mensen op korte en lange termijn baat hebben.


Fondsen


Er wordt samengewerkt met uiteenlopende opleidingsfondsen. Ieder fonds heeft haar eigen thema’s zoals digitale vaardigheden, century skills, webinars, online leerlijnen en podcasts. Er worden kennisplatforms, podcast- en Webinar studio’s ingezet. Ze stellen altijd te kijken naar wat de beste oplossing is. Er zijn allerlei regelingen en subsidies als het aankomt op ontwikkelen. Zo kun je scholing en andere leervormen volgen zonder dat je er geld voor hoeft te betalen. Je komt dan bijvoorbeeld in aanmerking voor een financiële tegemoetkoming.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij SkillsTown Connect? Oftewel heb jij al deelgenomen aan een opleiding of training? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. We waarderen het enorm als je deze wilt delen via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)