SIRE Life Sciences

9.8

Bestellen

9.8

Service

9.8

Prijs

9.8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SIRE Life Sciences

Wanneer je een wetenschappelijk bedrijf leidt heb je soms nieuwe mensen nodig die verstand van zaken hebben. En wanneer je een werknemer bent en gekwalificeerd om in deze branche te werken, zoek je soms een nieuwe uitdaging. In deze gevallen kun je gebruik maken van de diensten van SIRE Life Sciences, een online vacaturesite voor de Europese life sciences industrie. Wat de ervaringen met hun diensten zijn lees je op NederlandReview.


Over SIRE Life Sciences

In 2012 zijn Jan-Willem Broekhoven en Jordy Stravers gestart met SIRE Life Sciences. Zij wilden de recruitmentindustrie op een andere wijze benaderen en deden uitgebreid onderzoek om de belangrijkste figuren van de Europese Life Science (Wetenschap) markt in kaart te brengen. Vanaf het begin onderscheidden zij zich van bestaande, traditionele recruitmentbureaus. Dit doen zij door Life Science professionals vanuit een technologische benadering te bemiddelen die zeer efficiënt werkt. Tegenwoordig zijn zij met vijf vestigingen in vier landen de leider van de markt in de Benelux en dé Life Science recruitment specialist van Europa. Op de website vind je naast vacatures ook blogs over verschillende relevante onderwerpen, en verschillende evenementen.
Diensten

SIRE Life Sciences is een recruitment en executive search bureau dat zich volledig concentreert op de Eruopese life sciences industrie. Zij bieden hun diensten aan aan zowel de professionals als de werkgevers die in deze industrie actief zijn. Ze voorzien in een complete service, die volledig op maat gemaakt is voor het plaatsen van vacatures en het aanleggen van een CV-database. Je kunt bij hen permanente en freelance vacatures vinden in een aantal life sciences branches:

  • Farmaceutische
  • Biotechnische
  • Agricultuur
  • Medische apparatuur
  • Chemische industrie
  • Klinische
  • Etc.

Je kunt je als werknemer inschrijven en je CV achterlaten, zodat potentiële werkgevers je gemakkelijk kunnen vinden. Ook krijg je tips voor het vinden van een baan.


Voor werkgevers

Werkgevers kunnen een pakket afnemen bij SIRE Life Sciences waarmee ze toegang krijgen tot de online services. Ze kunnen dan hun vacature op de vacaturebank plaatsen en hiermee duizenden professionals uit de life sciences industrie bereiken. Dit doen zij onder andere door de vacature via hun social media netwerk te delen. Ook wordt er eventueel samengewerkt met jouw eigen recruitment marketing partner en multiposting partner. Daarnaast kunnen ze een pakket aanschaffen om in de grootste Europese life sciences CV-Database te zoeken naar gekwalificeerde kandidaten. Vanuit een persoonlijk dashboard kunnen zij dan direct sollicitanten benaderen en uitnodigen. Het is ook mogelijk om je bedrijf gratis te registreren en zo een persoonlijke bedrijfspagina op de website te krijgen.


Klachten

Mocht je nog vragen hebben dan zijn er verschillende telefoonnummers die je kunt bellen. Voor werkgevers, werknemers, veelgestelde vragen, met vragen over het bedrijf of met vragen over het inloggen. Wanneer je als bedrijf interesse hebt om samen te werken met SIRE Life Sciences kun je ook online een contactformulier invullen, waarna een Recruitment Specialist contact met je op zal nemen om een en ander meer toe te lichten.


Wat is jouw mening over dit bedrijf?

Heb jij ervaring met de diensten van SIRE Life Sciences, als bedrijf of werkzoekende, vertel hier dan over. Was je tevreden met de diensten of niet, en waarom? Schrijf hier jouw review!


Kun je bij SIRE Life Sciences gemakkelijk een baan vinden in de life sciences industrie? Wat zijn de ervaringen van de bedrijven die vacatures hebben?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Recruitment Services

Prachtig bedrijf op een unieke locatie in Haarlem. Er heerst een leuke internationale sfeer waarbij er veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

N

Nola van der Woodsen

18-05-2022

0

J

JS

13-05-2022

0

Bemiddelen van een QA Professional

Snel, duidelijk en goede service bij onze zoektocht naar een kwaliteitsprofessional.

A

A. Van Meersen

03-02-2020

0

SIRE Life Sciences

Working at SIRE Life Sciences gives you loads of opportunities. Not only you will learn all the tricks of the trade in recruitment, but you also will develop as a person. Leveling with people, convincing your clients and building long term relationships needs to be your second nature to be successful! In our open and hardworking environment you are the one responsible for your own success. The sky is the limit! (now literally since we just moved to our new office on the 25th floor)

V

Vincent van Straten

23-11-2018

0

Succesvol en professioneel bedrijf

Aantal weken geleden gestart met stagelopen bij SIRE. Ik ben professioneel opgevangen door een hardwerkend team, dat voor elkaar klaar staat en elkaar helpt waar nodig. Ik heb in mijn eerste week veel geleerd en ik word als een waardige werknemer behandeld.

M

Melinde

14-11-2018

0

Aanrader

SIRE is een bedrijf dat hard aan het groeien is waarbij er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Het is een professioneel bedrijf waarbij je terecht komt in een ambitieus, formeel doch gezellig team. Ik raad het aan om een blik te werpen op de website mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

N

Naïm Mual

09-11-2018

0

Groeiende en ambiteuze organsatie.

Recentelijk gestart met werken bij SIRE. SIRE is een ambiteuze organisatie. Waar iedereen hard werkt om SIRE zo goed mogelijk op de markt neer te zetten. Het team waar ik in ben ontvangen is professioneel, maar vind het ook belangrijk om samen succesen te vieren. Het is de juiste keuze geweest om voor SIRE te gaan werken.

A

Anne Hermsen

09-11-2018

0

Aanrader, persoonlijke aandacht.

Als leidend bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie hebben we altijd behoefte aan jong, nieuw, talent. Als je op zoek bent naar dergelijk personeel, dan weet je hoe moeilijk het is om dergelijke mensen te vinden. SIRE Life Sciences is al een aantal jaar een belangrijke partner voor ons als het gaat om de recruitment van nieuw talent. Wat wij waarderen aan dit bedrijf is dat het echt persoonlijke aandacht geeft aan haar klanten, in ieder geval aan ons. We vinden het belangrijk dat een partner die ons nieuwe personeel werft, de toekomst van ons bedrijf, ons bedrijf daadwerkelijk kent. SIRE Life Sciences kent ons bedrijf en is een essentiële partner voor ons. We zijn heel tevreden over de samenwerking en weten zeker dat we de samenwerking in de komende jaren voort zullen zetten. Zeer tevreden. Als je op zoek bent naar een recruitmentbedrijf voor hoogwaardig personeel, dan is dit bedrijf een absolute aanrader.

A

Anoniem

28-12-2017

0