SIRE Life Sciences

Alle reviews

SIRE Life Sciences

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Recruitment Services

  Prachtig bedrijf op een unieke locatie in Haarlem. Er heerst een leuke internationale sfeer waarbij er veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bemiddelen van een QA Professional

  Snel, duidelijk en goede service bij onze zoektocht naar een kwaliteitsprofessional.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  SIRE Life Sciences

  Working at SIRE Life Sciences gives you loads of opportunities. Not only you will learn all the tricks of the trade in recruitment, but you also will develop as a person. Leveling with people, convincing your clients and building long term relationships needs to be your second nature to be successful! In our open and hardworking environment you are the one responsible for your own success. The sky is the limit! (now literally since we just moved to our new office on the 25th floor)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Succesvol en professioneel bedrijf

  Aantal weken geleden gestart met stagelopen bij SIRE. Ik ben professioneel opgevangen door een hardwerkend team, dat voor elkaar klaar staat en elkaar helpt waar nodig. Ik heb in mijn eerste week veel geleerd en ik word als een waardige werknemer behandeld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Groeiende en ambiteuze organsatie.

  Recentelijk gestart met werken bij SIRE. SIRE is een ambiteuze organisatie. Waar iedereen hard werkt om SIRE zo goed mogelijk op de markt neer te zetten. Het team waar ik in ben ontvangen is professioneel, maar vind het ook belangrijk om samen succesen te vieren. Het is de juiste keuze geweest om voor SIRE te gaan werken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanrader, persoonlijke aandacht.

  Als leidend bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie hebben we altijd behoefte aan jong, nieuw, talent. Als je op zoek bent naar dergelijk personeel, dan weet je hoe moeilijk het is om dergelijke mensen te vinden. SIRE Life Sciences is al een aantal jaar een belangrijke partner voor ons als het gaat om de recruitment van nieuw talent.

  Wat wij waarderen aan dit bedrijf is dat het echt persoonlijke aandacht geeft aan haar klanten, in ieder geval aan ons. We vinden het belangrijk dat een partner die ons nieuwe personeel werft, de toekomst van ons bedrijf, ons bedrijf daadwerkelijk kent. SIRE Life Sciences kent ons bedrijf en is een essentiële partner voor ons. We zijn heel tevreden over de samenwerking en weten zeker dat we de samenwerking in de komende jaren voort zullen zetten. Zeer tevreden. Als je op zoek bent naar een recruitmentbedrijf voor hoogwaardig personeel, dan is dit bedrijf een absolute aanrader.

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
4 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

Kerstpakkettenidee
4 reviews

Ongekend! Wat anderen van Kerstpakketenidee vinden. Natuurlijk is kerstpakketenidee een aanbieder van kerstpakketten. Het is mooi en goed om te ont...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

Magento Monkey
1 reviews

Wanneer je als kleine of grote zelfstandige producten of diensten aanbiedt ontkom je er tegenwoordig niet aan, je moet een goede website hebben zod...

SIRE Life Sciences

Wanneer je een wetenschappelijk bedrijf leidt heb je soms nieuwe mensen nodig die verstand van zaken hebben. En wanneer je een werknemer bent en gekwalificeerd om in deze branche te werken, zoek je soms een nieuwe uitdaging. In deze gevallen kun je gebruik maken van de diensten van SIRE Life Sciences, een online vacaturesite voor de Europese life sciences industrie. Wat de ervaringen met hun diensten zijn lees je op NederlandReview.

Over SIRE Life Sciences
In 2012 zijn Jan-Willem Broekhoven en Jordy Stravers gestart met SIRE Life Sciences. Zij wilden de recruitmentindustrie op een andere wijze benaderen en deden uitgebreid onderzoek om de belangrijkste figuren van de Europese Life Science (Wetenschap) markt in kaart te brengen. Vanaf het begin onderscheidden zij zich van bestaande, traditionele recruitmentbureaus. Dit doen zij door Life Science professionals vanuit een technologische benadering te bemiddelen die zeer efficiënt werkt. Tegenwoordig zijn zij met vijf vestigingen in vier landen de leider van de markt in de Benelux en dé Life Science recruitment specialist van Europa. Op de website vind je naast vacatures ook blogs over verschillende relevante onderwerpen, en verschillende evenementen.


Diensten
SIRE Life Sciences is een recruitment en executive search bureau dat zich volledig concentreert op de Eruopese life sciences industrie. Zij bieden hun diensten aan aan zowel de professionals als de werkgevers die in deze industrie actief zijn. Ze voorzien in een complete service, die volledig op maat gemaakt is voor het plaatsen van vacatures en het aanleggen van een CV-database. Je kunt bij hen permanente en freelance vacatures vinden in een aantal life sciences branches:

 • Farmaceutische
 • Biotechnische
 • Agricultuur
 • Medische apparatuur
 • Chemische industrie
 • Klinische
 • Etc.

Je kunt je als werknemer inschrijven en je CV achterlaten, zodat potentiële werkgevers je gemakkelijk kunnen vinden. Ook krijg je tips voor het vinden van een baan.

Voor werkgevers
Werkgevers kunnen een pakket afnemen bij SIRE Life Sciences waarmee ze toegang krijgen tot de online services. Ze kunnen dan hun vacature op de vacaturebank plaatsen en hiermee duizenden professionals uit de life sciences industrie bereiken. Dit doen zij onder andere door de vacature via hun social media netwerk te delen. Ook wordt er eventueel samengewerkt met jouw eigen recruitment marketing partner en multiposting partner. Daarnaast kunnen ze een pakket aanschaffen om in de grootste Europese life sciences CV-Database te zoeken naar gekwalificeerde kandidaten. Vanuit een persoonlijk dashboard kunnen zij dan direct sollicitanten benaderen en uitnodigen. Het is ook mogelijk om je bedrijf gratis te registreren en zo een persoonlijke bedrijfspagina op de website te krijgen.

Klachten
Mocht je nog vragen hebben dan zijn er verschillende telefoonnummers die je kunt bellen. Voor werkgevers, werknemers, veelgestelde vragen, met vragen over het bedrijf of met vragen over het inloggen. Wanneer je als bedrijf interesse hebt om samen te werken met SIRE Life Sciences kun je ook online een contactformulier invullen, waarna een Recruitment Specialist contact met je op zal nemen om een en ander meer toe te lichten.

Wat is jouw mening over dit bedrijf?
Heb jij ervaring met de diensten van SIRE Life Sciences, als bedrijf of werkzoekende, vertel hier dan over. Was je tevreden met de diensten of niet, en waarom? Schrijf hier jouw review!

Kun je bij SIRE Life Sciences gemakkelijk een baan vinden in de life sciences industrie? Wat zijn de ervaringen van de bedrijven die vacatures hebben?

}