Shutterstock

2
2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Shutterstock

Als je een foto, video of andere content wilt gebruiken, moet je vaak royalty fees betalen aan de octrooihouder voor iedere keer dan je de foto of video voorbij laat komen. Als je vaak content van anderen gebruikt kan deze prijs aardig oplopen. Dus het is makkelijker om maar één keer voor een foto of ander product te hoeven betalen en het vervolgens zo vaak te gebruiken als je wilt. Maar hoe kan je dat regelen. Één bedrijf wat dat aanbiedt is Shutterstock. Maar hoe makkelijk zullen hun editing tools zijn? Zal je veel technische kennis nodig hebben om met hun website te werken? En hoe zal hun klantenservice omgaan met klanten die een vraag, klacht of ander probleem hebben? Dit zijn allemaal dingen die alleen echte klanten van Shutterstock je kunnen vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe handig Shutterstock nou echt is. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen zullen je helpen te beslissen of Shutterstock wel de juiste website voor licenties is.


Over Shutterstock

Is een website die licentiemateriaal aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 2003. De oprichter, John Oringer, bedacht Shutterstock om duizend van zijn eigen foto’s te licentiëren. Hij besefte dat er behoefte was aan een platform waar ook andere mensen dit makkelijk zouden kunnen doen en richtte Shutterstock op.  Ze noemen zichzelf een technologiebedrijf en stellen gebruikers in staat om een video, afbeelding of andere content te kopen en die dan vervolgens zo vaak te gebruiken als je wilt. Dit kunnen ze doen omdat ze geen royalty fee rekenen. Je kan afbeeldingen en vectoren downloaden. Maar ook als je ergens muziek voor wilt gebruiken kun je een hoop op hun website vinden. In hun redactionele sectie kun je nieuws, sport en entertainment vinden. Ook bevat de website een editor waarmee je de afbeelding, video of muziek aan kunt passen aan jouw wensen. Ook is de de beschikking over Bigstock, een stockmediabedrijf gericht op waarde. Premium beat is hun samengestelde muziekbibliotheek zonder royalties. Een Offset biedt een verzameling hoogwaardige afbeeldingen aan.


 


Diensten van Shutterstock

Als je gebruik wilt maken van de content op Shutterstock dan zul je je aan moeten melden voor hun website. Je kunt een account aanmaken door een e-mailadres en wachtwoord op te geven. Ook zul je een editing programma moeten downloaden waarmee je de foto’s kunt aanpassen op jouw wensen. Daarnaast heeft Shutterstock een klantenservice om je te helpen als je tegen een technisch probleem aanloopt of ergens niet uit komt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Shutterstock

Heb jij wel eens content van Shutterstock gebruikt? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze website. Hadden ze foto’s videos of muziek die je leuk vindt? Hoe makkelijk is hun content aan te passen via hun editing tool? Kon je de afbeelding of video creëren die je in gedachten had? Hoefde je echt geen royalties te betalen als je de muziek meerdere keren ergens voor gebruikt? En wat is jouw oordeel over Shutterstock’s klantenservice? Vertel ons alles via een klanten review zodat anderen weten wat ze van Shutterstock kunnen verwachten.


Hoef je echt geen royalties te betalen voor content op Shutterstock? Lees reviews over hun royalty-free afbeeldingen, videos en muziek voor iedereen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

"Gratis proefversie" die me inmiddels meer dan 200 euro heeft gekost

Ik heb me in tijdstruk ingeschrevenen voor een "gratis proefabonnement" van een maand. Dit om de diensten van shutterstock uit te proberen en tegelijkertijd middelen te hebben om een collectieboek op te maken. Echter toen ik het proefabonnement probeerde af te zeggen, door de optie voor automatisch verlengend uit te zetten, bleek dat dat nog niet voldoende was geweest. Vanaf dat moment zijn ze maandelijks bedragen gaan afschrijven en is het niet mogelijk om het abonnement af te zetten. Na een paar maanden en veel gezoek ben iker achter gekomen dat ik contact op moest nemen met de helpdesk (maar dit wordt je ook niet makkelijk gemaakt) en vragen ze een groot bedrag om het abonnement stop te zetten omdat ik zogenaamd korting heb ontvangen en ze dat terug willen. Vanaf het begin af aan is de website onduidelijk over de gratis proefversie en word er veel van misleidende termen gebruik gemaakt. Ik vind het heel zuur dat men de optie krijg om automatisch verlengen af te zetten mast er dan niet wordt vermeld dat daarmee het jaarabonnement niet geannuleerd is. En er ook nergens verwezen stond hoe dat dan wel moest. echt belachelijk.

14-12-2022

0forum
2