NederlandReview

  Ervaringen Safe.Shop

  Het blijft lastig om te ontdekken of een online winkel betrouwbaar is of niet. Je hoort steeds vaker verhalen over klanten die opgelicht worden of rekeningen die leeggetrokken zijn. Safe.Shop wil klanten daarom de zekerheid bieden waar zij naar op zoek zijn. Het keurmerk voor online winkels controleert online webshops en geeft alleen hun keurmerk als de webshop aan al hun eisen kan voldoen. Hoe weet je echter zeker dat Safe.Shop betrouwbaar is? Dat ontdek je natuurlijk op NederlandReview! Je leest hier over de ervaringen van andere webshops die zelf het keurmerk hebben en van andere klanten die gewinkeld hebben in een online shop met het keurmerk. Lees hun reviews en beoordelingen en loop geen gevaar.

  Over Safe.Shop

  Het keurmerk ontstond als initiatief van de Eccomerce Foundation. Dit globale bedrijf richt zich op de online verkoop en inkoop van producten over de hele wereld. Ze willen internationaal winkelen nog makkelijker maken. Keurmerken zoals WebwinkelKeur richten zich voornamelijk op Nederland. Safe.Shop werd dan ook opgericht om hun klanten te helpen in hun zoektocht naar internationale online winkels. Safe.Shop is een wereldwijd keurmerk waardoor klanten in binnen- en buitenland vertrouwd en zonder zorgen kunnen winkelen.


  Online shoppen en vliegen zijn eigenlijk precies hetzelfde: Je wilt altijd veilig zijn en bent blij als het weer gelukt is.

  De eisen van Safe.Shop

  Een webshop kan een aanvraag indienen bij Safe.Shop om het keurmerk op hun website te mogen plaatsen. Hierna begint een uitgebreide analyse om te controleren of de webshop aan de eisen van Safe.Shop kan voldoen.

  1. Safe.Shop controleert of het bedrijf echt bestaat. Is het een echte website die verbonden is aan een echte winkel.
  2. De webshop moet duidelijk aangeven wat er verkocht wordt, waar de producten vandaan komen en hoe bestellingen geplaatst kunnen worden.
  3. Er staat altijd een duidelijk prijs vermeld en er zijn geen verborgen kosten.
  4. Iedereen heeft recht op 14 dagen retour en dit moet duidelijk om de website vermeld staan.
  5. Je privacy moet beschermd worden.
  6. Klachten moeten eerlijk en snel afgehandeld worden.
  7. Betalingsmethodes moeten veilig zijn.
  8. De webshop moet de beloftes omtrent de levering na kunnen komen.
  9. De rechten van de consument moeten beschermd worden.

  Neem contact op met Safe.Shop!

  Heb je vragen over de eisen voor het keurmerk? Wil je jouw webshop graag laten keuren, maar heb je nog een aantal vragen? Of werd jouw webshop afgekeurd en wil je een klacht melden? Maak dan gebruik van de contactgegevens op de website. Je kunt het contactformulier op de website invullen om een bericht te sturen naar de klantenservice. Het telefoonnummer en adres van Safe.Shop staat echter ook per land vermeld. Controleer dus altijd of je naar het juiste nummer belt. De klantenservice hoopt je vragen altijd zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden.

  Jouw ervaringen met Safe.Shop

  Heb jij het keurmerk op jouw website staan? Of controleer jij altijd eerst of een webshop het keurmerk heeft? Geef dan jouw beoordeling over Safe.Shop en vertel over jouw ervaringen met het keurmerk. Worden de eisen streng gecontroleerd? Garandeert het keurmerk altijd je veiligheid? Is Safe.Shop betrouwbaar? Schrijf een review en vertel anderen wat zij van het keurmerk kunnen verwachten.

  Alle webshops worden getest op betrouwbaarheid en veiligheid, maar is Safe.Shop zelf betrouwbaar? Lees hier over de ervaringen van andere klanten.

  Safe.Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Safe.Shop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Safe.Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Safe.Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Safe.Shop actief?

  Safe.Shop is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Safe.Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.