Rompslomp

9

Bestellen

7

Service

9

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Rompslomp

Ben je freelancer of ZZP-er en heb je ook zo’n hekel aan administratie? Die facturen moeten er toch echt uit, anders heb je voor niets gewerkt. Al je gewerkte uren en tarieven per klant bijhouden, de kosten die je gemaakt hebt, de bonnetjes verwerken die je kunt declareren. En dan ook nog eens een offerte eruit sturen die er nog een beetje gelikt uit ziet, inclusief je logo en alle voorwaarden. Om het nog dan nog maar niet over een aantrekkelijke offerte te hebben. Met het online boekhoudprogramma van Rompslomp is het Excel-bestand verleden tijd en wordt administratie leuk!

Offertes in facturen omzetten

Het is dat het moet al die administratie, maar leuk is anders. Rompslomp maakt het gemakkelijker voor je. Het programma helpt je bijvoorbeeld bij het maken van offertes.  Je opent een offerte-template die automatisch allerlei gegevens invult, zoals het nummer, de datum en de vervaldatum. En dat ook nog eens in je eigen huisstijl. Door de koppeling met de Kamer van Koophandel kun je zo een klantnaam erbij zoeken. En wanneer je offerte goedgekeurd is, dan zet je deze met een druk op de knop om in een factuur. Alle gegevens worden overgenomen en je verstuurt je bestanden vanuit Rompslomp. Een kind kan de was doen! 

Gemakkelijk registratie en overzicht houden

Met het boekhoudprogramma kun je duidelijk een statusoverzicht bijhouden van offertes die goedgekeurd zijn en facturen die wel of niet betaald zijn. Je kunt zo zien wat je aan BTW moet afdragen of je winst- en verliesrekening opstellen. Ben je ook altijd je bonnetjes kwijt? Of puilt je portemonnee ervan uit? Maak een foto ervan en via de app of Dropbox kun je het bonnetje in de Rompslomp Schoenendoos stoppen. Inboeken doe je dan wanneer het je uitkomt. Uren bijhouden doe je gemakkelijk via de app, zodat je meteen je urenregistratie compleet hebt en direct een factuur kunt maken.
Hieronder vind je op een rijtje wat de mogelijkheden bij Rompslomp zijn:
Onbeperkt offertes maken
Logo op je factuur
Facturen als PDF
Gebruik van de Android / iPhone / iPad app
Onbeperkt online support
Facturen e-mailen
Uitgaven inboeken
Urenregistratie
Rittenregistratie
Schoenendoos
Contact beheer (CRM)
Facturen betalen via iDEAL
Product beheer
Winst & Verlies rekening
Balans
BTW overzicht
Bankmutaties importeren
Overzichtelijke grafieken


Niet meer oneindig zoeken naar klantgegevens

Contacten en adresgegevens van je klanten houd je via een simpel CRM-systeem bij. Je hebt zo alle gegevens op een plek en je bent ook nog eens gekoppeld met de Kamer van Koophandel. 

Wat kost het?

Voor het maken van facturen en offertes met je eigen logo en huisstijl betaal je niets. Je kunt je gratis aanmelden op de website van Rompslomp. Ga je verder met het pakket Rompslomp Plus of Rompslomp Pro, dan betaal je respectievelijk € 5 of € 15 per maand exclusief BTW. De abonnementen zijn per maand opzegbaar. 


Wat is jouw mening over het online boekhoudkundig programma Rompslomp?

Ben jij een gebruiker van het boekhoudprogramma Rompslomp? Deel dan je ervaring op NederlandReview. Of ben je van plan je bij Romplslomp aan te melden, lees dan hier de reviews van bestaande gebruikers. 


Als zelfstandige kun je niet zonder een sluitende administratie, maar het kost veel werk. Met het boekhoudkundig programma Rompslomp wordt het een stu

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Rompslomp Pro - super eenvoudig boukhouden

Ik ben superblij met Rompslomp. Het is zo gemakkelijk! rekeningen versturen, bonnen inboeken en BTW aangeven. En met 1 klik je jaarrekening. Je kunt het zelf een half jaar proberen. Als je iemand kent dit het al gebruikt. En je kent mij. Gebruik deze link: rompslomp.nl/?ref=user-CCD10

M

Michel

19-02-2021

0

boekhoudpakket

Vrij eenvoudig makkelijk en overzichtelijk, maar geen telefonische helpdesk.

R

Rob

27-08-2020

0