NederlandReview

  Ervaringen Rompslomp

  Ben je freelancer of ZZP-er en heb je ook zo’n hekel aan administratie? Die facturen moeten er toch echt uit, anders heb je voor niets gewerkt. Al je gewerkte uren en tarieven per klant bijhouden, de kosten die je gemaakt hebt, de bonnetjes verwerken die je kunt declareren. En dan ook nog eens een offerte eruit sturen die er nog een beetje gelikt uit ziet, inclusief je logo en alle voorwaarden. Om het nog dan nog maar niet over een aantrekkelijke offerte te hebben. Met het online boekhoudprogramma van Rompslomp is het Excel-bestand verleden tijd en wordt administratie leuk!

  Offertes in facturen omzetten

  Het is dat het moet al die administratie, maar leuk is anders. Rompslomp maakt het gemakkelijker voor je. Het programma helpt je bijvoorbeeld bij het maken van offertes. Je opent een offerte-template die automatisch allerlei gegevens invult, zoals het nummer, de datum en de vervaldatum. En dat ook nog eens in je eigen huisstijl. Door de koppeling met de Kamer van Koophandel kun je zo een klantnaam erbij zoeken. En wanneer je offerte goedgekeurd is, dan zet je deze met een druk op de knop om in een factuur. Alle gegevens worden overgenomen en je verstuurt je bestanden vanuit Rompslomp. Een kind kan de was doen!

  Administratie en belastingen op orde? - YouTube

  Gemakkelijk registratie en overzicht houden

  Met het boekhoudprogramma kun je duidelijk een statusoverzicht bijhouden van offertes die goedgekeurd zijn en facturen die wel of niet betaald zijn. Je kunt zo zien wat je aan BTW moet afdragen of je winst- en verliesrekening opstellen. Ben je ook altijd je bonnetjes kwijt? Of puilt je portemonnee ervan uit? Maak een foto ervan en via de app of Dropbox kun je het bonnetje in de Rompslomp Schoenendoos stoppen. Inboeken doe je dan wanneer het je uitkomt. Uren bijhouden doe je gemakkelijk via de app, zodat je meteen je urenregistratie compleet hebt en direct een factuur kunt maken.


  Hieronder vind je op een rijtje wat de mogelijkheden bij Rompslomp zijn:
  Onbeperkt offertes maken
  Logo op je factuur
  Facturen als PDF
  Gebruik van de Android / iPhone / iPad app
  Onbeperkt online support
  Facturen e-mailen
  Uitgaven inboeken
  Urenregistratie
  Rittenregistratie
  Schoenendoos
  Contact beheer (CRM)
  Facturen betalen via iDEAL
  Product beheer
  Winst & Verlies rekening
  Balans
  BTW overzicht
  Bankmutaties importeren
  Overzichtelijke grafieken

  Niet meer oneindig zoeken naar klantgegevens

  Contacten en adresgegevens van je klanten houd je via een simpel CRM-systeem bij. Je hebt zo alle gegevens op een plek en je bent ook nog eens gekoppeld met de Kamer van Koophandel.

  Wat kost het?

  Voor het maken van facturen en offertes met je eigen logo en huisstijl betaal je niets. Je kunt je gratis aanmelden op de website van Rompslomp. Ga je verder met het pakket Rompslomp Plus of Rompslomp Pro, dan betaal je respectievelijk € 5 of € 15 per maand exclusief BTW. De abonnementen zijn per maand opzegbaar.

  Wat is jouw mening over het online boekhoudkundig programma Rompslomp?

  Ben jij een gebruiker van het boekhoudprogramma Rompslomp? Deel dan je ervaring op NederlandReview. Of ben je van plan je bij Romplslomp aan te melden, lees dan hier de reviews van bestaande gebruikers.

  Als zelfstandige kun je niet zonder een sluitende administratie, maar het kost veel werk. Met het boekhoudkundig programma Rompslomp wordt het een stu

  Rompslomp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rompslomp

  Uw beoordeling

  Rompslomp Pro - super eenvoudig boukhouden

  Ik ben superblij met Rompslomp. Het is zo gemakkelijk! rekeningen versturen, bonnen inboeken en BTW aangeven. En met 1 klik je jaarrekening.
  Je kunt het zelf een half jaar proberen. Als je iemand kent dit het al gebruikt. En je kent mij. Gebruik deze link: rompslomp.nl/?ref=user-CCD10

  Door: Michel19-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  boekhoudpakket

  Vrij eenvoudig makkelijk en overzichtelijk, maar geen telefonische helpdesk.

  Door: Rob 27-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Rompslomp een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Rompslomp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rompslomp actief?

  Rompslomp is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rompslomp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.