Rentbird

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Rentbird

Ben je zoekende naar een huurwoning? Probeer je alles maar wil het echt niet lukken iets te vinden? Dan is Rentbird misschien wel net het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Bekijk via NederlandReview wat er al bekend is over deze organisatie.


Wat is Rentbird?


Rentbird stelt dat je via hun platform ontzettend snel een huurwoning kunt vinden. Volgens dit bedrijf vindt meer dan 63% van de gebruikers binnen twee maanden een woning om te huren. Via de site krijg je hulp van een persoonlijke zoekbot. Een bot is een computerprogramma dat op een speciale manier taken kan uitvoeren die normaal door mensen uitgevoerd worden. Volgens Rentbird kan dit je enorm veel tijd besparen. Er wordt gezocht in meer dan 1.400 huizensites. Jij krijgt de kans om als eerste te reageren. Je zal hierdoor eerder uitgenodigd worden voor een bezichtiging. Ook kom je in aanraking met huizen die door andere huizenzoekers wellicht wel over het hoofd worden gezien. Je kan via Renbird.nl direct een zoekopdracht starten.


Hoe het werkt


Het zoekproces is in te delen in drie stappen. Allereerst zal je jouw woonwensen moeten invullen. Vervolgens plaats je binnen een minuut een zoekopdracht waarna je kunt ontspannen. Jouw werk is vanaf dat moment namelijk voor even gedaan. De zoekbot start met zoeken van geschikte woningen, die aansluiten bij jouw woonvoorkeuren. Vervolgens worden er via mail nieuwe matches aan je verzonden. Als er een passende woning is gevonden, kom je dat binnen luttele seconde te weten. Je hoeft dus niet tot aan vervelends toe te scrollen op allerlei websites. De derde stap bestaat uit reageren, bezichtigen en huren. Dit zet je in gang nadat je jouw droomhuis hebt gevonden.


Abonnement kiezen


Wil je gebruik maken van de diensten van Rentbird? Dan moet je een abonnement afsluiten. Op het platform worden drie verschillende abonnementsvormen aangeboden. Doormiddel van de abonnementen kan er gelijk gereageerd worden op een woningmatch. Dit resulteert er volgens het bedrijf in dat je supersnel een woning zult vinden. Het eerste lidmaatschap dat kan worden afgesloten duurt een maand. De kosten bedragen € 29,-. De tweede abonnementsvorm is geldig voor de duur van 2 maanden. Hiervoor moet € 19,50 per maand betaald worden. De derde optie is 3 maanden geldig en de kosten voor een maand zijn € 16,33. Bekijk de voordelen zelf op de abonnementspagina. Aflopende abonnementen worden automatisch verlengd. Wil je dit liever niet? Dan kun je de optie uitzetten via je account. Opzeggen of wijzigen kun je op ieder moment doen.


Extra informatie


Je hoeft aan Rentbird geen commissie te betalen. Dit is zo omdat ze geen makelaar zijn. Vind je een woning via deze organisatie? Dan wordt er niks in rekening gebracht. Wettelijk gezien mogen makelaars geen kosten in rekening brengen voor het bemiddelen bij een woning. Heb je toch bemiddelingskosten betaald? Dan krijg je het advies om deze achteraf terug te vragen. Kom je ergens niet uit en wil je graag een vraag stellen? Dan ben je welkom om contact met deze onderneming op te nemen. Dit kun je online doen via een contactformulier of door een e-mail te sturen.


Klantervaringen


Ben jij al bekend met Rentbird? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je via dit platform een huurwoning kunnen vinden? Zou je andere mensen aanbevelen zich op deze website aan te sluiten? We stellen het enorm op prijs als jij je visie deelt via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)