NederlandReview

  Ervaringen PartnerPete

  Wanneer je als expat in Nederland gestationeerd wordt voor je werk, heb je behalve een woning natuurlijk ook de nodige diensten nodig. Je wilt aangesloten worden op gas, water en elektra, en daarnaast is een aansluiting op internet, tv en telefoon ook zeer belangrijk bijvoorbeeld. Dit alles kun je laten verzorgen door PartnerPete. Zij zorgen binnen 24 uur dat de aanvraag voor de verschillende diensten en producten de deur uit gaat zodat je op het moment van verhuizen zo snel mogelijk alles op orde hebt. Wat andere expats van deze dienstverlening vinden lees je op NederlandReview.

  Over PartnerPete


  PartnerPete bestaat sinds 2013 en helpt ieder jaar ruim 15.000 expats die naar Nederland verhuizen of die er al wonen om de beste deals op de aansluitingen en diensten voor hun woning te krijgen. Zij regelen voor particulieren de aansluitingen op o.a. gas, internet, water, etc. Voor bedrijven verzorgen ze o.a. vastgoedbeheer, 3D presentaties en stellen ze Energie Prestatie Certificaten op. De website is merendeels opgesteld in het Engels.


  Een instructievideo van PartnerPete

  Diensten


  Wanneer je je aanmeldt bij PartnerPete gaan zij direct voor je aan de slag en na het verzamelen van de nodige informatie regelen zij binnen 24 uur alle verbindingen met de geselecteerde aanbieders naar je huis. Het hangt van de provider af hoe lang het duurt voordat de dienst beschikbaar is. PartnerPete houdt je binnen 24 uur per e-mail op de hoogte van de status van de aanvraag en over het te verwachten tijdstip dat de diensten zoals internet beschikbaar zullen zijn. Gemiddeld duurt dit maximaal 5 dagen. Via een Engelstalige klantenservice kun je altijd contact met ze leggen over de status van de aanvragen. Deze service is geheel gratis, één telefoontje of het invullen van het online formulier is genoeg om de aanvraag te starten. Je kunt zelf kiezen wat ze voor je moeten regelen, je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Gas en elektra
  • Internet, tv en bellen
  • Verzekeringen
  • Water
  • Schoonmakers

  PartnerPete werkt met een selectie van leveranciers die het beste bij hun expat klanten past. Hierdoor zijn sommige aanbieders niet beschikbaar. PartnerPete selecteert de aanbieders op verschillende onderdelen: bieden ze flexibele contracten, hebben ze scherpe tarieven, snelle levertijden, geen Nederlandse telefoonmenu’s, etc. Voor energie hebben zij bijvoorbeeld een exclusief contract met Huismerk Energie. Deze biedt 100% groene stroom tegen de beste tarieven met de mogelijkheid om het contract op ieder moment te stoppen. Je hebt voor de aanvraag van de media en communicatie aansluitingen wel een Nederlands IBAN bankrekeningnummer nodig, voor de aansluiting van gas, elektriciteit en water is dit niet persé noodzakelijk.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over de dienstverlening van PartnerPete moet je deze na constatering direct en duidelijk omschreven melden bij hen. Zij zullen dan binnen 14 dagen na ontvangst hiervan een antwoord hierop geven. Duurt dit langer, dan ontvang je binnen 14 dagen een bericht over wanneer je een uitgebreider antwoord kunt verwachten. Wanneer de klacht niet onderling opgelost kan worden, dan kan deze voorgelegd worden aan een onafhankelijke geschillencommissie.

  Vertel hier over jouw ervaringen met PartnerPete!


  Positief of negatief, het maakt niet uit, alle reviews zijn welkom bij NederlandReview zodat men een eerlijk beeld kan krijgen bij de verschillende bedrijven en diensten.

  Wat zijn de ervaringen met de diensten van PartnerPete? Nemen ze je echt een zorg uit handen of moet je zelf toch meer regelen dan je had verwacht?

  PartnerPete
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PartnerPete

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PartnerPete een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PartnerPete. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PartnerPete actief?

  PartnerPete is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PartnerPete gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.