Parcelparcel.com

6

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Parcelparcel.com

Heb jij een pakket dat verstuurd moet worden? Zou je dat op vertrouwde en betaalbare wijze willen laten doen? Dan is ParcelParcel wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze organisatie.


Wat is ParcelParcel?


Via ParcelParcel kunnen klanten wereldwijd pakketten, documenten en pallets laten verzenden. Het platform is een prijsvergelijker op het gebied van wereldwijde verzending. Volgens dit bedrijf kun je je pakketten via hun site gemakkelijk en voordelig versturen. Dit kan tot 70% op verzendkosten besparen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van deze dienstverlening. Als er een douanefactuur nodig is kan dit bedrijf dat voor je regelen. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met hun supportspecialisten. Je kan er terecht voor het boeken van import- en exportzendingen. Deze zendingen worden altijd aangetekend afgeleverd. Pakketten kunnen dezelfde dag nog worden opgehaald. Er wordt aangegeven dat er veilig betaald kan worden.


Geschiedenis


Deze onderneming is in 2013 opgericht. Door de jaren heen zijn duizenden klanten geholpen met het doen van hun zendingen. De onderneming geeft aan waarde te hechten aan klanttevredenheid. Er wordt aangegeven dat ze op het gebied van reviews mooie scores hebben. Via de site voer jij de pakketgegevens in. Daarna moet er een transporteur gekozen worden en kunnen de verzendlabels geprint worden. In het vervolg van dit artikel lees je meer over het verzendproces.


Hoe werkt het?


Pakketten kunnen volgens dit bedrijf snel en eenvoudig verzonden worden. Dit kun je doen in zeven stappen. Geef eerst aan naar welk land het pakket verstuurd moet worden. Daarnaast moet je doorgeven of het om een pakket, envelop of pallet gaat. Geef de afmetingen door en vul het gewicht in. Vervolgens worden levertijden en prijzen getoond van diverse koeriersbedrijven. Nadat je jouw persoonlijke informatie hebt gedeeld zal je een prijsvoorstel in je mailbox ontvangen. In dit schrijven lees je ook informatie en tips die handig zijn voor jouw zending. Door op de groene bevestigingsknop te klikken ga je akkoord met het voorstel. Er kan op meerdere manieren betaald worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Bancontact of via creditcard. Organisaties hebben de mogelijkheid om achteraf te betalen via een digitale factuur.


Verzendinformatie


Vervolgens is het tijd om de instructies op te volgen. Als je iets namens een bedrijf gaat versturen ontvang je inloggevens voor het verzendplatform. Een bedrijf kan een zending gelijk inboeken. Je ontvangt vervolgens een pakketzegel en eventuele douanenota. Deze zijn inzichtelijk in het dashboard en ontvang je ook per e-mail. Doe je een bestelling als particulier? Dan krijg je een pakketzegel per mail toegestuurd. De aangeleverde documentatie moet uitgeprint worden. Ten slotte voeg je dit toe aan het pakket. De transporteur die jouw levering komt afhalen kan helpen bij het bevestigen van het papierwerk. Dit doet hij of zij met een speciale insteekhoes. Als je spullen onderweg zijn ontvang je een track & trace code. Hiermee kun je online bekijken waar jouw pakket zich op welk moment bevindt. Op de site lees je instructies hoe je zendingen goed moet verpakken.


Wat zijn invoerrechten?


Op de site wordt ook informatie beschreven over invoerrechten. Dit zijn kosten/rechten die je kunt zien als indirecte belasting op goederen, die een land in worden geïmporteerd. Invoerrechten worden in rekening gebracht op het moment dat een zending wordt verzonden naar een land dat buiten de Europese Unie ligt. Op ParcelParcel.com is een lijst te zien van deze landen in Europa.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Parcelparcel.com? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij items via deze onderneming laten versturen? Is het gehele proces naar wens verlopen? We stellen het op prijs als je dit laat weten via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview een objectief en onafhankelijk platform kan blijven.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Vervoer van een pakket

GEEN AANRADER!!! Verzend je pakketten niet via dit bedrijf! Ik heb een trap van hardhout retour gezonden die keurig in de originele verpakking is ingepakt, volledig dicht is getaped en terug is gezonden naar de leverancier. Ten eerste werd het afgeleverd in 3x wat enorme vertraging opleverde. Ten tweede was de trap zodanig vernield dat er wel mee gegooid moet zijn. Zie de foto op Google hoe het is aangekomen na transport. Ze beweren nu dat het niet goed verpakt was... Hoe moet je een trapboom anders verpakken dan de leverancier dat doet zodat het heel overkomt en hoe moet het dan met kwetsbare artikelen? Ondanks de bewijzen EN de extra verzekering die ik heb afgesloten geen vergoeding...Meer dan 200 euro verzendkosten, maar geen enkele service.

N

Nathalie

13-10-2023

0