PanelClix

8.3
9

Bestellen

8

Service

9

Prijs

7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

PanelClix

Wanneer je het leuk vindt om anoniem je mening te geven over allerlei onderwerpen dan kun je meedoen aan de onderzoeken van PanelClix. Daarmee kun je ook nog eens gratis geld verdienen, dus wie wil dat nu niet? Of het echt zo leuk en de moeite waard is om mee te doen lees je hier op NederlandReview.


Over PanelClix  

PanelClix is een zelfstandig opererende bedrijfsactiviteit van iFlavours B.V., dat in december 1999 is opgericht en gevestigd is in Amsterdam. Sindsdien bouwen en beheren zij een internationaal online panel. Zij doen dit voor een groot aantal marktonderzoeksbureaus en instellingen. Momenteel hebben zij  eigen panels in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Ze worden door bedrijven ingeschakeld om onderzoeken uit te laten voeren en consumenten kunnen zich aanmelden om mee te doen aan die onderzoeken. Zij zijn onder andere lid van de Marktonderzoekassociatie (MOA) in Nederland en Esomar, de Europese overkoepelende organisatie van marktonderzoekbureaus.


Diensten

Als je bij PanelClix mee wilt doen aan online enquêtes voor het sparen van gratis geld, dan moet je je eerst bij hen aanmelden. Dit doe je eenvoudig via het startscherm, wel zijn er een aantal voorwaarden aan verbonden. Je moet minimaal 12 jaar oud zijn, woonachtig in Nederland, en in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening en een geldig emailadres hebben. Na aanmelding krijg je vanzelf e-mails toegestuurd wanneer er een nieuwe enquête klaarstaat.


EuroClix

Voor het aanmelden en het invullen van vragenlijsten ontvang je punten die worden beheerd door EuroClix. EuroClix zorgt er ook voor dat de leden hun punten voor euro’s kunnen inwisselen. Bij een lidmaatschap van PanelClix wordt je dus ook bekend bij EuroClix. Ze gebruiken jouw gegevens echter alleen om jouw punten te beheren. Hoe meer vragen je per vragenlijst invult, hoe meer punten (EuroClix) je verdient. Voor minder dan 10 vragen krijg je bijvoorbeeld 20 punten, voor 10 tot 15 vragen 30 punten, etc. Wanneer je 1.000 EuroClix hebt gespaard, dan heb je een bedrag van € 10,- bij elkaar. Laat je de punten staan dan loopt de waarde op, voor 2.000 punten krijg je bijvoorbeeld € 25,- op je rekening gestort. Door mee te doen aan acties van EuroClix en haar partners kun je extra EuroClix verdienen.


Klachten

De deelname aan de onderzoeken gebeurt altijd volledig anoniem. De marktonderzoeken zullen ook niet worden gebruikt om je producten of diensten aan te bieden. Voor allerlei vragen kun je terecht op de website, waar je de bijbehorende antwoorden kunt vinden. Kom je er niet uit, dan kun je ook een e-mail sturen naar de ledenservice. Het is op ieder moment mogelijk om je lidmaatschap op te zeggen. Dit kan op de site, maar ook door een e-mail te sturen naar panelclix@euroclix.nl.


Wat vind jij van PanelClix?

Ben jij al lid van PanelClix en ben je hier zeer tevreden over? Of heb je juist je lidmaatschap opgezegd omdat je na een jaar nog geen tientje had verdiend? Laat hier je mening achter zodat anderen kunnen inschatten of het ook iets voor hen is of niet.


Kun je bij PanelClix gemakkelijk extra geld verdienen door mee te doen aan marktonderzoeken of zijn de ervaringen anders en valt dit helaas wat tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook