NederlandReview

  Ervaringen PanelClix

  Wanneer je het leuk vindt om anoniem je mening te geven over allerlei onderwerpen dan kun je meedoen aan de onderzoeken van PanelClix. Daarmee kun je ook nog eens gratis geld verdienen, dus wie wil dat nu niet? Of het echt zo leuk en de moeite waard is om mee te doen lees je hier op NederlandReview.

  Over PanelClix

  PanelClix is een zelfstandig opererende bedrijfsactiviteit van iFlavours B.V., dat in december 1999 is opgericht en gevestigd is in Amsterdam. Sindsdien bouwen en beheren zij een internationaal online panel. Zij doen dit voor een groot aantal marktonderzoeksbureaus en instellingen. Momenteel hebben zij eigen panels in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Ze worden door bedrijven ingeschakeld om onderzoeken uit te laten voeren en consumenten kunnen zich aanmelden om mee te doen aan die onderzoeken. Zij zijn onder andere lid van de Marktonderzoekassociatie (MOA) in Nederland en Esomar, de Europese overkoepelende organisatie van marktonderzoekbureaus.

  Hoe Verdien Je Extra Snel Geld Als Minderjarige Op Internet

  Diensten

  Als je bij PanelClix mee wilt doen aan online enquêtes voor het sparen van gratis geld, dan moet je je eerst bij hen aanmelden. Dit doe je eenvoudig via het startscherm, wel zijn er een aantal voorwaarden aan verbonden. Je moet minimaal 12 jaar oud zijn, woonachtig in Nederland, en in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening en een geldig emailadres hebben. Na aanmelding krijg je vanzelf e-mails toegestuurd wanneer er een nieuwe enquête klaarstaat.

  EuroClix

  Voor het aanmelden en het invullen van vragenlijsten ontvang je punten die worden beheerd door EuroClix. EuroClix zorgt er ook voor dat de leden hun punten voor euro’s kunnen inwisselen. Bij een lidmaatschap van PanelClix wordt je dus ook bekend bij EuroClix. Ze gebruiken jouw gegevens echter alleen om jouw punten te beheren. Hoe meer vragen je per vragenlijst invult, hoe meer punten (EuroClix) je verdient. Voor minder dan 10 vragen krijg je bijvoorbeeld 20 punten, voor 10 tot 15 vragen 30 punten, etc. Wanneer je 1.000 EuroClix hebt gespaard, dan heb je een bedrag van € 10,- bij elkaar. Laat je de punten staan dan loopt de waarde op, voor 2.000 punten krijg je bijvoorbeeld € 25,- op je rekening gestort. Door mee te doen aan acties van EuroClix en haar partners kun je extra EuroClix verdienen.

  Klachten

  De deelname aan de onderzoeken gebeurt altijd volledig anoniem. De marktonderzoeken zullen ook niet worden gebruikt om je producten of diensten aan te bieden. Voor allerlei vragen kun je terecht op de website, waar je de bijbehorende antwoorden kunt vinden. Kom je er niet uit, dan kun je ook een e-mail sturen naar de ledenservice. Het is op ieder moment mogelijk om je lidmaatschap op te zeggen. Dit kan op de site, maar ook door een e-mail te sturen naar panelclix@euroclix.nl.

  Wat vind jij van PanelClix?

  Ben jij al lid van PanelClix en ben je hier zeer tevreden over? Of heb je juist je lidmaatschap opgezegd omdat je na een jaar nog geen tientje had verdiend? Laat hier je mening achter zodat anderen kunnen inschatten of het ook iets voor hen is of niet.

  Kun je bij PanelClix gemakkelijk extra geld verdienen door mee te doen aan marktonderzoeken of zijn de ervaringen anders en valt dit helaas wat tegen?

  PanelClix
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PanelClix

  Uw beoordeling

  gratis geld verdienen

  ik doe al jaren mee met verschillende online enquetes om geld te verdienen. wat ik leuk vind aan panelclix is dat je gewoon geld kunt krijgen, geen rare cadeaus of loterijen.

  Je moet wel wat lang sparen voor ze je kunnen uitbetalen,
  maar ik vind de vragenlijsten wel leuk.het voelt tenminste niet als werk ofzo meer als hobby, maar dan dat je er geld voor krijgt

  Door: Megan25-07-2017
  Joelle15-02-2021

  Duurd erg lang. Al veel claims ingediend, omdat ik mijn clix niet krijg. 4 maanden geduld hebben.....

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  geld verdienen met vragenlijsten

  wel wat mee verdiend maar ik doe het niet supervaak ofzo dus niet dat ik er echt rijk mee word haha. wel leuk om te doen en het werkt makkelijk vind ik

  Door: Shanice05-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is PanelClix een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over PanelClix. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PanelClix actief?

  PanelClix is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PanelClix gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.