P1travel.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

P1travel.nl

Ben je op zoek naar tickets voor sportevenementen of andere events? Dan is P1travel.nl wellicht een interessante website voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is P1travel.nl


Via P1travel.nl kun je officiële tickets voor de grootste sportevenementen en concerten kopen. Qua sportevents gaat het om de sporten voetbal, rugby, tennis, Formule 1 en American football. Je kan kaarten zoeken door een zoekopdracht in te voeren op de homepage van de website. Voer in waar je naar op zoek bent en voor welke data. Klik vervolgens op de ‘zoeken’ button. Officiële resellers worden direct door een club, locatie of event aangesteld om jou op een veilige manier van het evenement te kunnen laten genieten. Deze organisatie heeft voor ieder event een vaste toewijzing. Dit zorgt ervoor dat ze de kaarten die ze verkopen altijd kunnen leveren.


Het team


De personeelsleden worden omschreven als jonge en enthousiaste eventliefhebbers die erg gemotiveerd zijn. Zij zetten in op een ware totaalbeleving. Jouw unieke ervaring gaat volgens P1 Travel al voor het echte event van start. Ze willen dat je een onvergetelijke herinnering zult maken. Deze organisatie stelt officiële verkoper te zijn van kaarten van de allergrootste clubs en festiviteiten die er wereldwijd zijn. Er worden allerlei soorten toegangskaarten aangeboden. Van goedkope toegangsbewijzen tot luxe hospitality arrangementen.


Boekingen


Er kunnen ook reizen worden geboekt inclusief 1 overnachting. Een wedstrijd wordt in veel gevallen pas korte tijd voor het event vastgesteld. Een arrangement wordt lang genoeg aangeboden zodat data binnen de reis zullen vallen. Er zijn sportwedstrijden waarvoor alleen tickets worden verkocht, zonder hotelovernachting. Alle kaarten of pakketreizen die worden aangeboden zijn daadwerkelijk beschikbaar. De website wordt constant bijgehouden. Het kan wel voorkomen dat er iets uitverkocht is. Als dit zo is zal er een alternatief worden aangeboden of je ontvangt je betaling terug. Als jouw betaling binnen is zal er een e-mailbevestiging naar je worden verzonden. In dit schrijven ontvang je de benodigde reisdocumenten, tickets en extra’s.


Tickets bestellen


Nadat je hebt geboekt kan er nog een wijziging plaatsvinden. Je zal dan wel spoedig contact moeten opnemen met de afdeling support. Het bedrijf tracht boekingen zo goed mogelijk aan behoeftes aan te passen. Een prijs kan nog wijzigen nadat er geboekt is. Soms worden er extra kosten berekend. Qua bezorgen zijn er per ticket categorie diverse opties mogelijk. Deze staan aangegeven op de productpagina's. Fysieke kaarten worden vaak een dag voor de wedstrijddag geleverd. Deze worden per koerier naar je hotel verzonden. Dit is natuurlijk niet van toepassing bij e-tickets, flash Seats en mobiele tickets. Ga voorzicht om met je toegangskaarten. Bewaar ze op een goede plek. P1 Travel kan geen vervanging of terugbetaling aanbieden als jouw aankoop kwijtraakt of gestolen wordt.


Prijzen


De prijs per product die op de site wordt vermeld is per persoon. Bij het boeken van meerdere producten zie je het totaalbedrag op je scherm veranderen. Er worden geen extra kosten bovenop de boekingsprijs gerekend. Er wordt gewerkt met totaalprijzen, met als voordeel dat je precies ziet wat de exacte tarieven zijn. Uitzonderingen zijn creditcardbetalingen, hier rekenen banken een vergoeding van 3,5% voor. Er zijn geen speciale kortingen voor studenten, kinderen of senioren. Iedereen zal hetzelfde moeten betalen.


Betalen


Er wordt aangegeven dat er veilig betaald kan worden. Dit gaat via een beveiligde server en SSL-verbinding. Jouw bank- en betalingsinformatie wordt volgens dit bedrijf nooit opgeslagen. Er kan met creditcards betaald worden zoals Visa, American Express en Mastercard. Betalen via iDEAL behoort eveneens tot de mogelijkheden. Omdat het om online aankopen gaat kan er geen gebruik gemaakt worden van het herroepingsrecht.


Klantervaringen


Heb jij al ervaring bij P1travel.nl? Dan horen we graag wat jouw bevindingen zijn. Is dit een goed platform om kaarten te kopen? Is deze organisatie jou goed van dienst geweest? Laat het weten via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)