NederlandReview

  Ervaringen Oppasland

  Het kan soms een lange zoektocht zijn naar een geschikte oppas. Je wilt je kinderen namelijk niet zomaar bij iemand achterlaten. Oppasland biedt alle ouders de oplossing. Je kunt eenvoudig en snel online een oppas vinden, maar is de dienst betrouwbaar? De dienst moet wel veilig zijn voor je kindje. Om ouders een handje te helpen, vind je op NederlandReview de beoordelingen van ouders die bij Oppasland al een oppas gevonden hebben. Zo weet je precies wat andere ouders vinden van de dienst en of je veilig een nieuwe oppas kunt vinden. Lees alles over hun ervaringen in de reviews en beslis zelf of jij je nieuwe oppas gaat zoeken bij Oppasland.

  Over Oppasland

  In 2017 werd het online platform van Oppasland opgericht. De website werd opgericht om ouders in contact te brengen met oppassers en gastouders. Je kunt bij Oppasland binnen enkele seconden een oppas vinden die het beste bij jouw gezin past. Zoek door de verschillende profielen naar een geschikte oppasser en neem direct contact op. Ook oppassers en gastouders kunnen van de website gebruikmaken om contact op te nemen met ouders. Je maakt eenvoudig zelf een profiel aan en kunt daarna door de profielen van ouders zoeken.


  Blijft jouw oppaskindje maar vervelend doen? Met dit nummer zijn ze zo weer zoet.

  Waarom Oppasland?

  De belangrijkste reden waarom ouders, oppassers en gastouders voor Oppasland kiezen, is omdat de dienst geheel gratis is. Iedereen kan gratis een profiel aanmaken en contact opnemen. Je kunt altijd gratis een oppas vinden op Oppasland en daarna zelf afspraken maken met de oppas over de betaling voor het oppassen zelf. Overigens kun je in heel Nederland een oppas vinden. Of je nu op zoek bent naar een oppas in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Utrecht of de kleinere plaatsen, je kunt bij Oppasland altijd een kijkje nemen. Er zijn op dit moment op de website meer dan 300 oppassers, bijna 50 gastouders en meer dan 40 ouders te vinden bij Oppasland.

  Klachten Oppasland

  Kwam jouw oppasser niet opdagen? Of had je problemen tijdens het aanmelden? Schrijf dan niet meteen een negatief review. Misschien kan de klantenservice van Oppasland je klacht namelijk oplossen. Op de website kun je op de contactpagina alle manieren vinden op contact op te nemen. Je kunt hier het contactformulier invullen, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van het e-mailadres. Je vindt hier ook de openingstijden van de klantenservice, zodat je precies weet hoe lang het duurt voordat je antwoord krijgt. Je kunt overigens ook proberen om de klantenservice te bereiken via Facebook, Twitter of Instagram. Laat, nadat je contact opgenomen hebt, weten of je vriendelijk en naar tevredenheid bent geholpen in je review.

  Jouw ervaringen met Oppasland

  Heb jij een oppas gevonden op de website en willen je kinderen nu niemand anders meer? Of heb jij jezelf aangemeld als oppasser? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met Oppasland. Is het betrouwbaar en veilig? Vind je snel een oppas? En is het echt gratis? Geen jouw beoordeling en help andere ouders de perfecte oppas te vinden.

  Kun je snel een oppas vinden? Is Oppasland altijd betrouwbaar en veilig? Is het echt gratis? Lees hier reviews over de ervaringen van andere ouders.

  Oppasland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Oppasland

  Uw beoordeling

  Oppas gevonden

  Oppas gevonden en er is inmiddels al 2 keer opgepast.
  Duidelijke site en persoonlijk een goede ervaring

  Door: Lianne Gravenberg26-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Hotel california

  Ik heb mij nooit ingeschreven bij dit bedrijf maar krijg iedere maand een afschrijving en kom er gewoon niet vanaf.

  Door: HA Varkevisser05-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slechte ervaring

  Oppas die afspraak maakt en nachts afzegt terwijl ze om 6 uur bij je moet wezen

  Door: Francis Arjaans31-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Oppasland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Oppasland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Oppasland actief?

  Oppasland is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, tuin & kamers

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oppasland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.