Neat

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Neat

Ben je op zoek naar een platform voor ondernemers en door ondernemers? Een organisatie welke jou kan helpen om zaken te doen? Wellicht is Neat een interessante organisatie voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview wat de klantervaringen bij Neat zijn.


Wat is Neat?


Neat is gebouwd voor ondernemers en door ondernemers. Als ondernemers zijn de bij Neat aangesloten bedrijven altijd in beweging: van een idee, via een eerste verkoop tot wereldwijde expansie. Er wordt aangegeven dat ze financiële ervaring hebben die met iedereen mee evolueert. Het gaat hier om een ervaring die stabiel, veilig en adaptief is. Banken zijn gebouwd voor een ander zakelijk tijdperk. Deze zijn volgens het bedrijf niet gebouwd voor de nieuwe economie.


Grenzen verdwijnen en het is volgens Neat makkelijker dan ooit om wereldwijd een bedrijf te starten. Neat gelooft in het realiseren van internationaal zakendoen voor ondernemers over de hele wereld. Tegenwoordig is Neat een modern alternatief voor een bank, opgestart om je overal te ondersteunen. Ze zijn een platform om zaken te doen. Ze bouwen aan een dynamische en wrijvingsloze economie.


Stukje geschiedenis


Oprichters van Neat zijn David Rosa en Igor Wos. Davids carrière begon bij Citi, waar hij hun jongste algemeen directeur in Azië werd. Vervolgens was hij medeoprichter van de Aziatische tak van Integral Capital Management, die hij in 2014 verkocht om zich te concentreren op fintech. David heeft een BSc in economie van de London School of Economics en was voorheen 'Responsible Officer' onder de Hong Kong SFC. David werkt al 19 jaar in Hong Kong.


Medeoprichter en CTO is Igor Wos. Igor begon zijn carrière bij het Centre for Doctoral Training in Financial Computing and Analytics van University College London, waar hij vanaf het begin een algoritmisch handelsplatform bouwde. Daarna vervoegde hij Fidessa, een leider in handels-, investerings- en informatieoplossingen. Igor heeft een BSC in 'Computer Science' van King's College London. Hij is door Tatler genoemd als een van de 11 technische influencers in Hong Kong en wordt erkend door Forbes magazine's 30 onder 30 in Azië.


Beveiliging


Het bedrijf stelt beveiliging hoog in het vaandel te hebben staan. Ze hebben een prijs gewonnen van de regering van Hongkong voor het openen van de rekeningen en werken met de beste cyberbeveiligingstechnologie om jouw geld veilig te houden. Neat heeft een Money Lenders-licentie, Money Service Operator-licentie en een TCSP-licentie in Hong Kong en is een FCA-goedgekeurde EMD-agent in het Verenigd Koninkrijk. Er wordt nauw samengewerkt met gereguleerde partners zoals PayrNet Limited en ePaylinks.


Jouw geld is bij het bedrijf veilig. Tenminste, dat is wat er wordt aangegeven op de website van Neat. Jouw geld wordt aangehouden op gescheiden bankrekeningen bij banken met een vergunning, zoals ICBC in Azië. Afhankelijk van het type valutarekeningen waarvoor je je aanmeldt, word je geld opgeslagen in Hong Kong of het Verenigd Koninkrijk, in overeenstemming met de HKMA SVF-voorschriften en FCA EMI-voorschriften. Dit betekent dat zelfs als er iets met Neat gebeurt, jouw geld veilig is.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Neat? Ben je tevreden over de diensten van Neat? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over Neat zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Neat? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootse platform op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)