Musement

5.3

Bestellen

3

Service

3.7

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Musement

Als toerist in een vreemde stad is het soms moeilijk om uit te zoeken wat je graag zou willen doen. Het is ook niet altijd gemakkelijk om te achterhalen welke toeristische attracties nu wel of juist niet de moeite zijn en soms word je ook gecontacteerd door mensen die beweren een reseller te zijn van toegangskaarten maar kan je dat wel vertrouwen? Gelukkig kan Musement je daarbij helpen. Het is een platform waar je toegangskaarten en andere activiteiten kan boeken aan officiële prijzen. Wat anderen vinden van Musement lees je hier op NederlandReview.  


Heb je zelf al ervaring met Musement? Help anderen en laat een review achter op deze pagina! 


Over Musement 

Musement is een bedrijf die in 2013 werd opgericht door 4 personen in Milaan, Italië. Op Musement vind je heel wat leuke attracties, optredens en leuke activiteiten in heel wat steden. Je kan er dus perfect tickets boeken voor ene leuke uitstap in je buurt of voor als je binnenkort op citytrip vertrekt, dan kan je meteen al alles plannen en hoef je niet langer in de wachtrij te staan op de dag zelf. Musement helpt je dus om een echte local te worden in een vreemde stad. Op de website vind je heel wat verschillende bestemmingen met een grote keuze tours en attracties die je er kan bezoeken. In de lijst met activiteiten vind je niet alleen de toeristische zaken maar ook exclusieve hidden gems en gratis activiteiten. Amusement is actief in 55 landen en heeft op haar website meer dan 450 steden met activiteiten staan. Musement is beschikbaar in 9 talen.  
Diensten van Musement 

Bij Musement kan je gemakkelijk tickets voor verschillende activiteiten boeken op 1 plaats. Je hoeft daarvoor enkel de plaats in te geven en je vindt concerten, attracties en hidden gems in de stad die je net opgaf. Zo vind je heel wat leuke activiteiten die je kan doen en zie je niet alleen de toeristische attractief maar kom je ook nog op andere leuke plaatsen. Op Musement vind je musea en kunst, tours en attracties, optredens, sportevenementen, culinaire activiteiten en activiteiten voor als je het wat actiever en avontuurlijker wil aanpakken. Musement is zeer gemakkelijk in gebruik want je kiest gewoon de activiteiten die je wil doen, je kiest de data en dan kan je ze allemaal in 1 keer betalen dus geen gedoe met het invullen van meerdere betalingsformulieren. Daarna krijg je alle tickets via e-mail toegestuurd en kan je vertrekken! Klaar voor een boeiende ervaring?  


Vragen of klachten over Musement 

Heb je een vraag of klacht? Dan neem je best contact op met een medewerker van Musement. Je kan ze het snelst bereiken via de telefoon, ze hebben een Nederlands nummer dus je kan gewoon met hen in het Nederlands communiceren. Je kan ze ook een berichtje sturen via WhatsApp of een e-mail, dan zullen ze zo snel mogelijk contact met je opnemen.  


Schrijf je eigen review!

Wil je van de daken schreeuwen hoe makkelijk het wel niet was om toegangskaartjes te boeken via Musement? Dan hebben wij het perfecte dak! Laat gewoon op deze pagina een review achter zodat anderen weten wat ze mogen verwachten van Musement.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

museum tickets voor rome

tickets konden niet omgezet worden in rome voor het colusseum heb nieuwe moeten kopen en dus 2 X betaald 250euro verloren door musement, nooit meer

M

myriam

15-07-2023

0

Saona Tao Beach club

161 euro betaald voor iets dat we niet gekregen hebben ,werden gezegd dat dit onze uitstap was maar zaten na gesprek met de andere reisgezellen gewoon samen met de hichlighs tour van 76 euro .....toen we dit aan de begeleiding vermelden werd alles gewoon weggelachen . De vermelde beachclub nooit gezien en drank zelf moeten kopen ......een schande NOOIT MEER !!!!

B

BART

10-06-2023

0

tickets Harry Potter Studios

Bought tickets for Harry Potter WB Studios twice via this website which were available on their site. Buying process was easy. However, they cancelled them both times and I was left with nothing. Do not recommend and would not buy with them again. They did refund quickly.

M

Mark

03-05-2023

0

Full day tour from Amsterdam to Brussels

Yesterday, I received an email reminding me of today's full day tour from Amsterdam to Brussels. Today, I waited at the assigned pickup point, and no one arrived. After many attempts to contact the provider, I was told that the tour was cancelled. No advance notice was provided, and they will "attempt" a refund. Providers are Trigger Tours and Musement.

A

Amanda Smith

20-04-2023

0

tickets Sagrada Familia

Zeer slechte service, en ronduit foutief gedrag (boeking via de website is mogelijk terwijl er geen beschikbaarheid is. Betaling wordt uiteraard wel aanvaard...) Eerste en laatste keer dat ik via deze website tickets boek. Een door Musement bevestigde boeking voor de Sagrada Familia wordt geruime tijd later eenzijdig en foutief geannuleerd wegens "technische problemen". Er zou dan toch geen beschikbaarheid zijn... wegens hun late reactie, waar ik dan nog zelf om heb moeten vragen, vind ik uiteraard nergens anders beschikbaarheid...

M

Mieke Delaruelle

04-04-2022

0

tickets foor museum Reina Sofia Madrid

We bought tickets for Reina Sofia in Madrid but it turned out it was a free day,free entrance ..so we bought the tickets for nothing.

A

annette

26-05-2019

0