NederlandReview

  Ervaringen LegalParrot

  Als ondernemer, hoe klein ook, kun je te maken krijgen met juridische kwesties. Klanten die niet betalen, vragen over arbeidscontracten van een van je medewerkers of gewoon een vraag over afspraken die je met een klant maakt. Die kun je meestal niet zelf beantwoorden, daar heb je iemand voor nodig met een juridische achtergrond. LegalParrot (altijd een advocaat op je schouder) biedt juridische ondersteuning speciaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een totaaloplossing voor al hun juridische problemen en aan het eind van de maand niet verrast worden door de onverwacht hoge factuur.

  Toegankelijke hulp

  Juridische zaken besteed je uit aan bijvoorbeeld een advocaat. Daar zijn ze voor. Maar er doen zich hier soms een aantal problemen voor. Als ondernemer heb je soms hulp nodig op meerdere vlakken, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsrecht of een andere keer hulp bij het incasso. Of een andere keer heb zoek je iemand die je helpt met een conflict bij een klant. Dit zijn verschillende expertises waarvoor je het liefst één aanspreekpunt hebt. Bij LegalParrot krijg je als je bij hen een van hun pakketten afneemt, een huisadvocaat die als aanspreekpunt dient en je in begrijpelijke taal van dienst is.

  LegalParrot - YouTube

  Uit welke pakketten kun je kiezen?

  Bij LegalParrot kies je al naar gelang budget en wensen een pakket dat bij jou als ondernemer past. Dat is het Incassoservicepakket, het Compleet pakket en het Holding pakket. Op de website kun je precies zien welke diensten bij welk pakket horen. Kies je voor een Compleet of Holding pakket, dan krijg je een huisadvocaat toegewezen en krijg je ondersteuning op de volgende rechtsgebieden: Incassorecht, arbeidsrecht, contractrecht, bestuursrecht, bouwrecht, huurrecht en ondernemingsrecht, merkenrecht, mediarecht en strafrecht. Via de website kun je een van de pakketten direct online afsluiten.  Gratis uitproberen

  LegalParrot geeft je de mogelijkheid hun diensten gratis uit te proberen. Op hun website kun je gratis de incassoservice aanvragen. Ze gaan direct voor je aan de slag met een niet-betalende klant. Je kunt ook gratis een juridische vraag stellen of een contract downloaden. Vervolgens bepaal je zelf of je met het bedrijf in zee wilt gaan.

  Nog meer services

  Via de LegalParrot-app die door advocaten ontwikkeld is, kun je op de hoogte blijven van relevante juridische ontwikkelingen en krijg je toegang tot 500 handige juridische tips. Voor het laatste nieuws kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief of de legal blogs en het nieuws lezen op de website.

  Heb jij ervaringen met het werk van de advocaten en juristen bij LegalParrot? Laat jouw mening dan horen op NederlandReview. Zijn ze deskundig op alle gebieden, antwoorden ze binnen de afgesproken termijn? Of ben jij van plan met LegalParrot in zee te gaan, lees dan hier de ervaringen van mensen die je voorgingen.

  Lees hier de ervaringen met de advocaten van LegalParrot!

  Juridische ondersteuning is altijd wel te vinden, maar is het ook de juiste tegen een redelijk tarief? Lees hier de ervaringen met LegalParrot.

  LegalParrot
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LegalParrot

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LegalParrot een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LegalParrot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LegalParrot actief?

  LegalParrot is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LegalParrot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.