ITEAD Intelligent Systems

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

ITEAD Intelligent Systems

Ben je op zoek naar een onderneming welke is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hardware en smart home-producten? Wellicht is ITEAD een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er bij ITEAD bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is ITEAD?


ITEAD is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van hardware en smart home-producten. Het bedrijf is gevestigd in Shenzhen (China). Het bedrijf maakt onderdeel uit van 's werelds grootste elektronicamarkt en de meest geïntegreerde elektronische toeleveringsketen ter wereld. Met hun grote innovatievermogen is ITEAD in staat om hoogwaardige, innovatieve producten aan te bieden tegen een betaalbare prijs.


Goede ontwikkelingsplatforms


Of je nu graag met coole elektronische gadgets speelt of de volgende iPad bouwt, iedereen zou toegang moeten hebben tot de tools, hardwareplatforms en bronnen om hun ambities waar te maken. Het doel is om een ​​innovatierevolutie aan te wakkeren met gebruiksvriendelijke prototypingmodules, goedkope ontwikkelingsplatforms en zelfs op maat gemaakte oplossingen om gebruikers te helpen hun innovatieve ideeën in de kortst mogelijke tijd werkelijkheid te laten worden.


Elektronica-industrie


In de elektronica-industrie is het grote geheel meestal overtuigender dan de moeren en bouten van elektronisch ontwerp. Om innovatie gemakkelijker te maken, bieden ze verschillende modules en ontwikkelplatforms aan om het ontwikkelingsproces te versnellen en de toetredingsdrempels te verminderen en die steile leercurves te verzachten. Of je nu een nieuwsgierige student, een gekwalificeerde ingenieur of een hobbyist bent die graag creëert, er is hier altijd wel iets dat aan jouw behoeften voldoet.


PayPal


Mocht dit niet het geval zijn, willen ze graag weten wat jouw idee of project is. Ze zijn constant op zoek naar nieuwe inspiratie om hun te helpen het productassortiment uit te breiden. De beschikbare betaalmethoden zijn afhankelijk van het type bestelling en het land. Momenteel bieden ze 3 betaalmethoden aan, waarvan ze PayPal als prioriteit aanbevelen. Als je echter een bestelling plaatst voor een groot bedrag, kun je ervoor kiezen om per bank over te maken. Zorg dat er genoeg geld op je rekening zal staan.


Bestelling


Bestellingen kunnen om verschillende redenen worden geretourneerd of achtergelaten of geruïneerd, waaronder: niet-betaling van tarieven, vertraging bij inklaring, onjuist adres, niet opgeëist bij het postkantoor, enz. Als een pakket wordt geretourneerd of niet kan worden afgeleverd, wordt er contact opgenomen met de klant. De klant zal de kosten voor opnieuw verzenden moeten betalen, evenals de verzendkosten voor het retourneren wanneer het wordt geretourneerd. We doen ons best om klanten te helpen wanneer dergelijke situaties zich voordoen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de bovengenoemde gevallen.


Douanerechten


Houd er rekening mee dat de douanerechten van DHL voor rekening van de klant zijn. Als goederen worden geretourneerd omdat klanten weigeren de douanerechten te betalen, zijn klanten verantwoordelijk voor het betalen van de retourvrachtkosten en inklaringskosten naar China. Ze bieden geen restitutie als het pakket wordt vernietigd omdat klanten weigeren de douanerechten te betalen. Raadpleeg deze speciale pagina voor het volgen van jouw bestelling.


Verzending


ITEAD Studio waardeert jouw steun aan het bedrijf en ze zijn verheugd om je van dienst te zijn. Het bedrijf verzendt haar producten vanuit China naar alle delen van de wereld. Ze bieden momenteel drie verschillende verzendmethoden aan. Denk aan DHL, UPS, TNT en EMS. Er zijn enkele plaatsen die te afgelegen zijn voor verzending door DHL. Als het jouw adres is, zal het bedrijf je hiervan op de hoogte stellen door je een e-mail te sturen.
 


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij ITEAD? Ben je tevreden over de producten en diensten van ITEAD? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij ITEAD? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over deze organisatie deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)