HighWine

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

HighWine

Zoek je een leuke locatie om lekker te wijnen en hapjes te eten? Dan is High Wine wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is High Wine?


Via High Wine vind je High Wine locaties bij jou in de buurt. Dit wordt omschreven als borrelen, maar dan op een luxe manier. Tijdens een High Wine-sessie nuttig je meerdere glazen wijn. Dit doe je in combinatie met het tot je nemen van hartige hapjes. Dit kan bijvoorbeeld leuk zijn als je iets te vieren hebt zoals een verjaardag. En wellicht vind je dit gewoon leuk om te doen zodat je met iemand even lekker kunt bijkletsen. Op de website van deze organisatie vind je diverse locaties in allerlei steden. Iedere locatie is geselecteerd op basis van reviews en ervaringen. Als je bij High Wine boekt brengt dit naar eigen zeggen een aantal voordelen met zich mee. Zo hoeft er pas betaald te worden bij de High Wine. Er hoeven geen reserveringskosten betaald te worden. Je kan gratis annuleren.


Lekker genieten en wijnproeverij


Volgens dit bedrijf kun jij lekker gaan genieten. Dit kun je doen met een groep, vrienden, collega’s of familie. Wil je meer leren over wijn? Dan wordt een wijnproeverij aangeraden. Via de website vind je allerlei wijnproeverij locaties. Tijdens deze activiteit leer je achtergronden van wijn kennen. Je kan dit doen als activiteit maar bijvoorbeeld ook als vrijgezellenfeest. Via highwine.nl lees je ook over recepten en krijg je tips.


Gratis annuleren


Op de website wordt aangeven dat er gratis geannuleerd kan worden. Dit moet wel gedaan worden bij het restaurant waar er gereserveerd is. Dit zal per telefoon moeten gebeuren. Het telefoonnummer staat vermeld in de ontvangstbevestiging. Het kan zijn dat er voor wijnproeverijen andere regels gelden. Annuleringen kunnen niet op dezelfde dag gedaan worden. Kun je op het laatste moment toch niet komen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Privacy


Er wordt waarde gehecht aan de privacy van de websitebezoekers. In de algemene voorwaarden wordt aangegeven waarvoor jouw persoonsgegevens verwerkt worden. Ze stellen vertrouwelijk om te gaan met persoonlijke informatie. De gegevens die jij achterlaat worden verwerkt in overeenstemming met de wet- en regelgeving. Om jou goed van dienst te kunnen zijn hebben ze onder andere je naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig. Wat jij doorgeeft wordt onder andere gebruikt voor het doen van reserveringen via highwine.nl. Er zal ook een nieuwsbrief aan je verzonden worden en je kunt rekenen op direct marketing acties.


Contact opnemen


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze organisatie? Wil je dat jouw horecagelegenheid op de site wordt vermeld? Dan ben je welkom om contact op te nemen. Dit kan je doen door het invullen van een online contactformulier. Het is ook mogelijk om met dit bedrijf te telefoneren of een brief te sturen. Het adres staat op highwine.nl vermeld.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij High Wine? Heb je een locatie gevonden via highwine.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vond je van de plek waar je hebt geborreld? Hoe vond je het platform werken en wat vond je van de service? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)