HetSchoolvoorbeeld

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

HetSchoolvoorbeeld

Wil je een schoolwebsite laten bouwen? Ben je op zoek naar een ontwerpbureau en/of webdesignbedrijf? Dan is HetSchoolvoorbeeld wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is HetSchoolvoorbeeld?


HetSchoolvoorbeeld is een ontwerpbureau en webdesignbedrijf voor het onderwijs. Via deze organisatie is het mogelijk om een schoolwebsite te laten bouwen. Op een dergelijke website komen een aantal dingen samen. Zo kun je de schoolapp koppelen, kennismakingsgesprekken organiseren en ZOOM-gesprekken inplannen. Andere functies zijn onder andere een nieuws en mailchimp, laden van vacatures en integreren van social mediakanalen. Deze organisatie stelt voor een professioneel ontwerp te zorgen, welke makkelijk te gebruiken is. Ze hebben al samengewerkt met honderden scholen en schoolbesturen. Klanttevredenheid vinden ze erg belangrijk en zijn ze enorm trots op. Alle diensten die ze uitvoeren staan op hun website beschreven.


Websites


Er worden allerlei diensten verleend met betrekking tot websites. Zo worden er schoolwebsites gebouwd voor het basisonderwijs. Als je als school een website laat bouwen dan is dat een mooi visitekaartje. Het is daarom altijd aan te raden om voor kwaliteit te gaan. Dit kun je bewerkstelligen door te kiezen voor een duidelijke structuur in combinatie met een professioneel design. Hetgeen je kunt bestellen is ontwikkeld door onderwijsdeskundigen. Jouw school is uniek en een schoolwebsite is een goede manier om dat uit te dragen. Op de speciale websitepagina zie je welke producten en diensten er verkocht worden. Daar wordt ook beschreven wat de kosten zijn.


Drukwerk


Het is mogelijk om je drukwerk onder te brengen bij HetSchoolvoorbeeld. Zij zullen dan zorgen voor een herkenbare lijn. Er wordt aangegeven dat ze dit doen voor een prijs die passend is bij het onderwijs. Als je meer informatie of details wilt hebben, ben je welkom om telefonisch contact op te nemen. Je kunt bijvoorbeeld voor dienstverlening producten kiezen met betrekking tot grafisch ontwerp, huisstijldrukwerk en rapportmappen. Wat dacht je ervan om posters, briefpapier en visitekaartjes te laten maken in de eigen huisstijl. Je kan spandoeken, borden, schoolkalenders en schoolgidsen laten maken. Ook kun je hier terecht voor veiligheidshesjes, school t-shirts en schoolvlaggen. Je kunt bijvoorbeeld ook een rugtas, rugzak of gymtas laten bedrukken met het logo van je school.


Technische informatie


Het is niet lastig om content op de schoolwebsite te plaatsen. Dit kun je binnen een handomdraai zelf doen. Hoe meer berichten je plaats hoe beter je op het internet gevonden zal worden. Er wordt aanbevolen om een teamtraining te volgen. Tijdens een dergelijke sessie wordt uitleg gegeven over de website. Je krijgt de training van ervaren mensen. Na het volbrengen van de cursus kun je zelf eenvoudig aan de slag. Het is mogelijk om via de site van HetSchoolvoorbeeld een handleiding te downloaden. Je kan ervoor kiezen om zelf je social mediakanalen te beheren. Een andere optie is om dit uit te besteden aan professionals van HetSchoolvoorbeeld. Voor Facebook moet je bijvoorbeeld eerst vrienden worden, waarna een medewerker voor je aan de slag kan gaan.


Administratieve informatie


Op het moment van schrijven zijn de kosten voor een website € 1.155,-. Dan heb je volgens het bedrijf een perfect werkende website inclusief integratie van jullie social media platforms. Er wordt graag meegedacht om een oplossing te zoeken dat in je budget past. Je kunt bijvoorbeeld een strippenkaart kopen waarmee voordelig uren ingekocht kunnen worden. Je kunt dan aanzienlijk besparen in kosten. Neem voor meer administratieve informatie een kijkje op de website van HetSchoolvoorbeeld.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij HetSchoolvoorbeeld? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij een schoolwebsite door deze organisatie laten bouwen? Was je tevreden met het eindresultaat? Hoe heb je de samenwerking ervaren? Deel je mening via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)