Ecolinq

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Ecolinq

Wil jij graag milieuvriendelijke verpakkingen bestellen? Hecht jij waarde aan een duurzame planeet? Dan is Ecolinq wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven.


Wat is Ecolinq?


Ecolinq verkoopt milieuvriendelijke verpakkingen. Deze onderneming stelt passie te hebben om een duurzame toekomst voor de planeet te creëren. Volgens dit bedrijf speelt iedere persoon en organisatie een rol in het zuinig zijn op het milieu. Zij willen op het gebied van verduurzaming graag een aanjager zijn. Dit moet leiden tot positieve veranderingen. Een van de doelen is om vernieuwend decoratiemateriaal en innovatieve verpakkingen aan te bieden. Dit moet milieuvriendelijke praktijken tot gevolg hebben.


Bestellen


Een bestelling kan binnen een aantal stappen gerealiseerd worden. Er kan besteld worden met of zonder klantaccount. Als je kiest voor een account moet je je eerst registreren. Accounthouders kunnen gebruik maken van een aantal voordelen. Zo hoef je niet steeds het leveringsadres in te voeren. Je hebt online eenvoudig inzage in de bestelhistorie. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, Visa, Mastercard en American Express. Alle betaalopties staan op de website en worden getoond tijdens het afrekenproces.


Verzendinformatie


Doordeweeks versturen ze orders dezelfde dag als er voor 16:00 uur besteld wordt. Producten moeten dan wel voorradig zijn. Als dit niet het geval is kan het 2 extra dagen langer duren. Klanten kunnen kiezen uit diverse verzendopties. Er kan gekozen worden uit afhaalpunten of dat een product op een voorkeursadres wordt afgeleverd. Die beslissing kan je zelf maken. De verzendoptie kan aan het einde van het bestelproces gekozen worden. Bij een minimale bestelwaarde van € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. DHL en UPS zijn de verzendbedrijven die de verzending voor hun rekening nemen. Er worden geen items per brievenpost verstuurd.


Retourinformatie


Ben je niet tevreden over de aankoop? Dan is het mogelijk om een retour in gang te zetten. Je zal je dan wel aan de retourvoorwaarden moeten houden. Het doen van een retournering is volgens dit bedrijf heel simpel. De retourtermijn is vastgesteld op 100 dagen. Binnen deze fase kun je dus iets terugsturen. Je hoeft geen reden van opgaaf door te geven. Retourneren is niet kosteloos. Als een item defect is, of als het verkeerde product is opgestuurd, zijn de retourkosten wel voor deze organisatie. Er wordt 2 jaar garantie gegeven op de elektronische producten. Is iets stuk? Dan kan je er bijna altijd van uit gaan dat je binnen 2 weken een werkend product terugkrijgt.


Klachtenprocedure


Deze onderneming geeft aan haar best te doen de bestelprocedure, betaalproces en levering zo goed mogelijk te laten verlopen. Desondanks kan er eens iets misgaan. In deze situaties is het mogelijk om een klacht in te dienen. Dit kan gedaan worden bij de klantenservice. In de regel duurt de verwerking van een klacht twee weken. Soms is er echter een langere verwerkingstijd nodig. Je zal dan op de hoogte gebracht worden over wanneer je een reactie kan verwachten. Uiteindelijk wordt er een oplossing voorgesteld. Kan jij je hier niet in vinden? Dan kun je je richten tot de geschillencommissie. Een andere optie is om het geschil door te geven bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Ecolinq? Heb jij hier weleens milieuvriendelijke verpakkingen besteld? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vond je van jouw bestelling? Hoe heb je het bestel- en verzendproces ervaren? We waarderen het als je je mening deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)