Drukwerknodig.nl

Alle reviews

Drukwerknodig.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Forex

  Bestellen en betalen is uiteraard mogelijk. Producten worden niet verzonden. Vervolgens wordt je aan het lijntje gehouden door leugens van een zeer slechte en onvriendelijke klantenservice. Niet doen, want je bent je geld kwijt!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hardcover boek

  Voor het eerst een boek laten drukken. Ik was onbekend met pdf opmaak, papiersoort, grootte etc. Prima geholpen, geen moeite was teveel, vooral Jorja is heel geduldig geweest. Proefdruk leveren is zeker ook een plus. Aanpassingen daarna is geen probleem en zou je de order toch annuleren zijn de kosten beperkt. Snelle reactie op alle vragen. Prijs-kwaliteit verhouding uitstekend. Ik zou een volgende keer zeker terug gaan en nog niet eens zoeken naar een andere optie

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hardcover boek

  Top service! Klantenservice is erg vriendelijk, reageert snel en denkt mee met de oplossingen. Ik heb een boek laten afdrukken, maar het resultaat was iets minder dan ik had verwacht. Gelukkig pakt Drukwerknodig dit heel netjes en vlot op. Ik ben op dit moment nog afwachtende op het resultaat van de herdruk, maar ben erg te spreken over de klantenservice! Bedankt Jorja van de klanteservice!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  600 Hardcover boekjes

  Na een mislukte poging bij een drukwerk-bemiddelaar om 600 hardcover boekjes te laten drukken heb ik op 29 november contact opgenomen met Drukwerknodig.
  Nadat ik de situatie had uitgelegd en de bestanden naar hun verstuurd had kreeg ik de boekjes zelfs een dag eerder dan de afgesproken leverdatum, keurig verpakt in dozen. In de tussen liggende dagen is er veelvuldig per email informatie uitgewisseld en ben ik ook telefonisch zeer klantvriendelijk te woord gestaan. Ook bij een eerdere ervaring is het me opgevallen dat deze drukker heel transparant is en duidelijk aangeeft wat mogelijk is en dat ook strak nakomt.
  Op alle punten een dikke tien voor dit bedrijf!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Flyers

  Eerste bestelling door MIJN EIGEN FOUT verkeerd gegaan. En dankzij de goede service helemaal goed geholpen aan nieuwe juiste flyers. Echt aan te raden, geweldig bedrijf!

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
7 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

Magento Monkey
1 reviews

Wanneer je als kleine of grote zelfstandige producten of diensten aanbiedt ontkom je er tegenwoordig niet aan, je moet een goede website hebben zod...

Kerstpakkettenidee
5 reviews

Ongekend! Wat anderen van Kerstpakketenidee vinden. Natuurlijk is kerstpakketenidee een aanbieder van kerstpakketten. Het is mooi en goed om te ont...

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl verzorgt reclame en drukwerk binnen Nederland. Voldoet dit bedrijf aan je verwachtingen? Is Drukwernodig.nl precies het bedrijf dat jij nodig hebt? Ben je op zoek naar een bedrijf voor je reclame? Zoek je iemand voor drukwerk voor toonaangevende winkelketens en particulieren binnen Nederland? Om te weten of Drukwerknodig.nl het bedrijf is voor drukwerk en reclame, is het belangrijk om te weten wat de klanten van Drukwerknodig.nl vinden. De meningen over Drukwerknodig.nl lees je via NederlandReview.

Wat is Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl is een website waar je producten met betrekking tot reclame en drukwerk kunt kopen. De website is onderdeel van het bedrijf Chris Russel BV. Deze organisatie is een full service reclamebureau met een eigen productiecentrum. Chris Russel verzorgt al meer dan 25 jaar drukwerk en reclame voor winkelketens en particulieren binnen Nederland. Deze winkelketens hebben hun sporen  ruimschoots verdiend.

Op het moment van schrijven werken er in totaal ongeveer 120 werknemers voor het bedrijf. Het bedrijf onderscheidt zich op meerdere gebieden. Eén van die kenmerkende dingen voor het bedrijf is, dat als het druk is, ze als team te werk gaan. Dan helpen er bijvoorbeeld ICT mensen op de inpakafdeling of andersom.

Makkelijk en snel drukwerk bestellen

Via het bedrijf is het mogelijk om makkelijk en snel drukwerk te bestellen. Categorieën waarin er drukwerk besteld kan worden zijn boeken, huisstijl, promotie, horeca, fotoproducten, outdoor en presentatie. Het bedrijf is specialist in het drukken van boeken. Dagelijks worden er boeken gedrukt, gebonden en verstuurd. Dit gebeurt in de speciale digitale drukkerij. Via de website wordt de mogelijkheid geboden om zelf online een boek te laten drukken. Dit kan in grote en/of kleine oplage. Dit gebeurt snel, goedkoop en professioneel.

Je kunt er visitekaartjes, gepersonaliseerde notitieboeken en briefpapier kopen in eigen huisstijl. Ze kunnen alles leveren in elke huisstijl. Door het eigen machinepark voorziet het bedrijf in producten van hoge kwaliteit en een snelle levertijd. Er worden verschillende promotiematerialen gemaakt om aandacht van klanten te trekken. Horecabedrijven kunnen via Drukwerknodig.nl menukaarten, placemats, flyers en dergelijke bestellen. Het wordt op maat gemaakt en geleverd tegen voordelige prijzen. Het bedrijf heeft goede kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Drukwerknodig.nl biedt de mogelijkheid om uw eigen foto te laten printen op verschillende producten. Via deze speler op het gebied van drukwerk kunnen foto’s op canvas, hout of andere materialen gekocht worden. Er worden reclame-uitingen verkocht die door weer en wind zichtbaar zijn. Deze buitenproducten zijn van hoge kwaliteit. Voorbeelden zijn een wapperende vlag of grote banner voor tegen de muur.

Service

Om bij Drukwerknodig.nl te kunnen bestellen moet er een account aangemaakt worden. Hier gaat eerst een registratie aan vooraf. Bij vragen kan er contact met de klantenservice worden opgenomen. Er kan een mail gestuurd worden. Daarnaast kan er via een chatoptie contact gezocht worden met een medewerker.

Spullen kunnen allemaal via de website besteld worden. Maak een selectie van het te bestellen product en upload het bestand. Hierna regelt het bedrijf de rest. Voor retour sturen van artikelen en de klachtenprocedure dienen de algemene voorwaarden bekeken te worden. Deze zijn online benaderbaar.

Ervaringen van klanten

Om Drukwerknodig.nl goed te kunnen beoordelen is het van belang dat klanten hun mening geven. klanten geven het beste het beeld weer van een bedrijf. Ben jij klant bij Drukwerknodig.nl? Bestel je vaker producten bij dit bedrijf? We zouden het erg op prijs stellen als je hier je review achterlaat. Door jouw visie help je andere klanten. Want, uiteindelijk vind je alle reviews via NederlandReview.

}