NederlandReview

  Ervaringen Drukbedrijf.nl

  Je kunt je eigen printer prima gebruiken voor wat papieren, documenten en andere afdrukken. Soms zien ze er nog best professioneel uit ook. Maar vaak kunnen de dingen die je echt gaat gebruiken voor reclamedoeleinden beter gedrukt worden door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Zo’n soort bedrijf is Drukbedrijf.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun stickers zijn? Zal je buitenreclame echt opvallend genoeg zijn om de aandacht te trekken? Zal de bezorgservice van dit bedrijf er lang over doen om het textiel te bedrukken en op te sturen? En zal de klantenservice van Drukbedrijf.nl je wel kunnen helpen als de print niet helemaal goed is gegaan of er een ander probleem is? Alleen echte klanten van Drukbedrijf.nl zullen deze vragen kunnen beantwoorden. Lees hun reviews om te onderzoeken hoe zij over Drukbedrijf.nl denken. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een idee geven van wat er van Drukbedrijf.nl en hun afdrukken verwacht kan worden.

  Over Drukbedrijf.nl

  Drukbedrijf.nl is een bedrijf dat allerlei soort afdrukken maakt. Ze beweren op hun website op alles een afdruk te kunnen plaatsen. En als ze zeggen dat ze op alles drukken, dan bedoelen ze ook op werkelijk alles. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of ze kunnen er wel een logo, naam of foto op afdrukken. Op hun website kun je een lange lijst vinden van alle producten die Drukbedrijf.nl aanbiedt om voor je te bedrukken. Dit gaat van draagbare dingen zoals petten en T-shirts tot foamboards, piano vellen en display karton. In hun categorie huisstijl kun je allerlei soorten papieren producten vinden zoals enveloppen, compliment cards, ringbanden, notitieblokken, visitekaartjes, doordruksets, baliedisplays, stempels, post-its, presentatiemappen en nog veel meer. Maar ze bieden ook ander promotiemateriaal aan. Hierover vallen posters, boekenleggers, powerbanks, ansichtkaarten, trouwkaarten, folders, inpakpapier, kranten, telefoonhoesjes, brochures, kalenders, ballonnen, flyers en zelfs complete magazines. Ook stickers zijn er via hun website te verkrijgen. Hun assortiment varieert van magneetstickers tot vloerstickers, gekkotex, domingstickers, stickers op maat, raamstickers, etiketten op rol, ronde stickers en bedrukt tape. Verder heeft Drukbedrijf.nl nog handige dingen voor als je een presentatie moet geven. Hieronder vallen spandoeken, banieren, plafondhangers, reclameborden en nog veel meer. Hun categorie buitenreclame voegt daar nog hekwerkbanners en vlaggen aan toe. Ook voor de horeca hebben ze een assortiment producten die jouw restaurant, hotel of café promoot. Je kunt de naam van het bedrijf laten drukken op placemats, bestelzakjes, servetten, wijnkisten en deurhangers. Het is zelfs mogelijk je menukaart door hen te laten drukken. En als laatste is er nog een afdeling textiel. Hier vind je T-shirts, hoodies, zitzakken, linten, hardloopshirts, sweaters, mutsen, polos, canvas tassen en petten.


  Een reclamespotje van Drukbedrijf.nl/

  Diensten van Drukbedrijf.nl

  Via de website van Drukbedrijf.nl kun je een bestelling plaatsen voor één van hun producten. de bezorgservice van deze drukwinkel zal de poster, flyer of buitenreclame dan netjes bij je thuisbezorgen. Ook heeft Drukbedrijf.nl een klantenservice voor klanten die om hulp verlegen zitten.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Drukbedrijf.nl

  Wij zijn ook benieuwd naar jouw eigen mening over Drukbedrijf.nl. Hebben ze het logo goed afgedrukt op het T-shirt of klopte de naam op het notitieblok helemaal niet met wat je zelf ingegeven had? En is er iets te vertellen over de klantenservice en bezorgservice van Drukbedrijf.nl? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over deze winkel is.

  Drukbedrijf.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drukbedrijf.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Drukbedrijf.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Drukbedrijf.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drukbedrijf.nl actief?

  Drukbedrijf.nl is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drukbedrijf.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.