NederlandReview

  Ervaringen Bokkz

  Heb jij ook wel eens het gevoel dat je niet alles uit je belastingaangifte haalt wat erin zit? Of heb je moeite om zelf de belastingaangifte te doen? Dan kun je zowel als particulier, maar ook als ondernemer gebruikmaken van de belastinghulp van Bokkz. Of het anderen echt meer heeft opgeleverd dan ze hadden verwacht, en wat de verdere ervaringen met deze dienst zijn lees je hier.

  Over Bokkz

  De oprichters van Bokzz, Wouter Nijssen en Tjeerd Visser waren beide aan het werk op belastingadvieskantoren. Zij wilden voor particulieren en kleine ondernemers het doen van de belastingaangifte vergemakkelijken. Want ook voor particulieren zijn de regels van de Belastingdienst vrij ingewikkeld. Daarom starten zij in 2013 met Bokkz, en het ontwikkelen van software die helpt bij het doen van de aangifte. Zij gingen daarbij samenwerken met alle grootbanken en verschillende belangenbehartigers. In 2016 doet Bokkz i.s.m. Kassa (VARA) en de Bond voor Belastingbetalers onderzoek naar het ondergebruik van toeslagen en gemeentelijke en eventuele provinciale regelingen. Dit leverde zelfs Kamervragen op. Want naast de hulp met het doen van je belastingaangifte, wijst Bokkz je ook op de regelingen en toeslagen waar je recht op hebt.


  Online commercial voor Bokkz: 'Leuker en Makkelijker'

  Diensten

  Bokkz biedt een makkelijke en voordelige online belastingaangifte voor particulieren, ondernemers en voor adviseurs, die beter is dan die van de Belastingdienst. Zij geven namelijk ook advies op het gebied van de regelingen en toeslagen waar je recht op hebt. En daarnaast kun je het hele jaar gebruikmaken van hun service en gratis belastingadviezen van hun belastingadviseurs wanneer je daarom vraagt. Dit is meer dan de Belastingdienst doet.

  Wat houdt dit in?

  Je vult met het aangifteprogramma van Bokkz je belastingaangifte in, waarbij je de gegevens van de Belastingdienst kunt gebruiken. Het aangifteprogramma verdeelt de gegevens zo optimaal mogelijk tussen belastingpartners. Ook controleren ze of je niks vergeten hebt. Bij vragen en het indienen van een bezwaar krijg je gratis hulp. Omdat Bokkz ondersteund wordt door de Belastingdienst kun je je aangifte direct online versturen.

  Kosten

  Als je je aanmeld dan kun je een heel jaar gebruikmaken van deze service voor particulieren van Bokkz voor € 25,-. Je zit dan niet vast aan een abonnement. Voor ondernemers zoals ZZP’ers zijn de kosten € 60,- per jaar. Voor het gebruiken van de software voor administratiekantoren moet je contact opnemen met Bokkz voor de voorwaarden en tarieven.

  Klachten

  Wanneer je problemen hebt, of nog niet tevreden bent over de hulp die je hebt gekregen dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Bokkz. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 via (085) 4016 516. Of stuur een e-mail naar helpdesk@bokkz.nl.

  Vertel hier ook over jouw ervaringen met dit aangifteprogramma!

  Heb jij extra geld teruggekregen of adviezen gekregen waar je veel aan had, of viel dit toch tegen, en heb je spijt dat je via Bokkz je aangifte hebt ingevuld? Vertel er hier over bij NederlandReview!

  Dankzij Bokkz meer geld teruggekregen dan verwacht dankzij het invullen van jouw belastingaangifte met hun hulp? Lees hier de ervaringen van anderen!

  Bokkz
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bokkz

  Uw beoordeling

  Tijdsbesparend en duidelijk

  Helder en tijdsbesparend. Bovendien weet ik zelf vrij weinig van belastingen af en zie daarom nogal eens wat over het hoofd, via Bokkz heb ik allerlei voordelen kunnen benutten waar ik zelf het bestaan echt niet van af wist. Ik houd me liever met mijn (eigen) bedrijf bezig.

  Door: Wil02-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Bokkz een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Bokkz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bokkz actief?

  Bokkz is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bokkz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.