2checkout

4

Bestellen

3

Service

4

Prijs

2

Levering

50%

Zou hier weer kopen

2checkout

Zoek jij een bedrijf met als dienstverlening een online betaalservice en de verkoop van producten en diensten die daar betrekking op hebben? Dan is 2checkout voor jou wellicht een mooie uitkomst. Lees via NederlandReview wat de objectieve en onafhankelijke meningen zijn van mensen bij 2checkout.


Wat is 2checkout?


Het bedrijf 2checkout focust zich op een online betaalservice. Rondom deze betaalservice worden verscheidene diensten en producten aangeboden. Het bedrijf stelt digitale betalingen voor de koper en abonnees wereldwijd voor haar klanten op een maximale manier te optimaliseren.


Alex Hart, Erich Litch, Gregor Morela en Christopher Wassenaar zijn de vier drijvende krachten van het bedrijf. Alex heeft meer dan 25 jaar ervaring en volgens het bedrijf ook een uitgebreide staat van dienst in toonaangevende betaalservices en softwarebedrijven. Hart was onder andere President & CEO van het beurs genoteerde Official Payments.


Erich Litch brengt volgens het bedrijf ook een sloot aan ervaring mee. Litch heeft meer dan 20 jaar ervaring in onder andere senior leiderschap, commerciële, product- en operationeel groeiende softwarebedrijven. Deze kennis heeft hij meegenomen naar 2checkout.


Gregor Morela heeft bijna 20 jaar 2Checkout-ervaring en trekt aan de HR en financiële touwtjes van het bedrijf. Christopher Wassenaar is ten slotte eindverantwoordelijk voor de wereldwijde Global Risk, Compliance en Legal binnen 2checkout. Christopher heeft veel ervaring op directieniveau en bekleedde functies bij bedrijfssoftware en technologiebedrijven.


Alhoewel het bedrijf is opgericht in 2006, begint het verhaal al lang daarvoor. De oprichters maakten oorspronkelijk deel uit van het bedrijf: GECAD GROUP. Dit bedrijf ontwikkelde antivirus programma's. De bedrijfsvoering bestond onder andere uit het wereldwijd verkopen van software. De ervaring die in die tijd werd opgedaan, werd later ingezet bij 2checkout.


Producten en dienstverlening


Een kijkje bij de producten leert ons dat er producten in de volgende categoriesoorten worden aangeboden: 'Monetization Platform', '2Sell', '2Subscribe' en '2Monetize'. Op het gebied van oplossingen kun je kiezen uit 'By Business Type', 'By Role' en 'Why 2 checkout'. Omdat het Engelse termen zijn is het raadzaam om voor meer details de website van 2checkout te bezoeken. Klik op een categorie en vervolgens wordt er dieper op het product of de dienst ingegaan. ‘


Wetenswaardigheden


Op de website van 2checkout valt te lezen dat het bedrijf, de producten en bedrijfscultuur internationaal erkend zijn. Meerdere keren won de organisatie naar eigen zeggen belangrijke industriële prijzen en certificaten. Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij 2checkout hoog in het vaandel. Er zijn verschillende support mogelijkheden. De diverse opties staan beschreven op de supportpagina van 2chekout. Mocht je technische ondersteuning nodig hebben dan is het de bedoeling dat je online via de website van 2checkout een ticket aanmaakt. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat het supportteam 7 dagen in de week en 24 uur per dag beschikbaar is voor technische vragen. Als je al klant bent, moet je eerst inloggen met je accountgegevens. Vervolgens kun je online contact opnemen met het bedrijf.


Wat zijn de klantervaringen bij 2checkout?


Heb jij al klantervaringen bij het bedrijf 2checkout? We zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen over dit bedrijf! Op welke wijze heb jij gebruik gemaakt van 2checkout? Ben je van plan om in de toekomst vaker in zee te gaan met 2checkout? Is 2checkout een organisatie die je kunt aanbevelen aan andere mensen die op zoek zijn naar een betaalservice? Ben je vanaf het begin tot de dag van vandaag content over de samenwerking die je met 2checkout bent aangegaan? De gebruikers van NederlandReview vinden het te gek als jij je mening over dit bedrijf deelt. Door jouw objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen help je mensen een verstandige beslissing te nemen. Daarnaast kunnen bedrijven zich mede door jouw feedback proberen te verbeteren. NederlandReview is het onafhankelijke platform voor bedrijfsbeoordelingen.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

E

E.Vrij

24-08-2023

0

Revo unstalter

Duidelijk gemaakt dat ik dit niet besteld hebt... En maar herineringen stuuren om te betaalen Voor product wat je niet gebruikt word je... zeer slechte en onbetrouwbare Website

M

M.van der kolk

19-01-2023

0